Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
25.5.09 20:49

taky pošlu fotečky

hned jak to dopiju, tak si půjdu zakopat..

Haloooo…sundejte mě z toho stolku, nějak jsem sem vylez a nevím jak dolůůůůůů 

Ještě dosáhnout na pedály a můžem drandit…

Takhle jsem to odpoledne zapíchnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.5.09 21:02

Krasne fotky holky!!
My dnes byli skoro 3 hodky venku, asi 2 hodiny v parku na pisku, to bylo bozi, naboso, hrabal pisek a mel ho snad vsude :lol: Vytuhl uz kolem 19 h, jak se unavil (i kdyz chvili rval), tak jen doufam, ze jsem ho zase neuhnala a nebude zas nemocnej :roll:

Mik , Mikejla je roztomila, jak je zubata a vzdycky se tak rehni :lol: Me se libi, ze muzete navstivit pres den tatku, ze vlastne dela „venku“, to ta nase kancelarska krysa je porad zalezla a muzeme se sejit jen nekdy na obed :wink:

Adel , to je jasny, ze by se penizky hodily, vzdycky je za co utracet :wink:
Moje mamka taky na matersky uklizela, ale delala v tovarne na cokoladu, takze vypravela treba o tovarnich zachodech a tak :twisted: :P

Simi , my se v podstate se zakladkou i stredni schazime, se zakladkou mene, tak 1× za 2 roky, ale piseme si na Spoluzaky a se stredni taky, tam jsou ty srazy ale castejsi, tak 1-2× za rok. :wink:

Wenee , tak fajn, ze Sofi pekne papala :wink:
Ja jsem jako mimi byla velky jedlik, ale jak psaly holky, na zakladce jsem jist prestala, obtezovalo me to a zdrzovalo a hlavne to hnusne maso, jak psala Mikulenka , taky si to pamatuju :lol:

Terko , fajn, ze se to lepsi, je to k vzteku, ze bude hezky jen dnes a zitra a pak zima a dest, zrovna, kdyz se to pak zlepsi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.5.09 21:17

Jo Simi , u nas je to taky tak, Domca se nikdy moc nemazlil a nelisal a v nasi posteli chtel jen radit (a chce) :lol: Jak starne, tak se to trosku lepsi, dnes na pisku na mne vylezl a nunil se, ale asi mel trochu strach z tolika deti 8) 8)

Terko , super fotky.. Teda, ze by Domca takhle usnul, to ne, jedine v postylce, jinak radi jak cerna ruka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
25.5.09 22:14

Teri, překrásný fotky!!! Dostal mě ten fotbalista s flaškou… zatím mlíka :lol: :lol: A pan řidič vypadá taky neohroženě!!! :lol:

Veru, u nás je to takhle se Silvinkou - je mnohem míň mazlivá než Ondra (to je normální přísavka :lol: Jára mu říká „améba“, že se vždycky přivlní a nejradši by se mnou úplně splynul :lol: ), ale co je starší, tak se holčička taky přijde pomazlit - nejdřív jsem si na to nemohla zvyknout, ale teď už jo-o a vždycky mám hroznou radost :oops: :D Taky nastavuje pusu na pusinky, i když většinou zubatou rozesmátou anebo otevřenou :lol:

A naučila se dělat „malá“, ale většinou jen mně nebo sobě :wink: brášku vždycky radši přetáhne :? Ale trpělivě ji učíme, že ho má hladit, a už je to trochu lepší :wink:

Ondrášek mě dneska dostal - snědl své první dvě křupky v životě… 8O :D :D a odpoledne v ovocném tvarohu bez dávení zvládl KOUSKY 8O 8O :D Ale jak on si ty křupky nebo rohlík zkoumá… opatrně bádá… preparuje… každý drobeček podrobí důkladné inspekci… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
25.5.09 22:58

Hezký večer,
teda holky, parádní fotečky :P . Taky sem možná brzo něco hodím, až se rozhoupu to stáhnout z foťáku :? .
Simi - Adam teda taky dává pusinky zá:,–(ně s otevřenoou pusou :lol: , vždycky když řeknu, ať mi dá pusinku tak se přiřítí celý uslintaný a udělá takové ňuf. A gratuluju Ondrovi k bašzění kousků a křupek, jen tak dál :lol: . To Adam je teda neúnavný likvidátor křupek :roll: .

Veru - taky jsme dnes byli na písku, i když Adam teda spíš z pískoviště hned vylezl a lozil po kamínkách okolo a pořád se v nich rochnil, že byl za chvíli jako prase :roll: :roll: .

Víc dnes asi nestihnu, letím do sprchy a chrnět :wink: . Dobrou noc všem :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.5.09 23:17

Ahoj, nevím, jestli u toho tady neusnu, ale zkusím vydržet :lol:

kluci už chrní, já jsem ještě umývala země a uklízela kuchyň a koupelnu, tak jsme ko :roll:

Katy , já jsem našla nějakou rodinnou farmu nedaleko, kde se dá jezdit. Mají různá zvířata a plno dětí :lol: ,chci se tam jet někdy podívat a možná tam budu jezdit - jestli to teda nebude nějaká hrůza 8O

Verčo , koka řezy vypadají fakt dobře, psala Týnka ten recept tady někde? Nebo na mejl? Že bych to taky zkusila :D

Evelín , určitě to bude dobrý :wink:

Holky, i já si moc dobře vzpomínám na to hnusný tlustý maso ve školní družině, já jsem nikdy tlustý nejedla a nejím a navaluje se mi z toho :-( , ale v družině se mnou vždycky někdo seděl u stolu a nutili mě to dojíst, ale většinou to do mě nedostali, fuj :poblion: . Ale jinak třeba ta hnědá univerzální omáčka mi nevadila :lol:

Adel , užijte si zítřek :wink: , můj manža si asi bere volno čtvrtek, pátek :potlesk:

Mik , super fotky, tak první je krásná - Mikeila je jak lesní víla s tím kloboučkem :-)

Týnko , taky krásný fotky, taky se mi líbí ta na houpačce, těžkej pohodář 8) . A to povlečení jsme taky chtěli koupit, ale nakonec máme to zelený s hrochama, ať žije Ikea :lol: :lol: :lol:

Terko , ta fotka na stolečku je super :)

Dobrou noc všem, ještě si zkontroluju zeleninku na facebooku a balíííím to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
25.5.09 23:17

Ahojte pri veceru,
pres den jsem vas docitala a ted uz toho moc v hlave nemam…
Ale nesmim zapomenout pochvalit fotecky! Naadherne!!

Dneska jsem byla na kontrole na gynde, vse v pohode. Ale cele odpo mi tuhne bricho, takze si mozna brzy zajdu pro magnesko. No uvidime, treba se to zlepsi!
Mejte se tu a moc nepiste! :D :lol: Pak vas enstacim docitat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.5.09 23:18

Ahojte,

jdu se k vam odreagovat. :D Pripravuju si obhajobu, aby to nebyl uplny trapas :twisted:

Simi, mi mame jen pisemny statnice. Ten pristi tyden pisu statnice na druhem oboru… Akorat se mi do toho uz nejak nechce, ted ze mne spadl jeden stres, zitra spadne druhy a pak uz se mi tuplem nebude nic chtit delat :P

Moc jsem toho ted nepochytila.
Fotky mate opet krasne, zvlaste ty deticky na nich :wink:

Pak jsem si precetla, jaky sok utrpel Adamek o janusy a kdyz jsme to cetla, tak me uplne mrazilo :(

A pak akorat, ze ne vsechny deti jsou tulive :D To se o nasem Stepanovi teda rict neda. On je uzasne mazlivej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
26.5.09 03:56

ZEBRI-
lesni vila jo :lol: trosku obezni ale,koukni na ty nozky,nedavno tu myslim Sim psala ze se detem drou kolinka kdyz jsou v kratasech,tak to mi je mame pekne vypolstrovany :potlesk:
Ja spis vzpominam na to hovezi,co se nedalo rozzvejkat a moje mam delala to sami do rajsky a do svickovy :-(

EVEL-
to je des,jednu vec mas za sebou a uz zase sedis nad dalsi :( jsi dobra!! :wink:

MAHUL-
super ze je vsechno v poradku :wink:

TERKO-
ta fotka na stole je super :lol: jak je nadsenej kam se dostal :potlesk:

Mate pravdu,je to dobry ze muzem za Ondrou kdykoliv a navic je svym panem takze si udela prestavku kdy chce a ted v horkach zacina uz treba v 5-6 rano,takze kolem 1 je hotovy a muzem vyletovat.
Ale zase musi i vikendy a v nedeli maj lidi volno takze pomaham,ale pres tyden mame pohodu :wink:

Dneska jsme s nim byli krmit a potom odjizdel na zavody a posilal nam pusinky,tak se to Mik naucila,pak jsme jeli dom tak jsem ji celou cestu pozorovala jak si to v sedajde nacvicovala :lol: :srdce: fouka si do dlane a potom ji natahne a da do vzduchu pusu :D ma to jeste trochu domotany… :wink:

Odpo jsme sli na zmrzku,Mik uz nachystany 2 dolary a ono zavreno ja trubka si nezvyknu ze pondelky maj tady vsude zavreno :roll: je to bylo place,jak kdyby byl konec sveta,tesila se bobek na ten svuj prazdnej kornout :lol: .Nastesti se nechala ukecat celkem rychle ze pujdem na houpacky a byl klid 8)

Tak jdu to tu pofackovat a chrnet :-)

BACHA JEDUUUUU
""http://img20.imageshack.us/img20/6941/1008661.jpg:http://img20.imageshack.us/…/1008661.jpg

TAK UZ KONICI VECERI
""http://img20.imageshack.us/img20/4611/1008649.jpg:http://img20.imageshack.us/…/1008649.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
26.5.09 09:26

Dobré ránko,

Mikul krásné fotky 8)

Evelín už abys to měla všechno za sebou! :wink:

Mahul super,že ko byla OK :)

Zebruš Jirka chtěl to volno taky čtvrtek pátek,ale to místo čtvrtka má dnešek,tak je nakonec rád :wink:

Janus my když jdeme domu z písku,tak se vždycky těším,až z Vítka sundám ty uzený tepláky :roll: :wink:

Simi jo ten jogurt Bio ochucenej,co jsem zkoušela dát Vítkovi,je z mlékárny Valašské Meziříčí,borůvkovej,a Vítkovi chutnal a mě teda taky,je fakt výbornej :wink:

Teri Pája je sladkej jak vytuhnul v tý ohrádce :D

A já jsem aktivní,už mám udělanej květák s vajíčkem k obědu,ještě dělám krémovou bramborovou poblivku,co se do ní dává smetana,tak snad se mi v tom vedru neskazí.Zkusím obojí dát i Vítkovi,tak jsem zvědavá.A Jiřulka ten květák taky dlouho neměl,ale dřív ho měl rád :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.5.09 10:21

Ahojky,

no vy jste mi teda daly 8O 8O 8O :-) , clovek tady od nedele nenakoukne a potom nestiha :wink:

Fotecky - nááááááááááááááádhera a to mylsím vsechny, od Mik, Týnky, Terky (snad jsem nezapomela jeste na nekoho, to by me opravdu mrzelo) :cry:

Mik - Matýsek vypadal úplne stejne, ty krásne tlustoucky nozky, ael jak beha, tak mu nejak hubnou :-( a uz to neni ono, to bylo tak strasne roztomily, ale ma je hrozne krivy „O“ :lol:
A ten kloboucek me neprestava fascinovat, je opravdu bombovej :!

Teri - jak muze Paja takhle usnout? 8O Ale je rozkosnej

Eveli - vydrž Prťka vydrž :! :! :! :lol: :lol:
držím moc palecky at uz to mas vsechno za sebou a muzes si jen uzivat

Jinak vim zase prd :roll:

Tak trochu sebestrednosti :lol: :wink: :
včera jsme byli od dvou do půl devate 8O na zahrade, jsme se tam zdrzeli, jsme zacali skladat piskoviste a najednou tolik hodin a to jenom slozit, dat tam na dno tkaninu a pisek :roll: , ale hlavne ze uz je to hotovy a decka se muzou rochnit.
A dneksa pujdeme na prehradu - jsou ohnostroje, tak jsou tam nejaky akce - vymyslel tatka :lol: , uvidime co a jak tam vůbec bude :lol:

A jinak od zaří se řadím opet mezi studenty - dostala jsem se na skolu, ale vubec jsems tim nepocitala, tak jsem zvedava. Casem bych to stejne asi potrebovala (nějakej blbec nahore by si to urcite z nudy vymyslel), tak kdyz jsem na té dovolené :lol:

Tak zatim papa a nepiste moc :wink:
A já uz fakt nevim nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
26.5.09 11:38

Ahoj,
my jsme měli „akční“ dopoledne, chystala jsem Adama na procházku a najednou koukám, že je na zádech a na bříšku celý osypaný 8O :roll: , tak jsme raději valili k dr., protože pozítří odjíždíme na týden na Moravu a tam bych to nerada řešila s cizí dr. :roll: .
Vůbec nevím z čeho, nic nového nejdl ani nepil, žádnou novou kosmetiku ani prášek na praní nemáme, tak fakt nevím. Tak máme aspoň Fenistil, aby se chudák nedrbal a doufám, že to brzy zmizí :roll: :roll: . Ještě, že máme dr. takový kousek :roll: :roll: .

Mik - parádní fotečky.

Adel - tak pak dej vědět, jak Vítkovi chutnalo :wink: .

kajdul - vlastní píspoviště bych taky chtěla, ale v paneláku to půjde asi těžko :?. Tak si ho pěkně užívejte :wink: .

Jdu si uvařit kafčo a dát si nějakou dobrůtku, tak zatím ahoj. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
26.5.09 11:46

Ahoj holky,
dneska jdem s Járou po dvou měsících na véču, hurááááá!!! :D Už to vypadalo, že budu celý týden bez hlídání (tchán je nemocný, dostal ATB, tak se bojíme, aby to v sobě už neměla i tchyně…), ale mamka s přítelem nakonec dneska pohlídaj, tak mám radost :D Fakt mi to spravilo náladu, protože mám zase příšerný PMS a jsem pořád vzteklá :oops: :roll: Ale jakmile to dostanu, začnu zobat antiko a snad se to zlepší… uf… :roll:

Kajdul, parááááda, moc gratuluju!!!! Na jakou školu ses dostala, a na kolik je to let? A dálkově, nebo denní studium? Povídej, přeháněj :wink: :D

Mik, no u nás jsou taky nožičky tlusťoučký, neboj :lol: :lol: to k miminkům prostě patří! :D A opět krásný fotky!!!

Tak přidávám i pár našich za poslední měsíc a něco:

Dáreček aneb Moje opravdová Babylove :wink: :

A jedem na safari!!! :lol:

1. máj v Průhonicích… a Silvinka má klobouček proklatě nízko :lol:
to je tak, když fotí táta… :lol:

Jeden úsměv od Zubejdy:

Z dnešního dopoledne: dvě opičky :lol: aneb Mamíííí, proč mi nedáš ten foťák… bůůů… : 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.5.09 12:16

Jeee, to je kraasne, ja chci, aby to vydrzelooo :cry: :cry: Ted jsme byli na terase, Domca sedel v piskovisti (ale pisek jeste nemame :oops: ), nanosil si tam kaminky a byl spokojenej. No a ja plela plevely, vedro tam je teda desny… Uplne mi vytuhl pri jidle, tak chrni a ja relaxuju :wink:

Simi , musim se tu smat, jak ma Silvinka ten kloboucek v ocich :lol: :lol: To je vyborna fotka.. No a opici overaly jsou super :wink:

Adel , ja taky sundavam teplacky uz v predsini, vcera jsem je teda sundala uz na piskovisti, jak jsou uzeny a zapiskovany :roll: Koupila jsem schvalne v sekaci dvoje, takove z mikrovlakna, aby mi nebylo lito, ze je znici :lol: :lol:
To ses vykonna, ja dnes nic neuvarila, ale to je tim, ze Domca ji sklenicky a ja sobe varim, co najdu, az budu mit nekdy 2 deti, tak asi taky dopo budu varit :wink:

Zebrus , ja ti muzu ten recept na koka rezy poslat, jestli jsem to teda nesmazala :twisted: Nevim, jestli bys to tady jeste nasla, Tynka to psala, ale uz nevim na jake strance, nekdy po 11.5. po tom nasem srazu..

Evelin , drzime pesti!!! :wink:

Kajdulo , dobryy, tak to gratulujeme, ze ses dostala na skolu, ovsem abys na to za rok nenadavala, jak je to narocny :lol: :lol: :lol:

Janus , u nas se taky davaji pusinky otevrene, reknes „dej pusu“ a prijde s otevrenou tlamickou :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.5.09 12:26

Simi - no nááááááádherný fotecky a koukám, už máte stoličku, nám se tlačí a je protivnej jak osina v ......
Dostala jsem se na MU Pedag. fakulta, učitelství rpo MŠ - mám střední, ale jeden nikdy neví, a taky kvůli penizkum , jo a je to samo dálkově

Veru - toho se práve děsím, už ted se tlucu do hlavy, ale uvidime, nedelam si moc velky nadeje 8)

Jdu klohnit a malýmu vyndat jídlo z mrazáku :lol:
Chrní už od devíti 8O může to být tema stolickama? Takhled dlouho totiz snad jeste nikdy nespal - ani v noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí