Poradna duly
Jana Čurdová
juuuuuuuuuuuu to vypada taky moc pekneee … ja se taaak tesim na jaro / leto s prckama. Na jak dlouho jedete a kdy? Sami?
Tyyynko tyhle situace nesnasim!! Je mi to lito a snad to dobre dopadne!
DOBROOOOOOOOOOU
Adik, Stepan ji na veceri kasi nebo toust se syrem a po koupani jeste dokojuju, ale vetsinou uz si spis jen cucne a spi bez kojeni az do rana ![]()
Jinak jedeme v cervenci na tyden a budeme sami a uz se faaaakt tesim
Prosla jsem na netu hrozne moc apartmanu a penzionu a tento jako jeden z mala splnuje moji predstavu. Ale je to fakt drsny, jak je vsechno uz ted plne obsazeny ![]()
Na jak dlouho jedete vy????
Vsem preju klidnou noc! ![]()
No u nas se do ted smejdilo taky na webu po dovce, mame kamose z byvale prace v Chorvatsku, pracuje tam a je tam i s rodinou, tak za nima asi pojedeme na tyden a placneme se s nima nekam k mori, ale najit neco za slusnou cenu…
A hlavne uz je hrozne plno… ![]()
Ja se taky strasne tesim na jaro/leto, uz aby bylo hezky!!!! ![]()
Zebrus , no ja myslim, ze u tech alergickych deti si musis davat pozor tak do 3 let, protoze Domca ma asi alergii na laktozu, nastesti ne na bilkovinu kravskeho mleka, a stejne mu ted necham udelat i testy na vejce, lepek a tak
No, kakao je samo o sobe alergen, mozna je lepsi davat mu ten karob - svatojansky chleba, chutna to skoro stejne
Pokud tu chut mlika a kakaa nikdy nepozna, tak to chtit nebude…
Ja dietu zatim drzim, do konce kojeni budu, ale treba dnes jsem se zoufalstvi sezrala po kojeni vecer 2 posledni mozartovy koule, protoze jinak bych na ne myslela celej vecer
Trochu jsem ted polevila, protoze ekzem se zlepsil, ale furt se drzim ![]()
Tynko , ja mu davala toho rohliku kousky, kdybych mu ho dala celej, tak se urcite udusi, protoze by si to tam narval cely ![]()
No a to auto, skoda mluvit ![]()
Evelin, ten apartman vypada paradne, jeee, uplne me to navnadilo
![]()
Zitra jedeme zase do tchynova, tak se musim psychicky pripravit
Dobroooou
Veru, tak preji pevne nervy na vylet
![]()
A Mozartovy koule taky miluju
Taky ted cokoladu hooodne omezuju, az se divim
Nejvic ale asi miluju Mercy ![]()
Jeee a more, to uz mi neprojde, kdyz jedeme jeste do toho Bruselu, ale Chorvatsku jsme taky uvazovali!
Jinak fakt prca, ted kdyz jsem objednala ten apartman, tak mi z toho puvodne vybranyho napsali,ze se jim uvolnilo misto na termrn, ktery jsme chteli. Ale co, uz to menit nebudu, tady z toho jsem fakt nedsena ![]()
Zatim pa
Ahoj holky,
tak u nás bezva den - dopoledne byl Adámek vzorný, pak spal dvě hodiny v kuse
a odpoledne tady byla Zuzka s Terinkou - teda Terezka je ještě úžasnější princezna než na fotkách, naprosto skvělá a kolik toho už umí ![]()
Tady jedna společná fotečka (Zuzi, doufám, že to neva
) - dětičky pózovaly naprosto vzorně
.
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1050970.JPG
Týnko - musela jsem se strašně smát těm tvým fotám - Jak Adámek byl naštvaný v té sedačce
, chudáček.....a jak krásně to zalomil v židličce…
A s tím uklízením hrnců - to je ale šikulka…
A s těma úřadama máš teda fakt smůlu, to by mě taky naštvalo
![]()
Veru - Domča je teda fakt taky šikulka, taková trefa
, i když tobě asi moc do smíchu nebylo… ![]()
Jinak k sedačkám - my už teď budeme taky instalovat tu větší - do vajíčka dám Adama jen tak tak a je tam chudák narvaný až hrůza…
Máme taky Römer King Plus, akorát jinou barvu - taky tmavou ale se světlým podhlavníkem (no jo, krajně nepraktické, když naše malé čuňátko papá tak, že všechno kolem je špinavé
), ale neodolala jsem
......tak prostě budu čistit a čistit......
Mahul - vydrž, ať únava brzy přejde..... ![]()
Ahoj holkyyyyyyy
JANUSO: krááásná fotka, to je bezva, že si děti pohráli a vám to moc sluší
![]()
U nás po prvé se Péťa vzbudil „pouze“ 3×. Rozhodla jsem se přestat v noci kojit
Nedá se nic dělat, nějak dochází mlíčko
. Když spustil jekot v noci, tak jsem šupajdila udělat UM a pak další a ještě ve 3:35 a Péťa spal až do 6:30 ![]()
Takže to bylo lepší než s kojo. Budu to dělat takhle fut. No a zbyde mi jen večerní kojení po kaši
, ale to se nedá nic dělat, u Radimka to bylo to samý, prostě devátý měsíc a dost - mlíčko došlo, asi jsem nějak naprogramivaná či co
(páč u IVF s Radimkem i když se chytily všechny 3 embria, tak ty dvě se později (asi ve 4tt) vstřebaly a u Péťi to samý, tak to mám asi daný).
Holky vy máte tak šikovné dětičky, to mně přijde, že je Péťa ještě hodně miminkovskej. Právě zalezl pod židli u PC a bouchá se do hlavy, už jsem mu uhnula, ale zalezl tam znova
.
TYNKO: Adámek - super fotky, hlavně ty hrnce ![]()
VERU: Zvládli jste rohlík dobře a jak se trefil
, Péťa si ho takhle celý rval do pusy, ale zase bylo lepší, že jsem chytla to, co koukalo ven a vytáhla všechno najednou, taky jsem mu ho už nedala, aby se mi nezadusil. Pevné nervy v tchynove ![]()
EVELIN: to je zákon schválnosti, že se jim uvolnilo místo, no jo. Ale teď máte určitě lepší a bude tam fajn.
Dobré ránko,
Katy s tím kojením jsi vydržela dlouho hlavně,když bude Péťa pěkně spinkat! ![]()
Vítek si teď to kojení trošku posunul,budí se před jedenáctou a pak ve čtyři,pořád se to zlepšuje,tak snad se dočkám,že bude spát celou noc.Ale už dvě noci pak po půlnoci řve jak turek a musela jsem ho mít u sebe,aby nevzbudil Jiřulku ![]()
Taky je jak říkáš miminkovskej nebo spíš línej,do ničeho se moc nežene a zuby žádné ![]()
Janus pěkná fotka,aspoň jste měly se Zuzkou nějaké rozptýlení ![]()
Evelín dovča bude super,zááávidíím,my nic neplánujem,nevíme co bude,zatím nejsou penízky ani auto…
Veru pevné nervy v tchýňově ![]()
Domča ten rohlík pěkně uklidil ![]()
Týnko Adámek umí teda pěkně uklízet
My máme všude ty zarážky z Ikea ještě po Jiříčkovi ![]()
Zebruš to mě pobavilo,jak Beník plive kaši ![]()
Mahul ať tě brzy přejde únava!
Ahojda,
my jsem s Adýskem doma sami, odpoledne razíme na návštěvu ke kámošce do vedlejší vesničky, takže se zase pěkně projdem, doufám, že večer se nebudu vracet domů po tmě, to zas budu muset kousek přes ten les a předminule jsem byla docela poseroutka
![]()
Jančo: Krásně se vám povedla zvěčnit návštěva, dítka jak krásně pozovala
A vypadáte se Zuzkou jak ségry
![]()
Veru: Pevné nervy v tchýňově
![]()
Katy: Jé, vy jste mohli mít i trojčata?? Teda kdyby se nevstřebali… To musí Péťu pěkně nasitit UM třikrát v noci
Alespoň se ráno prospíš
Adam taky když leze pod konferákem, se ťuká do hlavinky…dřív to proplazil a nic a teďka si na to nemůže zvyknout
![]()
Jdu uložit zlatíčko do postýlky a pak něco ukuchtit ![]()
Ahoj holky, u nás noc hrůůůůůza, Adýs začal o půlnoci koncertovat a do jedné nespal
, pak vždycky v postýlce usnul, ale jen jsem udělala krok od postýlky, tak oči jak talíře a znovu řev.....takže nakonec skončil u mě v posteli a docela spal, ale v šest už vstávačka
…já jsem ráno byla polomrtvá, hrůza. teď je s Tomem venku, tak musím jít rychle pouklízet, než se vrátí.....
Jinak Veru - taky přeju pevné nervy u tchánovců ![]()
Týnko - ať zvládneš cestu lesem bez problémů
- já bych se teda bála určitě…
![]()
Katy - hlavně že má Péťa lepší spinkání ![]()
tak já letím na ten úklid a večer to asi budu zase okounět, jestli teda neodpadnu jak poleno do postele
![]()
Ahoj holky,
Januš , nááádherná fotka, jste kočky
super, že jste si návštěvu takhle užily! ![]()
Katy , u mě to taky s mlíčkem už není kdovíjak slavný. Ráno v pohodě, ale odpolední kojení je už spíš symbolické. No co, vydržela jsi dlouho, vážně!!!
Zdaleka ne všechny mamky, co znám, kojí přes půlrok, a to i pokud mlíčko je! Jinak možná dobře, že se ta dvě embryjka vstřebala - nechtěla bych řešit dilema, zda jít na redukci ![]()
Evelín , super, že je dovča zařízená!!!
My pojedem na dva týdny do Krásněvsi na Vysočině, kde jsme byli už loni. Chalupa, vlastní rybníček, grilovací přístřešek… idyla
A pak jedu v srpnu s kámoškou do Krkonoš, jen holky s dětmi. Ona má pětiletou holčičku
Akorát ještě uvidím, zda zvládnu týden se svými divochy sama, nebo řeknu mámě. Manžel musí mezitím makat na chatě.
Jinak ti naši tvorové nám pomalu, ale jistě expandujou do celého bytu, a to i Silvinka aneb Valící soudek
A Ondra se naučil křičet - jako způsob komunikace. Musím říct, že jsem z rodiny jediná, komu to nevadí
Silvinka se zase naučila rozebírat pěnové puzzle a děsně ji to baví, je to sranda. A hlavně se tím dobře zabaví - momentálně je mnohem samostatnější než Ondra ![]()
Jára bude večer sestavovat sporťák, tak držte palce… on je trošku nervák ![]()
Ahoj babulky!
Hlásí se marod!No už je líp,jsme všichni bez teplot,paráda!
No,slyším že mi nahoře brečí dítko,tak se musím hned poroučet.Aspoň jsem si stihla přečíst vaše povídáníčka…
Jen chci pochválit všem fotečky,moooc pěkné,video chodícího Adýska super,taky bych tomu snad nevěřila a jak si i sám sleze z postele
-to si u nás neumím představit!Ale i toho se holky časem dočkáme!
PA!
Simčo: Budete to mít doma veselé
Já si tedy vůbec neumím představit, kdybych měla Adama ve dvojím provedení
Ale ty máš dítka „hodnější“ a jak pokračuje společné hraní?
![]()
Jani: Nakonec jsem tam i zpátky jela autem, vyzkoušela jsem novoou autosedajdu
A taky u nás dneka pěkně sněžilo a nechtěla jsem riskovat cestu po silnici tam i zpět, co kdyby to nějaké auto na neodhrabaném sněhu nevzládlo
![]()
Holky, tady link jak řádí Adámek se svojí motorkou (a pak je tam i jak chodí s chodítkem
)Ještě jsem ho chtěla dneka natočit, jak mi rabuje tu linku a nějak se nedal
![]()
http://s495.photobucket.com/…/Ryntyntyna/?…
Týnko video skvělé,Adámek je božan ![]()
Pacal tak super,že už jste bez teplot!
Simi držím palce se sporťákem ![]()
Janus to jsme měly noc podobnou ![]()
Já tu byla odpoledne jen s Vítkem,Jiřulka je na noc u tchýně a manžel se odporoučel.Venku jsme byli dopoledne,tak jsem byla ráda,že nikam nemusím,ale Vítek mi docela dal zabrat ![]()
Jinak možná přece jen v létě někam pojedeme,manželova kolegyně z práce,starší paní,by nám pronajala skorobarák na Zvíkově za nějakou rozumnou cenu,tak na týden,akorát nás tam musí někdo odvézt..
TÍNKO:jako vždy bombové video,může nám být jasné,kdo bude další brzy chodit!!!To fakt koukám jak jsou některé mimča-no vlastne spíš už děti popředu!
Holky Pražandy co ste zběhlé v nakupování-jsou tam u vás někde nejaké akce na pidioblečky pro drobečky?Příde mi na návštěvu kámoška,tak bych ji využila ať něco „výhodně“ nakoupí a doveze! ![]()
Dovolenou bych si taky dala,nám už několik let musí stačit cestování k rodičům…
Ráďa na můj dotaz ohledně tohoto témetu hlesl,že to by jsme museli někde peníze vyhrát,aby jsme si to mohli dovolit.Tak snad až odchováme děti,tak se někam podíváme!Jako tchýně-ta jezdí každý rok a pěkně si to užívá!
SIMI:tak vidíš jak máš hodné detičky!!!To si představ,že by si měla mého Matese krát 2-pořád za mnou leze,tahá mě za kalhotu a dožaduje se nošení.Nesnáší sedět v postýlce(vůbec v ní nespí),v židličce(musí dostat hned něco k jídlu),ani na dece.Ale abych mu nekřivdila,někdy si vydrží chvilku sám hrát a nebo se ségrou.
Jdu koukat na čt2,všichni už spí,tak můžu vegetit(a mlsat…)
![]()
Týnko - super video, Adámek je úžasný, musela jsem se smát, jak tam bojoval s motorkou
A jak se mu líbila cesta v nové sedačce?
Pacal - super, že jste bez teplot, tak ať už je jenom líp!
Simi - tak ať vám sestavování sporťáku dobře dopadne - manžel nervák
, no to znám - Tom při jakékoli manuální práci taky tedy neoplývá trpělivostí.....a talentem
(no ale zase má jiné přednosti - třeba výtečně, rád a pořád vaří
).
Jinak Tom je opět na pivečku s kamarády, ale dnes si to tedy vyloženě zaslouží, protože se skoro celý den úžasně staral o Adama, takže jsem měla aspoň trochu oddech
Tak teď po tom výkonu
potřebuje zase oddych on
A navíc mám na zítra slíbené, že odpoledne půjdu na nákupy - něco na sebe bych už potřebovala, ale určitě zase donesu spoustu věcí pro Adama a pro mě nic
. A Tom bude hlídat, tak jen ať se na to posilní
. …i když tak vzorný, jak to teď vypadá, taky není - určitě si „žehlí“ minulý týden, kdy s náma skoro vůbec nebyl ![]()
Tak a já jsem se rozhodla, že dnes večer už nic nedělám, takže „nohy na stůl“ a jdu se válet… ![]()