Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holciny!
Nejak vas v posledni dobe nezvladam, Jirkovi vytuhl kompl- teda jen klavesnice, ale i tak je jeho pc nepouzitelny, takze muj pristup na net je dost omezeny. A pak mi taky nebylo uplne fajne, takze ani nebyla chut…
Navic Kubik dneska zacal teplotovat…
Toz tak. Snadvas brzy doctu a zase se akivne pripojim ![]()
Papa
AHoj holkýýý,
včera totál nestíhačka… U dr. to proběhlo hladce, udělala ten převaz ručičky, má tam dva prasklý puchýřky, kdy jeden je zaschlý a druhý ještě trošku krvácel, takže to ještě znova zavázala a v pátek jdeme znova na KO a pak už to asi bude mít volné a jenom promazávačka
![]()
No, a pak jsme frčeli nach LBC, krásné odpoledne s kamarádkou a jejím klučíkem, ale z pizzerky jsme museli jít notný kus péšo na tramvajku a zmokli jsme jak dvě slepice (tento týden už podruhý
) a po příjezdu dom jen Adámka vykoupat a jet znovu do Liberce i s vozíčkem a u Globusu jsme s Radkem naložili vchodové dveře a kus nábytku
a dohajan až před půlnocí (než jsme to na pozemku vyložili - to mu s těmi dveřmi přijeli pomoc kamarádi…) a pak jsem zapoměla od stodoly (tam je umístěný vozíček) klíče a museli jsme ještě pro něj zajet domů…no, a nemohla jsem se s tím vozíčkem vytočit, moc to neumím-teda spíš vůbec- s ním couvat, tak musel Radek
![]()
Tolik moje včerejší sebestředné okénko
![]()
Lucko: Máš to doma s oblečkama akční
, ale hlavní je, že tě to baví a přivydělá nějakou tu kačku
![]()
Veru-Adél: No, ona ta práce je jistá-teda ze strany staniční, ale mě to nějak začlo všechno docházet až teďka
, ale rozhodla jsem se, že dneska si koupím diářek, napíšu si tam směny Radka a mámy a zítra dopolko vyrazím za staniční ohledně těch služeb
![]()
Mikul: Však oni se holky skamarádí
A vztekání bych řekla, že začne postupně u všech broučků, u někoho dřív - u někoho dýl, ale období prvního vzdoru asi neujdeme
Adam se taky občas dokáže vztekat, ale spíš, když mu nechci dát jeho vytouženou věc v tu chvíli, jako např. mobil, když telefonuju…to pořád ječí „alooo, alooo-tatatata“ a konec…naštěstí to není často
![]()
Teď má spíš novinku, že mi zdrhá s věcma a má u toho děsnou prču a ještě se mi řehní do obličeje
![]()
Jani: Tak jaká u vás noc po očku??
Jooo, to jsem ještě chtěla…předevčírem jsem studovala pusinku a zjistila jsem, že se nám začla prořezávat poslední dvojka a pak huráá na stoličky
, ale to hlavní! Adamovi začli trošku žloutnout jedničky na hoře
Je teda fakt, že pravidelně nečistíme a pastu ještě pro něj nemám
, tak jsem se ptala dr. na ty flouridové tabletky a jedno balení nám předepsala a říkala, že zubaři ani víc než jedno nechtějí předepisovat, že potom ty zoubky jsou zase flekaté (jak je flour ve vodě, soli, …)
Jdu se věnovat ďáblíkovi a jdeme na ty zoubky, začneme to asi pravidelně čistit ráno…
Ahojte mamusky.
Evelin, hlasim nas na srazik (celorepublikovy) v poctu 2 a pul kusu. Jen kdyby se posouval termin, tak potom uvidim jak manzel s praci(mivaji vikndove skoleni a podobne).
Sykovec taky znam,al jen kemp-byli jsme tam kdysi pod stanem.
A na Brnensky srazik muzem my nejdriv pristi tyden, male teprve dnes prestaly teploty a nevim co ji bylo(mozna to bylo jen od zoubku,ale nevim), tak radeji uz kvuli detem at nekoho nenakazi.
Wenee, drz se, bolet to urcite nebude tolik, zvladla jsi porod, zvladnes vsechno
A zdrava ocka za to stoji.
Holky, ja asi nkde zasantrocila ty vase rajcata
prosim prosim, slitoval by se nekdo a poslal mi je?
Adik, uzijte si dovcu, zavidim.
Mik, taky mame nekdy vzteklouna a je to o nervy. A nechcete taky prijet na srazik
![]()
Lucy, ty mas jako malo prace na materske s dvema detma?
Ale tak hlavne z
te to bavi, ja mam co dlat s nasim pradlem. treba budes uspesna velepodnikatelka ![]()
Jo a pred Tescem sem nasla dalsich 10 listku na ty tasky, jestli je nekdo chcete,staci rict, jinak je vyhodim. Kdybych to sbirala tak najdu houby ![]()
Tak a ja tady surfuju a dite mi dela z bytu kulnicku. Frcim.
Vic uz asi nic nevim,tak snad jsem na nikoho nezapomnela.
Papa!
Ahoj holky,
tak noc po očkování byla celkem v pohodě, uvidíme ještě dneska.
Evelín - se srazíkem dám ještě vědět, musím se večer domluvit s Tomem na tom termínu, nejsem si totiž jistá, jestli si zrovna na ten týden nenahlásil v práci dovolenou, protože jsme uvažovali zrovna v tom termínu o dovče, ale uvidíme a dám určitě vědět.
Dnes musím s Adýsem odpoledne do Ikei, tak snad to tam přežije bez vztekání, obchody teda moc nemusí
. Ale segra mě poprosila o pár věcí a naši přijedou na víkend na návštěvu, tak bych jí to po nich zrovna poslala.
Tak všem přeju hezký den a zatím ahoj.
Ahojda,
tak jsme zpět z města, nakonec jsme byli autem
Bo Radek potřeboval něco objemnějšího hodit na pozemek a do kočárku by se mi to teda nevešlo
Tak jsem vytáhla na náměstí ze zaparkovaného auta golfáče a udělali jsme náš okruh po krámkách
Ještě navíc mandl+lékárna …
Amazonko: Máš seznam Rajčátek v mejlu
![]()
Jani: Teda, Ikeu tiše! závidím
Bych tam taky chtěla zajít a hlavně až budu vybavovat býýýýt
![]()
My odpolko razíme ke kamrádce, bude to taková delší procházka
Ostřáhá mi Aďase a půjdem k nim do hospůdky
![]()
Čaues,
tak nejprv vám vylíčím dnešní domácí drama: (to aby jste byly připraveny v podobné situaci
)
To že si děti hrají s našimi telefony i přes nelibost veškerých záchraných složek (policie, hasiči, záchranka) - to je asi normál. Bez toho abych zamkla klávesnici samozřejmě telefon Tomášovi nepůjčim! Hihi jaká to však naivita!
Takže si dnes tradičně Tomís hulákal do telefonu, mačkal čudlíky…po nějaký době vylezl Jirka ze záchodu (to už si Tomáš hrál s jinou „vhodnou“ hračkou) a tak vyčítavě na mě spustil, že mi to asi ujelo a že by rád věděl komu ta zpráva byla ve skutečnosti určená, že by nerad aby se opakoval podobný kiks z prvního manželství (o tom se rozepisovat nebudu - radši
). Čučela jsem na něj asi dost přiblble, protože mi svůj telefon ukázal a tam smska ode mě: „Zavolám později“ - teď jsem čuměla už teprv jak debílek. To bylo vysvětlování, že jsem nikdy nic takového nepsala a už vůbec neposílala! No a ve finále jsme přišli na to, že si Tomáš zkrátka jen tak odeslal jednu z přednastavených frází, jak, to netušim, nemám ani ponětí, kde ty věty hledat. Takže bacha na milostné aféry dámy!
![]()
Samozřejmě Jirka teď pořád chodí a to jsou narážky, že už bych ho kopla!
![]()
Amazonko to je právě kámen úrazu, vlastní prádlo totiž horko těžko vyperu, ale abych ho ještě žehlila, tak to ani s Emilem! Jednou vám to vyfotim, jako odstrašující případ!
![]()
Tatíček dodělal obídek, tak hurá, jde se ňamkat, už mám pořádný hladanec!
Ahoj holky,
Lucy hehe,dáme si pozor ![]()
Jinak u nás se nic neděje,kluci vstávali brzo,takže jich mám od rána plný zuby.Dopol jsme byli doma,Vítek šel spát dřív,takže už je vyspalej a po o a půjdem asi brzy na hřiště
Doufám,že tam potkám někoho na pokec,jinak mi hrábne ![]()
Ahoj holky,
omlouvám se, nestíhám, mám pořád hodně psaní (ale baví mě to
), včera jsem byla na školení, jak zadávat články a fotky na web
zatím jsem totiž jen psala a zadával někdo jiný… No ještěže mám doma chlapa, co dělal skoro deset let sporťáka na netu
Snad to půjde!
Jinak dnes jsme byli kupovat první botičky
Silvinka spustila šílený řev, bála se paní prodavačky
no ale vybrali jsme v pohodě, byli jsme v Essi na Pankráci (kousek od té mé práce, takže jsem tam včera po tom školení zaběhla a vše omrkla
), děti mají každé letní sandálky + plátěné botky s gumovou špičkou, ty jsem koupila na odrážedla. Malá nosí vel. 21, Ondra 22
prostě chlap!
Děti mám trochu nastydlé, v noci najednou pláč Silví, sáhnu na ní a hicuje jak kamínka
měla skoro 39 C!
Dostala nurofen, a ráno i přes den už zase zcela bez teploty, tak nevím… snad se to nevrátí!!! ![]()
Se srazíkem víkendovým počítám, Evelínce jsem hned odepsala, to bude paráda! ![]()
Lucy , taky mi pošli ID na MMB, až mi za všechnu tu práci začnou chodit i nějaké peníze (zatím jenom makám a makám a na účtu nic
), tak budu muset hlavně Silvinku zásobit novým oblečením. Skoro ze všeho vyrůstá!
![]()
Wenee, neboj, to zvládneš!!!
Ale nechápu, proč ta doktorka takhle straší…
Ani já nevím o jediném bolestivém nebo nějak jinak problematickém případu!!!
Ahoj holky,
nestiham psat, ale hazi sem dalsi moznost ubytovani ![]()
Ahojte
Dnes je den blbec ![]()
Beník je celej den protivnej, ječí, kvičí, mlátí mě
Ráno jsme jeli doktorce ukázat vyrážku, prý je to reakce na něco - jídlo, oblečení, atd., tak budu sledovat, co jíme a tak. Jen jsem se chtěla ujistit, že to není třeba něco infekčního ![]()
A Bendu to lechtá, proto je asi protivnej a špatně usíná ![]()
Taky jsme jeli zažádat o ten pas a za 14 dní bude hotovej ![]()
A bonbonek na konec byl…
U úřadu jsme zaparkovali a trochu jsme se s manžou „chytli“, takže jsme zapoměli zaplatit parkovný a tak jsme dostali botu
, policajti si s příjezdem dali na čas, tak jsme seděli a čekali…Benda nervózní. Ale naštěstí jsme platili „jen“ 500, tak jsem si trochu oddechla - už jsem viděla ty tisíce v čudu
![]()
Jo, Evelín , nás raději zatím na celorep. srazík nepočítej, nevím jistě, jestli budem moct (a jestli se manžovi bude chtít
). V nejhorším bysme přijeli alspoň na jeden den ![]()
Ahoj holky,
tak jsme byli 3 a půl hodiny na hřišti,hotovo ![]()
Evelín ten penzionek super!Nejvíc se mi líbí Proč se ubytovat právě zde?…klidné spaní
Jenže to bychom museli jet leda bez dětí
Ale každopádně je tam krásně,kolem těch rybníků ![]()
Ahoj holky,
SIMI-
takovy kurz bych taky potrebovala
spis ohledne fotek a td ,jsem na to kopyto..
Silvi ma uz 21 velikost jo?Me ted neter dovezla 21 pro Mik,19 ji uz jsou fakt na tesno,takjsem vycetla jak maminy preskakuji velikosti,ale je to obri
budou muset poslat jeste 20…
Snad to nebude nic vazneho a budou brzy v poradku
![]()
LUCY-
mate doma teda veselo
mi si taky vzdycky delame srandu jak Ondrovi treba zvoni telefon a on rika -halo halo-asi omyl
a ja hned,no jasne milenka vid,to mate domluveny jako ze omyl kdyz je u toho zena
jsme prdly
![]()
ZEBRUS-
to byl teda akcni den
Benik je taky vztekloun co,Mik vyceni zuby ale jak je u moji ruky vetsinou zatahne jen za triko uz vi ze za kousani je BAC BAC na AAA(dostane na zadek
)
Mik mela taky jednou vyrazku asi 3 dny,ale u nas to byla asi avivaz ktera zustala v pracce a dostala se do jejich veci.. ![]()
TYNKO-
ja zas zavidim to namesti a ty obchudky-to tu neni
..
AMAZONKO-
zatim nevim kdy v CR presne budu,ale nekdy v zari asi jo ![]()
My byli rano s holkama taky na hristi a ja si tam poprve Mik navazala do noveho satku
moc se nam to obema libilo,jeste musime vypilovat uvazy,ale je to jednodussi nez jsem myslela,hodim vam fotku,jen kdyby se divala nejaka znala nosnice tak vim ze je zadecek malo podsazeny a celkove to stoji za prd
![]()
Uz se tesim na dalsi satek
![]()
poprve u mamy na zadech
i si me tam sama vyhodila ![]()
""http://img32.imageshack.us/img32/5035/1009061.jpg:http://img32.imageshack.us/…/1009061.jpg
""http://img32.imageshack.us/img32/8795/1009066.jpg:http://img32.imageshack.us/…/1009066.jpg
a se Simcou na vyletu
""http://img32.imageshack.us/img32/1770/1008944u.jpg:http://img32.imageshack.us/…1008944u.jpg
""http://img32.imageshack.us/img32/7484/1008949.jpg:http://img32.imageshack.us/…/1008949.jpg