Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
28.5.09 23:20

Ty Růženo jedna!!!!! :-) :lol: :lol: :lol: Tak si nechte chutnat, já jsem našla ulitýho velikonočního zajíce a jak ty figury moc nemusim, tak tohohle sežeru i s tim barevnym alobalem! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
29.5.09 00:21

Ahoj holky,
tak já měla dneska rozlítanej a hlavně hodně pracovní den :roll: takže nemám ani vše dočteno…

Veru, cvičit jdem, s Ondrou :D Akorát smutná zpráva - Marušce to s miminkem nevyšlo :cry: tak kdyžtak jako by nic, nic nevíš, ano? :?

Jinak u nás vše OK.

Krásnou dobrou všem, a zítra už budu mít doufejme na vše víc času :wink: a poctivě vás dočtu a zareaguju!

Jo ještě Zebři, krásný fotky!!!!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.5.09 10:39

Mik - diky za dort, byl výýýýýýbornej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , takhle jsem si uz dlouho neposmakla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No ses hotova kouzelnice, já tyhle veci necham radeji odbornikum

Tyny - a to bude domecek ze dreva? No kazdopadne vas obdivuju, ja bych do toho taky nesla - nebo teda sla, ale jenom se stav. firmu v zadech a nejakym sponzorem :lol: , protoze manzel je jak kutil Tim, uz mu ani jinak nereknu, kdyz se neco chysta opravovat.
Jenom pro predstavu - pridelavali jsme stropni svetlo do obyvaku - tkaovou tu polokouli. Tak prisli i s tchanem - taky exot na domaci prace (vechno si nachysta, promeri, pripravi, ale je mu to knicemu) - zacali vymerovat ty diry na srouby, vymerili, zacali vrtat a zjistili, ze to maji sejdrem. Posunuli to trochu, oper vymerili a opet to meli sejdrem :roll: :roll: :lol: Ve finale to dopadlo tak, ze teda pridelali - to mame jeste strop ze :,-(rokartonu - ale pod svetlem, az ho nekdy nekdo oddela je asi 8 der :lol: :lol: :lol: No Pat a Mat , jo a to svetlo montovali ne 10min. jako normalni lidi, ale 2hodiny 8O 8O :lol: :lol:

To misto na srazik vypada dobre

A pras. chripku neresim, jsou jiny nebezpecnejsi nemoci - jedne nemocnej ......

Joa a Tyny - kdybys videla jak jsem ted ja jecela na synatora a to kvuli mensim vecem, kdyz mi vytahl uz asi po paty vsechny misky a vicka ze skrine, DVD a kazety atd… Tak nevim co bych mu udelala, kdyby mi udelal to co Adamek tobe. Takze nejses zas takova histerka :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
29.5.09 10:59

Tak boli sme u dr. a ze podla hrdielka daky virus… ze ak budu teploty aj pondelok mame nabehnut.. noa este ma spucla, ze druhykrat ked mu nic nie je, tak mam prist az po troch dnoch, ze sak nie je prvykrat chory, ze horucku uz zmiernit viem… nechs a mu to rozbehne…ze dva dni je malo no super..ale caka nas vikend, len ja a MAtusko, tak som chcela ist.. ma nas… ale poriadne..
teraz omladinka hajinka

idem docitat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
29.5.09 11:04

MIK…tak podla popisu, co v tej torte je..tak by sa po nej u nas len tak zaprasilo.mnaaaam ..

KAJDUlko… u as su zas knihy na dennom poriadku..vsetky ich musi povyhazovat a miluje ususene pradlo..to by triedil raz dvba hned

SIMI..uzite si cvicenie…
a to sa vzdy tak hrozne cita..ze dakomu to s miminkom nevyslo.. nechs a holka drzi.. :cry:

LUCY..tak zajac je uz dufam, v tebe :lol:

pekny vikendiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.5.09 13:26

Holky, já vím, že přijdete až večer, ale to já budu na chatičce, tak jsem se chtěla rozloučit.
Přeji hezký víkendík, snad nezmrzneme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.5.09 14:09

Ahoj holky,

tak nam prave prestala tect voda :twisted: Se to nejak siri :lol:

Zulocku, at je Matouskovi dobre a zvladnete vikend ve dvou :wink:

Katy, uzij si veget na chate :D

Vic snad vecer, dite mi tu pousti vlacek na baterky, ktery je dost hlucnej, tak mu jdu asi sebrat ty baterky :twisted: :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.5.09 14:19

Ahoj holky,

to je zima co,nesnáším zimu :evil: :evil: :roll: :wink:
My byli dopol na hudebce jen s Jiřulkou,Jirka má volno,tak byl doma s Vítkem.Aspoň jsem ho nemusela tahat do toho mrazu :D Až dopere pračka chystáme se do Letňan koupit nějaké kraťasy Jiřulkovi,jak byly ty vedra,tak neměl v čem chodit.A já si možná koupím něco k narozkám,mám je sice až za 3 neděle,ale to neva :D

Katy užijte si chajdu! :)

Zuločku tak ať je Matuško brzy zdravoučký a dr.je teda pěkná,že ti vynadala :?

Kajdul ..Pat a Mat dobrýýý :lol: :lol: Hlavně,že světlo je přidělaný 8)

Mikul dala bys mi prosím recept na ten dort,jak jsi to Lucce popisovala,tak mě to nalákalo víc než ta fotka :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.5.09 14:25

Tak ja jdu psat, ze dite jeste spi 8O a uz tam rve, asi se boji bourky, je tu burina, i kdyz uz konci… :wink:
Dnes na cvicu bylo hodne deti, uz jsou to velky deti, zadny mimina :P No a moje faux pas s kamoskou..... :roll: :? Simi , promin, ze jsem to prokecla, zes mi to rekla, ale tak nesmis psat tak pozde, v pul 1 rano, to uz davno spim 8) :oops:

Evelin , nam pro zmenu zase netekla uz 2 dny v kuchyni tepla voda, ale uz je to ok… :roll: By me zajimalo, co to je za znameni s tou vodou… 8)

Katy , uzijte si chatu, i kdyz asi bude zima :lol:

Tynko , taky me napadlo, ze ted Vas dum bude drevenej, ale to asi ne co? To se tam dava nejak jako „zaklad“??

Mik , koukala jsem, ze jsi prispivala k Dusicce do diskuze :wink: Ja to tedy jen ctu, ted jsem na to nahodou zase po delsi dobe koukla a ta Monika, to byl mazeeec, coo?? To bylo hodne drsne, fakt nejdrsnejsi 8) :roll:
A dort mnam mnam, mam rada tyhle nepeceny :P

Zulocku , at je Matuskovi lip!!
U nas je taky favorit vyprane pradlo, hlavne ponozky, to roztaha vzdy po celem obyvaku :lol:

Kajdulo , se tu smeju, Pat a Mat, to mi pripomina myho bejvalyho, nasazovali jsme dvere do bytu a jak sedly do pantu, nesly zavrit, byly moc „siroke“. Tak muj milej vzal PILU a upiloval kus tech dveri, aby sly zavrit, az pak zjistil, ze se maji dotahnout panty na druhe strane, aby si dvere sedly… :wink: :roll: Takze u loznice proste byly upilovane dvere :lol: :lol:

Adel , prej do mrazu :lol: :lol: No ale hnusne tam je, na teplomeru mam 9 stupnu 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
29.5.09 14:34

Tak změna plánu,nakupovat pojedem v neděli,Jirka půjde s klukama ven a já budu žehlit,dobrej plán :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.5.09 15:02

Tak Ty pondelni statnice mam :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.5.09 15:14

Evelin , ale k tomu uz ti snad vsichni gratulovali, neeeeeeee??? :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
(dite si tu hraje, je hnusne, takze nemam co delat a rejpu :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.5.09 15:41

Veru, radost mi teda nezkazis :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.5.09 15:41

Jestli bys nemela jit taky jeste neco studovat, at se tolik nenudis :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.5.09 15:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....ale jinak Evelínko samozřejmě gratulace!!!! Ale už to moc nepřeháněj, nebo to za chvíli nebude už vůbec zajímavý!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí