Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
8.6.09 14:20

Ahoj holky, jen letem světem. Nemám dočteno, snad večer. Radimek jel na týden k dědovi, tak je trochu volněji, ale snažím se dohant resty, co nestihnu s klukama.
Zdravím všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.09 14:53

Ahoj holky,
tak anginu nemam, huraa, ale zitra jdu na ORL, pac tam proste neco mam :twisted: tak snad zjistej co 8)

Chtela jsem Vam napsat, ze Domca vyhraaaaaaaaal!! :lol: Pisu si s Adikou, Sanelce lezou zuby, takze jsme posledni bezzubky :lol: :lol: Hehe, to je mazec :wink:

No nic, jdu se bezzubce venovat, na to, ze ma rymu ma nejak moc energie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.6.09 16:11

Hoj!!!

Tady to dneska nejak vazne 8O

My byli rano u te kozni, mame nejake masticky, nesmime koupat a musim vyresit cvoky na bodyckach, protoze ty muzou ekzem taky zhorsovat a zrovna ma nejvetsi lozisko na rameni, kde ty cvoky jsou. Navic ja mam na kovy dost silnou alergii :roll: Jinak zadnou drastickou dietu nema, proste jen nedavat citrusy, cokoladu a SPENAT, ktery mel treba zrovna vcera a miva ho docela casto :(

Kajdulo, ja myslim, ze tady ta doktorka ma titul opravnene a je fakt mila a hodna :wink:

Veru, suepr, ze to neni angina, tak snad to nic horsiho nebude :roll: :wink:

Zulocku, to je teda Matusko nocni sova, ze chodi spat tak pozde 8O Njesi z toho unavena???

Janus, mamka uz je zvykla nejspis na svuj klidek, coz docela chapu.Moje mamka mela ted Stepana 5 dnu a byla totalne vyrizena :oops: :( Radsi ted odjela na par dnu do Luhacovic, aby se dala do kupy.

Tak na vecer uz mam udelane Tiramisu a jeste me cekaji pivovarsky topinky. Se nejak na to vyroci prekonavam :twisted: :lol: Nejvic se ale tesim na to, co bude po jidle :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.6.09 17:43

Ahojky, tak ja lezim jsem uplne vyrizena, tohle se mi uz dlouho nestalo, takze srazik musim odrict, nemuzu poradne zadnej lek, max. paralen kvuli kojeni o to je to horsi.

EVeli uzijte si vyroci

Mozna vecer jeste kuknu zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.6.09 18:37

BAF!

Tak jsem se domordovala s těma hadrama, jsem si pořád říkala, že toho moc není a že jsem vás akorát navnadila a na vás vyplivnu tři kousky a konec, ale když to má člověk nafoti a popsat, tak toho mám docela plný zuby!
No nic máte to na rajčeti, teď zkrátka kdo dřív přijde ten dřív mele, hlavně mi nepiště všechny o jednu jedinou věc, nic stříhat nebudu! Ale něco mi napiště, když už jsem to konečně dovalila, ju? :lol: :lol: :lol: Dělám si prču, budu samozřejmě ráda, když vás něco zaujme, ale nejsme charita, se vůbec nestydťe ptát a kdyby něco jó bylo pro vás in, tak to proberem třeba důkladněji, ať neprodávám zajíce v pytli. Ty popisy jsou podle mého citu, jsme každá jiná, jinak náročná, takže se to špatně odhaduje. Já si teď samozřejmě vybírám, ale jen pro to, že to mám pod nosem, jinak bych nenabízela něco, co bych sama svým dětem neoblékla. A ještě k cenám, ty jsou určené tak aby mi pokryly náklady vložené do pytlů, takže prakticky vyvolávačky, bohužel každý pytel je jinak drahý, paradoxně byl zatím nejdražší ten s teplákama :evil:, no kdyby se vám ceny zdály příliš vysoké, napište mi to, budu ráda za každý váš poznatek, protože to jsou pro mě nezaplatitelné „Know-how“, na kterých staví každý podnikatel.

Tak zatím, teď musím ještě doplnit bazar na MMB, můžete mrknout i tam, sice jsem většinu věcí skladovala nejprve pro vás, ale něco už mi taky uniklo (převážně holčičího) a tam není problém to stáhnout, pokud to není ještě zamluveno, u aukcí je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.6.09 18:38

..... :lol: :lol: :lol: už mi vynechávají i písmenka, ne-li celá slova! Chce to odpočinek! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.09 18:50

Lucy , ja mam jit ted krmit po koupani, nez mi vystydne voda, tak jsem nakoukla, ty jedna, hned cucim na Vase Rajce :lol: Snad tu dite neumre hlady :lol: :lol: Pisu to sem, nemam cas na nejakou SZ ci co :wink:
Pekne veci, ty holcici kratasky, mnaaaam :lol: Mikca pro Domcu je super, ale my jich mame hodne, zvlast na zip s kapucou 8) Potrebuju ty piskovy kalhoty/teplaky. Takze beru cervene teplaky s pruhy od M&Spencer vel.76 c. 20 a ty kalhoty George c.16 → ale jake je to cislo?? Aby nebylo obri :lol: :lol:
Jinak mikiny Rocha mame doma asi 2, jsou super, maji pekny design, takze doporucuju :lol: :lol:

Ty vetsi velikosti jsou fajn, moc se mi libi ty laclace i kratasy, ale na nas velkeee :lol:

Jdu krmit :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.6.09 19:14

No jo velikost jsem zapomněla, jsou psaný na 9-12 měsíců, takže 74/80 a na délku mají 42 cm, tak to kdyžtak poměř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.6.09 19:16

Jo Veru a ty červený mají na délku 40 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.09 19:25

Lucy, ted jsem zmerila Domcovy teplaky, ma na delku 35 cm :lol: :lol: Takze predpokladam, ze mu oboje budou krasne :wink: Beru oboje, domluvime SZ obchod (adresy, postovne atd.)? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
8.6.09 19:40

ahojkyyy, dneska jsme si udělali výletík na chodov, tam jsme měli srazík s manžou, musel vrátit samochladící sud a já po dlouhý době Pájovi nakoupila nějaký oblečení, byli sme v ca a hm, a tepláky tam měli jedinýýýý 86!!!! 8O 8O a to ještě v CA měli dvakrát tolik oblečení na holky, taková diskriminace :? :? pak jsme vlítli do hračkárny…tak jsem docela za to odpolko utáhlá…

Lucy: hned jdu kouknout na rajče…

Veru: to je dobře, že to není angína

Kajdul: at se brzy zotavíš, ono je to i tím prudkým střídáním počasí

Evelín: no vidíš, cvočky na bodyčku…to by mě nenapadlo…Pája má naštěstí ekzém jen na nohou, možná že to má i z prachu, někdy ho nechávám jen v bodyku..špenát nedávám vůbec, Pája měl po něm průjem..

Zulok: páni, večerka až v 11…ale zas ráno dlouho spí, tak nevím co je lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.6.09 19:45

ahojky, Lucy aj se chci taky kouknout a nevim jak? :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
8.6.09 19:53

Lucy: mně se líběj kalhoty č.16, ale není tam uvedená velikost…pak proužkatý elastaky č.9, kalhoty béžovky č.35, mikča č.19 a mikinka umbro č.14…taky adresy, atd domluvíme přes sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.6.09 19:57

Pište mi ještě z kterého alba, stačí 1, 2 - jak to přichází, tak tam hned frkám zamluveno, Teri zrovna ty 16. si už zamluvila Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.6.09 19:59

Terkooo , kalhoty c.16 jsou mojeee :lol: ale stejne, je to velikost 9-12 m c. 74, takze by to asi Pajovi bylo maly :wink:
Jinak prave jsem na www.brumla.cz koupila peknou platenou bundicku Adams na ven, tam maji taky pekny veci, ale spis na mensi :wink: Jsem se nejak obchodne navnadila 8)

Zulocku , taky nevim, jestli bych radsi chtela, aby chodil Domca spat pozdeji a spal rano dele, ja jsem rada, ze si uziju vecer bez neho, jen s Danem :lol: :lol:
Ale nekdy je to fakt na hlavu, kdyz Domca v 5 vecer knoura a breci, protoze je unaveny :roll: :P

Kajdulo , hlavne se vylez, pred dovolenou, at si uzijete!! :? Ja jsem taky chcipla, vzdycky mi to vyjde pred dovcou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí