Poradna duly
Jana Čurdová
Jez vy jste prdly, ja za to nemuzu, ze mi gratulujute, kdyz jeste neznam vysledky ![]()
Ahoj holky,
my jsme byli dopolko za babi v nemocnici, no řeknu vám, že na cizí lidi v nemocnici jsem imnunní (jako zdravotník-pracant), ale vidět tam vlastní babi je něco jiného, navíc byla ještě trošku přizmátlá po inj. (předpokládám, že dostává po OP Dolsin, což je opiát)…no, a na obídek jsem se stavovali v dobré pizzerce, byla s námi ještě bráchova přítelkyně a její bratránek tu pizzerku vlastní, tak taková trošku protekce
![]()
Evelín: No vidíš nás, gratulujeme už všemu
Ale tak tda ofico gratulace!!!
![]()
Adél: Téda tak to je Jirka dobrý, že se mu chce s klukama ven, tady lije a lije a lije, takže dneska snad už nevystrčím ani nos
![]()
Kajdul: Koukám, že máš taky akční dítě
![]()
Veru: Jj, domek máme jako dřevostavbu (krom těch tun betonu v základu a té ocelové konstrukce
), zvenčí to budeme mít obytý OSB deskama + omítka a zevnitř bude Starmit (něco jako
rokarton)…
Kajdul:
Pat a Mat mě taky pobavil
To naštěstí Radek není, na tohle je vážně moc šikovný, bo by jinak by jsme taky do toho baráku nešli…no, ale kdyby jsem neměli klasický RD a né takový sice hezký ale atypický barák, tak už i bydlíme…
![]()
Evelin , jak prdly, ja jsem to nepochopila, ze jsme gratulovaly kdyz si neznala vysledky
![]()
Ja myslela, ze uz si to vedela, no ![]()
Kdepak, ja jsem prestudovana a mam nastudovano az do smrti
![]()
Ja za to nemuzu, ze jsme zavreny doma, tady je meeega hnusne, 8 st. a prsi jak blazen, ani nakoupit snad nepujdu ![]()
Ahoj holky,
u nas se to dnes vybira a ma byt 22-hura,jinak i kdyz ted 2 dny lilo stejne jdem na chvilu s destnikem,nebo do staje…doma bych
zdechla.....
Z dortu uz fakt zbyli jen 2 kousicky a ty zezerem
dnes po obede
,Ondra mel radost i slzicky v ocich jsem videla kdyz mu Mik davala pusinku k „nanoam“
,ted jsem si vzpomela ze jsem mu nedala nase pranicko ktery Mik pokreslila
tak bude mit dnes pokracovani. ![]()
EVEL-
ja uz taky myslela ze vysledky uz jsi vedela-no to neva tak gratuluju znova
![]()
ZULOK-
ja takhle letela hned prvni den kdyz byla Mik poprve nemocna,pak jsem toho i litovala protoze DR fakt nemohla nic moc videt a napsala jen ATB
.ted uz cekam tak 3 dny,ale je to tezke,vsude cteme jak vsechny ty meningitidy,pneumokok a td je potreba zjistit hned v pocatcich…
takze co je vlastne dobre ze…
-tak at je brzy lepe ![]()
KAJDUL-
ja mam taky Pata a Mata v jedne osobe
u nas i pridelavani obrazu je zazitek
zavidim vsem zenam kutilu!!!!
![]()
TYNKO_
a co babi,jak to s ni vypada,protekce v pizzerce musi byt bezva ![]()
VERU-
fakt naka pomatena ta Monca,ja reagovala uz na jeji prvni prispevek tady,na ktery jsem klikla omylem
proste ma potrebu byt drsna,sila jestli ma fakt 3 deti ![]()
ADEL-je to tenhle k prvnim narozkam,ja do nej davam celkem asi 6bananu na kolecka,prolozim s nimi kazdou vrstvu ,jine ovoce nee a navrh 2 zakys. smetany s cukrem a na to ovoce co zrovna mam a jeste polivam zelatinou,ale ta nemusi byt,jinak delam podle receptu-ja teda spis od oka ![]()
Ahoj holky,
tak Ondra má druhou stoličku!
Ve středu ji ale bezpečně ještě neměl, protože jak jsem objevila tu první, hned jsem koukala na všechna „stanoviště“
Takže jedna dolní a druhá horní… a dvojky furt nikde
![]()
Mik, koukala jsem na video z 12 i 13 měsíců a krása, malá je tak roztomilá!!!
![]()
Evelín , taky gratuluju, teď už tedy oficiálně!
![]()
Je tu fakt hnusně
to teda nevím, jestli Jára pojede zítra zkontrolovat chatu… protože za deště tam řemeslníci určitě nebudou ![]()
Ahoj,
Mikul: No, asi nic moc, bo ta noha bolí, což je jasné…je tam už od soboty, takže je už otrávená a trošku zmatená, doufám, že až tam pojedou naši o víkendu bude ji už líp
![]()
Simčo: Teda u vás jdou ty stoličky jak po másle
![]()
ahojky, tak koukám, že bylo dneska hnusně skoro všude, tady od poledne furt leje
Pája to před obědem zapíchnul v ohrádce a spal skoro 3 hodky
pak vyžahnul půl litru kaše(chudák, dopol jsme byli u dr, tak prošvihnul sváču a když jsem chtěla dělat oběd dřív, tak koukám, že už je tuhej…), takže se mu ani nedivím. Včera sme s manžou objednali rošty a matrace do postele, takže se za měsíc už budem stěhovat do ložnice a Pája bude mít svůj pokoj hernu…dneska jsem nic nevařila, už jim asi čtvrtej den rajskou…ale večer jsem alespoň uklohnila párky v listovym těstě a sladký kolečka…Pája taky pomáhal, matlal si v židličce těsto, zkoušel ochutnávat, ale křenil se u toho..
těsto měl i ve vlasech…
Evelín: takže teď tedy oficiální gratulace ![]()
Mik: na diskusi o dusicce jsem už dlouho nebyla, tak se mrknu…
Tynko: krásný fotečky baráčku, jste moc šikovný
Simi: no Ondra teda jede s těma stoličkama, mně se zas zdá, že Pájovi rostou další špičáky dole, tak uvidíme
Zuli: at je Matuško brzy fit, to ti teda pěkně mudra vynadala
![]()
Vy mi s tím dortíkem dáváte!
Já už jsem si ho přitom ukládala hnedle, jak to tu Mik vytáhla poprvý a úúúúplně jsem na to zabudla!
Ale teď jsem moc líná na dorty
, dneska mi však mamka přitáhla rebarboru, tak budu muset upéct alespoň koláč.
Celý tenhle víkend se u nás koná nějvětší akce v kraji
a to je zrovna takový bléééééé počasí
, jsem se těšila jak vyrazíme, potkáme bambilion známých a teď to spíš vypadá, že budeme hnít doma! ![]()
No tak já jdu smažit langoše, si zase vymysleli Jiřani
večeři!
Ahoj holky,
tak se hlásím z Moravy
.
Akorát jsem zase totálně zničená, objednali jsme ten golfáč s tím, že ho mají na skladě a dodají ho do 2-5 dnů - samozřejmě to trvalo 10 dnů a to tam ještě Tom musel zaprudit, že ho potřebujeme vážně ve čtvrtek, protože odjíždíme pryč
. Tak ve čtvrtek nakonec byl, ale Tom ho vyzvedával cestou z prácem těsně před odjezdem k rodičům, takže jsme jeli s nevybaleným kočárem v krabici a montovali jsme ho večer, skoro o půlnoci, aby byl na dnešek ráno připravený…a ráno liják, jak prase, tak se nikam nejelo. Já byla u kadeřnice a Tom měl jet s Adamem do města něco pokoupit - švagr má narozeniny, ale nakonec nejel v tom dešti nikam a já s čerstvě ostříhanou hlavou lítala v lijáku po městě a sháněla dárky a věci pro Adama
. Takže jsem přišla domů jak zmoklá slepice, protože s plnýma rukama jsem nemohla držet ještě deštník
.
Další bonus - Adam teď měl řvavou hodinku, vzbudil se a histerický záchvat, nosila jsem ho skoro hodinu na rukách, aby se trochu uklidnil. Teď usnul a zase pro změnu začali sousedi nad našima dupat jak o život a dole zase právě teď histerčí malá holčička, asi vyhecovaná Adamovým řevem.....tak čekám, jestli ho to vzbudí. To mě už trefí šlak. Navíc Tom jel s kámošema na celý víkend na chatu, takže si Adam určitě bude vybírat „zlobivou“ noc…
.
Týnko - tak to znám, takové záchvaty mě taky občas chytnou, hlavně v noci, když se Adýs vzbudí a chytne vztekavou…
. Adámek o tom už teď určitě neví a na kytičku se jistě už zase mooooc těší
.....i když chápu, že tobě do smíchu asi moc nebylo
.
No jdu do sprchy a pak chrnět.....ano, chrnět takto brzo, protože včera byla večerka kolem půl jedné a budíček v pět, takže dnes jdu spát už teď se slepicema
. Navíc počítám, že v noci bude asi veselo. Tak se všechny mějte moc fajn. Jo a Mikul - ten dort je parádní, jahody miluju a tak jsem tu pěkně slintala na klávesnici
.
Mě tak napadlo (snad se nikdo neurazí!
), jak psala Janča, že jde spát se slepicema, že je tu fakt nějak mrtvo!!
Jaktože se nekvoká, když tu konečně jsem?
![]()
Tak já už zase odcházím, běží mi žehlička a pak se nechám nějak odvalit do postele (nejdřív jí musím ale vyklidit, udělala jsem z ní pro dnešek provozovnu secondhandu, no nevim kam to nastrkám?!)
Ať se vám něco krásného zdá kuřátka moje!
![]()
No je to fakt, vikend na krku, venku hnusne a tady nikdo nekvoka??? ![]()
My jsme si dali filmik, protoze Domca vytuhl uz pred osmou, uplne hotovej
asi z toho deste… No a ja asi v pul 10 zacala usinat, takze jsme to radsi stopli
To je z toho urvanyho pocasi ![]()
Lucy , taky jsme planovali super akci na zitra, loni jsme tam byli a skvely, jenze loni bylo asi tak 30 stupnu
Budeme zitra radi, kdyz nebude lejt jak z konve ![]()
No porad cekam, az nam tady udelas soukromej MMB a budeme si kupovat za vyhodne ceny!!! ![]()
Jani , to jste teda meli hodne akcni, ja tohle nemam rada, mam radsi vse hotove a v klidku
![]()
Simi , dalsi stolicka jo? Ale tu jsem tam nevidela ![]()
No a vic uz nevim, predavam PC a jdu se sprsit a tak
i kdyz spis asi jdu spat
![]()
Veru no neboj, už plnim krabici 18-24 měsíců, pak to musim ještě nafotit a dát vám to sem do dražby!
A co tys to psala, že Domča vyrůstá z 68, to je fór? Co má teda za velikost, já že tu mám pěkný dupačky!
![]()
S tim počasim mě to teda pěkně sejří, to zas budem akorát marodný, ale já chci stejně vyrazit, tak snad alespoň nebude celej den lejt.
A nevim jestli je to počasim nebo tou dlouhodobu nezaměstnaností, ale začíná u nás dost dobrá ponorka. Nejdřív jsem si libovala, že je fajn, že mám chlapa, co mu nevadí zahadrovanej byt a co to se mnou vesele přebírá ale začíná se mi do toho už nějak moc montovat a teď přišel s tím, že mu mám dát na stranu taky nějaký věci a že je bude dávat na Aukro. No s jeho vyjadřovací schopností si nedokážu představit, jak bude popisovat růžovoučké miminkovské šatičky, nepozná ani rozdíl mezi bodýčkem a overalem.....no prostě
, hlavně už vidim, jak po mě bude pořád něco chtít a na každou pitomost se ptát, čímž mě bude samozřejmě rušit od mé práce a hlavně mám obavu z toho, že v tom pak budeme mít pořádnej bordel, ono už takhle mít přehled v těch zákaznících je docela pakárna. No naštval mě a když jsem mu řekla ne, tak se urazil. Stejnak to ale pořád znovu a znovu zkouší a už asi nemám sílu mu po 150-tý vysvětlovat, proč se nechci pouštět do další akce. …tak jsem to vyklopila, díky vrbky
Asi mu to taky hodím na papír, ať to pořád nemusim dokola opakovat
Už mu to válení doma nějak leze na mozek
![]()
Dobré ránko,
sice neleje,ale asi brzo bude
,každopádně počasí hnus fialovej ![]()
To je dobře,že jste nekvokali
,šla jsem spát až ve půl jedenáctý ![]()
Evelín ještě jsem ti oficiálně nepogratulovala ![]()
Simi super,že lezou stoličky bez problémů ![]()
Janus tak jaká byla noc? ![]()
Jdu se chystat,půjdem všichni na malý nákupek,ať se provětráme ![]()
Ahoj ![]()
Ja jsem vcera uz na kvokani nejak nemela cas ani chut. Naprali jsme se pizzou a vinem a ja se pak u Pripadu Palikan snazila ucit… Stepan me ted po ranu hned zase vytocil, tak jsem byla za hysterku dneska zase ja. Ted si nasel krabice od pizzy a trha v nich alobal, tak mam chvili klid
![]()
Ja tady ted vypadam, ze si nechavam ke vsemu gratulovat
Toz neni to spatny
Ja myslim, ze to vzniklo tak, ze jsem byla v npondlei na statnicich a v utery na obhajobe, tak se to asi vsechno smichalo dohromady ![]()
Lucy, tak to te docela chapu, ze nechces, at se ti do toho ostatni pletou
To asi ted ale budete mit byt zavalanej porad, co? Asi by byla znacka ideal, mit ty veci nekde mimo a ty abys mela vzdycky nejaky cas si je v klidu roztridit a udelat co je potreba…
Holky, co pocasi je fakt hrozny
Tady lije, vsude mokro a zima a to mame jit dneska na svatbu, ktera mela byt asi puvodne myslena jako zahradni party ![]()
Veru, Domca za chvili bude mit stejny velikosti jako dvoumesicni neter, ta uz pomalu vyrusta z 62
![]()
Terko, tak Paja uz bude taky solo ![]()
Janus, to teda byl den
Tak dneska uz snad bude lip ![]()
No nic, Stepan se uz zase nudi, tak jdem neco delat… Jo a vcera jsme ho uz po druhe strihali strojkem, dokonce drzel a chvili se i smal, jak ho to simralo ![]()
Jééé Evelín tak pošli nějaký foto,jak Štěpánek vypadá!
Vítek už je taky podruhý ostříhanej,ale zatím jen nůžkama,u Jiřulky jsme taky dlouho váhali,strojkem to měl stříhaný až někdy ve dvou letech.Tak možná u Vítka se odvážíme dřív,nevím,ale mají oba hrozně moc vlasů
Určitě né po tatínkovi
![]()