Poradna duly
Jana Čurdová
Wenee: Já si taky myslím, že vás doktorka zbytečně vystresovala, sice musí poučit o všech možncýh a nemožných následcích a komplikací, ale té bolesti bych tak nevěřila
Mě operovali sval v oku
a vůbec mě to po OP nebolelo…
A to jsem taky zvědavá, kam že to na celorepublikáč pojedeme
![]()
No nic, dneska už to balííííím, dobrou nockuuuu
![]()
Veru, tak to je super, zaklad (vy tri) by byl
Zacinam hledat, kam bychom teda jeli, ale bylo by fajn vedet, pro kolik lidi to vlastne hledat ![]()
Jinak holky klidne hazejte tipy (nejlepe doporuceny a osvedceny - holky z listopadu byly uz 2× zklamany)!!!
Příspěvek upraven 23.10.13 v 17:04
Hazu dalsi odkaz, ktery me docela nadchnul a navic mam pocit, ze jsem tam snad byla i s nasima (vim ze na Trech studnich, ale nevim, jestli to bylo toto)
http://www.hotel-hornik.cz-ubytovani.com/Tri-Studne.htm
Příspěvek upraven 23.10.13 v 17:04
Beztak záleží na tom, jaký si to uděláme my! Já budu spokojená i pod širákem, hlavně když bude prča!
![]()
Jinak teda já chci taky jet s celou svou tlupou, takže prozatím nás počítej závazně. Pokud by Jirka dostal nějakou pitomou práci, kde nemají pochopení pro ženské tlachání, tak se tam nechám třeba vystřelit, to už si nějak zařídím!
No a je skoro půlnoc, sákriš to jsem tu zas vytvrdla! Tak dobrou
Už jsem si Vás potvrzené zapsala (vcetne nasi rodinky)
A vystrelena Lucy zni uzasne
![]()
Jo jen pro info, patram zatim jen po Vysocine, tak se jen chci ujistit, ze ta lokalita je vicemene ok (spise tedy radsi vice nez mene) ![]()
Příspěvek upraven 23.10.13 v 17:26
WENEE..drz sa nam..so sestrou to isto dobre zvladnte..teda vas ale poriadne vystrasili..fujha..ale urcite bude vsetko vporiadku…
RYNTYNTYNKO.u nas je to s tescami tiez tak.v meste co je stareee..to je perfektne a toto nove..nic v nom nie je… ![]()
VERUu..nech si rychlo fot.drzim palce
a gratulujeeeeem z bezzubacovi DOmcovi..sranda…
![]()
EVELINKO aj ja mam na kovy desnu alergiu..z gombika na gatoch som mala vzdy pluzgierte..prelepovala som leukoplastom ![]()
no a z MAtuska, ked chodi neskoro spat, som unavena..ale ja svtava tak okolo siedmej.nie ako tu daktore, ze o piateja podobne..tak zas v tom je to dobre…
KADJULKO>>drz sa nam
JANUSKO..drzte sa na ockovanii..
ZEBRUS mnam mnam torticka a nech sa ekzem zlepsi
a doma mame posledncyh 5 plienok, tak ked sa zobudi ficime na nakup..papap
Dobré ránko,
tak ráno vypadalo pěkně,ale prý má dnes pršet
![]()
Evelín my se taky závazně přihlašujeme..4 osoby a možná se tam budem muset vystřelit jako Lucy ![]()
Jinak Vysočina ok,okolí Sykovce znám a plavání v něm je dobrý,ale v hotelu jsem možná byla jen na obědě ![]()
Wenee na pátek držíme palce a určitě to nebude tak hrozné ![]()
Týnko pomalu ti to cvíčo začínám závidět
Vymyslela jsem si,že chci chodit na pilates a dokonce se cvičí tady u nás,ale ve škole,takže to bych chodila až od září.A dojíždět se mi samozřejmě nechce…
AHoj holky,
tak Aďas spal dvakrát za sebou celou noc bez probuzení na UM (teda dneska v noci se vzbudil asi kolem čvrté? a zkoušel to na mě, dala jsem mu dudlíka, řekla, ať udělá hají, zhasla a spalo se až do sedmi něco…)
![]()
Dneska musíme na převaz ručičky k doktorce, tak jsem zvědavá, co nám na tu opařeninku řekne
a potom když bude mít kámoška volno, pofrčíme do Liberce na pizzuuuu
![]()
Zuločku: Aspoń když si vstaneš v sedm a Matuško až po osmý, můžeš si udělat příjemnou ranní siestičku
![]()
Evelín: Hotel pěkný
A ta Vysočina je asi nejlepší lokalita, i když mi s Lucy to budeme mít řádně z ruky
JInak nás zatím počítej dva, teda spíš jednoho, jelikož Radek asi nepojede…za prvé jsem mu o tom ještě ani neříkala (zapomínám jak stará babka
) a za druhé bude radši makat na baráku…
Dobre rano!
Stepan spal dneska uz po druhe taky celou noc (sice se vzdycky nekdy v noci probudil, ale ani jsme tam nesli a proste usnul sam)! Akorat teda vstava po sedme (driv to zvladal i do pul devate), ale na to jak to mate nekeri ostatni, je to docela luxus
![]()
Diky, ze se hlasite, uz to vypada na peknou seslost ![]()
Zulocku, takze taky mas alergii na kovy, jo? Ja jsem to nevedela do te doby, nez my dr. udelala testy
![]()
Tak my se jdeme nabalit, mame sraz s holkama z brnenske diskuse ![]()
Příspěvek upraven 23.10.13 v 17:26
tak u nas s a este spi… kedy pojdeme von..ved to uz bude najvacsie teplo
aach jaaj a ekd ho zobudim…potombude nevyspaty mrzuty..tak mladencovi dam asi iny rezim a nech pekne chodi spat skorej..len ako???
vzdy chce pockat na manzela, kym ide spat a ten kym zalezie do hajan..bude mat pritvdene aj ocinko ![]()
RYNTNTYNKo.supeeeeer, ze spinka celu noc
![]()
Brýtro,
hele tak mě napadlo, co kdybychom si objednali autobus, když tady každej tak řeší dopravu?
No nic, byl to jen vtip, ale uznejte, že by to nebylo špatný: cestou bychom sluply řízečky, pěkně si zabékaly a dorazily v rozverné náladě, pak by odpadlo to počáteční ostýchání a ......prostě nemá fakt někdo bus na půjčení?
![]()
skoro to vypadá, že nemám co dělat
, tak já už zase raděj mažu!
Jen ještě pro Wenee : Beruško budem na tebe myslet a neboj, ta doktorka když tě viděla, tak si říkala -„pchéé taková kočka a ještě by chtěla zrak jak ostříž, to jí musím překazit“ - chtěla tě jednoduše odradit, závistivka jedna! Bude to dobrý uvidíš! a že teda pak uvidíš!!!
Ještě tak abys nám to tady vykoukala!
Nic se neboj!!!
Zuzko : No já budu muset jít taky probudit za chvilku Aďase, už tady na něj čeká květákovka a pak musíme hned razit k dr. a do Lbc… jenže sice jsem ho dávala spát v deset, ale zrovinka dneska se mu nechtělo zabrat hned a teďka bude spát tak 30/40 minutek, no to bude taky příjemný…
Lucko: Ty se teda doma fakt flákáš
Ale mikro-bus ze severu Čech není špatný nápad
![]()
Evelín: Si užijte srázkování v Brně
![]()
No, jdu na to…vbudit dítě a razit, mějte se hezky, užijte si sluníčka!!! Prý se to má zase pokazit či co…
![]()
A já jsem měla dneska ještě zaskočit do práce, domluvit si služby na červenec a nějak jsem dostala strach či co
…, no mít ocas jak pes, tak ho mám stažený až kdovíkde…
Asi tam nepůjdu, srab…ale zase bych se chtěla do práce vrátit…chjo, moje dilema …
Ahoj holky,
tak jsme doma z očkování, Aďas bojoval jak blázen, dr. se divila, jakou má sílu, ale prý ho to doma bude asi hodně bolet, protože pořád zatínal svaly.
A odpoledne máme raději zůstat doma a nechodit ven, ach jo, to bude dlouhé odpoledne
. No ale hlavně aby mu nevylítla horečka.
Tak já jdu udělat něco k snědku, všechny moc zdravím.
ahojky pri poledni
ryhle, nez zas vsechno zapomenu ![]()
Mik - chudina neter, presne z tohodle mam taky vzdycky strach, ze kufry poleti kamsi jinam nez ja, vzdyvky mam v kabeli plavky, opalovak a kartacek, abych to tam prezila
kdyby nahodou
Wenee - neboj se, tak hrozny to snad nebude, i kdyz nechci te strasit, ale kamarad na tom byl, je to tak 4roky a dokonale se pripravil, v patek zakrok a pres vikend na prascich na spani - jezis jak se jmenujou
, nevim, no ty nejznamejsi - a cely to zaspal. On tvrdil, ze to bolelo strasne, ale kamoska - jeho zena - tvrdila, ze celou dobu spal, pry se probral jenom na dalsi prasek, tak nevim, kazdopadne, v nejdhorsim .....
Hrozne moc drzim palce
a myslim na tebe
Eveli - jedeme 19. a vracime se 28. tak potom snad kdykoliv a je mi to hrozne lito, ze to tak nevyslo, jsemse tesila. Predtim ale asi ne, to bych uz nezvladla, musim nachystat jidlo, vyprat, zabalit, nakoupit,..... do toho decko porad za zadkem
![]()
Lucy - diky moc, krasny vecicky a ty ceny, to myslis jako vazne jo?
Jsi mela dat minimalne jednou takovy, vzyt to se ti nevyplati ani s tim jit na postu koukalas na MMB za jaky ceny tam takovy veci jsou? Ale ses strasne sikovna, me by se do toho nechtelo
Tyny - tak to ja bych do prace sla hned, aspon na nejakou tu hodku - alene do skolky
to by blyo jak doma,
doma uz mi docela slusne hrabe, zjistuju, ze manzel me taky slusne vytaci - si pripadam jak sluzka, jeom uklizim, vysavam, zehlim, peru, varim ..... Fakt to chce zmenu, ale je zajimavy, ze pred mesicem, mi to jeste tak neprislo
A nejhorsi na tom vsem je, ze Martin si na to vsechno taky hezky rychle zvyka a kdyz ma umyt jenom nadobi tak drzkuje
, do toho jeste ti jeho popelari, mu vzdycky neco chytryho poradi - jako ze zenska patri k plotne, nebo - ja bych si nikdy jidlo sam nechystal , od toho je doma moje stara (takhle o me teda nemluvi
)
a takkovy hezky hlasky
![]()
Omlouvam se, musela jsem to ze sebe dostat, ale jinak je zlatej
![]()
Ahoj holky
Ďakujem za podporu všetkým mojím super emiminkovským kamarátkam,Lucy Ty si ma fakt dobre pobavila-ďakujem,trochu humoru sa mi tento týždeň zíde.
Zatiaľ papa