Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsme dneska chtěli stihnout zápisy do dvou školek,ale stihli jsme jen jednu,protože jsme tam stáli hodinovou frontu
V tom mrazu,děti už pak přede dveřma lezly po stropě,za mnou stála těhotná paní.No madamky ve školce se vycajchnovaly.A to nám Jiříčka ještě nakonec třeba nevemou
No nic,to jen tak pro zajímavost
![]()
Týnko já to tak měla včera,skoro dvouhodinové courání s kamarádkou a dětma,je to prima
Tak snad Radko najde práci,držím palce!
Adik ať je Sanel brzy ok!
U nás je teda dobrý,že manžel chodí z práce celkem brzo,ale zase ráno chodí v pět..Ale dost často se to sejde,že něco po práci vyřizuje,nebo má trénink,nebo odpolední..A tuhle sobotu je zrovna celej den v práci..Jsem ráda,když je doma a nejsem tu s klukama sama..
Wenee to je dobře,že už Sofinka líp spinká.
Já pořád řeším,že nechci brát Vítka k sobě do postele,přitom s Jiříčkem jsme to taky dělali a nejdůležitější je se vyspat,že jo.Stejně kdyř řve,tak ho nemůžu nechat,aby bráchu nevzbudil
Taky jsem líná na studování,ale potřebovala bych aspoň tu angličtinu.. ![]()
Pacal pěkné míry ![]()
Neli to jo,jen jsem chtěla vědět kde to zakládáte ![]()
A Adámkovi všechno nejlepší ![]()
Ryntyn my to máme v areálu školky, v bývalém babyklubu, já si psala s holkama na email o podrobnější info o otevření a programu a psali, že když bych chtěla pomoct tak můžu a blabla..takže takhle sem se k tomu dostala ![]()
Holky to zakládají už od dubna 2008, prý samý ´papírování - příšerný.. já dělám webovky, budu chodit jeden den v týdnu, to budu mít svůj program v mc a všichni zdobíme apod..
všechny jsme maminky na MD, takže myslim, že bys sehnala lidi, ale je to o nervy, takže jestli se nechceš zbláznit, tak to nechej na někom jinym
..ne nechci tě odradit.. ale já bych nechtěla zakládat, když slyšim kolik kolem toho bylo problémů… papa ![]()
Holky, moc nestíhám reagovat, jen vás občas čtu
Simi , díky za rady s vápníkem, hned si nějaký koupím, už mi došly i vitamínový tabl., takže ty budu kupovat taky
Verčo , fotka krásná. Taky jsem ti poslala 5 *
. Dívala jsem se, že některé maminky se moc nenamáhaly s pěknou fotkou a šouply tam „jakoukoli“ - to jsem se asi mohla přihlásit i já
. Jestli vyhraješ, tak nám všem budeš prát, jo?
![]()
Evelín , konec února/začátek března zní na srazík dobře. Jsem docela zvědavá, co na sebe budou děti říkat, teď už jsou větší, tak to bude sranda ![]()
Adel , na to se taky teším, až mi Beník řekne něco hezkýho
. A i já se těším na léto, ale zase nesnáším vosy, komáry, atd. Už teď se bojím, že na nějakou vosu Beník šlápne
![]()
Mahul , drsná nejsi - máš malý dítě a jsi těhotná, to ona by se měla cítit blbě, když chce přijet nemocná ![]()
Terko , snad ti zkoušky dopadly dobře ![]()
Katy , ani já nemám vysokou ![]()
Adiko , mě tu kaši dala ségra, taky jsem ji nikde neviděla. Chci ji zase koupit, byla dobrá ![]()
Pacalo , pěkný míry ![]()
A všichni se brzo uzdravte, nám už je dobře (zatím
) a v sobotu snad konecně máme oslavu bratrancových 1. narozenin. Snad nikdo do soboty neonemocní, jinak pak už to asi budou slavit s Bendou zároveň, když to furt budem posouvat
![]()
ahojky holky, díky za palce, asi to pomohlo, mám za 3, sice s odřenejma ušima, ale mám, takže obhajobu a anglinu mám z krku. Příští středu to ale bude boj…no uvidím…
Adel: teda takový fronty na zápis???páni, to nechci vidět, až to bude čekat nás…když je teď ten baby boom
Pacal: krásný míry, my jdem na kontrolu příští čtvrtek
Adámkovi vše nejlepší ![]()
Adiko: krásná fotka
Nelo: tyjo mateřský centrum, to jsi dobrá…
Simi: páni doktorát, zas takový velký cíle teda nemám, budu ráda, když se mi podaří bakalář
Ahoj holky,
tak nejdřív Adámkovi všechno nej k desetiměsíčninám ![]()
Pacal - hezké míry, taky jsem zvědavá na Adama, ale jdeme na KO až na začátku března…
Zebruš - tak ať si už konečně užijete oslavu narozenin
![]()
Já jsem dnes táááák lenivá, tak jsem se tu vyvalila s mým oblíbeným sýrem a mlsám.....a tloustnu…
. Ale dnes mi to nějak neva. Tom odjel na ty hory, tak se mi už teď stýská, ale poslední dobou jsem byla protivná, tak třeba se mi „pročistí hlava“…V pátek by měli přijet moji rodiče a zůstanou až do neděle, tak se těším. Naposledy viděli Adama o Vánocích, když se ještě jenom plazil, tak jsem zvědavá, co budou říkat na jeho pokroky ![]()
No nic, jdu stáhnout konečně nějaké nové fotky z foťáku a pak sem ještě nakouknu ![]()
Ahoja
Adi téda Sanelka je kouzelná i takhle usoplená - fakt krásná fotka! Taková přirozená.
Katy já jsem taky vysokoškolačka jen ve snu, po škole jsem se spíš tlačila do práce, abych se uživila (utekla jsem rodičům hned v 18-ti) a pořád si slibovala, že si časem něco dodělám. Jo prdlajdu, čas letí a moje ideály se s přibývajícími dětmi vzdalují
Ale mám to pořád na talíři, ségra studuje, brácha začíná, máti skoro končí - jen já budu do smrti cpát prádlo do pračky a drbat sporák!
![]()
Teri
šikulka, trojka je super!
Neli tak ať se daří, máš bezva odreagování. Taky jsme s kámoškou o něčem takovém uvažovaly, ale lenost zvítězila. ![]()
Veru to je tím stereotypem
I když teda lhala bych, kdybych tvrdila, že mě to nebaví. Ona ta radost je pak největší odměnou a je fakt, že čím je Jířa starší a umí to ocenit, tím to dělám radši.
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/404.gif pro Adámka k mininarozeninkám
Adél se školkou je to pech, já nemít mamku u zdroje, tak se tady jako mamina na MD vůbec nečapu, tak držím palečky, ať dobře dopadnete!
No já jsem dnes s hrůzou zjistila, že jako nový vlastník pozemku musím podat do 2.2. daňové přiznání - nějak mi tato skutečnost vypadla, no jo můj chlap na to papírování není a já mám teď v mozku mateřské temno!
Tak se tu opatrujte, dětičky ať jsou brzy fit a já jdu do peřin snít o:
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/337.gif
Ahojte,
jsem uz hrozne unavena, tak pisi jen tak v rychlosti…
Tak jak si myslite, ze to u nas nakonec dopadlo??? Jeste jsem vcera sve skorosvagrove napsala sms, at si to rozmysli, ze vime, ze je nebo byla nemocna (puvodne nam to v telefonu poprela…). Ona se vubec neozvala, tak jsem cely vcerejsek cekala jak na trni a ona nedosla
…
Zitra budu mluvit s brachou, tak jsem zvedava, jak to mila slecna predala dal…
Priste uz nebudu delat nic
, pro dobrotu na…vsak vite! Jen mi to, prosim, pripomente, kdybych nahodou zapomnela
![]()
Vsem marodum brzke uzdraveni, at je lepe!
Ahoj holky,
tak jsem byla poprvé se sporťákem - a paráda!!! Vůbec se to nedá srovnat!!! Je mnohem lehčí a ovladatelnější, hlavně díky tomu, že má těžiště níž. No úžasný!
![]()
Veru , mně ten odkaz na soutěž nejde otevřít
zkoušela jsem to dnes i včera několikrát… ten z mailu. Ještě poprosím Járu, zrovna se vrací z hospůdky
ale tentokrát zněl docela střízlivě
Já jdu zas s kamarádkou-básnířkou zítra na víno (no, já jdu na své 2 dcl
), tak se už těším. Jinak já znám lidi z hodně oborů díky tomu, že jsem skoro deset let tancovala, a v našem tanečním klubu byli lidi od učňáku (oba mí tanečníci) až po VŠ… ekonomové, hudebníci, prostě směska
A moje nejlepší kámoška má rodinnou školu ![]()
Teri , graaaatuluju, jsi šikulka!!!! No nemysli, on doktorát je lehčí než magistr
protože na doktorátu už se věnuješ z 90 procent svému oboru, a to je paráda! Taky je mnohem míň seminářů a zkoušek
Ale zase jde mnohem víc o vůli, uf… ![]()
Mahul , no co, takhle je to nejlepší, ne?
A držím palce, ať únava brzy přejde, je to otrava… ![]()
Vkládám teda pár fotek, další tady na emiminu, Alba soukromá, s. 29.
Hrajeme si spolu - občas ![]()
Stojan Jakotyč:
Sporťáková premiéra:
…chrní se v tom nakonec taky dobře…:
Verčo, hurááá, už jsem hlasovala, samozřejmě plnej počet
Zítra ti pošle hlas ještě manžel z práce ![]()
To moje emiminí album je tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Dobrou všem!!! ![]()
Ahoj holky,
jen Vas jdu rychle pozdravit, zase jsem stravila den u bakalarky nebo se Stepanem. On byl dnes uplne samostatnej, vyhral si s nabijeckou na mobil nebo s obalem na flasku a skoro me nepotreboval (ale kdyz se chtel potulit, tak hned dolezl
)
Akorat vecer hrozne rval, uz si fakt vymyslel, dostal na zadek a az pak to zalomil ![]()
Adamkovi preji vse nej
![]()
Terko, sikulaaa!
Jen tak dal!
Simi, krasny fotky!!! Ondra hezky stoji, frajer ![]()
Vic si nepamatuju a odchazim na kute…
Dobré ráno
Tak dnes jsem tu první
Beník papá rohlík s lučinou, tak se taky můžu v klidu nasnídat ![]()
Terko , gratuluju
a příští středu to taky zvládneš ![]()
Januš , taky by se mi stýskalo ![]()
Lucy , my už máme dům skoro 2 roky, ale stejně pořád trnu, co jsme zapoměli vyřídit
, snad nic ![]()
Mahul , to je dobře, že nedošla ne? ![]()
Simi , krásný fotky. V kočárku vypadají spokojeně
A neleze už Ondra z té postýlky ven? ![]()
Simi a tobě šlo to hlasování dvakrát, nebo to bylo poprvé? Já se s tím tady morduju, ale s jedním IPéčkem toho asi moc nevymyslím.
Veru a když se registruješ, tak píšeš, že tě někdo doporučil, nebo jak získáš ty body za kamarádku? Nějak mi to není jasný, já že bych se klidně zaregistrovala abych tě pošoupla, samozřejmě, že soutěže bych se více nezúčastňovala.
Zebruš pokud už jste jednou daňové přiznání podávali a nic se u vás nezměnilo, tak samozřejmě nemusíš. My jsme ale pozemek kupovali v roce 2008 a tak je to naše první daňová povinnost. Já bych si na to taky vůbec nevzpomněla, kdyby babička neviděla nějakou zprávu v televizi, jak na to lidé zapomínají
. Je to sice směšná částka, ale tak člověk to chce mít v pořádku, že.
Simi zdá se mi to, nebo je Ondrášek trochu macatější oproti Silvince? Já jen, že těm chlapům ty pupíčky rostou snad už od narození, alespoň moji kluci jsou toho zdárným důkazem a když se mrknu na jejich tatínka, tak je mi jasné, že je to výsledek celoživotního pěstování! ![]()
Tak já jdu taky baštit snídani, zatím pa
Ahoj, u nás noc nic moc a ani ráno. Péťa je nějaký uplakánek hned od rána. Tak za ním zase letím.
Adámkovi dodatečně vše nej k mininarozkám
![]()
VERU: jdu hlasovat
![]()
Dobré ránko,
u nás noc nic moc,Vítek se budil.Rýmu má,ale jde to ,takže razíme na plavání.Jiřulkovi se rýma zhoršila,ale jinak dobrý,bude celý den u mámy.A manžel má odpolední.
Simi krásné fotky
Tak super,že jsi spokojená se sporťákem a děti taky!
Zebruš u nás byl chleba s lučinou ![]()
Ahoj holky,
u nás zázračná noc - v devět večer jsem Ondrovi podala dudlík a pak jsme o nich do sedmi ráno nevěděli!
A děti mě po J. odchodu z práce doslova vytáhly z postele: malá se náhodou dokulila ke mně do ložnice (sledovala jsem je z postele), a když jsem na ni promluvila, přilezl hned i Ondra, takže tam byli za sebou jako ve frontě a vykníkávali mě ven
![]()
Lucy , hlasovala jsem jednou, ale zaúkolovala manžela, ať hlasuje ještě z práce
Jinak - přesně tak, Ondra je tlustší a vždycky byl
na kontrolách míval většinou tak o půl kila víc a o 3 cm míň než malá
Je to záhada, protože malá jí příkrmy ještě líp než on - když mu neco nechutná, dojede to
a ovocnou svačinu má často dvojnásobnou (on 100-150 g přesnídávky, ona i 2 banány). Mají asi jiný metabolismus - je zkrátka vidět, že jsou dvojvaječní…
Adél , užijte si plavání - závidím!
![]()
Zebři , my jsme tu postýlku okamžitě snížili - jeden den kvůli sezení a druhej den znova kvůli stání
Akorát že teď nedosáhne nahoru a vzteká se, že si nemůže stoupat ![]()
Evelín , ty jsi úžasná s tím studiem, fakt máš můj obdiv!!! Já to pěkně flákám
číst si básničky a studie, to jo… ale sednout a něco napsat…
akorát si teď teda koresponduju s jedním kamarádem-básníkem ![]()