Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
27.5.09 22:51

Pockat, ale dilny jsme meli, hoblovala jsem pilnikem ve sveraku sevreny dreveny hranol na tzv. brousici hranolek, dostala jsem 3 a byla jsem rada, to byla fakt pecka ty dilny :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
27.5.09 22:53

Na bitky v aute si nevzpominam, my se s brachou bili vzdycky po prichodu ze skolky, snad kazdy den. Nasi sedeli u kafe a povidali si, co bylo v praci a my v pokojiku radili. Tenkrat jsme dostavali i paskem pres zadek(teda nijak zvlast), pokud nezapusobila ruka. Pak jsem to prani vzdala, kdyz jsem zjistila, ze na brachu uz nemam :lol: a byl vicemene klid. Aaale vlastne pak jsme se zas pravali o tv :roll:

Se srazikem souhlasim, ve stredu by mi to vyhovovalo az odpo, ale podridim se vetsine :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.5.09 22:54

Kajdul: Tak to jsi šikovná a babču jsi určo potěšila :wink: :wink: :wink: Já si pamatuju, že jsme museli udělat pilník dle předlohy z plexiskla?? Mám to nějak domotaný…

Veru: Jj, tak nějak to bylo :wink: :wink: :wink: Ale teda nevím-nevím na co bych radši chodila 8O :lol: :lol: :lol: Fyzika-chemie zrovna nejsou moje nejoblíbenější předměty, naštěstí jsem je na zdrávce i s matikou měli jen do druháku :lol: :lol: :lol: (ale čtyřku a výš jsem z nich nikdy neměla :lol: :lol: :lol: )

A co mě teda fakt nebavili, že když jsem museli na tzv. „rodinné výchově“ a spol. hrabat posekanou trávu na školních pozemcích, no otrokářství hadr :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.5.09 22:56

Tyny - jakej pilnik z plexiskla?,?? se tady můzu uvalet :lol: :lol: :lol: :lol:

A pozemky - to jsme cosi sazeli a ptootm sklidzeli, okopavlai a moooooc me to bavilo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.5.09 23:01

Kajdul: Se ani nedivím :lol: :lol: :lol: Teda plexisklo to asi přímo nebylo :oops: :oops: :oops: …hele to bylo něco tvrdě platového?, mléčně…jj, ach ta moje pameť :roll: :lol: :lol:
Ale to že jsem okopávali školní záhonky si teda pamatuju dobře :-D :lol: :lol:

Mahul: My jsem se s bráchou taky děsně rvali, než teda nabral sílu a přepral mě :roll: :lol: :lol: Je o dvaapůl roku mladší…no, mamka to s náma musela mít taky dost těžký, dva zrzavý temperamentí „hajzlíci“ :oops: :lol: :lol: Ale teda říká, že teda na Adama jsme neměli 8O :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.5.09 23:01

Sraz klidně i ve středu. Jestli dopo nebo odpo nevím, Beník normálně usíná mezi 11 a 12, ale občas si to posune, takže je to asi jedno kdy, prostě bude muset spát v kočáře :P . Ale asi ne moc pozdě odpo, ať nemusíme hned pryč 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.5.09 23:03

Zebruš: No vidíš, tak máš aspoň důvod začít si procvičovat v řízení :wink: :wink: :wink: A vy jste chtěli kupovat nějaké malé autíčko pro tebe, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
27.5.09 23:06

Ahoj holky,
hlásí se polomrtvá matka :roll: :lol:, většinu věcí jsem doprala, dobalila, něco ještě zbývá na zítra a zítra hurá směrem na Moravu :wink: . Doufám, teda. Tom je nějaký nachlazený, tak snad se mu to nerozjede nějak hůř. Aďas byl dnes nějak KO, usnul mi u večeře, takže šupal do postýlky bez koupání, úplně hotový, ale teď je zase nějak „akční“ :roll: :roll: .
Letmo jsem všechno dočetla, ale reagovat už asi nezvládnu :? .

Jenom hodím pár fotek :wink: :

Talířek od snídaně se hodí i jako klobouk - i když byl celý umaštěný :roll: .
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070185.JPG /> Tváří se, jako by to vážně četl :lol: :
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070202.JPG /> Adam mi pomáhá balit :roll: :
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070265.JPG /> Musel se fakt snažit, aby se tam nacpal :wink: :
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070268.JPG /> Já chci do postýlky :wink: :
 http://img2.rajce.idnes.cz/…P1070242.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
27.5.09 23:06

Mažu ještě něco povyšít a pak do hajáááán…

Dobrou nocku :wink: :wink: :wink: a ať vám bobísci spinkají jak andílci :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
27.5.09 23:45

Vy jste toho nakrafaly 8O :D

VERU-
u nas uplne stejny jao u vas,do mamy jsem dostala asi 1oookrat :roll: a od taty cca 3 krat facku ze druha byla o zed a presne si to pamatuju a vim za co to bylo,za to od mamy to byli vzdycky jen nervy a za co jsem vlastne dostala nevim a bylo mi to jedno 8)

Jinak Mik pije vodu a do ni kapnuto jabkovy dzus,mamzel rika ze pije vodu ale ja to tam citim piju totiz to sami,jen o kapku vic dzusu :wink:
Ted zacla pit o hodne vic a jak jsou ty horka vzdycku ji jeste vezmu hrnek do vany,vyndam pitko a ji to bavi jak to samo tece(vsude 8) ) ze vypije jeste celej hrnek..

JANUS- pekny fotky ,koukam taky velkej pomocnik s uklizenim 8) :P uzijte si to na Morave :wink:

ADEL-
Ondrovi bude 29 :D a dort delam ten sami co mela Mik k narozkam,hrozne nam chutna,delala jsem ho 2krat a pokazdy nedozil druheho dne 8) 8) nam(jen dam vic cukru a vic bananu) 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.5.09 00:02

Brnandy: Takze srhnuji :D Sraz ve stredu 10.6. V pripade pekneho pocasi v Luzankach - s sebou, co Vam chutna :D V pripade skaredeho pocasi je k dispozici na byt nebo me jeste napadlo, ze bychom mohly zajit na Sumavskou do baby friendly kavarny :wink: To dopoledne nebo odpoledne zatim nechavam otevrene.

Kajdul, hmmm Strelice jsou jiste puvabne, lec asi trochu z ruky :D Ale kdybys nas tam chtela treba vikend, tak bych o tom zacala uvazovat :lol:

Jezkovy, ja nechci byt matka, co dite 1000× zmlati a ono si ani nebude pamatovat za co :twisted: :roll: :oops: :lol:

no nic, padim do postele… Milan slibil,z e dnes sestre podlahy a umyje kouplenu a v devet vecer to po tuleni zabalil a usnul jak spalek :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.5.09 00:15

:lol: Evel jako pamatuju -za spatny znamky(trojky),za to ze jsem odmitala nosit obleceni ktery mi mama koupila,za to ze jsem nechtela nosit vlasy ucesany tak ak ona chtela… :roll: no kraviny,rezala me hlava nehlava,honicky kolem stolu jak psala Verca a dnes si to nepamatuje 8O tim me fakt dojima :roll:

Ondra vyrazil s Mik ven a ja si tu parim Lucii na plny pecky z Youtube :pankac: a patlam dort :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.5.09 00:16

Ja to taky balim, film jsme stejne nedokoukali, protoze tu tezce pracujici chlap u toho usinal :lol:

Musim se smat, jak jsme tu vzpominali, pilnik z plexiskla jsme nedelali, ale neco podobnyho, ten muj hranol :lol: 8)

Ja si popravde nepamatuju, za co me mama honila kolem stolu, ale byla jsem fracek drzej, kterej se ji smal do oci, takze ze me musela byt uplne vynervovana :roll:

Jani , pekne fotky, Adamek bude asi docela cislo, co?? 8)

Dobrooooooooooooooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
28.5.09 11:21

Tak koukám, že tady to žije pozdě do noci :wink: .
Veru - Adýs je opravdu pěkné číslo, když má svůj den, tak to teda někdy stojí zato :wink: :roll: . Ale někdy je i hodné zlatíčko :lol: .
Tak já jdu na jahodové knedlíky :-) než se Adouš vzbudí.
Později odpoledne vyrážíme k rodičům, takže večer tu nebudu, to abych pak zase stihla dočítat… :wink:
Tak ahoj. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
28.5.09 11:31

Ahoj holky,
zase nestíhám dočítat, to je hrůza. PC okupuje Radimek s pohádkama a večer se mi už sedět teda nachce u PC, to máme s manželem jiné věci :oops: 8) Nebo žehlím :roll: . Jsem se právě přihlásila na activii a hraju soutěž o zájezd, tak kdybyste některá baštili jogurty activie a nechtli hrát, pošlete mi kódík, který je uvnitř krabičky, budu sbírat a třeba vyhraju i tašku, když ne zájezd.

JANUSKO: užijte si u rodičů pohodičku.

Probíraly se tu výprasky??? :lol: Já nesnášela, když mněl táta svoje proslovy, to byla doba :roll: až jsem z toho měla psychozu, moc jsme na zadek nedostávali, ale kdyý, tak jsme si museli sami přinést vařečku - hrůza :roll: :roll: . A tak si nějak nevybavuji, že bychom neposlechli, prostě jsme si nedovolili nic. Teď co si dovolí už Radimek, to je síla.
Taky se nepočítám mezi nářeznice, ale vyhrožuju docela často :oops:

Jdu kopit cibuli, páč bude manžel dělat guláááááááš, konečně se dočkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí