Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
10.6.09 18:52

Jééé Mik vám to tak sluší, holky jedny pruhovatý a náhodou, já jsem teda Jířu v šátku nosila, ale netušim, jak bych si ho šoupla na záda :?: :lol: :lol: :lol:, takže paráda zadek nezadek!

Evelín ten penzionek je parádní, hlavně mě nadchly ty bungalovy :D, máš pak ty odkazy někde po kupě? Nebo já si to najdu. Potřebuju si to otevřít vedle sebe a udělat výběrový řízení, jestli se pak na konci bude hlasovat, tak ať vim, koho volit! :lol: :lol: :lol: Docela mě zaujala i informace o skupinových cenách dohodou, to by mě zajímalo, na kolik bychom to dohodly! :lol: :lol: Jinak by bylo asi i fajn, to porovnat cenově, já jsem si to až u tohohle posledního tak v rychlosti sčítla na dva dny a pro nás by to vycházelo do bungalovu s polopenzí na 5060,– a na pokoj 4080,–. Ale zas když taťka dá, tak já bych si klíďo připlatila ten bungalov, nejsem moc fanda penzionů, kde každej uslyší jak nám vrže postel a ráno mě potká na chodbě v negližéééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.6.09 18:54

Mik a to jako že má být tvoje neteř jo? 8O Tak to asi nikdo neuvěří. Osobně bych přemýšlela kde jste vy dvě sedmnáctky ukradly to dítě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.6.09 19:28

Mikul taky jsem si říkala,že vypadáte jak tři ségry :D Moc vám to sluší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
10.6.09 20:09

ahojky, dneska pro změnu usnul Pája po o v postýlce, po třech hodkách jsem ho šla radši vzbudit…dopol jsme dělali piškotovej dort, odpol si dal lžičku a pak nechtěl…taková dobrůtka :( :( večer dělal manža bramboráky se zelim, mňam…no a před koupánim velká akce stříhání Páji, sme ho šoupli na nočník a v pohodě, docela si lebedil, samozřejmě šoupnu sem foto…před a po :D

Mik: krásný fotečky, taky jsem myslela, že jste spíš ségry…

Simi: tak at dětem nic neni a jsou brzy bez teplot

Lucy: no to je pěkný :D :D Pájovi se už párkrát povedlo odeslat z mýho tel manžovi prázdnou zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
10.6.09 20:14

Pája před ostříháním

Pája po ostříhání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.6.09 20:33

Ahoooj!

Terko, teeeeda, to je zmena 8O jak jsou ty deti ostrihany, tak vypadaji o dost starsi 8O

Mikul, fakt vypadate jako nactilete sestry a Mik si to na zadech uziva 8)

Lucy, tak Tomasek se sms zacina brzo 8O :lol: A to prani toho obleceni teda moc nezavidim :oops: :lol: Ale kdyz te to bavi :D
Jinak seznam objektu by mela delat Zebrus (je to tak, ne???) Tak pokud by to Zebrus slo, tak sem prosim hod dosavadni vyber a muzeme se zacit rozhodovat :wink: ja si teda nemam vuebc odhad, jak moc budou takove objekty na zacatku zari obsazeny??? :nevim:

Zebrus, to je blby s tou botickou :roll: My jak bydlime v centru, tak mame obcas botu ani nevime za co :roll:

Simi, takze prvni boticky 8) A at je detm lip :wink:

Jooo, pozdravuje vas Pacala, na srazik nejede, tak vas mam aspon pozdravovat :wink:

Diky vsem, co reagovaly na srazik!

Zatim jede:

Lucy
Verca
Adel
Tynka
Terka
Adika
Simi
Amazonka
Evelina

Nektere se neozvaly, na nektere nemam kontakt a nektere daji jeste vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.6.09 20:56

Ahojdááá,

my jsme si odpolko užívali, vyrazili jsme za kámoškou ve dvě a vrátili se dom po půl šesté, abych stihla na šestou aukcičku na MMA, kterou jsem nakonec projela díky systému MMA :evil: :evil: :roll: No, mohla jsem mít poštovný zdrarma a mám prdlajsku (bylo to totiž od paní, u které jsem vyhrála aukci předevčírem…), pech no …

Terko: Taková změna 8O 8) 8) Pája vypadá hned dospělácky :wink: :wink: :wink:
My jsme dneska taky byli na tom stříhání, spíš to bylo zkrácení, jelikož strojkem ho chci vzít až na léto :) :) :)

Lucy: No to teda máte doma veselo, hned by byla rozpoutaná manželská „krize“ a při tom to byl Tomášek :lol: :lol: :lol:

Mikul: Že neteř, jo :?: 8O 8O Nevěřím, tak ségry náctileté ještě joooo 8) :wink: :wink: A fotky pěkný, Mikeilce se líbí na mamčiných zádech a jak jste se pěkně sladily 8) 8) :P

Simi: První botičkýýýý :D :D 8) A Ondra má pořádnou ťapku 8) :) :)
Já taky jdu zítra nakupovat nové botičky, už dorostl do těch jeho prvních, no fofr 8O 8O :? Takže taky budem kupovat Essi 22 :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.6.09 21:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
10.6.09 21:31

Teda dekuju za pochvaly a srovnavani s pubertackou :lol: je pravda ze kdyz u ma byla asi pred 3 lety na prazdninach cigarety nam neprodali a kdyz jsme prodavacce rikala ze je moje neter jen si odfrkla at neotravuju 8O :twisted: :lol:
Jinak jste me prokoukly,samozrejme sem pri oblekani myslela aby jsme trochu ladily :lol: ale proti osttanim nosickam jsem bridil ty ladi az neskutecne 8O

A my srazik urco ne,jen doufam ze bych tam zrovna treba byla a nekde si vas na odpoledne nasla :wink:

Dnes uz je to teda horsi ta celorocni nocni s Mik je na me videt :cry: :wink:

TYNKO-
zatim je to porad takova velka drevena prolejzacka :lol: uz se tesim na fotky z vanoc jak uz tam bude za okny svitit stromecek :wink:

TERKO-
to je obr zmena,sila jak to z tech miminek udela kluciky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.6.09 21:51

Wenee , taky držímě pěsti, ať to dopadne dobře :wink:

Mik , dort se povedl, jen Benda s ním plácnul o zem. Ale alspoň zbylo víc pro nás :lol:
Moc vám to na fotkách sluší a o šátku taky přemýšlím, chtěla bych nějaký na další mimčo. Budu to muset prozkoumat, je jich tolik druhů 8O

Lucy , téda to ti to Tomík pěkně zavařil 8O :lol: . To si dám taky pozor, Beník dostal můj starej mobil, ale stejně ho baví ten můj otevírací

Simi , nechápu jak to zvládáš - pracovat se dvěma dětma, jsi dobrá 8O

Terko , Pájovi to moc sluší. Taky si potom sahal na hlavu? Beník pořád hledal vlasy :)

Evelín , odkazy sbírám, dám vám je sem, ale zatím jich moc není (snad jsem nějaké nepřehlídla) 8)

Týnko , mě na MMA rozčiluje to prodlužování, na to nemám nervy :evil:

odkazy (+ od koho)

http://www.fairtravel.cz/cs/zubri.html - Evelin
http://www.podskalou.cz/index.htm - Zebra
http://www.vzmerin.cz/ - Adika
http://www.hotel-hornik.cz-ubytovani.com/Tri-Studne.htm - Evelin
http://www.penzionpegas.cz/index.php - Evelin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.6.09 21:58

Zebrus, diky!!! Ja myslim, ze to zatim staci, vsak je potreba to trochu vic prozkoumat a seradit, co bychom tedy preferovaly. Ja jsem koukala jeste na dalsi moznosti, ale nektere mi prisly od pohledu opravdu dost odrazujici…

Takze holky, mrknete na to a hazejte preference :wink:

A o satku na dalsiho mimise taky uvazuju :oops: :D Manzel by manducoval se Stepanem na zadech a ja bych si satkovala s miminkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
10.6.09 22:35

Holky, tady je to dobře přehledný, tak se kdyžtak podívejte, jestli vás něco zaujme

http://ubytovani.kamsi.cz/vysocina

Tady jsou dva odkazy…

http://www.hotelluna.cz/…tovani.phtml
http://www.velkedarko.cz/ubytovani.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.6.09 22:50

Hojda,

ad srazík: Holky, vy si dáváte práci s vyhledáváním 8) 8) :wink: Jinak u nás bude rozhodovat trošku i cena, bo pojedeme s Aďasem až ze severu Čech a něco na Vysočinu propálíme :oops: :oops: :wink: Takže ta zotavovna v Meříně je fakt pěkná, ale ta cena 8O 8O :roll: …

Ještě-prosím-informujte neznalce :oops: :) :) : cena na os./ den chápu, ale když pak je cena na os./noc…tak to je jeden den + ta noc+ následující den??? Díky 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.6.09 23:02

Ahoj,
dnes nestihame, byli jsme v jeskyni a odpo sli do kavarny Vesmirna, nejprve s detma a pak si je postupne vyzvedli tatinci a my zensky tam zustaly na drbarnu :lol:

Co jsem tak pochytila - krasne fotky :wink:

Mik - nemyslim si, ze ma Mikejla ten zadecek moc dole, docela se ti to povedlo 8) Ja nekdy Domcu navazu nahore a stejne mi sjede, jak tam blbne :lol:
A fotky fakt pekne, jak jste pruhovane :wink:

Terko - teda to je fakt zmena :wink: Cim jste to strihali, strojkem nebo nuzkama?? Ja se porad nemuzu odhodlat, strojek nemam a nuzkama to neumim :lol:

Tynko - podle me osoba /den je totez jako osoba /noc ne? :wink: Ja teda na to dnes nekoukala, na ty odkazy, ale myslim si, ze vzdy je to za prespani + nejake jidlo (snidane, polopenze atd..) :lol:

Zebrus, Evelin - jste super sberacky www stranek 8) Tak ja na to snad zitra mrknu a napisu, co je pekne :wink:

Lucy , to je dobry s tim mobilem :lol: Me ho dnes Domca pro zmenu polil kafem, takze uz je uplne mrtvej a zitra si musim jit koupit novej :lol:

Jeee a vic nevim, chce se mi spaaaaat, tak pa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.6.09 23:09

Veru: To byl teda Domča šikovný 8O :wink: :wink: Ale určo si potřebovala nový mobil a tak jsi vlastně to kafíčko nastrčila pěkně k Domčovi, aby ti ho polil :lol: :lol: :lol: Dneska se mi zas kámoška pochlubila, že vyprala manžovi měsíc starý mobil :lol: :lol: :lol: a já při té příležitosti dneska vyprala Radkovi čipovou kartu do práce :oops: :roll: :roll:
Jinak právě v jednom hotelu uvádí 660 osoba/noc a v druhým 330 osoba/den, tak to mě právě zmátlo…no, ale buď jsou v jednom levnější a v druhém dražší :wink: :lol: :lol:

Taky bych měla jít spát, ale ještě něco hledám na netu, ale už to musím jít zabalit, abych ráno vstala a navíc jsem dostala hlad :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí