Poradna duly
Jana Čurdová
RYNTYNTYNKO..special pre teba ![]()
ribezle je toto
http://www.yu4you.com/…_ribizle.jpg /> http://www.pramen.info/…44db84cc.jpg
ahoj,zdravim z auta, jsme nekde u Brna ;o))\
SIMI kde jste byli? Dan byl s D. dnes cvicit. Tak vam vzali darky
Evelin ja ti dam vedet tak po-ut co je ok, mozna by kazdy mel napsat co chce, nam je to asi jedno..
GRATULACE STUDENTKAM jste fakt sikuly!
jinak vsem pusu od D. a hezky vikend, v nedeli se snad pripojim, az se vratime..
zelvice V.
Jeeej, holky, moc dekuji, jste zlaticka
..a nase Lucy je tak uzasne vsestranna ![]()
Evelin , noo, hezky jsme si to naplanovaly
..a jak dopadla vlastne Tvoje analyza zeny v casopise? jestli to neni neverejne tedy
..a co promoce, kdy je budes mit?
Tynko , tak super, ze se to zahoji
..a pracanty rozhodne zkontroluj, aby si zvykli, ze jsou porad pod dohledem
..a ribezle jsou rybiz, tusim ![]()
Zuzi , no Matusko je sikovny, ze ta tak pekne nechal pracovat..a teda velky obdiv, ze si sa pustila do lekvaru, to ja som naposledy pred 10 rokmi doma este
tu na to nemam priestor
..tak nech sa vydari ![]()
Eveli OBR gratulace, jsi ale holka sikovna
Zuzi tobe jeste vetsi gratulace, prece jen Ing.
![]()
a Zuli taky bych potrebovala preklad na PUCILA - jako cistila?
Zuzi, analyza nic moc
Byla jsme rada, ze mi to nevratili na prepracovani, proste jsme tomu mela dat vic casu, hlavne v knihovne, ale problem byl asi i nakonec i ve vedouci, ktera me mela upozornit na za:,–(ni metdologicky chyby (i oponentka rikala, ze mi to mela rict
), zachranilo me to, ze jsem na konzultace chodila, tak me nepotopily ![]()
A promoci mit nebudu
V tu dobu jsme na dovolene! Jestli si kvuli tomu nebudu muset nekdy dodelat Mgr.
![]()
Co Ty? Kdy budete slavit? ![]()
Jinak me ted taky trochu prepadlo, ze ted skoncila jedna dlouha zivotni etapa
I kdyz me to uz desne stvalo, tak je to ted takovy divny
![]()
Kajdul, studovala jsem sociologii a genderova studia…
A rybiz jsem po slovensky poznala ![]()
ahojky, ooooooooobr gratulace Evelínce a Zuzince, holky, jste neuvěřitelně šikovný
![]()
Pája spal jen hodku před obědem a pak jsem ho musela v 6 večer vzbudit, chudák to zalomil…Zejtra budem dělat zapečený brambory s masíkem, smetanou a cibulí. Plánovali sme, že Pájovi nalepíme tapetu do pokojíčku, ale nakonec sme se shodli, že si radši na to pozvem odborníky, je to 12dílů přes jednu stěnu…
Tynko: chcem se snažit po letních prázdninách(akorát doberu antiko)
Simi: plíseň???to je záhada, z čeho to mohl mít???
taky jste měly taky takový bláznivý počasí jako tady????chvíli déšť bouřka, pak sluníčko, pak zase déšť, a takhle celej den…
No nejdulezitejsi je, ze to mas a konecne muzes odpocivat
. Me to tema jen hrozne moc zaujalo, rikala jsem si, jak to tedy s tema zenama vlastne muze byt
.
A s tou vedouci to chapu, ja mela taky obrovsky problem v komunikaci s predchozim vedoucim, ze jsem ho 2 mesice pred odevzdanim zmenila a samozrejme i tema
..no ale rekla jsem si, ze to proste udelat musim, ze cim bude Terinka starsi, tim to pujde hur
..nemame tady babicky, takze nebyt Toma, urcite bych to nezvladla, o vikendech me krasne zastoupil a ja mohla psat a psat a premyslet
..no a ted se chystam na mega uklid a mega zehleni, co se mi tady za takovou dobu nashromazdilo
![]()
Tak to je skoda s tema promocema, u nas je to tak, ze preferuji prelozeni promoce na dalsi termin, je to pro ne asi moc dulezite
. Ja je budu mit v utery 30.6., tak snad se nasim povede sem dorazit, prece jenom meli by ocenit to moje nekolikamnoholete usili
![]()
Tak si to uzivej a oslavuj a hlavne odpocivej, zaslouzis si to ![]()
Ahoj holky,
tak od včerejška nám nešel internet
, tak vás budu muset teprve dočíst.
Teď jenom krátce - Lucy - dnes došel balíček s oblečkama, super, díííííky moc. Adýs byl nejvíc nadšený z těch zelených trenýreček, nosil si je po pokoji a tvářil se důležitě
. Tak ještě jednou moc díky. ![]()
Zuzi - posílám megagratulaci
. Jsi šikula
.
Evelín - samozřejmě taky veliká gratulace
.
Víc až všechno poctivě dočtu
.
Evelín, ale hlavně že to máš!!!
![]()
Terko:
Jéé, tak to by jste mohli mít doma druhého Beránka nebo už Býčka?
JInak u nás bylo taky takové bláznivé počasí, ani jsme nebyli odpolko venku, stačilo mi to dopoledne a navíc odpolko po O spal Adámek skoro tři hodiny
![]()
Napsala jsem liebesbrief švagrový do Anglie, jen ho v pondělí poslat a jdu se učit tu pitomou němčinu, už mě leze krkem, ale na druhou stranu mi to zase nedá, když už ve středu dělám ty příjmačky
![]()
Tak všechno už mám poctivě dočteno
. Koukám, že tady už pomalu začíná snažení o další mimísky, tak přeju, ať to vyjde podle vašich představ
. U nás zatím další mimi ještě chvilku odložíme, uvidíme. A Týnko , druhé mimi bych taky chtěla holčičku a Tom po hlídání toho našeho neposedy prohlásil, že druhé mimčo chce „holčičku buchtičku“ - kam ji po:,–(íš, tam bude sedět a hrát si
.
Veru - pěkně si užijte Brno
.
Simi - tak ať je ta plíseň
brzy pryč.
Mikul - tak Niagarské vodopády bych si teda dala taky líbit
. Tak hlavně sem potom dej aspoň foto, ať se můžeme kochat aspoň takto…
.
Adýsek dnes nějak vrtivě spí, ale mám podezření na stoličku dole, tak uvidíme. Tom mi dnes z nákupu přinesl čínu, tak jsem měla pozdní večeři, mňam.....i když vím, neměla bych
. Takhle ze mě kočka do plavek nikdy nebude - hlavně když jsme včera s Tomem zdlábli celou bonboniéru na posezení
…ale byla dobrá
.
Všem přeju dobrou noc, pokud bude zítra hezky, tak plánujeme odpoledne zoo, doufám, že tam zase nebude celá Praha
. Ale i tak se těším.
Dobré ránko.
Tak, sice jsem dočetla,ale moc si toho nepamatuju, tak jen to co mi utkvělo.
Evelín moc moc velká gratulace, jsi šikula! A hlavně teď užívej volna a pohody.
Zuzi tobě taky gratulujeme, užij si promoci.
Zulocku mnam, posli nam nejaky domaci sirupek ![]()
Mikul tak prejem nadherny vylet,at se vydari pocasi a pak nam hod nejakou fotecku prosiiim.
Vic nevim, omlouvam se a zdravim ostatni. Jsme opet samy doma, jdu varit, ullizet…no znate to. Ale priznam se, ze uz mam docela krizi a pekne me ty dny a tydny samoty(teda s malou) v kuse se*ou. A ze jich jeste bude ![]()
No nic, nekdo tu smrdi, jdu ![]()
Hezky vikend vsem!