Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
EVEL-
HURAAAAA
gratulujuuu
TYNKO-
to se asi stridate ve vareni s mamkou ne
to mas dobry,ja teda varim kazdy den ,snazim se aby to bylo vzdy na dva dny,alespon pro Ondru,Mik varim a zbytek do mrazaku a stridam se sklenickama,ale tak max 2tydne,ja bych sobe taky neohrivala kazdy den konzervu
prijde mi to takovy mrtvy z ty sklinky ![]()
Potrebuju inspiraci tak co bylo v rizotu ![]()
Me se libi ze v CR jsou u takovych baracku pekny zahrady,tady u toho maji jen kousinek,tak na zidle,stolek a konec
fuj,to radsi nekoupim nic a budu v byte ![]()
WENEE-
moc pekny fotky
mala je krasna
houpacku mame ve staji taky
A Sofi teda krasne pevne stoji ![]()
KAJDUL-
tak dalsi skolacka
sikula!Uzijte si prehradu ![]()
SIMI-
Mik obcas pisek hazi,rika NENENE a hazi ho
,asi to zkusi vsechny deti,ale jinak ji to tam hrozne bavi,jsem ani necekala,a a jinak mame pisek taky az v pline,ten z plaze je obvzlast jemny a vleze vsude ![]()
Pred jidlem ji utru ruce do mokryho ubrousku a je to ![]()
Krasny fotky,ty dve deti to je nadhera a urcite taky mazec obcas
jsi dobra
a zvladas i psat ![]()
ADEL-
to jsi mela bezva dopoledne,jak ja bych sla ven s nejakou kamoskou ![]()
Koukam, ze Kajdul se vrha do studia
Ted rikam, ze uz bych do toho nesla, ale obavam se, ze za nejakou dobu mluvit jinak, ale snad me zas nechytnou roupy na dalsi studium
Tobe preji mnoho uspechu a hlavne, at te to bavi a nedelas to jen protoze musis ![]()
Veru - joooo? A kdy jste se teda brali?
Simi - do Budejic to mam kapanek z ruky
, ne je to v Brne a normal. pracuju ve skolce
Tyny - zkusky jsem delala pred 14 dnama - ten test stud. predpokladů, docela des bes ![]()
A drzim moc pesticky at dopadnou dobre
Wenee - krásný fotečky, Sofinka je veliká pomocnice
a sikulka, jeee a mame stejnou houpacku, akorat my zelenou, manzel ji nasel v praci
(uplne novou) , uz nam takhle zajistil jidelni zidlicku ![]()
Eveli obrovská gratulace!!!!!!!
díky za tipy na péísek, zatím byl malej jenom vcera, nastesti nic do pusy nestrka, ale pisek musel ochutnat, ale tak se zasklebil, ze si uz asi neda ![]()
A taky varim na 2dny pro nas, pro matýska taky na 2 dny a zbytekdo mrazaku a kdyz je krize, tak jenom zalovim a je to. Akorát mam obcas rpoblem poznat co to je, vypada to vsechno skoro stejne
![]()
Akorát ted mam problem, protoze uz my dochazi inspirace a napady a ji porad dokola tunaka se zeleninou, spenat, rajskou,..... Chudák
![]()
No nic, koncim preji vsem dobrou noc (i kdyz vy budete zase plkat dloooooooouho)
![]()
Aspon mam zitra co cist ![]()
Papapapa
Tak me napadlo, ze bychom se Brnandy mohly uz konecne po po pul roce zase sejit??? Co rikate Mahul, Kajdul, Zebrus???? Pristi tyden jeste nemuzu, ale pak jsem k dispozici. Tak zkuste popremyslet, ja vas budu jinak uhanet
![]()
ahojkyyyy, my se dneska úspěšně skrývali před sluníčkem v lese, ale Pája po o nezabral, spal totiž dopol, až jsem ho musela po desátý vzbudit…rajská dneska šmakovala, tak jsem spokojená, dopol jsem ještě klohnila knedlíky, dva se povedly dva jsou rozpadlíci…Zejtra vyrážíme do sudet, manža potřebuje od bráchy technickou, tak přespíme na chatě a druhej den zase dom…
teda a docela mě překvapilo, že jste se skoro všechny podivovaly nad Pájou fotkou, jak vytuhnul v ohrádce…u nás je to celkem často, spíš je to tím, že spí jen jednou denně po o, tak když se ráno brzo vzbudí, tak kolem oběda to pak takhle dopadá…
Kajdul: gratulace k přijetí na vejšku
Evelín: oooooooooobr gratulace ke státnicím¨
Mik, Simi, Wenee, nádherný fotečky
Uz je u Vas burina??? Tady zacala tak pred pul hodkou, ale slabej prumer, trosku prsi a par blesku, vidim ale v dali cerno, tak mozna to jeste zacne poradne…
Hehe
Evelina udelala zkousky a obhajila, tak zacina zit a planovat sraz, co?
Samo veeeeeeeeeeeelkaaaa gratulace!!! ![]()
Kajdul , brali jsme se 15.6.2007 v Brne v Kohoutovicich v hotelu Myslivna (venku)
Vy asi tyden predtim, jak pocitam podle metru, ne?? ![]()
Ja jsem nekde cetla, ze detem v podstate nevadi, ze jedi porad to same, treba Domca krome obmenovani sklenicek k obedu a s ovocem ma kazdy den k snidani kasi, k veceri kasi a k odpoledni svacine jablko a banan, kazdy den totez
A vubec mu to nevadi a kasi miluje.. Takze i ty obedy jsou asi ok, i kdyz se moc nemeni… ![]()
Lucy , hlinenka hlinena je vyborna
Jak tam Tomino hrabe tu hlinu, hehe ![]()
Terko , vis co, ja davam Domcu kazdy den pravidelne po svacine do postylky spat, kolem 11-11:30 h (podle toho, kdy vstava a snida), takze proto mi tu neusne takhle na zemi
Ale obcas vytuhne uz v zidlicce pri te svacine.. No a po spanku uz nespi, az do vecera ![]()
Dnes jsme sli na prochajdu, nakoupit a tak, no a pak jsme sli k nam do pizzosky, maji venku detsky koutek, tak se Domca u:,–(il na zemi na kaminkach a nakladal je do auta a mamka si dala mojito (pozor, nealkoholickeee!!!
). Domca mi ho pak michal a blbnul s brckama, tak jsme sli radsi domu
![]()
Je tam se minulej rok brali sousedi a nádhera, i slzu jsem uronila
, ale to mozná hormony po porodu
, my jsme se brali 2.6. u Vojenské nemocnice - býv. kláster v Zidenicich.
A proc v Brne, kdyz jste v Praze?
U nás bourka jeste nic a zatim ani neni cerno
Já chci taky mojito!!!!! Ale alkiholické!!!!!! ![]()
Na alkoholicky jsem nemela silu, po sobote
a hlavne ve 4 odpoledne ![]()
No, brali jsme se v Brne, protoze muj tata je brnak a ja mam celou rodinu v brne (krom nasich) a Dan je z Otrokovic, tak to meli jen hodku cela jeho rodina do Brna
Jedinej, kdo je v Praze, jsme my dva
![]()
Ahoj,
Veru u nás teda byla buřina fest,i kroupy padaly a je pěknej vzdoušek ![]()
Jinak my měli dneska k večeři buřty,když jsme šli z lesa,slyšeli jsme hlasitou hudbu,tak zvědavá kamarádka zavelela,že to prozkoumáme
A byl to dětský den od základky,opékání buřtů a historický šerm,supéééér
A já se spala buřtama jak když jsem tejden nejedla
,no nechutný ![]()
Evelín gratulace
![]()
Jo a Vítek dneska neobědval vůbec,takže květák ani polívku neměl ![]()
Simi my jsme na písku dost často a Vítka musím hlídat,cpe se kamínkama,ale pak je většinou plive.A když ho vidím a říkám ,nenene,tak se směje a schválně si do pusy strká další
Dneska jsme byli v lese,tak zas ochutnával kdeco
![]()
Wenee krásný fotky ![]()
Adel , to je fakt divny, jsme kousek od Vas a uplne nas to preslo, ted uz se to roztrhalo a na teplomeru porad pres 21 stupnu ![]()
A burty mnaaam, miluju…
Chtela jsem jit neco delat, jako umyt se a podobne, ale kecam s Adikou, takze jsem se zasekla na icq
uz pul hodiny asi ![]()
Tak u nás taky pěkně fouká, zataženo, ale zatim déšť žádnej…
Veru: teď vypadám, jako když chudáka Páju nenechám spát v postýlce…ale on v ní přes den odmítá být ![]()
Adél: jééé, buřty…taky bych si dala
Terko , nee, ja nemyslela, ze ho nedavas do postyylkyy
Hehe
Ja myslela, jako ze je Domca zvyklej jit do te postylky, takze do te doby neusne, proste ceka na tu svacu a pak na postylku
![]()
Holky dobroou, davaji Kriminalku, tak jdeme cucet!! ![]()
Veru, kolem Myslivny ted jezdime ke tchanovcum, bydli v Kohoutkach. A s nasima jsme na Myslivne taky meli par oslav. Mne by se tam svatba libila, ale meli jsme pozvanych hodne lidi, tak jsme chteli misto nekde v centru Brna a vyhrala to nakonec Bohema…
Jo a porad cekam, ze teda pojedes do Brna a budu mit konecne tu cest se s Tebou videt
![]()
Jinak uz porebuju planovat taky neco jineho nez jen kdy se budu co ucit
Ten pristi tyden to bude jeste mazec, ty predmety nejsou nic jednoduchyho
Ale uz me to prestava nejak tankovat, nejhorsi pro me byla dnesni obhajoba a myslim, ze horsi uz to snad byt nemuze ![]()
Kajdul, tak by to slo teda za 14 dni, ten tyden od 8.6.
Tak jeste Zebrus a Mahule. Jak zacnou rpazdniny, tak se uz nesejdem…
Joooo a co podzimni srazik???? Zatim je tu ticho po pesine! Nerikejte, ze to ceka na me ![]()
Evelin , myslis ten celorepublikovy?? No nekdo tu s tim zacal, tak treba neco vymysliii ![]()
Do Brna jedu 4.7., ale to jedeme jen pres Brno do Dalesic, takze to asi nevyjde, ale pak jedeme 18.7. na svatbu, tak mozna, ze se stavime na cely vikend a to by sloo, sraziik
![]()
No hele, my tu svatbu meli venku a veslo se tak 60-70 lidi, uz nevim, ale rodinny obed byl uvnitr a tam se veslo max 36 lidi tusim
Je tam krasna ta terasa, jak je vyhled na cele Brno ![]()
A uz jdu, uz jdu pryyyc ![]()