Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
3.6.09 22:22

Jo a jeste jedna, holky, to byl Domcuv favorit z navstevy :lol: Hned bych to koupila domu, ale nevim, jestli ho to nebavilo jen proto, ze to nebylo jeho, doma na to urcite pak ani nesedne :lol: :lol:

http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC03888.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
3.6.09 22:49

Veru: díky, žes sem poslala fotky, já se do toho zrovna chtěla pouštět…manža akorát přijel z práce, tak je jde hned skouknout :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
3.6.09 22:53

Veru , supr fotky!
Manzel, kdyz videl ten zminovany porad, tak hned tvrdil, ze je to presne ono, co bych potrebovala :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.6.09 22:54

Terko , tak sem taky hod, mas pekny ty s vlackem :wink:
A ze bych tady nadnesla tema spolecneho vikendu, kdyz prijde ten manzel z prace?? 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
3.6.09 23:36

Pája chudák drží kostku, že by jí dal na vláček a Domča všechno rozházel :D

Takhle byl Domča vyřehtanej na oslíkovi

Veru: jinak manža by prý jel :D :D doufám, že pípu nechá doma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.6.09 04:41

Je holky vy jste meli minisrazik 8O :D fotky jsou uzasny,jak je deti vic je to vzdycky vetsi sranda :lol:
VERU-
Domca nevrze jo 8O 8O to je teda velky nedostatek 8) -hele zas mu ty zuby dyl vydrzi,kdyz narostou pozdeji :wink: a nesetri a koukej koupit osla kdyz po nem Domca touzi :lol:

MAHUL-
to je Kubik s nocnikem fakt hrozne sikovnej :-) zato ja jsem tak spatna matka,dite mi samo oznamovalo potrebu ale me se nechtelo jen jsem ji pochvalila,tak to prestala rikat :oops: :cry: tak ji ted zas podporuju vic a povidame o tom a td.. :roll: ale uz ji to moc nebere :?

Ondra smontoval vsechnu Ikeu,jeste natiram postel na bilo-byla hnusne hneda 8) a zitra si uz naskladam Mikinciny vecicky do suplicku :potlesk:

Holkyyy ja se chci taky zapojovat do debat o mluveni a tak :cry:- :-( :twisted:

Ale muzu vas alespon pobavit dnesnim ranem neinteligentni matky inteligentniho ditete :roll: manzel chtel po me koupit kafe pri ceste do prace na benzince,tak s Mik jedem,vyhrabu ji na benzince,napadlo me jestli jsem na te spravne,volam Ondrovi-NEE NA TE DRUHE..-tak zase do auta a na druhou,vyhrabem se,koupim kafe,nesu k autu,je to horky,dam si to na strechu,pripoutam dite a jedem-v pulce cesty mi doslo ze kafe zustalo na strese :roll: -tam uz v te chvili samo nebylo…tak byl bez kafe,prej netusil ze to bude tak narocny ukol,priste ze si rekne radsi MIk 8) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.6.09 09:33

Veru , teď jsi mě rozesmála, s tím vrzáním zubů :lol: :lol:

Jinak mám pocit, že moje děti vynikají snad fakt jen v růstu zubů :lol: :lol: ale to neovlivním ani já, ani oni…

Mně teda věci neukazují, Ondra ani náhodou, a Silví ukazuje jen na mě :lol: kolem roku začala být najednou mamánek 8O :D Jo jasně, na jídlo nebo pití reagují, každé ráno jim hned po vyndání z postýlek chystám pití, a jak třeba přes celý byt slyší, že klapla dvířka mikrovlnky (pití ohřívám na pokoj. teplotu), už ke mně „běží“ a čekají :lol: Jo a se Silví už skoro dva měsíce hrajeme „dej“, věc mi spolehlivě podá, ale hned zas čeká na vrácení :lol: Když použiju „dej“ u nevhodného předmětu, který jí chci jen vzít, tak je řev a dává teda dooost neochotně :lol: Jinak Ondra je taky spíš zručnej, dává věci dovnitř a ven, vše koumá atd.

Mik , přesně jak říká Verča, vy jste holt úúúplně jiná kategorie, sama jsi psala, že malá odpovídá 2,5 roku :wink: Co zapojit se zároveň do nějaké debaty rodičů tříletých dětí?! :lol: Tam by to třeba bylo uspokojivější :wink: :lol:

Veru, Terko , fotky kráááásný!!!! :D Jeje, ta skákací zvířátka máme taky, ale ještě v krabici - tak koukám, že už je asi rozbalíme 8O :D Domča tam vypadá jak při rodeu! :lol:

Jo jinak v noci jsem asi 6× vstávala k rýmičkové Silví :? ale je bez teploty a Ondra už je fit zcela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.6.09 10:06

Ahoj holky

Já vás teda teď zanedbávám, co? :oops: Měli jsme malou krizi, tak jsem neměla na net náladu a taky jsme hodně venku :? . Manžovi je teď dost zle kvůli alergii, včera musel k doktorovi a dostal injekci a silnější prášky :roll:
Jinak jsme byli u sousedky podívat se na zvířátka, má kozu, prase, slepice, králíky, kačeny, psa - tak Benda čučel :lol: , asi tam budem často, ona ho má hrozně ráda, všude se s ním chlubí, jak je šikovnej a tak :oops: :lol:
A včera málem Beník zůstal v obchodě, prodavačka si ho chovala a on pak ke mě skoro nechtěl 8O :oops:
Pořád trénujem chození, už přejde pokoj a nemusí na konci na něco spadnout, prostě stojí a kouká a nebo taky tančí :lol: , ale venku sám nechodí, mám strach, že mi spadne na beton a na zahradě jsou samý díry, tak by taky spadnul :(

Jo, a ani my nevržeme zubama, s těma 2 tak maximálně o lžičku :lol:

Jdu trochu uklidit a vymyslet oběd pro Bendu (to je teď hrůza, vůbec nevím, co mu vařit, aby to jedl :roll: ), včera jsem zkusila sýrovou omáčku s šunkou, hráškem a knedlíkem a nic moc nesnědl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.6.09 10:48

Ahoj holky,

včera večer už se mi nechtělo k PC, bo jsem se opět neshodli s Radkem (tentorát to stačilo i přes telefon), tudíž máme zase tichou domácnost…no, a vážně mě to přestává bavit, uráží se kvůli každé prkotině, pak teda začne první on..ale i tak je to na palici :roll: :roll: :roll: …no, nechci vás zatěžovat :wink: :wink: :wink:

Veru, Terko: Krásný fotky, jde vidět, že se návštěva povedla 8) :) :) Ale tajnůskařit a pochlubit se až potom, nonono :-) :-) :-) Ba nééé si dělám srandu? :wink: :wink: :wink:

Veru: Jasný že nemá Domča čím vrzat :lol: :lol: :lol: Ale zase není o co stát, jelikož je to fakt strašidelný zvuk :roll: :) :)

Simi: Adam je naštěstí v tomto docela zdatný…teda i zákazy začíná pobíra, avšak pokud se mu chce, jinak je hluchej jak poleno :lol: :lol: :lol:
Umí: Udělat hají a ještě u toho říká HÁÁÁÁ,
když mu řeknu: Půjdeš dělat papů: Běží k židličce,
udělej hačí: sedne si,
pak otevři / zavři mu taky začíná jít, ale spíš to zavři…
jdeme se koupat, utíká ke koupelně a řve ŤÁÁÁKÝÝÝ,
pak ví, když řeknu : Jdeme páá, tak jde ke schodišti/vchodovým dveřím(záleží v kterém patře jsme :lol: :lol: :lol: ),
když řeknu: Pojď udělat na kouníčkovi houpy-houpy, jde k houpacímu koni a řve : HOUUU,
pak rozumí „dej“, …
no a tak dál :oops: :oops: :wink:

Zebruš: Takt o je Beník na druhou stranu odvážný, že by zůstal i s „cizíma“ a není mamánek :wink: :wink: :wink: To se teda o Adamovi nedá říct, bo ten začne řvát, i když jdu na WC (což do nedávna nedělal) a řve ještě u toho mááámíííí :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.6.09 10:51

Mahul: Tééda, Kubík je šikovný :potlesk: :potlesk: :potlesk: takhle pěkně si říkat o nočnajz 8) 8) :)

Jdu poklidit a spol. než se mi dítko vzbudí plné energie, vstávali jsme dneska totiž už v pět …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.6.09 11:16

Ahojky

Simi - to je na ne jeste moc slozitej prikaz - prines mamince ten micek - to by meli zvladnout pozdej, ale na druhou stranu, ajk to zvladnou, tak jsou pry zrali i na nocnik 8) , takze si vubec nedelej hlavu

Jani - Matysek ma zase strasnou srandu, kdyz me pichá do pupiku

Mahu - s tim nocnikem jste teda opravdu borci, pred vama smekam
A kojenim jsem zhubla 20kg - pocitam s tim, co jsem mela pred porodem, tak doufam, ze po kojeni uz nezhubnu, to uz bych asi nebyla videt 8O :lol: :lol:

Veru, Teri - krasny fotecky
osla mame slibenyho od thcyne k vanocum

Mik -se tady smeju az se za bricho popadam, s tvym nakupem ranni kavy :lol: :lol: :lol: , ses fakt dobra
Na tohle je expert manzel, hlavne kdyz natankuje, tak tam zapomina dat vicko, ale nastesti, vzdycky bylo na aute :lol:

Matysek se jeste pta: co toje? kde to je? Rika na - kdyz mi neco podava a dneska zacal, ze mi neco podava, ale na posledni chvili cukne a mel z toho strasnou srandu :lol:
Na pokyn zavri, otevri

Jsem malymu zavarila ted rajskou a opet s bojem uspavam. Jsme dneska vstavali v osm, v chuve furt vyrvava tata, tak dneska to bude zase s ostudou. A to je unavenej hrozne, u kojeni mi usina :?
No nic, jdu ho zdolat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
4.6.09 11:32

Kajdul: To mi taky AĎas dělá, že na poslední chvíli ucukne a je z toh děsná sranda a navíc se poslední týden naučil, že mi s tím i zdrhá a má ještě větší srandu, když ho musím dohonit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
4.6.09 11:55

Ahoj holčiny,
Veru a Terko - krásný fotky, je vidět, že se návštěva povedla :wink:
Týnko - tak snad bude doma brzy zase dobře.

Adýs teď spí, tak doufám, že ještě dlouho bude, protože usnul teprve před půl hodinou za děsného řevu, ale fakt katastrofa, ječel jako by ho na nože brali a to i u mě v náručí, když jsem se odvážila přiblížit k postýlce tak to ještě vygradoval :roll: . A to normálně usíná krásně, tak fakt nevím. Nakonec se asi „uřval“, protože najednou jako když utne a chrněl......

Právě jsem zbaštila k obědu palačinky s tvarohem, tak snad bude líp. Doufám, že i Aďas se vyspí do růžova.

Tak mějte hezký den, i když taky se to počasí zase tváří, že bude pršet a zima je jak blázen :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
4.6.09 12:01

Kajdul , aaaha, to jsou věci, s tím příkazem o míčku :lol: … když já jsem asi moc praktický tvor na to, aby mi stačilo (resp. aby mě to vůbec napadlo :oops: ) říct třeba jen „ukaž, kde je míček“. Jako co z toho, že jo?! :lol: :lol: Ale asi to teda budeme trénovat zatím takhle… Jinak jiné „praktické dovednosti“ jako „dej mi pusinku“ a „udělej malá“, to Silví ovládá pěkně :D Ondra na to ale kašle… Jinak třeba „pojď za maminkou“, to umějí oba pěkně, ale to ani nemusím říkat, jsou mi v patách furt :lol:

Janus , mňam, palačinkyyyyy!!!! :D :D

Týnko , no jo, máš šikulu a velkýho chodce! :D Hm, a držím palce, ať je doma zase brzy mír :wink:

Mahul , gratuluju k úspěšnému nočníkování, to je paráda!!! 8O :D A s tím „učením chůze“ od babiček jsi mě rozesmála, by mě zajímalo, jak ho to chtějí „učit“ :?: Voděním za ruce, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
4.6.09 13:08

Ahooj, ze solnicky jsme dorazili tesne pred destem, ale pak kaply 3 kapky a nic :roll: Takze je mi jasny, ze si to setri na vikend :twisted:

Terkooo , posli mi tu fotku jak jsem s Domcou a on se tam rehni, tu nemam :wink: Ta je super!
No vidis, tak manzel by jel, takze je to jasny, dovca bude :wink:

Mik , ja se tu teda fakt smeju, historka s kafem fakt dobraaa :lol: Jeste, zes nenechala na strese misto kafe autosedacku s Mikejlou (to bylo v nejakym filmu, nebo co :wink::roll:

Evi , ja jsem ti vcera uplne zapomnela odpovedet, jojo, uz mame doma jeden ten rostlinny bio-margarin, tak se porad chystam, ze Domcovi ten rohlik namazu, ale nejak jsem se k tomu jeste nedostala, tak doufam, ze mu to bude chutnat 8)
Co salmonela, uz je pryc?? :twisted:

Zebrus, Tynko , snad je krize uz pryc, ticha domacnost je blba :? i kdyz je fakt, ze nekdy mam chut ji taky praktikovat :oops:

Ostatni zdraviiim, uz neviim co psaly 8) :P Jo, jeste me tak napadlo, kde je konec Born nebo Amazonce, co? Uz jsem o nich 100 let neslysela :wink:

Jinak Domca se taky trosku zacina „bat“ cizich lidi, driv sel z ruky do ruky a bylo mu to jedno, ani mamanek nikdy moc nebyl, ale ted ma obdobi, kdy jen ke me (nebo k tatovi) a u ostatnich natahuje uz kdyz ho predavam, ani ho jeste nedrzi :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí