Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
12.6.09 14:16

RYNTYNTYNKO..special pre teba :srdce:
ribezle je toto
http://www.yu4you.com/…_ribizle.jpg /> http://www.pramen.info/…44db84cc.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.6.09 14:19

ahoj,zdravim z auta, jsme nekde u Brna ;o))\
SIMI kde jste byli? Dan byl s D. dnes cvicit. Tak vam vzali darky

Evelin ja ti dam vedet tak po-ut co je ok, mozna by kazdy mel napsat co chce, nam je to asi jedno..

GRATULACE STUDENTKAM jste fakt sikuly!

jinak vsem pusu od D. a hezky vikend, v nedeli se snad pripojim, az se vratime..

zelvice V.

• Citovat
  • Upravit
15883
12.6.09 14:26

Zuzko: No jo, rybíííz :) :) :lol:

Veru: Tak si užijte víkendík v Brně :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.6.09 14:30

Jeeej, holky, moc dekuji, jste zlaticka :huban: ..a nase Lucy je tak uzasne vsestranna :potlesk:

Evelin , noo, hezky jsme si to naplanovaly :wink: ..a jak dopadla vlastne Tvoje analyza zeny v casopise? jestli to neni neverejne tedy :wink: ..a co promoce, kdy je budes mit?

Tynko , tak super, ze se to zahoji :wink: ..a pracanty rozhodne zkontroluj, aby si zvykli, ze jsou porad pod dohledem :wink: ..a ribezle jsou rybiz, tusim 8)
Zuzi , no Matusko je sikovny, ze ta tak pekne nechal pracovat..a teda velky obdiv, ze si sa pustila do lekvaru, to ja som naposledy pred 10 rokmi doma este :oops: tu na to nemam priestor :lol: :lol: 8) ..tak nech sa vydari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.6.09 18:35

Eveli OBR gratulace, jsi ale holka sikovna :-) :srdce: :-) :srdce: :-) :srdce: 

Zuzi tobe jeste vetsi gratulace, prece jen Ing. :srdce: :-) :srdce: :-) :srdce: :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.6.09 18:39

a Zuli taky bych potrebovala preklad na PUCILA - jako cistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.6.09 18:48

diky moc, Kajdul :huban: :wink:

a :lol: pucila jakoze rozmackala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.6.09 19:32

Zuzi, analyza nic moc :oops: Byla jsme rada, ze mi to nevratili na prepracovani, proste jsme tomu mela dat vic casu, hlavne v knihovne, ale problem byl asi i nakonec i ve vedouci, ktera me mela upozornit na za:,–(ni metdologicky chyby (i oponentka rikala, ze mi to mela rict :( ), zachranilo me to, ze jsem na konzultace chodila, tak me nepotopily :wink:
A promoci mit nebudu :( V tu dobu jsme na dovolene! Jestli si kvuli tomu nebudu muset nekdy dodelat Mgr. :twisted: :lol:
Co Ty? Kdy budete slavit? :D
Jinak me ted taky trochu prepadlo, ze ted skoncila jedna dlouha zivotni etapa :oops: I kdyz me to uz desne stvalo, tak je to ted takovy divny :nevim: :wink:

Kajdul, studovala jsem sociologii a genderova studia…

A rybiz jsem po slovensky poznala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
12.6.09 19:49

ahojky, ooooooooobr gratulace Evelínce a Zuzince, holky, jste neuvěřitelně šikovný :-) :-)

Pája spal jen hodku před obědem a pak jsem ho musela v 6 večer vzbudit, chudák to zalomil…Zejtra budem dělat zapečený brambory s masíkem, smetanou a cibulí. Plánovali sme, že Pájovi nalepíme tapetu do pokojíčku, ale nakonec sme se shodli, že si radši na to pozvem odborníky, je to 12dílů přes jednu stěnu…

Tynko: chcem se snažit po letních prázdninách(akorát doberu antiko)

Simi: plíseň???to je záhada, z čeho to mohl mít???

taky jste měly taky takový bláznivý počasí jako tady????chvíli déšť bouřka, pak sluníčko, pak zase déšť, a takhle celej den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
12.6.09 19:50

No nejdulezitejsi je, ze to mas a konecne muzes odpocivat :wink: . Me to tema jen hrozne moc zaujalo, rikala jsem si, jak to tedy s tema zenama vlastne muze byt :wink: .
A s tou vedouci to chapu, ja mela taky obrovsky problem v komunikaci s predchozim vedoucim, ze jsem ho 2 mesice pred odevzdanim zmenila a samozrejme i tema :roll: ..no ale rekla jsem si, ze to proste udelat musim, ze cim bude Terinka starsi, tim to pujde hur :wink: ..nemame tady babicky, takze nebyt Toma, urcite bych to nezvladla, o vikendech me krasne zastoupil a ja mohla psat a psat a premyslet 8) ..no a ted se chystam na mega uklid a mega zehleni, co se mi tady za takovou dobu nashromazdilo :roll: :lol: :lol:
Tak to je skoda s tema promocema, u nas je to tak, ze preferuji prelozeni promoce na dalsi termin, je to pro ne asi moc dulezite :wink: . Ja je budu mit v utery 30.6., tak snad se nasim povede sem dorazit, prece jenom meli by ocenit to moje nekolikamnoholete usili :lol: :lol: :lol:
Tak si to uzivej a oslavuj a hlavne odpocivej, zaslouzis si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.6.09 19:52

Ahoj holky,
tak od včerejška nám nešel internet :evil: , tak vás budu muset teprve dočíst.
Teď jenom krátce - Lucy - dnes došel balíček s oblečkama, super, díííííky moc. Adýs byl nejvíc nadšený z těch zelených trenýreček, nosil si je po pokoji a tvářil se důležitě :lol: . Tak ještě jednou moc díky. :D
Zuzi - posílám megagratulaci :P :P :potlesk: . Jsi šikula :P .
Evelín - samozřejmě taky veliká gratulace :D .

Víc až všechno poctivě dočtu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.6.09 19:55

Evelín, ale hlavně že to máš!!! :wink: :wink: :wink:

Terko: :) :) :) Jéé, tak to by jste mohli mít doma druhého Beránka nebo už Býčka? 8) :wink: :wink: JInak u nás bylo taky takové bláznivé počasí, ani jsme nebyli odpolko venku, stačilo mi to dopoledne a navíc odpolko po O spal Adámek skoro tři hodiny 8O 8O :D

Napsala jsem liebesbrief švagrový do Anglie, jen ho v pondělí poslat a jdu se učit tu pitomou němčinu, už mě leze krkem, ale na druhou stranu mi to zase nedá, když už ve středu dělám ty příjmačky :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.6.09 20:00

Zuzko: Určitě vaši dorazí, i když pojedou takovou dálavu :wink: :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
12.6.09 22:35

Tak všechno už mám poctivě dočteno :wink: . Koukám, že tady už pomalu začíná snažení o další mimísky, tak přeju, ať to vyjde podle vašich představ :wink: . U nás zatím další mimi ještě chvilku odložíme, uvidíme. A Týnko , druhé mimi bych taky chtěla holčičku a Tom po hlídání toho našeho neposedy prohlásil, že druhé mimčo chce „holčičku buchtičku“ - kam ji po:,–(íš, tam bude sedět a hrát si :lol: :lol: .
Veru - pěkně si užijte Brno :P .
Simi - tak ať je ta plíseň 8O brzy pryč.
Mikul - tak Niagarské vodopády bych si teda dala taky líbit :P . Tak hlavně sem potom dej aspoň foto, ať se můžeme kochat aspoň takto… :wink: .

Adýsek dnes nějak vrtivě spí, ale mám podezření na stoličku dole, tak uvidíme. Tom mi dnes z nákupu přinesl čínu, tak jsem měla pozdní večeři, mňam.....i když vím, neměla bych :? :? . Takhle ze mě kočka do plavek nikdy nebude - hlavně když jsme včera s Tomem zdlábli celou bonboniéru na posezení :evil: :? …ale byla dobrá :wink: .

Všem přeju dobrou noc, pokud bude zítra hezky, tak plánujeme odpoledne zoo, doufám, že tam zase nebude celá Praha :roll: . Ale i tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.6.09 09:08

Dobré ránko.
Tak, sice jsem dočetla,ale moc si toho nepamatuju, tak jen to co mi utkvělo.

Evelín moc moc velká gratulace, jsi šikula! A hlavně teď užívej volna a pohody.

Zuzi tobě taky gratulujeme, užij si promoci.

Zulocku mnam, posli nam nejaky domaci sirupek :P

Mikul tak prejem nadherny vylet,at se vydari pocasi a pak nam hod nejakou fotecku prosiiim.

Vic nevim, omlouvam se a zdravim ostatni. Jsme opet samy doma, jdu varit, ullizet…no znate to. Ale priznam se, ze uz mam docela krizi a pekne me ty dny a tydny samoty(teda s malou) v kuse se*ou. A ze jich jeste bude :roll:
No nic, nekdo tu smrdi, jdu :)
Hezky vikend vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí