Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
7.6.09 21:01

Holky, na seznamu jsem jich několik našla, i eshopy - zadala jsem dětské tepláky ve zboží

např.

http://www.levne-detske-obleceni.cz/…velikost-86/

http://rozinka.inshop.cz/…cky-kalhoty/[id-040130114]-kalhoty-teplaky-g-mini-1.html

Ty ceny mi přijdou super za nový tepláky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.6.09 21:05

jsem koukala u nas a v Tesku maji teplaku dost, ale taddy jsou fakt bomba ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.6.09 21:08

Veru, s tim wobenzymem fakt neporadim, Mhul by treba mohla vedet! Ty jeste kojis, ze? Telo uz je asi dost vyflusly :(
Jo a mame polohovaci Hamax, srovnani nemam, ale jsme zatim spokojeni - teda spis Stepan si zatim neztezoval :lol: 8) A helmu jsme mu kupovali taky, zkusili jsme mu ji primo v obchode, nedluezitejsi smazrejme byly ty obrazky na ni :lol: :wink:

Kajdul, jeje, to je blbly, ze nemocnis :( Preju, at je to rychle pryc! Se nam ten srazik nejak rozpada :(

Veru, koukala jsme nedavno na stranky Fler a uplne jsme slintala nad taskama a kabelkama, fakt uzasny :D

Terko, Paja je v te vane uzasnej :D A vypalovat tolik dvd 8O , to jsme delali naposledy na svatbu jako oznameni (meli jsme jako oznameni pisnicku na mini cd)…

Zitra se chystame poprove ke kozni, Stepan ma porad ekzem, tak nas konecne nekam poslali. Jdu s nim ke sve byvale detske kozarce, ktera by v Brne mela byt jedna z nejlepsich, jinak ty kozni u nas stoji docela za prd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.6.09 21:09

Veru: ať je líp, jéé to jsou parádní věcičky z toho tvýho odkazu…i pro ty kluky vypadaj fajn…už jsem dlouho nic nenakupovala, tak se asi v tejdnu s Pájou někam rozjedem…

Zebruš: díky za odkazy, hned jdu na ně mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
7.6.09 21:15

Týjo na tom Fleru jsou super věci,krááásný.Ale ty čapky jsou přece jenom hezčí na holky,no škoda :D

Veru angína jo,to je mazec 8O :?

Teri pěkný fotky :wink:

Evelín to je dobře,že si užíváš 8)

Holky pište pište posílejte fotky,za chvíli bude jubilejní tisící stránka a otevřem si šampíčko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.6.09 21:23

Evelín , není ta kožní Pellarová? U té jsme byli my, je to taky dětská kožní a je super :)

Beník tu ještě ponocuje :roll: , už dvakrát jsem ho dávala spát a skákal po posteli, tak tu celá rodina čumíme na bebe tv a doufáme, že ho to uspí dřív než nás :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.6.09 21:26

je Eveli muzes mi prosim napsat kde ta doktork je? :wink: Byli jsme akorat u jedne v Bilym dome a od te doby me nikdo nikam nedostane, protoze ta na me , ze mu nesmim davat cokoladu, sirupy a tak a to mu bylo asi 9mesicu - by me to ani nenapadlo :roll: :roll: , koza, ale nekam bysme potrebovali jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.6.09 21:32

Zebrus, jj je to dr. Pellarova, i tady emimi jsem o ni cetla chvalu!!!
Takze Kajdul, je to dr. Pellarova :lol: a sidli na Smetanove v centru Brna. Zitra Ti povim vic, jestli na me pusobi porad tak dobre :wink: Sama jsem tam byla asi pred sesti letech s ekzemem na nohach, moje obvodni si myslela, ze mam lupenku (desne jsem se osypala z peelingu :roll: ) a tato dr. mi to vylecila naprosto dokonale a taky mi hned udelala testy, na co jsem alergicka…
Pro Stepana mi ted jeho dr. dala zadanku do Bilyho domu, ale nikoho tam neznam, tak jsem nechtela nic riskovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.6.09 21:38

díky moc ses zlata, az bude nejhur, tak ji prubnu, a co se tyce Bilyho domu, tak za me teda ne, dr. sice hrozne prijemna, ale ja si tam fakt pripadala jak ta nejvetsi krava, co dva decku, to co nema :evil: a stejne mi nic neporadila a musel ajsem si vsechno najit sama na netu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.6.09 22:25

Evelin , ja uz asi 3 tydny nekojim, Domca uz pije to HA UM a v pohode, ale telo je teda hodne vyflusly, to mas pravdu :wink:

Nepomaha tomu ani to, ze ted tu pul hodiny ctu web Dlouha cesta, pribehy rodicu, kterym umrely deti, muzete mi rict, proc to ctu?? Brecim tu u toho jako zelva :roll: 8)

Jo, ted jsem si vzpomnela, premyslela jsem nad tim, kdyz to rikali ve zpravach. Holky, vy co jste verici, znamena pro Vas neco, ze prijede do CR papez? Pro me, jako ateistku, je to v podstate totez, jako kdyz prijede prezident jine zeme treba, ale mam kamaradku, ktera se na to hrozne tesi a pujde na nejake kazani nebo shromazdeni, nebo co to bude.. :wink: Takze me jen jako zajima, jestli je to velka udalost? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.6.09 22:50

Veru, se ani nedivim, ze jsi tak hotova, Ty jsi navic mela jeste drsnou dietu :roll: Ja jsem mohla jist vsechno, ale i tak to telo je pekne zhuntovany, ale ekzem se mi po kojeni vyrazne zlepsil! Takze to chce proste cas se zotavit, ja jsem si rikala, ze bych mezi koncem kojeni a novym tehotenstvim chtela minimalne 3 mesice pauzu (ono to ale u nas bude nejspis nakonec o dost vic 8) )

Jinak navsteva papeze (jako hlavy katolicke cirkve) me jako protestantku nechava docela klidnou 8) :wink: Je mi ale jasne, ze pro spoustu vericich (zejmena katoliku) je to obrovska udalost a nenechaji si ji ujit :wink:

Kajdul, ono najit vseobecne dobreho doktora je umeni, catso navic pomuzou jen dobre kontakty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.6.09 23:02

Ahoj holky,
tak my už jsme zpátky v Praze, musím říct, že už jsem se domů docela těšila, u našich docela krize s mamkou :roll: , týden byl na ni asi moc, vnoučátka sice oňuňává, ale všeho s mírou, tak už to vypadalo, že jsme trochu na obtíž :? . Přitom skoro vůbec jsme ji nemezovali, o Adýse jsem se starala téměř úplně sama, takže odpočinek pro mě nebyl nic moc, ale s tím jsem počítala. Spíš mě mrzí takové sarkastické poznámky a to, že dnes uklízela Adamovi hračky a všechno ostatní ještě když jsme pomalu nebyli ani zbalení, jako by chtěla říct, ať už zmizíme …ale konec stížností, každý je nějaký, že.....
Srazík s gymplem se moc vydařil, překvapilo mě, jak i po takové době mi přišli skoro všichni úplně stejní :wink: .
Adýnek byl dnes takový zlaťoučký, akorát s Tomem venku děsně zmokli - no zmokl spíš Tom, ale Adýs dostal histerák z pláštěnky na kočár, takže domů přijeli se sirénou… :roll: .
Dočetla jsem všechno jenom velice rychle, Týnko a Lucy - takové úrazy, to je ale hned, přeju, ať je to brzy v pořádku. Týnko - s opařením to je okamžik, taky jsem si říkala, že mě se to nemůže stát, že dám pozor, ale - už je to dávno - když byl Adýs ještě „ležák“, tak jsem si u segry položila horké kafe -já kráva - na zem, kousek od něj, na vteřinku jsem se pro něco natáhla, a Adam - do té doby ještě jenom ležící a neplazící se - se najednou nějak otočil nebo co, každopádně ve vteřině kopl do toho hrnku a káva se mi vylila na nohu :? . Naštěstí tam seděla pohotová segra, která mu okamžitě strhla tu politou ponožku, takže se nic nestalo, ani to neměl červené. Je pravda, že byla hodně rychlá, zatímco já tam jen seděla a čučela :evil: . Od té doby se dávám strašně pozor, ale ty děti fakt došáhnou i tam, kde to člověk vůbec nečeká :roll:.

No tak já jdu do sprchy a pak do pelechu, dnes to bylo docela náročné, cesta, vybalování, atd. Tom už chrní, tak letím taky a všechny moooc zdravím.

Nepřihlášená :roll: :roll: Janusa

• Citovat
  • Upravit
9217
8.6.09 09:13

u nas sa este spiii :D :D ale zas siel spat o jedenastej :roll: ach…a to je teplo ..ako budeme chodievat v lete von..ked sa zobudi po deviatej :?

VERU..jeeejda..dufam, ze budes rychlo zdrava..s wobenzymom neviem poradit ..teda kamosky ho pred otehotnenim brali..ale praveze nie nejak extra dlhodobo…
a pre mna tiez navsteva papeza vela znamena…u nas je to vzdy velka udalost a chodia tam ludia z celej republiky a aj susednych statov..
jeeejda a co citas tie hrozne smutne clanky..aj ja si dakedy precitam..je to hrozne, co sa stava a ako sa dokaze zmenit zivot behom sekundy… sup na nieco veselsie

ZEBRUSKO..jeejda ake lacne teplacky.wauuu

TERKO.supeeer fotkyyy :lol: :lol:

JANUSKO..skoda, ze to tak dopadlo :cry:
super, ze srazik sa vydaril

EVELINKO..super, ze sa ekzem zlepsil

KAJDULKO.. doktorky vedia byt dakedy extra „prijmemne“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.6.09 09:33

Dobré ránko,

venku nic moc,ale na chvilku půjdem.Potřebuju koupit ještě květináč na fikus benjamin,ten jsem nepře:,–(ila,protože jsem zjistila,že se mu chudákovi kořeny tlačej ven z toho květináče. :roll:
Jinak Vítek se vzbudil v 5.15 hod. :evil: :roll:

Zuločku ještě spíte jo,zááávidím :wink:

Janus no tak hlavně,že jste doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.6.09 13:44

Ahoj holky,

u nás dopolko krásně svítilo sluníčko a když máme za chvilku razit ven, tak se tam zatáhlo, no nerada bych zmokla jako včera :-) :-) :-( … Adámek už dneska spal i po O, ale jenom hodinu…takže aspoń teoreticky by se mu mohlo chtít jít spát výjmečně v půl sedmé a já bych mohla jít na aerobic!! :D :D :D Mamka by mi pohlídala :) :) :wink: A po cvíču pro Radka někam na kus cesty, kam by ho vyhodil spolukolega z práce…

Adél: Taky bych potřebovala pře:,–(it ještě jednu kytičku, jenže já zase nemám hlínu, musím koupit až se pojede nakupovat autem…

Zuločku: Téda u vás se spí ráno dlouho, ale zase na druhou stranu jít spát až v jedenáct taky není terno…

Jani: Hlavně že už jste doma :! :wink: :wink: , taky máme s mamkou podobnou ponorku, když je dýl doma, třeba jako bude tenhle týden…no, snad to zvládnem bez potíží…

Zebruš: Na ty tepláčky se podívám, díky za tip :wink: :wink: 8) Fakt už nějaké potřebujeme, nejradší mám z CAčka, dvoje nové jsem koupila v :,-(ě s mikinkama a spol. a dvoje mám z MMA…

Kajdul: Jj, to by u nás nesmělo být „zaostalé“ Tesco, teda podle mě, jinak je to totiž supermoderní Tesco=My Liberec, v novém nákupním centru, to staré bylo v Ještědu-komplex postavený za éru totalismu, mě vyhovaval, měli tam všechno, v tomhle nemají skoro vůbec nic a navíc je to ještě menší než tamto :roll: :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí