Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
29.1.09 12:32

Ahoj holky,

dneska jsme vstavali az o pul desate, ale mezitim byl Stepan uz v sest vzhuru, tak jsme uslijeste po sedme a nejak se nam to spani oboum zalibilo :D Ja bych ani nevedela, co mam cely den delta, kdybychom vstavali uz v tech sest 8O :oops:

Simi, to msi byt hoooodne bolestivy :( Ja fakt nevim, co bych delala, ale nema cenu si nicit vlastni zdravi ve prospech uz docela velkeho mimca, ale chapu, ze je to tezky :(

Koukala jsme na videa a jsou moc povedeny, ten Tomik je opravdu veeeelky milovnik :lol:

Lucy, preji Ti krasne narozeniny :-) :srdce: :huban:

Stepankovi prani vyridim :D

Zuzi, Terka je fakt sladka :srdce: Takovy slunicko :D Si tu holcicku budu muset taky nejak vypocitat :oops: :D

Verco, takze se fakt prejedla :lol: Hlavne, ze jste si dychanek uzily :D

Jmeno Max neni tak hrozny, u nas sice mame jine favority, ale jde to. Muj bratranec s manzelkou hrozne tajili, co cekaji, ani pohlavi nerekli a asi dobre udelali, protoze kdyby to rodina vedela dopredu, tak jim to cele tehotenstvi rozmlouvaji. Holcicka je totiz Marion a nikdo moc nevi, jak ji rikat a navic maji typicke ceske prijmeni a moc se to k sobe nehodi :nevim:

Katy, ja bych to cviceni barala taky jako relax od deti, takze bych si to asi nenechala vzit. A navic, kdyz mas permici z prace, tak bych to jen s radosti prijala :wink:

Adik, tak vy jedete na Sumavu? Ja prave shanim neco v JC, chteli bychom taky na kola, ale dlouho jsme nejezdili, tak chceme nenarocny teren a JC jsou moje srdcova zalezitost (zasnuby a pak svatebka probehli v Ceskym Krumlove) :oops: A asi mate vozik za kolo, ze? Muzu se zeptat, jaky mate? Taky si ho asi poridime a rada bych ho pak vyuzila i na brusle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.1.09 12:38

Evelín, budu se prát za cvíčo :-)

Všechno nejlepší Štěpánkovi k mininarozkám :-) :huban: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.1.09 12:45

Ahoj holky,

dopoledne jsme měli trošku krušnějí, bo nechtěl mladý pán zabrat po dopoledním UM a u oběda mi totálně vytuhnul v židličce, ještě na něj čekala půlka skleničky :lol: :lol: :lol: Tak jsem ho přenesla do postýlky…okolo půl druhý dorazí kámoška se čtyřměsíční holčičkou a bude mě stříhat :dance: Tož ještě musím vymyslet, jak se si to nechám fiknout 8)

Katy: Mě spíš připadá, že je to o tom, že nechce manža hlídat… píšeš, že permici ti proplatí v práci, takže to je asi jediný důvod…a nebooooo si říká, že by tě tam mohli okoukávat cizí chlapi a co kdyby, že :?: :lol: :lol: :lol:
A já teda bych doma cvičit nepohla, kolektivně či na origoš stroji je to úplně o něčem jiném!!!! A hlavně si odpočineš od domova a to je taky zapotřebí, příjemný relax…asi bych tedy na manžela pěkně naléhala :wink: :wink:

Simčo: No to mi povídej!!!! Adama miluju víc než sebe, ruku do ohně bych za něj dala…ale.. mrzí mě ta ztráta volnosti…být závislá, kdo pohlídá… no, ale nic se nenadělá, že? :roll: :wink:

A když se píše o tom lezení :arrow: Adámek konečně začal upřednostňovat lezení před plazením, takže už to u nás nevypadá jak v na bojišti :lol: :lol: :lol:

Pacal: Ať je brzy líp :! :wink: :wink: :wink: Adam taky slušně ručkuje a frajer se pouští a drží rukou a jaká byla úleva i u nás, že se pěkně pouští na zadeček :D

Zebruš: Strhávání nehtu, ooooouuuuu… snad si dá do dubna říct :wink: Jj, ten papír i máme (z cizinecký policie), ale nevím-nevím jak s našima…asi by jim to nevadilo, ale nějak se mi je nechce žádat :wink:

A já snad půjdu popohnat tu troubu, aby mi už dodělala ten oběd :lol: :lol: :lol:

A málem bych zapomněla :
Stěpánovi přejeme vše nejlepší k třičtvrtěročku!! :-) :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.1.09 12:52

Evelín: Když se vstává v šest, tak lítáš po bytě za dítětem, které je z noci krásně vyspinkané a ty padáš na pusu, jelikož se chodí spát až okolo desáté :lol: :lol: :lol: Téda-tak je to u nás 8) :wink: :wink:
Já si to druhé dítko budu muset tuplem vypočítat, protože CHCI holčičkuuuuuu Amálku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.1.09 12:53

Hezke poledne,

Evelin , u nas se taky obcas stane, ze Domca se vzbudi kolem 7, pak si v posteli u nas povida a hraje a kolem 8 h treba zase usne, to mam rada takove dny, ale neni to teda casto 8)
Marion? Bych ji rikala Mareno :oops: :lol: od Robina Hooda :lol:
A Stepankovi vse nej ke 3/4 roku!! :-)

Zuzi , aaaa, hermeliiiiiiiiiiiin nalozenej, no tak ten je taky na seznamu, co si dam, az budu moct, mnam, to jsem si ted udelala chute teda!! :-)
Tak 11 kg je docela dost, ale zase Terezka nevypada vuubec tluste, holt je to proste velka holcicka, mam takovou kolegyni z prace, ma 2 letou dcerku a vypada tak na 4 roky :wink: Protoze jeji manzel ma 2 metry, tak asi po nem :wink:

Ernat , ted mi doslo, jak si to zjednodusene popsala, ze me nevratej nic, protoze jsem byla cely rok 2008 do MD na neschopence, pak MD a pak RD, takze asi prdlajs :cry:

Katy , vis co, asi by mel manzel pochopit (teda oni rikaj, ze to chapou, ale nechapou to 8) ), ze byt doma se 2 detma fakt neni dovca a ze potrebujes odreagovani a zvlast kdyz chces cvicit, ja se doma taky nedonutim!
Je blby, ze cerpate ty penize z fondu na dovcu, ale preci jen jde i o tvoje dusevni zdravi, alespon 1× tydne vypadnout a byt bez deti 8O

Zebrus , no vidis, me vubec nedoslo, ze vlastne manzel mluvi na Benika anglicky, je to fajn, ale asi se to musi dodrzovat, ta dvojjazycnost peclive, protoze znam hodne deti z 2jazycnych rodin, ktere si treba kolem 5 roku vybraly jen jeden jazyk a mluvily tak… Vetsinou cestinu, protoze byly v CR, babicky mluvily cesky atd… Ale bude to mit Benik dobry.. No a s tim psim jmenem si me fakt pobavila :lol:

Pacal , jee, to je desny, uplne te chapu, ze by ses chtela v klidu vylezet… :roll: Ja brala i penicilinova ATB v listopadu a nijak se to snad na Domcovi neprojevilo, hlavne, ze ti to pomuze!!

Simi , blby s tim prsem… :? Mas vyhodu, ze deti pekne jedi, takze by to nemuselo byt tak hrozne s tim odstavenim a Silvinka ti v noci spi, ze jo, nechce kojit? Ale zase urcite chces kojit kvuli zivinam a tak… Ale myslim, zes udelala pro ne dost a musis se taky setrit :wink:
Jooo, co delate zitra?? Ze bych jako zasla k Vam, kdyz neni to cviceni??? Bych se vetrela, abych videla Ondrucha objevitele :lol:

A Domca jeste jednou dekuje Wenee a Katy za prani k narozkaaam, dostal auto 8) (Dan ho prinesl z prace, dostali jsme ho od kolegyne za pujceni Nanny :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.1.09 12:55

Jo jeste jsem chtela, objevila jsem dobrou diskuzi:

http://emimino.cz/modules.php?…

Me totiz tyhle pocetni blbiny bavi 8) takze jestli to jeste nekoho bavi, tak si to zkuste, jde to :wink: Alespon chvili jsem mela pocit, ze mozek dela nejakou vykonnejsi cinnost nez „paci paci“ a tak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
29.1.09 13:15

Paní Želvo,
já jsem ráda,že mám jen 37,8!Kdybych chvíli přemýšlela-zavařím si mozek-a mám zase 39! :D :wink:
Ale nééé,já na to prostě nemám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.1.09 13:35

Ahoj

Skúsim vložiť pár fotiek priamo do príspevku

Takto zdrhám pri prezliekaní :-)

Už viem sama vyjsť z postielky

A takto v postielke stojím

Moja oblúbená hračka-obhrýzanie papierových kapesníčkov :-) 

Tak dúfam,že sa mi to podarilo.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.1.09 13:38

Prečo sa mi nezobrazili tie dve fotky v strede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.1.09 13:54

Veru, tak na to ted fakt nemam, vecer to mozna zkusime s Milanem :wink:

Pacal, zapoj vic chlapa, at si muzes odpocinout!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
29.1.09 14:04

EVELIN:jak jsem ho tady pomluvila,tak hned bežel luxovat a taky pověsil prádlo!To je supermuž,že? :D :wink:
Dorča dnes přišla o druhý zub.
WENEE:moooc pekné fotky,i tie v galerke!Pripomenulo mi to Dorču,tiež bola taký štiapik,nie ako Mates-valibuk!A kapesníčky sú tiež zábavka č.1,hlavne teraz,keď sme všetci usoplení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.1.09 14:19

Sak ja su ucetni kurna, neee, tak musite chapat, ze Vam to sem cpu, takoveto pocty :lol: :lol: (takhle mluvi Dan, kdyz se napije, nemyslim teda 1 pivo 8) Praha z nej udelala Cecha, ale vinecko ho pravidelne vraci na Moravu :lol: :lol: )

Wenee , kapesnicky jsou u nas taky oblibena hracka, krasne susti, jsou mekke, no a kdyz se mu je povede vyndat, tak se dobre zuzla ten papir :roll:

Jde se ven, teplota nad nulou, slunce sviti, takze hura na mraz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
29.1.09 14:30

VERU:teplota nad nulou,slunečno-to se máte,tady je -2 a šedivo děs běs. Právě jsem dala navíc kotel.Ja nevím kdy se s dětma dostaneme ven,ale brzy to nebude-kontrolu máme v pondělí.A Dorotka asi nejakou dobu do školky nepujde,aby hned zase něco nedonesla domů,když ta chřipková epidemie teprve uhodí.To se letos asi lyžovat nenaučí!
Máme v plánu něco upéct,jelikož nemáme chleba,tak aby jsme hlady neumřeli!
 PAPA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.1.09 15:04

Ahojte!
Kubík dnes spal celou noc, probudil se až o půl paté, naštěstí mu stačil Jirka a já jsem k němu vstávala až o půl sedmé. To jsme si chvilku hráli v posteli a pak ještě vytuhli do desáté. Takže Evelín , jsme na tom podobně :lol:
Volala jsem šéfovi, že mi to trhá srdce, ale nakonec bohužel nenastoupím…Bojím se, že už ho nestihnu, je v důchodovém věku a než se vrátím, tak mi to chvilku přece jenom bude trvat…Je to zlatíčko ( myslím šéfa, měla jsem štěstí)!
Pak vzal Jirka Kubíka na procházku, já jsem stačila udělat nejnutnější, uvařit a teď jsem to naše zlombidlo dala spát.
Já jsem tak unavená, že bych spala pořád, snad už to brzo přejde.

Simi , taky mne Kubík jednou kousl do krve. Myslím si, že usínal a nechtíc skousl. Bolelo to ukrutně, z bradavky kapala krev, no děs. (Jirka, když to viděl, hlásil konec kojení…nevím, jestli to vypadalo tak hrozně nebo chlapi mají práh bolesti jinde :?: ) Pak si ještě párkrát skousl, ale naštěstí už ne dokrvava…na radu jsem to praktikovala tak, že jakmile skousl, skončilo jsem kojo. Nevím, jestli si to dítě dokáže uvědomit, ale funguje to a kojíme vesele dál. Takl uvidíš.

Katy , postoj manžela moc nechápu. Jde mu o hlídání nebo spíš o ty penízky? Ale když je to příspěvek z FKSP?? Já chodím v po do aqua aerobiku a ve st do sauny - tu teď musím bohužel zrušit…ale chtěla bych to nahradit něčím jiným, třeba power jogou. U nás to funguje tak, že jsme zavedli diář, kam píšem, kdy máme jaké aktivity, abychom se doma vystřídali. A zatím to naštěstí funguje.

Evelín , pokud bys chtěla, můžu Ti dát kontakt na bydlení do JČ. My tam jezdíme na dovču už asi 3 nebo 4 roky za sebou. Konkrétně do Slavonic. A Štěpánkovi vše nej! :_)) Ať si to užije…Nezajdem někdy na kafíčko nebo procházku?

Týnko , přihlásit manžela bych nechala, za ty peníze, který by vám vrátili na daních to stojí, ne? Můžete si třeba udělat nějakou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.1.09 15:07

A konečně se nám vrátí pekárna chleba z reklamace. Jsem bez ní jak bez ruky, vůbec už neumím nakupovat pečivo a vždycky na to zapomenu…tak snad zítra už budeme zase péct :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí