Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
7.2.09 22:28

ahojte, zdravím všechny mamulky. Včera mi bylo pěkně zle, že jsem ani neměla sílu se podívat na emimi(a to je co říct), dneska k večeru už v pohodě…tak nevím, jestli to nebyla nějaká jednodenní střevní chřipajzna, či co…Jinak taky díky za hlasy v lovele, taky jsem koukala, co je tam mamin…tyjo…

Lucy: taky přeju klidnější noc

Adel: velká gratulace k sezení

Katy: taky myslím, že je dobře, že si to Peta odbyde teď…

a ať se vám marůdci brzy uzdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
7.2.09 22:34

Ahoj holky,
tak fakt pomalu začínám věřit tomu, že se moje děti naučily spát celou noc… 8O ale tím víc se děsím nějaké choroby, protože vždycky jim to rozhodilo spaní na celé týdny :? Ale zatím jsme OK, hned to zaťukám!

Lucy, Katy , ufff… držím moc palce a myslím na vás!!!!!!

Týnko , dobře jsi udělala, že ses nedala :wink: :D Jinak když byl Jára doma, taky jsme si šíleně lezli na nervy, občas, a někdy jsem se sama ptala, co je to za člověka a proč jsem si ho brala :oops: :? Teď je to určitě lepší, co chodí do práce. Taky ale proto, že se cítí v novém oboru nejistě, a tak mu trošku spadl hřebínek :wink: Jen doufám, že tam zůstane, že to zvládne… 8O

Veru , bezva, takže těstoviny s lilkem na česneku :D a já si k tomu dám trochu rajčat, a bude. Mňam! :D Moc se těším!!!

Evelín , přesně tak, taky mi vždycky moooc prospěje vyjít si aspoň na dvě hodinky bez dětí, i když se mi po nich zároveň za chviličku stýská :lol: Super, že sis to užila!!! Já budu mít hodně rozlítaný příští týden, hned několik setkání s přáteli a do toho jdem s Járou slavit Valentýna :D takže se opravdu společensky vyžiju! Většinou totiž volno trávím ve studovně… ale i to je super - není nad to, zaměstnat na mateřské hlavu :wink: I když ty toho s tou bakalářkou asi spíš máš nad hlavu, co? :wink:

Zebři , lilek neloupu, je to strašně jednoduchý: než se uvaří těstoviny, nakrájím lilek na kostičky a osmahnu na oliv. oleji s prolisovaným stroužkem česneku, lilek trošku změkne a chytí barvu, asi 5 minut. Pak to zaliju loupanými rajčaty z konzervy (Valfrutta), osolím, přidám chilli (kdo ho má rád), a je to! Celé je to hotové asi za 10 minut, zdravé vegetariánské jídlo plné vitamínů :wink: :D

Jinak dneska jsem byla 2 hodiny na procházce s kočárkem, a ty potvůrky nemínily spát! 8O Ondra ani na minutu, ale aspoň nebrečel, koukal - a slečna si zdřímla asi 20. minut a konečná. Naučila se hlásku „n“, takže pořád „nenene… nene… nenenene…“ :lol: :lol: Ale zase dopoledne spali dvě hoďky 8O a večer už byli pěkně utahaní, tj. nepříjemní a kvičiví, ale zase zabrali za chviličku, už v sedm.

Tak dobrou, a hlavně co nejklidnější noc všem! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.2.09 22:38

posílám nové fotky:

už se dokážu držet jen jednou rukou

po ránu

malý šibal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.2.09 00:19

Ja jen v rychlosti nakukuju, protoze me Dan zase sprdne, ze mu cvakam u ucha kdyz spi :lol:
Donutila jsem ho me vyfotit, tak sem nekdy prdnu foto, ale nejak mi nedoslo, ze jdeme dnes do bazenu, takze krasny uces vzal za sve :lol: 8) jeste pred focenim, hehe..

Katy, Lucy , drzim palce, at to je rychle pryc, nestovice jsou previt :?

Terko , Paja je sikulka, jak pekne stoji!!

Simi , to je sranda, jak si piseme po sms, co muzu jist :lol: No bezmlecna dieta nedovoluje ani mleko ani smetanu, nic, rajcata taky vubec, alergen a ryby uz vubec ne 8O :? Takze beru testoviny s lilkem a olejem, na cesneku, mnam mnam :lol:
Dnes byl v televizi recept - lilek na platky, nechat „oschnout“, obalit v trojobalu jako rizek, akorat do vajicka pridat sojovku a do strouhanky syr a osmazit, mnam uplne u toho slintam :lol: :wink:

Jo a Lucy , me se do Krupky prestehovala moje byvala kolegyne, jmenuje se Marketa a ma tusim kvetnoveho Mateje, treba ji znas :wink: Bydli tam totiz jeji pritel, myslim, ze Jenda Novak?? Asi jo 8)
No uricte muzeme zajet treba do Usti do ZOO, je fakt, ze na severu jsem casto a nebojim se tam jet sama 8)

Evelin , to je prave ono, ja se do Brna po D1 jet sama docela bojim :oops: takze musim jen s Danem a to vetsinou jedeme ke tchanovcum a tak :roll: ale tak snad to nekdy vyjde a udelame srazik i v Brne… :wink:

Tak se mejte, dobrooou noc, jdu to zalomit.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.2.09 10:52

Ahoj holky,

včera večer jsem ještě napísala příspěvek a při odesílání spadl systém, tak jsem vypla PC a šla to zalomit k Adamovi :) R. byl s kámošem na fotbálku, vrátil se někdy v noci a podával dudlík malému a pak si ho ráno vzal a já chrupkala až do osmi :D

Evelín: Jj, snad mu to vydrží :) :) :) To máš doma zlatíčko 8) :wink: :wink: Teda to velký, když se hezky stará a neremcá :lol: :lol: :lol: (což o tom, R. se taky rád stará a neremcá, jen kdyby to bylo častěji :? :wink: :wink: )

Simčo, Veru: To budete mít zítra hody 8) 8) :wink:

Simi: A jak se Járovi líbí v nové práci?? :)

Terko: Krásný fotky, boží je ta, jak se drží jednou ručkou :D :D :D

To mi připomíná, že Adam se začíná pouštět!!! Sice to udělal zatím jen dvakrát a to když ťapkal kolem nábytku 8O 8O

Jdu ještě prosurfovat MMB, dokud dítě spí :) :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.2.09 12:10

Dobré poledne :)

Tak na manžu už zase něco leze, snad to nechytnem :?

Verčo , já mám pořád tmavé vlasy, ne? 8O On se ten přeliv sice postupně vymývá, ale pod ním to mám odbarvené, tak se to asi úplně nevymyje. Já právě přemýšlím, co dělat - chtěla bych blond, ale melír hrozně rychle odrůstá a pořád chodit ke kadeřnici se mi nechce, tu tmavou si můžu dát doma sama. Ale zase jsem zvyklá být blond, tak nevím :roll: . Nemyslela jsi ty tmavě rezavé, že mi sluší víc? V těch jsem se cítila divně :roll: :oops:
A díky za hlas, ale moc nehlasuj, ať tě nakonec některá z nás nepředběhne :lol: .
My jsme dali do okna hvězdu, tak čekáme, až nám dovezou ty velký prachy 8) :lol: , ale manža mi postupně ty čokolády za 5000 užírá, tak nevím, nevím :? :lol: . Alspoň sbírám vršky od Activií, za 30 dostanu termo obal - to se může hodit na Bendovo jídlo 8)

Lucy , to musí být hrozný ty neštovice, snad už to brzo přejde :( . My Fenistil taky máme na svědění ekzému, snad vám taky pomůže

Katy , snad vám to taky brzo zmizí. Mám z těch všem nemocí hrůzu :(

Zuločku , ať jsem taky brzo zdraví a i ostatní marodi, ta chřipka je hnus :(

Simi , díky za recept, lilek jsem včera koupila, tak to zkusím :) . Jen manža prohlásil, že lilek do něj nedostanu, tak to snad nechutná tak hrozně 8O . Akorát ty rajčata zkusím něčím nahradit, aby se mi Beník neosipal, když jsem mu zkusila dát příkrm s rajčatama, tak mi přišlo, že se mu ekzém zhoršil, tak mu je raději nedávám a nejím je. Ale možná to má z něčeho jinýho :roll:

Terko , krásný fotky, Pája je šikula :wink:

Včera si manža s Bendou v náručí klekl k hafinám a ony ho olizovaly (ksicht ne 8O :lol: ) a on jim mačkal čumáky a píchal je do očí a ony nic, dál lízaly :lol: , tak jsem ráda, že ho berou do smečky :lol: . Tak v létě už na nich může jezdit 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
8.2.09 13:53

Ahojte při neděli,
měli jsme naplánovaný víkend a nakonec nic…měli přijet známí s dvojčatama - jsou nemocní. Takže včerejšek jsme navzdory krásnému počasí strávili doma a poklízeli a dělali restíky :oops: a dneska odpoledne jsme měli jít na návštěvu pro změnu my a nevím…jejich malý prý začal kašlat… :roll:
Navíc počasí pěkně na nic :x a lepší to nebude.
Teď to oba kluci zalomili a já přemýšlím, co dělat. A že by bylo co, ale nějak se mi nechceee. Asi si vezmu knížku nebo konečně pošlu fotky na vyvolání. Chtěla jsem je nejdřív upravit a ještě jsem se k tomu nedostala… :roll:
Všem marodům zdar! A´t je brzy líp! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.2.09 15:26

Ahojky,
tak dnes to bylo lepší, večer jsem Jířu trochu otrávila Dithiadenem a spal tak do 10:15 s třemi přestávkami. Rozhodně už ale tolik nebrečel, chtěl jen napít, trochu si postěžoval a spál dál. Dopoledne byl bez teplot, tak doufám, že jsme se dostali do té „lepší“ fáze choroby. :wink:
Katy takže vy si dáte repete? No těbuch, to jsem zvědavá jak to bude zvládat Peťulka. Většinou píšou mamky, že ty menší děti jsou na tom lépe, ale třeba konkrétně Tomáš je taková cíťa, jen ho svléknu, už se drbe a nedej bůh, že bych ho měla něčím mazat - takže v jeho případě si to dost dobře neumím představit. No přeju, ať je to u vás v klidu a rychle pryč.

Veru možná že se známe podle vidění, Krupka zas tak velká není, ale konkrétně teda netušim o koho by se mohlo jednat. Jinak až se sem zas poženeš, tak dej vědět a něco vymyslíme! :wink:

Teri Pájík je mazák! …a super ohrádka, jej jak ta by se nám hodila! :lol: :lol:

Jdu volat mamuši, vezme si prý Toma do kočáru, akorát nevím, jak se mu to bude líbit, neboť je právě po spaní - ale co, ať to zkusí. Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.2.09 15:37

A

Příspěvek upraven 18.08.13 v 17:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.2.09 17:36

Ahojte všichni, hlásí se marodi.

Radimek v pohodě. Peťulka má horečku a je plačtivej a rozmrzelej. Objevují se mu různě nový pupeny, tak zkoušíme mazat a homeopatika jedou. Akorát je blbý, že to mazání nemá čas zaschnout a má pupínky samozřejmě i na zadečku a v oblasti plenek, což je problém ohledně zasychání :? :evil:
Nechávám ho nahatýho, ale když má horečku, tak je mu zima a nechci ho trápit. Snad se to brzy zlepší.

Jo!!! a jdu v pondělí po prvé cvičiiiit!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :dance: :dance: Moc se už těším, hlavně, že vypadnu tady odsud. :wink: :wink:

Radimek bude muset být aspoň ještě týden doma i když ho dr pošle do školky, páč se tam nemá jak dostat. Celý týden, totiž manžel nemůže chodit později do práce, kolega má dovču. to už snad zvládnem, hlavně, že to nemůže dostat zpátky, by mně trefilo.

Paaaaaaaaaaaaaa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
8.2.09 18:34

Ahoj holky,
tak dneska v noci se děti budily, docela často, ale nic dramatického, a vypadají zdravě, tak snad to nic není… :roll: Ondrovi se každým dnem proklube druhý zub :D

Holky, lilek je dobrota, ty chlapi mají předsudky… :lol: :lol: Není to nic výrazného, takže záleží na dochucení, proto ten česnek :wink: V létě grilovaný lilek naložený v oleji s česnekem a trochou soli… hmmm, jedna z největších dobrot, co znám! :D S trojobalem to zkusím, ale až budu mít ještě aspoň tři kila dole :wink: :lol:

Dnes jsme byli cvičit, oba, a děti hlídala mamka s přítelem, byli dvě hodinky na procházce, šikulové! Akorát mi děti ve sporťáku moc nechtějí spát - nebrečí, to ne, ale koukají kolem a zalomí to třeba jen na půl hodinky… dřív přitom chrněly i 2 hodiny v kočárku! Tak uvidíme, až si zvyknou…

Katy, jeje, to je nepříjemný, držím palce!!! Ale zase je super to cvičení - na co jdeš :?: :D

Teri , to je šikulka!!! :D My jsme ohrádku ještě nezprovoznili, ale budem muset :wink:

Adél, dodatečně gratuluju k sezení!!!!!! :D Mně Ondra zas tak často nesedí, spíš klečí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.2.09 19:34

Ahoj holky,

u nás se už spinká, Adam je ve večerním usínání zlatíčko, málokdy protestuje :D :D :D Takže ťuky-ťuky-ťuk :)

Katy: No paráda!!! A copak manžela přesvědčilo, že bude hlídat?? :idea: :wink: :wink: A držte se!!!

Simčo: To víš, výhled dělá svoje 8) 8) :wink: Adam mi spí ve sporťáku asi tak stejně jako spával v korbičce :) A ty teďka při dietě nejíš smažený, jo? No to já joooo :oops: :oops: :oops: Né tede nakolikrát do týdně, ale tak jednou za čtrnáct dní to jooo…asi budu muset i tohle omezit, páč do těch plavek nezhubnu a nezhubnu :?

Amazonko: Ahoooj, videjko krásné, šikulkááá.....Jj, jsem koukala, že jsi teďka přesedlala k holkám do Března :wink: :wink: :wink:

Mahul: No to počasí je k vážně akorát tak k naštvání :roll: :roll: :roll: V sobotu bylo táák krásně a dneska na prd, ale mě to ani dnes vlastně moc neva, jelikož venčit Adámka byl Radek a já jsem to na hodinu zalomila :) :)

Já jsem dneska z Adama nějaká celá KO 8O Ukňouraný, uřvaný až ouvej!!! Pořád za rukou, jelikož si to vážně vyřvával :! :idea: Přilezl k nohou, postavil se a spustil :? Naštěstí převzal k večeru štafetu Radek (jj, teďka je se stará úplně perfektně 8) :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.2.09 20:02

Ahoj holky,

tak my dneska vyrazili na sraz s kamarádkama do kavárny s dětským koutkem a bylo to super.Sice akce i s dětma,ale pro mě i pro Jiřulku příjemná změna.Byla tam jedna kamarádka co má dva kluky,i s manželem,pak jedna bezdětná a další s jedním chlapečkem.Dala jsem si kafčo a zákusek :wink:
Jinak s tím sezením,zatím se to Vítkovi podařilo jen jednou :wink:

Týnko u nás už se taky spí,i když trocha řvaní bylo 8)

Simi lilek bych si taky dala,zní to dobře i s těma rajčatama,akorát mě by tam možná to maso chybělo :lol: :lol:

Katy supééér že jdeš cvičit!Ať se to Péťovi brzy zlepší!

Amazonko ahój :-) ,krásný videa,Deniska je tak sladká,normálně jsem se u toho dojmula :roll: :oops: :wink:

Lucy tak dnešní noc už bude v pohodě!

Mahul počasí je na houby a od středy se má zas ochladit 8O :?

Teri super fotky :D Mě bylo špatně v pátek,normálně na omdlení,byla jsem celá zpocená,volala jsem manželovi co mám dělat,na plotně brambory a u nohou dvě děti,no horor,naštěstí mě to přešlo,fuj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.2.09 20:38

ahojky holky, ja Vas jdu jen pozdravit, cist dneska uz nebudu, nemam silu, ale mrzi me to, vzdy se moc tesim!
Sanel ma skoro 40 a prujem, je bez nalady, bruci a na dnesek jsme skoro nespali, nebo ona jo, ale ne ja :-) mela jsem ji v naruci …
Ozvu se zitra!!! Klidnou dobrou noc a zdrava miminkaaaa :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
8.2.09 21:57

ahojte, tak mně už je fajn, ale na manžu to sedlo, ty samé příznaky jak já, uvidíme, jestli tomu Pája uteče…dohánim teď učení, ale marná snaha, neleze a neleze do paličky…ted mě teoreticky za dva dny čeká zopakování 70 otázek a naučení přibl.10…a s tím, že se učím jen večer tomu velkej úspěch nepřikládám. Ohrádka už nám tu stojí docela dlouho, jen jsme pořídili větší, ať má Pája větší výběh :D Jinak jsme stále bez dveří a nábytku(krom sedačky…), nějak jsme si zvykli… :D

Adiko: at se Sanelka brzy uzdraví, to je nepříjemné, takové vysoké horečky…

Adel: no já si nedokážu představit, že by mi bylo zle třeba dva dny a ještě k tomu dvě děti na krku sama, manža v práci.....

Tynko: at má zítra Adámek lepší náladu

jinak všem marůdkům přeju ať jsou brzy fit..

Zelvi: taky jsem koukala na tv jak tam vařili ten lilek, no nikdy jsem ho neměla, ale vypadalo to úchvatně…nedávno tam dělali čočkovou bábovku v aspiku, tak jsem jí zkusila a byla naprosto výbornáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí