Poradna duly
Jana Čurdová
Pockat, ale dilny jsme meli, hoblovala jsem pilnikem ve sveraku sevreny dreveny hranol na tzv. brousici hranolek, dostala jsem 3 a byla jsem rada, to byla fakt pecka ty dilny
![]()
Na bitky v aute si nevzpominam, my se s brachou bili vzdycky po prichodu ze skolky, snad kazdy den. Nasi sedeli u kafe a povidali si, co bylo v praci a my v pokojiku radili. Tenkrat jsme dostavali i paskem pres zadek(teda nijak zvlast), pokud nezapusobila ruka. Pak jsem to prani vzdala, kdyz jsem zjistila, ze na brachu uz nemam
a byl vicemene klid. Aaale vlastne pak jsme se zas pravali o tv ![]()
Se srazikem souhlasim, ve stredu by mi to vyhovovalo az odpo, ale podridim se vetsine ![]()
Kajdul: Tak to jsi šikovná a babču jsi určo potěšila
Já si pamatuju, že jsme museli udělat pilník dle předlohy z plexiskla?? Mám to nějak domotaný…
Veru: Jj, tak nějak to bylo
Ale teda nevím-nevím na co bych radši chodila
Fyzika-chemie zrovna nejsou moje nejoblíbenější předměty, naštěstí jsem je na zdrávce i s matikou měli jen do druháku
(ale čtyřku a výš jsem z nich nikdy neměla
)
A co mě teda fakt nebavili, že když jsem museli na tzv. „rodinné výchově“ a spol. hrabat posekanou trávu na školních pozemcích, no otrokářství hadr
![]()
Tyny - jakej pilnik z plexiskla?,?? se tady můzu uvalet
![]()
A pozemky - to jsme cosi sazeli a ptootm sklidzeli, okopavlai a moooooc me to bavilo ![]()
Kajdul: Se ani nedivím
Teda plexisklo to asi přímo nebylo
…hele to bylo něco tvrdě platového?, mléčně…jj, ach ta moje pameť
![]()
Ale to že jsem okopávali školní záhonky si teda pamatuju dobře
![]()
Mahul: My jsem se s bráchou taky děsně rvali, než teda nabral sílu a přepral mě
Je o dvaapůl roku mladší…no, mamka to s náma musela mít taky dost těžký, dva zrzavý temperamentí „hajzlíci“
Ale teda říká, že teda na Adama jsme neměli
![]()
Sraz klidně i ve středu. Jestli dopo nebo odpo nevím, Beník normálně usíná mezi 11 a 12, ale občas si to posune, takže je to asi jedno kdy, prostě bude muset spát v kočáře
. Ale asi ne moc pozdě odpo, ať nemusíme hned pryč ![]()
Zebruš: No vidíš, tak máš aspoň důvod začít si procvičovat v řízení
A vy jste chtěli kupovat nějaké malé autíčko pro tebe, že?
Ahoj holky,
hlásí se polomrtvá matka
, většinu věcí jsem doprala, dobalila, něco ještě zbývá na zítra a zítra hurá směrem na Moravu
. Doufám, teda. Tom je nějaký nachlazený, tak snad se mu to nerozjede nějak hůř. Aďas byl dnes nějak KO, usnul mi u večeře, takže šupal do postýlky bez koupání, úplně hotový, ale teď je zase nějak „akční“
.
Letmo jsem všechno dočetla, ale reagovat už asi nezvládnu
.
Jenom hodím pár fotek
:
Talířek od snídaně se hodí i jako klobouk - i když byl celý umaštěný
.
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070185.JPG /> Tváří se, jako by to vážně četl
:
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070202.JPG /> Adam mi pomáhá balit
:
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070265.JPG /> Musel se fakt snažit, aby se tam nacpal
:
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070268.JPG /> Já chci do postýlky
:
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070242.JPG
Mažu ještě něco povyšít a pak do hajáááán…
Dobrou nocku
a ať vám bobísci spinkají jak andílci
![]()
Vy jste toho nakrafaly
![]()
VERU-
u nas uplne stejny jao u vas,do mamy jsem dostala asi 1oookrat
a od taty cca 3 krat facku ze druha byla o zed a presne si to pamatuju a vim za co to bylo,za to od mamy to byli vzdycky jen nervy a za co jsem vlastne dostala nevim a bylo mi to jedno ![]()
Jinak Mik pije vodu a do ni kapnuto jabkovy dzus,mamzel rika ze pije vodu ale ja to tam citim piju totiz to sami,jen o kapku vic dzusu ![]()
Ted zacla pit o hodne vic a jak jsou ty horka vzdycku ji jeste vezmu hrnek do vany,vyndam pitko a ji to bavi jak to samo tece(vsude
) ze vypije jeste celej hrnek..
JANUS- pekny fotky ,koukam taky velkej pomocnik s uklizenim
uzijte si to na Morave ![]()
ADEL-
Ondrovi bude 29
a dort delam ten sami co mela Mik k narozkam,hrozne nam chutna,delala jsem ho 2krat a pokazdy nedozil druheho dne
nam(jen dam vic cukru a vic bananu)
![]()
Brnandy: Takze srhnuji
Sraz ve stredu 10.6. V pripade pekneho pocasi v Luzankach - s sebou, co Vam chutna
V pripade skaredeho pocasi je k dispozici na byt nebo me jeste napadlo, ze bychom mohly zajit na Sumavskou do baby friendly kavarny
To dopoledne nebo odpoledne zatim nechavam otevrene.
Kajdul, hmmm Strelice jsou jiste puvabne, lec asi trochu z ruky
Ale kdybys nas tam chtela treba vikend, tak bych o tom zacala uvazovat ![]()
Jezkovy, ja nechci byt matka, co dite 1000× zmlati a ono si ani nebude pamatovat za co
![]()
no nic, padim do postele… Milan slibil,z e dnes sestre podlahy a umyje kouplenu a v devet vecer to po tuleni zabalil a usnul jak spalek
![]()
Evel jako pamatuju -za spatny znamky(trojky),za to ze jsem odmitala nosit obleceni ktery mi mama koupila,za to ze jsem nechtela nosit vlasy ucesany tak ak ona chtela…
no kraviny,rezala me hlava nehlava,honicky kolem stolu jak psala Verca a dnes si to nepamatuje
tim me fakt dojima ![]()
Ondra vyrazil s Mik ven a ja si tu parim Lucii na plny pecky z Youtube
a patlam dort ![]()
Ja to taky balim, film jsme stejne nedokoukali, protoze tu tezce pracujici chlap u toho usinal ![]()
Musim se smat, jak jsme tu vzpominali, pilnik z plexiskla jsme nedelali, ale neco podobnyho, ten muj hranol
![]()
Ja si popravde nepamatuju, za co me mama honila kolem stolu, ale byla jsem fracek drzej, kterej se ji smal do oci, takze ze me musela byt uplne vynervovana ![]()
Jani , pekne fotky, Adamek bude asi docela cislo, co?? ![]()
Dobrooooooooooooooou
Tak koukám, že tady to žije pozdě do noci
.
Veru - Adýs je opravdu pěkné číslo, když má svůj den, tak to teda někdy stojí zato
. Ale někdy je i hodné zlatíčko
.
Tak já jdu na jahodové knedlíky
než se Adouš vzbudí.
Později odpoledne vyrážíme k rodičům, takže večer tu nebudu, to abych pak zase stihla dočítat… ![]()
Tak ahoj. ![]()
Ahoj holky,
zase nestíhám dočítat, to je hrůza. PC okupuje Radimek s pohádkama a večer se mi už sedět teda nachce u PC, to máme s manželem jiné věci
Nebo žehlím
. Jsem se právě přihlásila na activii a hraju soutěž o zájezd, tak kdybyste některá baštili jogurty activie a nechtli hrát, pošlete mi kódík, který je uvnitř krabičky, budu sbírat a třeba vyhraju i tašku, když ne zájezd.
JANUSKO: užijte si u rodičů pohodičku.
Probíraly se tu výprasky???
Já nesnášela, když mněl táta svoje proslovy, to byla doba
až jsem z toho měla psychozu, moc jsme na zadek nedostávali, ale kdyý, tak jsme si museli sami přinést vařečku - hrůza
. A tak si nějak nevybavuji, že bychom neposlechli, prostě jsme si nedovolili nic. Teď co si dovolí už Radimek, to je síla.
Taky se nepočítám mezi nářeznice, ale vyhrožuju docela často ![]()
Jdu kopit cibuli, páč bude manžel dělat guláááááááš, konečně se dočkám ![]()