Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
29.1.09 22:14

Simi , to si zatím ani neumím představit, že by mě Beník kousal. Je to těžký rozhodnutí :?

Týnko , jestli už budete brzo bydlet, tak už je asi jednodušší počkat, ať tam nelítáte dvakrát, ale zase je škoda těch peněz, co byste dostali zpátky :?

Verčo , no snad Beník nějak mluvit bude, i když to bude míchat - hlavně ať mluví :lol:

Wenee , super fotky :)

Pacal , ti chlapi by si nás měli začít číst pravidelně, možná by se jim rozsvítilo :idea: - u nás to rozsvícení s tou jazykovou bariérou bude trvat dýl :idea: :lol:
A ať je vám brzo líp :(

Nelo , video super. Adámek je moc šikovnej, taková rovnováha 8O . To byl asi zpomalenej můj net s tím nahráváním na youtube, někdy se zpomalí a nevím proč :?

Adiko , pěkná fotka, ta byla malinká - oni tak rychle rostou… :)

Štěpánkovi vše nej :-)

Holky kdo kupujete tu sedačku Romer King Plus, jakou chcete? Dívám se, že jsou z roků 07, 08 a 09 a jsou podobný :roll: . Ale 08 má asi největší ty hlavový opěrky, ne? Máte už definitivně vybrané? Já už jsem z toho jelen :pocitac:
Taky by mě zajímalo, jestli je k tomu polštářek za záda, jak je tam ta zvedací hlavová část, tak je pod tím látka a u mého vajíčka je to stejný, ale pod tou hlavovou částí je kapsa na polštářek, když je mimi menší, aby nemuselo být úplně v sedu - asi jsem to pěkně blbě vysvětlila, že? :oops: No, už je večer :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.1.09 22:16

Jo, a dnes jsem zkusila uvařit Bendovi ovesnou kaši a přidala jablíčko (jak psala Evelína) a chutnalo :D
Taky jsme zkoušeli mléčnou zeleninovou kaši Sunarka a taky chutnala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
29.1.09 22:32

Ahoj,
Lucko všechno nej k narozeninám a Šetpánkovi taky všechno nej k devíti mesícům :-)

Tak stížnosti na manžílky :lol: - taky bych se teď mohla okamžitě přidat :evil: , ale nebudu se už rozčilovat.....

Zuzi - Rossman je tady na Lukách, hned u metra, jak je ten malý nákupní komplex s Tescem - tak nad Tescem. :wink:

Nelo - bezva video, Adámek je šikula.

Už si moc nepamatuju, kdo co psal :oops: :oops: , tak jenom všechny moooc zdravím a jdu dnes do pelechu - včera noc stála za prd - šla jsem spát v jednu, Adam se každou chvíli budil a v sedm definitivní budíček…dopoledne spal jen půl hodiny a odpoledne vůbec :roll:, a teď už se ozývá kňourání zase, ach jo.......začínám uvažovat, že ho zkusíme dát spát do pokojíčku (až bude hotový :roll: ), jestli třeba bez nás nebude spát líp :nevim: - ale určitě to skončí tak, že tam budu pořád běhat :roll: :wink: No ještě uvidíme.

tak se mějte hezky a zítra ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
29.1.09 22:33

K mininarozeninám samozřejmě všechno nej Štěpánkovi, ne Šetpánkovi :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.1.09 22:50

ahojky, vše nejlepší Štěpánkovi k miminarozeninkám, jo holky, chtěla jsem poradit kvůli daním, jde odečíst nějaký procento z hypotéky???

Simi: nepřestávej s kojením, mám doma to samé, Pája 8 zubů a někdy mi fakt tečou slzy bolestí, zabírá mi, když změnim polohu na kojení, sice ho držim tak nějak všelijak, ale důležitý je, že toho poraněnýho místa se moc nedotýká…

Adiko: krásná fotečka

Nelo: tyjo, tak manžu nebaví jezdit jen tak s kočárem…to já mám doma zlato, akorát je teda hodně v práci, ale jinak paráda

Luci: vše nejlepší k narozeninááám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.1.09 22:58

Děkuju děkuju za přáníčka :huban: :huban: :huban:

Veru rok jsem schválně neuvedla abych si mohla ubírat, jak budou roky přibývat :lol: :lol: :lol: Občas si to musim sama spočítat, protože jak je člověk doma, tak mu ten čas hrozně splývá! Ale tušim, že letos to je 27 :lol: :lol:

Zuzi Terinka je nádherná princezna, úplně závidím ty culíčky. Né že by Tomášovi taky nešly udělat, ale asi by to nebylo úplně košér! :lol: :lol: :lol:
Wenne i když Sofinka nemá ještě lokny na ramena, tak rozhodně okouzlí očima! Má hrozně něžný obličejík, je prostě sladká :srdce:
Alespoň že se můžu kochat těma vašima treperendama, když mám doma samý zbojníky!

Jo a Týnko vypočítat holčičku, jo? Tak hodně štěstí, pak jí ale vypočítáš i mě, protože já chci taky takovou krásnou jako jsou ty „naše“ dubňátkový! :lol:

Neli teda to je fakt zvláštní, že se ti takhle dlouhatááánský video nahrálo tak rychle, já to vždycky očešu co to jde a i tak to tam leze děsně pomalu. Teď jsem ale dostala k narozkám od manžílka novou kamerku a k té je přiložen program který podporuje upload na youtube, tak třeba to půjde líp. Jinak jsem čučela na Adámka s otevřenou tlamou, ne že bych ti nevěřila, že chodí, ale vidět to na vlastní oči je teda fakt mazec. A jak mu to jde suverénně. Čekala bych, že bude ještě hledat rovnováhu, ale on vypadá, jako by se s tím snad narodil! :lol:

Adi ty vaše fotky jsou naprosto výstavní, mě hrozně baví si prohlížet tvé album na MMB a moc bych si přála mít taky takové úlovky, ale to hodně záleží na očku fotografa. Takže smekám, Sanelka bude mít nádhernou památku!

Jinak jsme dnešek strávili v německu na sjezdovce, počasí nás teda zklamalo, ale i tak jsme si to užili. Jířa dělá docela pokroky, ačkoliv chvílema jsem myslela, že ho přetrhnu. Vždycky si něco umane a kňučí, dokud není po jeho :roll:. No a Toma hlídaly babičky (pro jistotu hned 2 :lol:) a pochvalovaly si, jak byl Tomášek hodný, jak krásně papal a spinkal - no mám pocit, jestli Tomajze někde neprošustrovaly a nehlídaly nějaké cizí dítě! :lol: Každopádně mě to hraje do karet, protože bych jim ho tak mohla šoupnout častěji :twisted:

Tak už je zase hodin :roll: a mě se pěkně otvírá zobáček, takže jdu následovat moje loupežníky, mějte se krásně a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.1.09 23:05

No a ještě na ŠTĚPÁNKA bych v tom dlouhatánském příspěvku zapomněla, tak posílám jeden sólo pro oslavence!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/445.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
30.1.09 09:03

Dobré ránko,

tak my budem dneska aktivní,po dlouhé době jdeme dopoledne ven,s kamarádkou.Po obědě přijede máma a jedem k ségře na návštěvu,bude mi dělat melír,tak se těším.A možná uděláme malou inovaci,nechám si jen udělat proužky a ty ostatní vlasy si nenechám přebarvit.No ale mám je dost tmavé,tak zas aby to nebylo jak pěst na oko :roll: :wink:
Vítek dneska vstával v 5.15 8O :roll: ,tak doufám,že se nevracejí staré časy :roll: kojila jsem ho jen před jedenáctou a pak až ve čtyři,ale někdy v noci mi ho manžel přinesl a spal se mnou :roll: :wink:

Zebruš a ty kaše jsi dávala k svačině nebo večer?Taky musím vyzkoušet něco nového,aby Vítek dokola nejedl bílé jogurty :roll: No ale děsně mu jedou :wink:

Neli každému vyprávím,jak Adámek už chodí,jsem z toho vyřízená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.1.09 09:31

Dobre rano,

za hcvili vyrazim s kamaradkou na kafe, tak vas jen rychle zdravim a preji prijemny den :D

A jeste jendou dekujeme vsem za prani :huban:

Holky, pokud mate jeste nejake tipy na ubytovani JC, tak sem s nimi. To, co jsem si vybrala maji plne obsazene, muzeme tam jet az na prelomu srpen/zari, tak nevim, jestli to vzit nebo ne :?:

Tak zatim pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
30.1.09 09:47

Ahoj holky,
nechci to zakřiknout, ale u nás už čtvrtá noc v pohodě! 8O K dětem sice průběžně vstáváme, ale stačí přikrýt, pohladit nebo podat dudlík a spí se dál. To jsem teda do teď neznala… žádné řvaní, mejdany, a dokonce žádné kojení :!

Jinak pokousané prso je lepší, ráno to odpil Ondra a docela to šlo. Tak uvidíme.

Jo Veru , nedávno ses ptala, jestli jezdíme ještě s hlubokým kočárkem - ano, jezdíme! 8O :oops: Ale už chci sporťák, malá se už do korbičky fakt špatně vejde, v kombinézce. Je tam jak sardinka! Jak teď Ondra začal lézt, tak Jára chce stavět ohrádku (tu zas nemusím já). Tak jsem řekla: až smontuješ sporťák, může být ohrádka :wink: :lol: Chystá se na obojí o víkendu, tak uvidíme! Necheš tedy v pondělí přijet??? Jo a s cvičením to zkusím dělat tak, že pokud pojede sousedka, vezmu vždy jedno dítě a druhé mi pohlídá tchyně.

Lucy , super, že jste si užili lyžování! Závidím!!! :D Ty jo, ty jsi teda mladá maminka „vod dvou dětí“! :lol: A taky dodatečně gratuluju…

Adél , jeje, nové vlasy? Musíš pak vložit foto, jsem zvědavá! Já jsem nespokojená - kadeřnice mi to vzala až moc a navíc stupňovitě, já si toho v těch kudrnatých vlasech nejdřív nevšimla, až pak jsem zjistila, že to v culíku nevypadá dobře :? Jinak já taky dávám každý den bílý jogurt, do toho dávám asi 3 lžičky různých přesnídávek, takže to vlastně nemají pokaždý stejný… :wink: A co zkusit tu lučinu?

Jinak Silvinka, asi jak vidí lezoucího Ondru, se začala krásně plazit, ona se zatím spíš koulela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.09 10:59

dobre rankooo

dobre ranko , tak hlasim noc bez boleni, bez kasiky a dokonce jsem poprve k Sanel vstavala okolo 2hod. dala dudu, nechala asi 5 minut plakat, odesla a spalo se do 6hod, prvni koju a spanek do 8.15 juchuuuuu a od 9:20 spiii a spi porad :lol: :wink:
jinak mame taky dneska rozlitano, doma uz mam vse hotovo, takze se tesim na vecer az si Vas doctu!!!
jinak jsem taky cucela jak blazen na maleho Adu, Sanel fakt neleze dopredu! Tam kde ji po:,–(im, tam ji najdu … takova buchta to je …
mejte se hezkyyyyyyyyyyyyyy!!! :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
30.1.09 12:47

Ahojky

Aj ja som zažila to desne hryzenie pri kojo.Potom Sofi sa prestala úplne kojiť,nechcela prso asi dva týžne a teraz už znovu papá,síce iba 2-3 za 24 hodín,viac nechce.Ale aspoň niečo.No a chcela som povedať,že teraz už nehryzie vôbec,asi na to zabudla.

Nelinka-ja asi odpadnem z toho Adamka.Ten je super šikulka!!!Je zlatý,taká malá postavička a jak už behá.

Zebrička-tiež mám z tých autosedačiek už opuchnutý mozog a to nehovorím o športovom kočíku.Jeden má takú funkciu,druhý inú,no ten prvý,nemá to,čo ten druhý… až ma z toho porovnávania švihne.

A ďakujem za pochválenie Sofinky,to vždy poteší.

No je teraz,teda už asi mesiac protivnučká.Ráno je už o 5h hore a nechce už za nič na svete spať.Síce raz za čas ju prehovorím aspoň do 7h,ale to málokedy.Takže mi sme také ranné vtáčatá.Niekedy mám z toho fakt nervy,jak by som si ešte pospala.No čo už.

Adel-držím palce,nech sa vlasy vydaria.

Prosím napíšte mi nejakú stránku,kde sú pekné smiles.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.1.09 13:52

Holky, na ktere str. je to video chodiciho Adamka, nejak to nemuzu najit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.1.09 14:09

Ahoj ahoj,

no vidis Adi , jak to pekne v noci slo :lol: Tak to zkus klidne i s vecerni kasi, treba to bude stejne a nebo kdyz ne, tak ma opravdu boleni briska z te kase 8O

U nas se dnes vstavalo kolem 6, tak jsem nakojila, uspala a v 8 se zizala vzbudila definitivne.. Ja si ho pak beru do postele, on kouka na Dana, jak se oblika do prace a je hodny, ale pak tam po me leze a breci, asi se nudi :wink:
Jinak Janus , jak jsi psala, to je u nas kazdou noc, proste vzdy kolem 1-2 slysim v chuvicce takovy sum (to uz je mi jasny, ze se otaci :lol: ) a pak zacne knourani a nekdy breceni, prijdu do pokojicku a on tam peruje na kolenou, vetsinou u toho spi 8) tak ho pretocim zpet a jdu spat :lol:

Evelin , je to nekde na tech poslednich strankach, je to ve zvlastnim prispevku od Nely, rekla bych ze na poslednich 3-5 strankach to nekde najdes.. :wink:

Simi sorry, ja vcera nejak nemela silu reagovat, k veceri jsem delala halusky, pekne mastny, pak jsme to zajedli bramburkama (tradice :roll: ) a pak mi bylo pekne blbe 8)
Dnes tedy nic, v pondeli se mi to bohuzel nehodi, protoze jdu od 11 do mesta, resit ucet do banky a tak :roll: Pockej, mrknu do diare :lol: Muzu UT nebo CT :wink:
To by bylo fajn s tim cvicenim, kdybyste chodili…

No my jezdime furt v hlubokym kocaru a jelikoz jak ho tam dam, tak spi a neni mu zima, tak jeste jezdit budeme, to jsme tu asi posledni ne?? :lol: Vsak my jezdili taky v Liberte dlouho, kdyz se sedelo, tak se dostaly ksiry a bylo :lol: :lol:

Teda my tu autosedacku ted prestali na chvili resit, protoze je vajicko u nas v pohode, ale zase se desim dubna - 1.narozky, to se bude resit autosedacka, aktivni choditko, motorka a tak vubec :roll: Ted je chvili klid :lol:
Domca spi, jdu si udelat papu konecne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.1.09 14:28

Diky Veru :lol: je mi jasny, ze je to nekde na poslednich peti strankach, ale rychle jsem je prolitla a nejak to na me nehouklo :D

Jinak dnes dovezli sedacku Romer King plus, je tmava i s podhlavnikem a stala celkem i s cetsou 4 500 kc. Stepan uz se nam prestava do vajicka vejit, tak za chvili asi budem menit za romerku :D

Adik, super, ze se spalo lip :wink:

Holky, Stepan udelal dalsi pokrok, uz umi na obrazku ukazat jezka a ukaze na svyho plysovyho medveda a dokonce uz i vi, kde ma medved nos :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí