Poradna duly
Jana Čurdová
taky pošlu fotečky
hned jak to dopiju, tak si půjdu zakopat..
Haloooo…sundejte mě z toho stolku, nějak jsem sem vylez a nevím jak dolůůůůůů
Ještě dosáhnout na pedály a můžem drandit…
Takhle jsem to odpoledne zapíchnul…
Krasne fotky holky!!
My dnes byli skoro 3 hodky venku, asi 2 hodiny v parku na pisku, to bylo bozi, naboso, hrabal pisek a mel ho snad vsude
Vytuhl uz kolem 19 h, jak se unavil (i kdyz chvili rval), tak jen doufam, ze jsem ho zase neuhnala a nebude zas nemocnej ![]()
Mik , Mikejla je roztomila, jak je zubata a vzdycky se tak rehni
Me se libi, ze muzete navstivit pres den tatku, ze vlastne dela „venku“, to ta nase kancelarska krysa je porad zalezla a muzeme se sejit jen nekdy na obed ![]()
Adel , to je jasny, ze by se penizky hodily, vzdycky je za co utracet ![]()
Moje mamka taky na matersky uklizela, ale delala v tovarne na cokoladu, takze vypravela treba o tovarnich zachodech a tak
![]()
Simi , my se v podstate se zakladkou i stredni schazime, se zakladkou mene, tak 1× za 2 roky, ale piseme si na Spoluzaky a se stredni taky, tam jsou ty srazy ale castejsi, tak 1-2× za rok. ![]()
Wenee , tak fajn, ze Sofi pekne papala ![]()
Ja jsem jako mimi byla velky jedlik, ale jak psaly holky, na zakladce jsem jist prestala, obtezovalo me to a zdrzovalo a hlavne to hnusne maso, jak psala Mikulenka , taky si to pamatuju ![]()
Terko , fajn, ze se to lepsi, je to k vzteku, ze bude hezky jen dnes a zitra a pak zima a dest, zrovna, kdyz se to pak zlepsi ![]()
Jo Simi , u nas je to taky tak, Domca se nikdy moc nemazlil a nelisal a v nasi posteli chtel jen radit (a chce)
Jak starne, tak se to trosku lepsi, dnes na pisku na mne vylezl a nunil se, ale asi mel trochu strach z tolika deti
![]()
Terko , super fotky.. Teda, ze by Domca takhle usnul, to ne, jedine v postylce, jinak radi jak cerna ruka ![]()
Teri, překrásný fotky!!! Dostal mě ten fotbalista s flaškou… zatím mlíka
A pan řidič vypadá taky neohroženě!!! ![]()
Veru, u nás je to takhle se Silvinkou - je mnohem míň mazlivá než Ondra (to je normální přísavka
Jára mu říká „améba“, že se vždycky přivlní a nejradši by se mnou úplně splynul
), ale co je starší, tak se holčička taky přijde pomazlit - nejdřív jsem si na to nemohla zvyknout, ale teď už jo-o a vždycky mám hroznou radost
Taky nastavuje pusu na pusinky, i když většinou zubatou rozesmátou anebo otevřenou ![]()
A naučila se dělat „malá“, ale většinou jen mně nebo sobě
brášku vždycky radši přetáhne
Ale trpělivě ji učíme, že ho má hladit, a už je to trochu lepší ![]()
Ondrášek mě dneska dostal - snědl své první dvě křupky v životě…
a odpoledne v ovocném tvarohu bez dávení zvládl KOUSKY
Ale jak on si ty křupky nebo rohlík zkoumá… opatrně bádá… preparuje… každý drobeček podrobí důkladné inspekci…
![]()
Hezký večer,
teda holky, parádní fotečky
. Taky sem možná brzo něco hodím, až se rozhoupu to stáhnout z foťáku
.
Simi - Adam teda taky dává pusinky zá:,–(ně s otevřenoou pusou
, vždycky když řeknu, ať mi dá pusinku tak se přiřítí celý uslintaný a udělá takové ňuf. A gratuluju Ondrovi k bašzění kousků a křupek, jen tak dál
. To Adam je teda neúnavný likvidátor křupek
.
Veru - taky jsme dnes byli na písku, i když Adam teda spíš z pískoviště hned vylezl a lozil po kamínkách okolo a pořád se v nich rochnil, že byl za chvíli jako prase
.
Víc dnes asi nestihnu, letím do sprchy a chrnět
. Dobrou noc všem
.
Ahoj, nevím, jestli u toho tady neusnu, ale zkusím vydržet ![]()
kluci už chrní, já jsem ještě umývala země a uklízela kuchyň a koupelnu, tak jsme ko ![]()
Katy , já jsem našla nějakou rodinnou farmu nedaleko, kde se dá jezdit. Mají různá zvířata a plno dětí
,chci se tam jet někdy podívat a možná tam budu jezdit - jestli to teda nebude nějaká hrůza ![]()
Verčo , koka řezy vypadají fakt dobře, psala Týnka ten recept tady někde? Nebo na mejl? Že bych to taky zkusila ![]()
Evelín , určitě to bude dobrý ![]()
Holky, i já si moc dobře vzpomínám na to hnusný tlustý maso ve školní družině, já jsem nikdy tlustý nejedla a nejím a navaluje se mi z toho
, ale v družině se mnou vždycky někdo seděl u stolu a nutili mě to dojíst, ale většinou to do mě nedostali, fuj
. Ale jinak třeba ta hnědá univerzální omáčka mi nevadila ![]()
Adel , užijte si zítřek
, můj manža si asi bere volno čtvrtek, pátek ![]()
Mik , super fotky, tak první je krásná - Mikeila je jak lesní víla s tím kloboučkem ![]()
Týnko , taky krásný fotky, taky se mi líbí ta na houpačce, těžkej pohodář
. A to povlečení jsme taky chtěli koupit, ale nakonec máme to zelený s hrochama, ať žije Ikea
![]()
Terko , ta fotka na stolečku je super ![]()
Dobrou noc všem, ještě si zkontroluju zeleninku na facebooku a balíííím to… ![]()
Ahojte pri veceru,
pres den jsem vas docitala a ted uz toho moc v hlave nemam…
Ale nesmim zapomenout pochvalit fotecky! Naadherne!!
Dneska jsem byla na kontrole na gynde, vse v pohode. Ale cele odpo mi tuhne bricho, takze si mozna brzy zajdu pro magnesko. No uvidime, treba se to zlepsi!
Mejte se tu a moc nepiste!
Pak vas enstacim docitat… ![]()
Ahojte,
jdu se k vam odreagovat.
Pripravuju si obhajobu, aby to nebyl uplny trapas ![]()
Simi, mi mame jen pisemny statnice. Ten pristi tyden pisu statnice na druhem oboru… Akorat se mi do toho uz nejak nechce, ted ze mne spadl jeden stres, zitra spadne druhy a pak uz se mi tuplem nebude nic chtit delat ![]()
Moc jsem toho ted nepochytila.
Fotky mate opet krasne, zvlaste ty deticky na nich ![]()
Pak jsem si precetla, jaky sok utrpel Adamek o janusy a kdyz jsme to cetla, tak me uplne mrazilo ![]()
A pak akorat, ze ne vsechny deti jsou tulive
To se o nasem Stepanovi teda rict neda. On je uzasne mazlivej ![]()
ZEBRI-
lesni vila jo
trosku obezni ale,koukni na ty nozky,nedavno tu myslim Sim psala ze se detem drou kolinka kdyz jsou v kratasech,tak to mi je mame pekne vypolstrovany ![]()
Ja spis vzpominam na to hovezi,co se nedalo rozzvejkat a moje mam delala to sami do rajsky a do svickovy ![]()
EVEL-
to je des,jednu vec mas za sebou a uz zase sedis nad dalsi
jsi dobra!! ![]()
MAHUL-
super ze je vsechno v poradku ![]()
TERKO-
ta fotka na stole je super
jak je nadsenej kam se dostal ![]()
Mate pravdu,je to dobry ze muzem za Ondrou kdykoliv a navic je svym panem takze si udela prestavku kdy chce a ted v horkach zacina uz treba v 5-6 rano,takze kolem 1 je hotovy a muzem vyletovat.
Ale zase musi i vikendy a v nedeli maj lidi volno takze pomaham,ale pres tyden mame pohodu ![]()
Dneska jsme s nim byli krmit a potom odjizdel na zavody a posilal nam pusinky,tak se to Mik naucila,pak jsme jeli dom tak jsem ji celou cestu pozorovala jak si to v sedajde nacvicovala
fouka si do dlane a potom ji natahne a da do vzduchu pusu
ma to jeste trochu domotany… ![]()
Odpo jsme sli na zmrzku,Mik uz nachystany 2 dolary a ono zavreno ja trubka si nezvyknu ze pondelky maj tady vsude zavreno
je to bylo place,jak kdyby byl konec sveta,tesila se bobek na ten svuj prazdnej kornout
.Nastesti se nechala ukecat celkem rychle ze pujdem na houpacky a byl klid ![]()
Tak jdu to tu pofackovat a chrnet ![]()
BACHA JEDUUUUU
""http://img20.imageshack.us/img20/6941/1008661.jpg:http://img20.imageshack.us/…/1008661.jpg
TAK UZ KONICI VECERI
""http://img20.imageshack.us/img20/4611/1008649.jpg:http://img20.imageshack.us/…/1008649.jpg
Dobré ránko,
Mikul krásné fotky ![]()
Evelín už abys to měla všechno za sebou! ![]()
Mahul super,že ko byla OK ![]()
Zebruš Jirka chtěl to volno taky čtvrtek pátek,ale to místo čtvrtka má dnešek,tak je nakonec rád ![]()
Janus my když jdeme domu z písku,tak se vždycky těším,až z Vítka sundám ty uzený tepláky
![]()
Simi jo ten jogurt Bio ochucenej,co jsem zkoušela dát Vítkovi,je z mlékárny Valašské Meziříčí,borůvkovej,a Vítkovi chutnal a mě teda taky,je fakt výbornej ![]()
Teri Pája je sladkej jak vytuhnul v tý ohrádce ![]()
A já jsem aktivní,už mám udělanej květák s vajíčkem k obědu,ještě dělám krémovou bramborovou poblivku,co se do ní dává smetana,tak snad se mi v tom vedru neskazí.Zkusím obojí dát i Vítkovi,tak jsem zvědavá.A Jiřulka ten květák taky dlouho neměl,ale dřív ho měl rád ![]()
Ahojky,
no vy jste mi teda daly
, clovek tady od nedele nenakoukne a potom nestiha ![]()
Fotecky - nááááááááááááááádhera a to mylsím vsechny, od Mik, Týnky, Terky (snad jsem nezapomela jeste na nekoho, to by me opravdu mrzelo) ![]()
Mik - Matýsek vypadal úplne stejne, ty krásne tlustoucky nozky, ael jak beha, tak mu nejak hubnou
a uz to neni ono, to bylo tak strasne roztomily, ale ma je hrozne krivy „O“ ![]()
A ten kloboucek me neprestava fascinovat, je opravdu bombovej ![]()
Teri - jak muze Paja takhle usnout?
Ale je rozkosnej
Eveli - vydrž Prťka vydrž
![]()
držím moc palecky at uz to mas vsechno za sebou a muzes si jen uzivat
Jinak vim zase prd ![]()
Tak trochu sebestrednosti
:
včera jsme byli od dvou do půl devate
na zahrade, jsme se tam zdrzeli, jsme zacali skladat piskoviste a najednou tolik hodin a to jenom slozit, dat tam na dno tkaninu a pisek
, ale hlavne ze uz je to hotovy a decka se muzou rochnit.
A dneksa pujdeme na prehradu - jsou ohnostroje, tak jsou tam nejaky akce - vymyslel tatka
, uvidime co a jak tam vůbec bude ![]()
A jinak od zaří se řadím opet mezi studenty - dostala jsem se na skolu, ale vubec jsems tim nepocitala, tak jsem zvedava. Casem bych to stejne asi potrebovala (nějakej blbec nahore by si to urcite z nudy vymyslel), tak kdyz jsem na té dovolené ![]()
Tak zatim papa a nepiste moc ![]()
A já uz fakt nevim nic
Ahoj,
my jsme měli „akční“ dopoledne, chystala jsem Adama na procházku a najednou koukám, že je na zádech a na bříšku celý osypaný
, tak jsme raději valili k dr., protože pozítří odjíždíme na týden na Moravu a tam bych to nerada řešila s cizí dr.
.
Vůbec nevím z čeho, nic nového nejdl ani nepil, žádnou novou kosmetiku ani prášek na praní nemáme, tak fakt nevím. Tak máme aspoň Fenistil, aby se chudák nedrbal a doufám, že to brzy zmizí
. Ještě, že máme dr. takový kousek
.
Mik - parádní fotečky.
Adel - tak pak dej vědět, jak Vítkovi chutnalo
.
kajdul - vlastní píspoviště bych taky chtěla, ale v paneláku to půjde asi těžko
. Tak si ho pěkně užívejte
.
Jdu si uvařit kafčo a dát si nějakou dobrůtku, tak zatím ahoj. ![]()
Ahoj holky,
dneska jdem s Járou po dvou měsících na véču, hurááááá!!!
Už to vypadalo, že budu celý týden bez hlídání (tchán je nemocný, dostal ATB, tak se bojíme, aby to v sobě už neměla i tchyně…), ale mamka s přítelem nakonec dneska pohlídaj, tak mám radost
Fakt mi to spravilo náladu, protože mám zase příšerný PMS a jsem pořád vzteklá
Ale jakmile to dostanu, začnu zobat antiko a snad se to zlepší… uf… ![]()
Kajdul, parááááda, moc gratuluju!!!! Na jakou školu ses dostala, a na kolik je to let? A dálkově, nebo denní studium? Povídej, přeháněj
![]()
Mik, no u nás jsou taky nožičky tlusťoučký, neboj
to k miminkům prostě patří!
A opět krásný fotky!!!
Tak přidávám i pár našich za poslední měsíc a něco:
Dáreček aneb Moje opravdová Babylove
:
A jedem na safari!!!
1. máj v Průhonicích… a Silvinka má klobouček proklatě nízko ![]()
to je tak, když fotí táta…
:
Jeden úsměv od Zubejdy:
Z dnešního dopoledne: dvě opičky
aneb Mamíííí, proč mi nedáš ten foťák… bůůů… :
Jeee, to je kraasne, ja chci, aby to vydrzelooo
Ted jsme byli na terase, Domca sedel v piskovisti (ale pisek jeste nemame
), nanosil si tam kaminky a byl spokojenej. No a ja plela plevely, vedro tam je teda desny… Uplne mi vytuhl pri jidle, tak chrni a ja relaxuju ![]()
Simi , musim se tu smat, jak ma Silvinka ten kloboucek v ocich
To je vyborna fotka.. No a opici overaly jsou super ![]()
Adel , ja taky sundavam teplacky uz v predsini, vcera jsem je teda sundala uz na piskovisti, jak jsou uzeny a zapiskovany
Koupila jsem schvalne v sekaci dvoje, takove z mikrovlakna, aby mi nebylo lito, ze je znici
![]()
To ses vykonna, ja dnes nic neuvarila, ale to je tim, ze Domca ji sklenicky a ja sobe varim, co najdu, az budu mit nekdy 2 deti, tak asi taky dopo budu varit ![]()
Zebrus , ja ti muzu ten recept na koka rezy poslat, jestli jsem to teda nesmazala
Nevim, jestli bys to tady jeste nasla, Tynka to psala, ale uz nevim na jake strance, nekdy po 11.5. po tom nasem srazu..
Evelin , drzime pesti!!! ![]()
Kajdulo , dobryy, tak to gratulujeme, ze ses dostala na skolu, ovsem abys na to za rok nenadavala, jak je to narocny
![]()
Janus , u nas se taky davaji pusinky otevrene, reknes „dej pusu“ a prijde s otevrenou tlamickou
![]()
Simi - no nááááááádherný fotecky a koukám, už máte stoličku, nám se tlačí a je protivnej jak osina v ......
Dostala jsem se na MU Pedag. fakulta, učitelství rpo MŠ - mám střední, ale jeden nikdy neví, a taky kvůli penizkum , jo a je to samo dálkově
Veru - toho se práve děsím, už ted se tlucu do hlavy, ale uvidime, nedelam si moc velky nadeje ![]()
Jdu klohnit a malýmu vyndat jídlo z mrazáku ![]()
Chrní už od devíti
může to být tema stolickama? Takhled dlouho totiz snad jeste nikdy nespal - ani v noci ![]()