Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
15.1.09 18:51

Ahojkte

Ďakujem Vám za info o Hamé.

Zebrička,nech je Beník rýchlo fit,posielame mu so Sofinkou pusinku :huban:

Zatiaľ papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.1.09 19:09

Zebruš ať je Beník brzy zdravý!

Veru tak když už i Domča leze,tak já nevím,my jsme furt u meresjeva :roll: :lol: Gratuluju :dance: konec klídku :lol: :wink:
S těma lékama fakt nevím,co se zeptat dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.1.09 19:13

Zebrus , tak at je Benikovi lip!!! A i tobe, migrena je fuuuuuuuuuj, :twisted: mela jsem ji asi 3× v zivote a hruuuza!

Hele Adel , co to jako znamena „kdyz uz i Domca leze“ :lol: :lol: 8) Jako ze poslednicek tady jo?? :wink: :lol:
Prosim te, bud v klidu, jsem na vetvi z toho, ze udelal pohyb dopredu, tak to oznamuju, ale asi zatim 3×, je to napul meresjev a napul priskoky kolenama :lol: A hrozne ho nutim, hracky mu posouvam a tak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
15.1.09 20:15

Tak posledníčci jsou ti moji :( mně neleze ani jeden!!! :( Já už fakt nevím… u malý se nedivím, ta byla pohybově vždy pozadu, ale Ondra se od 5 měsíců plazí :! a furt se to ne a ne změnit na lezení. Jako často „stojí“ na všech čtyřech + zvedá u toho ručičku, ale jak chce z místa, tak se spustí do „kobry“, a i když kolínka trošku nadzvedává, lezení to není. Tak nevím :?

Veru , moooc se těšíme zítra na cvičení :D

Holky, dáváte někdo dětem příkrmy a kaše Babydream z Rossmanna :?: Dnes jsem to poprvé koupila, dětem chutnalo… ty kaše jsou o víc než polovinu levnější 8O než ostatní! Kupovala jsem za 29 Kč. A příkrmy jim taky chutnaly, a taky je to o poznání levnější… je to z Rakouska a píšou, že bio, tak by to snad mělo být OK :?:

Jo a paní na úklid mají i moje kamarádky, jedna žije ve 2+1 8O :lol: Já tedy ne, ale když jsem asi rok a půl redigovala dva časopisy, resp. tři :roll: tak jsem o tom uvažovala - úklid byl na úkor spánku, anebo prostě nebyl :wink: :lol: Teď to nějak zvládám, ale leckdy mám pěknej bordel - a žehlí mi převážně mamka, když mi jde pomoct s dětmi a ony jsou zrovna v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.1.09 20:36

Simi nebooj, Domca to dela podobne jako Ondra, ja vim, ze jsem napsala, ze leze, ale proste znamenalo to, ze se pohybuje dopredu :lol: Vsak zitra uvidis tu hruzu 8) :lol: :lol:
Taky se tesim na cvico, i kdyby tam jen lezel, tak ho to hodne bavi, ze je mezi detma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
15.1.09 20:38

ahojte holky, tak včerejší noc v pohodě, vzbudil se jen ve 2 na kojo, tak uvidíme ještě dneska…přijela nám sedačka, tak máme po půl roce na čem sedět a su šťastná jak blecha :lol: o paní na úklid jsem ani nepřemýšlela, zatím to zvládám, máme 4+1, nějak mě úklid baví a Pája dneska usnul, když jsem luxovala, jakmile jsem ale vypla lux, tak byl vzhůru…

Simi: my taky nelezem, od 7.měs se Pája plazí, nepéruje, radši si dřepne :)

Zebrus: ať je Beníkovi lépe a tobě taky, tchýňka občas mívá migrény po víně, a to je pak dva dny odepsaná, jen zvrací…

Zelvi: gratuluju Domcovi k posunu vpřed…je to šikulka

Wenee: už dáváš rybku???tyjo, my radši ještě počkáme…

Pacal: taky bych si dala palačinky, mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
15.1.09 21:38

Já se taky divila, že rybku - sice jsem koukala, že jsou už i v některých skleničkách (tuňák) od 8. měsíce, nicméně sladkovodní se doporučují až v roce a půl a mořské dokonce snad až od tří let 8O Byla o tom před Vánoci bouřlivá diskuse na dvojčatovském serveru, tak jsem se poučila :wink: Ale asi záleží na tom, na co si kdo troufne :wink:

Jinak mám teda pěknou depku, přijde mi, že ty moje děti jsou nějaký zaostalý :( nelezou, nesedí (jen Ondra, ale musím ho po:,–(it), nestojí… mluví akorát malá, neukážou vůbec nic, maximálně ona občas, jak je veliká, ale ani nechápou, co po nich chci, když jim dělám ručičkama „paci paci“. Nechávají si pěstičky a malá si je navíc hned cpe do pusy :roll: Tak si říkám, že se asi dětem věnujete mnohem víc než já - většinou je nechávám volně hrát a jsem ráda, když si můžu něco dělat… :oops: něco je „učím“ jen tak občas v průběhu dne, třeba když je mám pěkně oba před sebou v židličkách po jídle.

Taky máme většinu dne „program“ - ráno kojení, pak volné lezení, pak jogurt a pak spaní, když se probuděj, tak se už chystá oběd, pak sedí 20 min. v židličkách, aby jim slehlo, a jde se ven. Po příchodu volné lezení, ale většinou tu je někdo, kdo chce děti chovat :wink: takže se i hodně chovají, no a navečer jsou většinou už unavení a protivní, mám co dělat, aby to chudáci neprořvali… :roll: Mně přijde, že ani není během dne pořádně čas něco je fakt UČIT 8O Navíc mi pořád připadají jako malý miminka, a kdybyste o tom nepsaly, tak by mě ani samotnou nenapadlo je už teď něco cíleně učit, třeba to „paci-paci“… prostě mi přijde, že vy je správně rodičovsky vedete, a já je nechávám růst jak dříví v lese :oops: :roll:

Omlouvám se, že jsem si vylila srdíčko :oops: ale v poslední době na to musím pořád myslet… Já vím, že mám dvojčata, ale jsou donošení a zaostávat by neměli 8O Jediné, v čem by mohli trhat rekordy, je chuť k jídlu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
15.1.09 22:22

Simi vůbec si nedělej starosti,i kdybys je něco učila,stejně to začnou dělat,až se jim bude chtít,to je stejné,jak s tím lezením atd. :wink:
A zaostalý teda určitě nejsou!Já se Vítkovi taky nějak extra nevěnuju,je spokojenej,když si může šmejdit po podlaze a nějaký paci pacičky ho nezajímá :wink:

Teri super,že máte sedačku :wink:

Veru no ty jsi tady furt psala,jak je Domča nemožnej 8) a vidíš to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
15.1.09 22:59

Ahoj holky,
u nás dnešek i zatím noc teda pěkně nanic, Adamovi leze zub a je to znát - uslintaný je jak bernardýn a ukňouránek, pořád by se chtěl chovat a i v náručí poplakává…no snad se to brzo zlepší :?
Veru - taky máme pár známých, co mají paní na úklid,já jsem o tom už párkrát uvažovala, když jsem v noci trčela u žehlícího prkna, ale pak si vždycky řeknu, že to není tak hrozné, abych to nějak nezvládla sama, i když s úklidem to teda nepřeháním (i když se snažím) :wink: . A taky posílám velkou gratulaci Domčovi k lezení :D .
Zebruš - ať je Beníkovi i tobě brzy dobře.
Simi - zaostalé děti tedy určitě nemáš, každé mimčo je prostě jiné, Adam si třeba už sedne, ale zato s mluvením…no hrůza - jediné, co z něj vypadne je „ham“, a tím to končí :? :wink: A že by se třeba pokusil vstát, to tedy taky ne. Na nějaké „paci, paci“ nebo podobné věci se možná tak pousměje, ale o nějakém napodobování nemůže být ani řeč. Ty máš úžasná dvojčátka a každé mimčo si prostě jede svým tempem, takže nemá cenu se zbytečně stresovat.
No nic, adámek každou chvíli poplakává z postýlky, tak dnes k ěmu asi zalehnu dřív než obvykle :wink: , tak všem dobrou noc a pokud možno klidnější než u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.1.09 23:41

Simi , presne jak pisou holky, nezoufej!! Teda to ti pisu ja, ktera dava chytre rady jako „neboj“ a „to prijde“ a v duchu se uplne stejne nervuje, kdyz doma kouka na dite, ktere se samo poradne nehybe :lol: :wink: Ale ve finale je to pravda → i kdybys chtela, nedonutis je delat nic jineho, nez co sami nechteji. Mrkni na tema, co tu bylo nekdy na zacatku tohoto tydne, psala jsem tam i ja „8 mesicu a nechce sedet“. :wink: Psaly tam maminky, kdy si deti sedly (11 mesicu a tak).

Vezmi si, mas krasne deti, dvojcata, jsou sikovni, krasne jedi, co by za to nekdo dal a v podstate, jak jsi rikala se uz „pohybuji“, i kdyz svym zpusobem. U Domci to taky neni nejaky extra pohyb, rozhodne budeme zitra s vami na zemi a ne na opici draze s ostatnima 8) :wink:
A taky ti krasne spi, zase dalsi vyhoda! Predstav si, ze by ti vstavali po 1-2 hodinach, ja bych Domcu asi zaskrtila 8) :lol:

A uplne nejhori vec, co se muze stat, nahodou jsem na to narazila dnes v jedne diskuzi, jedne mamce ze srpna 2008 umrelo miminko :cry: Normalne jsem to cetla, napsala to jakoby „klidne“ a smirene, a brecela jsem u toho, ja, ktera nejsem zadna citlivka… Mazec :? :( To si pak rikam, ze i kdyby Domca lezel vedle me bez hnuti do jednoho roku, hlavne ze je se mnou… Uff, radsi na to nemyslet…

Terko , sedacka, to je super co? Pamatuju si, jak jsme to tu zarizovali, asi pul roku byl nabytek v byte takova ta nafukovaci dvoumatrace. Pres den byla v obyvaku na sezeni a v noci v loznici na spani :lol: Pak tu byl jeste stolek s TV a vestavena skrin 8) :lol:
Jinak s tim vysavanim to mas super, u nas je silenej rev, jakmile pustim fen nebo vysavac, proste to Domca nema rad 8O

Jani , chudak Adamek.. :cry: Ja se docela tech zubu desim, jak nemame jeste zadnej, tak to bude urcite pak smrst a tydenni nespani 8) :lol:
A o zehleni mi nemluv, dnesni prace byly pidi oblecky, to me jeste docela bavi, ale jinak presne zehlim po vecerech a nocich, nesnasim to, neco jako myt okna :evil:

Ovsem pro uklidneni jsem dnes naahodou na TV Barrandov zkoukla kousicek poradu „mate doma uklizeno“, nebo tak nejak, holky, to byste se pozvracely, je to jakoby reality show, jak ti moderatori uklizi u nekoho, komu prijede navsteva a ma doma bordel, tak aby se navsteva nelekla! Mazec!!! „Jak dlouho jste nemyli tu vanu?“ „no.....tak 5-10…let!!!“ 8O To ja mam doma teda oproti nim nablejskano, Hilton 7* :lol: :lol:

Tak dobrou, dnes do pulnoci asi nevydrzim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
16.1.09 00:33

jeejda, je mozne, aby som si precitala a figu zapamatala??? to asi ta neskora hodina

ZELVI

PROBIOTICKE KVAPKY vydrzia 2 mesaice po otvoreni, aspon Biogaia, aspon tak mi povedali v lekarni…

OCNE KVAPKY, ako ophtalmo septonex ci ako sa to vola… a ine vydrzia mesiac.,. potom uurcite vyhodit
borova voda aj menej.. zes a tam zacnu mnozit bakterie

BACTROBAN.. ja ho pouzivamm na herpesy a uz je otvoreny hadam aj rok a pohoda…
u babatiek, neviem.. ale masticka uurcite vydrzi aj polroka

BEpanten a sudokrem na opruzeniny aj rok.. po otvoreni.
pozor rybilka nie, ta vydrzi menej…
aspon tak mi povedali v lekarni, ked som to postupne kupovavala.. ale tie masticky… na drobca mozno ten bactroban nevydrzi tak dlho,. to si nie som fakt istaaa

a dnes sme sa s kamoskou vytesovali, co spolu kocikujeme, ona ma drobca dubnatko a dnes mala pozitivny testiik. juch

WENEE< ani ja nemam rada pampersky kvoli voni.. ked sa MAtusko pocika v nich, hneeed to citit v celom byte, bleee.. ale ked sme dostali.. tak sme ich poctivo vsetky vycikali :lol:

a MAtusko ma na ritke tam uplne pri kakaciku take tri biele vyrazky… :? :?: to je tiez opruzeninka??? ja sa v tom nevyznam… lebo sme to nemavali.. raz mal spareny krk a podpazusky v lete.. ale to len cervene, tak pomohol sudokrem. ale toto neviem co je… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.1.09 07:54

Dobré ránko

tak u nás opět noc na :-) , už jsem fakt unavená. Od 23:00 každou chvilku vzhůru (ani nevím jak často i když se kouknu na hodiny, prostě si to nepamatuju) a od půl4 do čtvrt na7 mi v posteli cucal prso. :oops: . Už prostě nemůžu, ráno v 6 vztávaj oba kluci, Radimek nemocnej (rýma jako prase a kašel a ještě má nějaké skvrny n jazyku 8O 8O ), vůbec se mu to nezlepšilo.
Nechala bych ho vybrečet, ale prostě nemůžu, nemám to srdce aby budil Radimka a manžela (no, manžel si dá polštář na hlavu a je to dobrý.)

Jinak aby jste věděly, Péťa neleze, jen meresjev, nesedá si, oooobčas udělá jak je velikej, ale když to po něm chci, tak čučí a nic. paci paci mu taky nic neříká ale líbí se mu vařila myšička kašičku - ta poslední fáze.

SIMI: bud v klidu, děti začnou dělat věci až když k tomu dospějou samy. A myslím si, že se jim věnuješ. Já tak nechávám „volné lezení a hraní si“ a rychle něco udělám. Je důležité pro děti aby si uměli hrát i sami, tím se vyvíjejí a učí taky.

Veru: už plánujete druhý mimi? Toje super, já jsem taky chtěla takhle blízko u sebe, nakonec jsem ráda, že se vůbec povedlo a ještě jsem to stihla tak, že RAdimkovi byli tři a a zaměsíc se narodil Péťa.
PoraĎ, kdepak bych našla program na ten Barrandov?? Nám jde, ale nikde jsem nenašla program a pátky mají být český filmy (a to já miluju)

TERKO: 4+1 záááávidíííím, my máme 2kk a je to děs běs :twisted: , úklid tu nějak moc nejde ani dělat, páč je to tu tak přeplněné, že to furt vypadá jak u cikánů (to vždycky mrmlám, když má k nám někdo přijít na návštěvu) Raději sem nikoho ani nezvem, bych se hanbou propadla :oops: :oops: :oops: (příšernej nábytek po manželově babičce, uspořádání bytu - hrůza. Je to byt tchýně a my jí platíme za pronájem (to není vtip), a nesmíme s bytem nic dělat, takže si nesmíme koupit ani novou sedačku, takže předělání na pokojíček z ložnice a my spaní v obýváků nepřichází v ůvahu) Prostě už abych šla do práce… Před mateřskou jsem si myslela, že to vyřešíme, ale tchýně je tvrdá jak kámen a vůbec jí nevadí v čem musíme žít.

NO, to jsem si zase vylila srdíčko, jsem hrozná, tak se nezlobte, nějak to na mne sedá asi s tím jak je Radim nemocnej a ty noci.

:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.1.09 11:38

Simi tak jsem ti zrovna chtěla napsat, že Tom taky rozhodně na paci paci kromě hlasitého smíchu nijak fyzicky nereaguje a on se mi tu teď roztleskal jak o život. Rozhodně to ale není výsledek mého každodenního snažení, přesně jak píšeš, předvedu mu to sem tam když se vrátím od počítače :lol: a to tak maximálně 2× za sebou. Nicméně je to přesně důkazem toho, že se jednou proboudíš a tvé děti kolem tebe budou pobíhat a překřikovat jeden druhého ani nebudeš vědět jak. Ono teď se to čekání zdá nekonečné, ale jednou si možná ani nevzpomeneš kdy to bylo vlastně poprvé, utíká to všechno strašně rychle!

Katy mám pocit jako bys dnes psala úvod za mě! U nás to bylo a je totéž. Každým dnem víc a víc toužím po jaru a létu, protože kluci mi marodí v podstatě v kuse od října, pěkně si to mezi sebou předávají a to jsem si myslela, že když byl Jířa kojený do 2 let a baští hodně ovoce a zeleninu, že nebude tak náchylný k nemocem.

Zuzi taky se mi zdálo, že jsem zase v tom :roll: Od včerejška mě pěkně bolí břuch a menstruaci ještě nečekám. Je sice pravda, že co jsme se odstěhovali s manžou z pokojíčku, tak prožíváme skoro líbánky, ale spíš mě bolí svaly od toho věčného trdlování! :lol: :lol: No ale chtěla bych vidět jeho reakci, kdyby tomu tak bylo - 8O, by ho asi klepla pepka!

Veru Tomovi se teď taky prořízly hned dva první zuby naráz a bez varování, tak to i Domísek může mít v pohodě. Akorát, že Tomáš teď hrozně kouše, naštěstí ne do prsa, ale když ho mám třeba na klíně, tak mě prostě z ničeho nic rafne, nebo mi leze okolo nohy a zakousne se do ní. :twisted: Už nevim čím vším bychom toho našeho raracha vybavili, potřeboval by helmičku na hlavu, chrániče, košík na tlamičku a nakonec zavřít do nějaké ohrádky. Nejsem si ale jistá, jestli by ho i to udrželo v bezpečí! :lol: Veru, kdy jsi natrefila na ten pořad, třeba by mi to taky zvedlo sebevědomí! :lol: :lol: :lol:

Někdo v baráku předělává byt od podlahy a je tu cítit hrozný smrad, jako plyn, my ale v domě plyn nemáme. Každopádně to je rachot 8O, a Tomovi to neva, přitom ho jinak vzbudí každá prkotina. :roll:

Jdu něco dělat, nebo mi to bude lízt čím dál tím víc na nervy! papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
16.1.09 12:43

ahoj holky, píšu jen rychle - díky moc za podporu, jste zlatíčka… na mě to včera fakt nějak padlo (a taky mám PMS :wink: ), máte pravdu, nedá se to uspěchat…

náladu mi spravilo dnešní cvičení, bylo to super - zítra sem dám fotky, fotila jsem svoje děti s Verčiným Domčou… krása :D

tak pa pa - dneska mám společenskej den, neplánovaně, tak se ozvu asi až večer

přeju všem krááásnej a optimisticky naladěnej :wink: den a ještě jednou díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
16.1.09 13:39

:lol: Ja mam asi taky PMS, i kdyz jsem to jeste nedostala a doufam, ze dlouho nedostanu, vcera jsem na Dana vecer vyjela, ze neklika na pocitaci dost rychle 8O a potichu :lol:

Katy , tak s tim bytem a tchyni si me fakt dostala!! Najem?? To je teda babizna (pardon :oops: ), se 2 detma, nepovoli zadne upravy bytu 8O Ach jo, ty tchyne… :roll: :wink:
A s tim nocnim vstavanim taky nezavidim :? Myslis, ze to je zavislosti na prsu, kdybys Petu nechala vyrvat, tak by to pomohlo??

No, my planujeme zacit se „snazit“ (jezis, sex dle planu, uz zase 8) :lol: ) tak v kvetnu/cervnu, protoze Domca nam trval 11 mesicu 8O , tak aby byli tak rozumne od sebe… Uz se vidim, jak zase po pul roce zacnu nervacit.. :roll:

Zulocku , diky za info o tech kapkach a mastickach, ja jako vim, ze bych je mela vyhodit nejakou dobu po otevreni, ale u neceho jsem si nebyla jista, jestli to neni skoda, tak to asi poslu dal a neco vyhodim :wink:

No holky, ja program na tu TV Barrandov nikde na netu nenasla, mozna hledam spatne.. ale ty domacnosti „Mate uklizeno“ davaji vecer asi od 17:30 h nebo od 18 h, nejak tak, myslim, ze kazdy den.. Ale to fakt nevim jiste.. Ten dil, co jsem videla mi fakt zvedl sebevedomi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí