Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
16.6.09 21:54

Tak gratuluju dalším chodcům,hned jsem si říkala,jestli je tu ještě nějaké dítě,které nechodí,ale naštěstí Domča a Pája nás zachraňujou :wink:

Vítek šel spát s teplotou,ale zapomněli jsme ho změřit,tak jsem byla nervózní,aby neměl horečku. :( Nakonec jsem mu spícímu vrazila teploměr do podpaží a měl 37,5 :roll: Snad bude noc dobrá,ale asi si ho vezmu k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.6.09 22:08

Veru to jo, to si raděj přemáchni, já to přepírám na ten šetřnější program a s aviváží, to hlavně kvůli tomu jak jsou ty věci sežvejkaný. A i když takhle něco kupuju přes aukce a je to zaručeně vypraný, tak si to stejně ještě zaručeně vyperu. Jinak jsem je ale prala s ostatníma červenýma věcma, takže i kdyby pustili, tak to nepoznám. Podle mě ale nepouští, tak v nejhorším budete trochu růůůůžžžžovějšššší jůůůů! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
16.6.09 22:43

Ahoj všichni, nebo teda spíš všechny…
dočítám :wink: , ale nějak nestíhám reagovat. :? Dnešek byl trošku rozlítanější, ale zítra snad bude líp. Akorát Tom má zítra nějaký srázek, tak to vypadá, že zase budeme s Adýskem sami :roll: :? .
Jinak včera jsem prošmírovala rajčátka a holky, super fotečky :wink: - šmírovala jsem u Veru, Týnky a Zebruš , víc jsem nějak nezvládla :? :? , tak příště :wink: .
Chtěla jsem ještě spoustu věcí, ale mám už dnes útlum, tak raději jdu do sprchy a pak do pelechu.

Jo Veru - tys teda měla návštěvu gyndy 8O :lol: :lol: , to by teda Adýs nevydržel, sápal by se pryč, jak ho znám, takže já raději sama :lol: :lol: .

No víc už teď fakt nevím, jdu chrnět. Dobrou noc všem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
17.6.09 11:11

Teda, koukám, že jsem dneska první 8O :wink: . Asi si všichni užíváte hezké počasí venku, půjdeme taky, až se Adýs vzbudí.
Zato já mám dneska nějakou depku, zase budeme sami doma, tak mi nějak přijde líto, že všichni příbuzní jsou tak daleko :? . Ale to nic, to zase přejde.

Tak všichni mějte moc hezký den :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.6.09 12:37

Ahoj holky,

koukám,že tady to žije. :roll: :) Zas tak hezky tam teda není,když zaleze sluníčko,tak je docela chladno.Vítek už ráno neměl ani teplotu,ale je unavenej,tak jsem ho ani nevyndavala venku z kočáru,byli jsme chvilku na hřišti.Snad mu bude dobře :?
Jinak odpol jdu na třídní schůzky do školky,tak jsem zvědavá,a kluky bude mít Jirka :wink:

Hezky den všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.6.09 13:04

Ahoj holky,
já myslela, kolik toho bude od víkendu napsanýho… 8O :lol: Já opět v plné pracovní, snažím se napsat si články do zásoby před dovolenou a do toho řešíme nějaké technické problémy :? ale dá se to. Odpo přijde kámoška a vezmem děti na hřiště, a zítra jdem s J. na kamarádovu vernisáž, tak se odreaguju :wink:

K hlídání - mně už teď přijde úplně normální, že babičky děti hlídají, fakt! Dokud jsem kojila, asi to způsobovaly hormony (i moji tehdejší permanentní nejistotu a stres ze všeho kolem dětí), ale to jsem měla vždycky výčitky, když jsem byť na hodinku dvě zmizela… A teď už to beru normálně :D a asi tak, jak „se má“: když jsem s dětma, užívám si jich a jsem s nima v pohodě, a když mám hlídání, tak si užívám „volno“, a nic neřeším… Tak! :wink:

Veru, no jasně, sejdem se někdy vprostřed prázdnin, můžem zajít na hřiště a na písek :D to bude fajn! Jo a gyn. příhoda je teda hustá 8O :lol:

Zebři , Anglie, jééééé!!! Paráda!!! A kdypak? Jinak neboj, já na Next ani nekoukám, radši, přece jen mám dvě děti a bylo by mi líto někoho „ošidit“ :wink:

Adél , super, že je malej bez teploty :D my už jsme taky fit, nastydnutí je pryč, snad na delší dobu! :roll: Ty jo, a třídní schůzky jsou i ve školce? 8O :D

Janus, no to je jasný, taky bych z toho byla smutná :? A kdy se k vašim chystáte?

Amazonko, drž se, to jsou teda samý lepší zprávy :roll: Pejskovi je ale určitě takhle líp… a co nějaké štěňátko :?: :wink:

Jo a jinak, Silví už definitivně odmítá kašovitou stravu - takže jí maso krájím a ona si to sama bere z misky, a jenom potom je spokojená a jí v pohodě 8O A u jogurtu i přesnídávky musí mít vlastní misku a lžičku, kam jí dám trošku a ona se zkouší krmit - jinak je řev. Ondra podobný tendence nemá ani náhodou, prostě chlap pohodlnej (ale milovanej!) :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.6.09 13:06

A ještě mě Silví včera pobavila - když jí chci čistit zuby, tak řev, musí pochopitelně taky sama :roll: tak si vzala kartáček, dala si ho do pusy - a začala dělat takové ty rychlé míhavé pohyby, jaké vidí u mě, když mě ráno šmíruje u čištění zubů 8O :lol: :lol: Opička naše milovaná! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
17.6.09 15:51

Ahoj holky,u nas dnes po dlouhe dobe zamraceno a dets,je 18 stupnu to jeste ujde..
Za chvilku jedeme do prace,odpo na navstevu tak budu pect kolec sebou,jedeme si vyzvednout 3 krabice s oblecenim pro Mik co nam z kostela posilaji kamosky :D
Vcera jsme byli klasicky na plazi na pisku a vecer grilovacka :D

ADEL-
snad uz bude Vitkovi dobre,tridni schuzka ve skolce zni zajimave :lol: :wink:

JANUS-
to znam moc dobre,ted uz je to lepsi jak je venku hezky a je porad co delat a nemyslet na to,ale v zime jsem se v tom placala slusne :( kolik jsem toho kvuli rodine daleko nabulela bych nespocitala… :cry:

AMAZONKO-
s pejskem je mi to lito,take jsem pred par lety prisla o milacka.. :cry:,ted uz jim urcite dobre a nic je neboli :wink:

SIMI-
jsou to opicky ze :lol: clovek ani nevi kolik toho uz pozoruji a vidi,Mik opakuje naprosto vsechno-hlavne po me :P

Ad hlidani-samozrejme jsem nemyslela rodinu,ja kdybych mela moznost tak Mik urcite hlida kdokoliv z rodiny a i nekolik kamaradek,ktere znam-bohuzel tu moznost nemam…Ale me nechybi vylozene hlidani,je mi hrozne lito ze Mik babicky a rodina nevidi tyden po tydnu jak se mneni a roste… :(
Cizimu cloveku bych Mik hlidat nikdy nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.6.09 19:46

Ahoj,

tak Jirka si hlídání kluků moc neužil,schůzka se koná až za týden,akorát,že to nikdo nevěděl :evil: Ještěže to mám blízko :?
Vítek už je v pohodě,když nebude mít v noci teplotu,tak půjde zítra s taťkou na plavčo a já jdu ke gynDr.Jiříčka povezu k mámě,je to při cestě :wink:

Simi to jsi dobrá,že to hlídání tak neřešíš,Jiříček bude v srpnu týden u tchýně,to zas bude „divný“ :roll: :wink:

Lucy tak máme balík konečně doma a super,moc díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.6.09 19:58

ahojky, odpol jsme se vrátili od našich, oslavili sme to v pohodě, akorát bylo moooooooc jídla, uf…a ještě jsme hafo dostali dom…Páju dneska na zahradě něco píchlo pod okem, tak to měl pěkně nateklý…máte něco dom na ždibance???plánuju co nejdřív něco koupit…

Adél: neboj, do klubu nechodících bude Pája patřit ještě dlouho :D

Veru: teda, tos měla teda zajímavou kontrolu na gyndě :lol: :lol: jo a tchyňka mi z nestlé donesla nějaký mlíka, a mám jedno bez laktozy, tak mě napadlo, že by ho mohl Domča…

Simi: jé čistění zubů…my začali teprv nedávno, ale pokaždý je to boj…

Amazonko: s pejskem mě to mrzí, taky jsem se s pejskem musela před pár lety rozloučit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
17.6.09 20:02

Teri na ždibance mě napadá Fenistil gel nebo Tea tree,jinak nevím,ale my tu asi taky nic nemáme :oops:
Vítek chodí akorát za ruku,sám nééé :wink:

Jo a zapomněla jsem vám napsat,že Vítkovi vylezl už čtvrtý zub :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.6.09 20:11

Ahoj

Jako vždy jsem napsala dlouhý příspěvek a pak jsem si nevšimla, že mi spadl net a příspěvek je fuč :twisted:

Dnes jsme byli v Brně - dopoledne na hřišti na písku a potom si hrál Beník u babičky s bratránkem (ten babičce rozbil skleněnej stůl - praštil do něj plastovým kladívkem 8O :roll: )
A po cestě domů jsme se stavili podívat na sandálky pro Bendu a měli v Renu slevněný Essi za 235 Kč (z asi 650), tak máme dvoje (22 a 23) - podle mě vyprodávají starou kolekci, ale jsou moc pěkný :) - máme modrý a béžový
Beník dnes spal jen chvilku v autě, jinak ne, tak je hotovej, ale pořád si hraje, tak snad půjde spát už brzo :roll:

Amazonko , to jsou teda zprávy :(

Adel , dobře, že už je teplota pryč. Nás čeká očko asi zítra, tak snad budem bez teplot

Péťovi a Tomíkovi gratuluju k chození :D

Januš , snad už je depka pryč :?

Simi , ještě nevím, Bendův pas má být hotovej příští týden, tak pak už jen uvidíme, na kdy objedná babička letenky :)
Beník taky musí mít vlastní lžičku a rád jí rukama. A jak vidí, že si čistíme zuby, tak mohutně ukazuje na kartáček :lol:

Terko , to musí být nepříjemný pod okem :( . Já se chci zeptat doktorky, mám trochu alergii na včely, tak si říkám, co kdyby to měl Benda taky
To se máš, že máš tchýni v Nestlé :) , já jsem přešla na UM od Nestlé a předevčírem došlo a tady v prdelákově to nikde nemají, jen v jedné lékárně. Zato Nutrilon je všude :?

Tak, jestli mi to zase chcípne, tak už to potřetí nepíšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.6.09 20:12

Terko , taky pomáhá cibule na štípance nebo ocet, ale zase aby ho to neštípalo u oka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
17.6.09 20:31

Ahoj holky,
tak dítě uložené už skoro hodinu, i když spaní má nějak neklidné. Dnes jsem mu trochu přestavěla pokojíček, postýlku má teď sice trochu blíž k oknu, ale zase tam tak vzniiklo mnohem víc místa na hraní, tak uvidíme, jak se mu to bude líbit…
Mikul - no jo, ty to s tou rodinou máš mnohem horší, to věřím, že ti musí být smutno. Naši vidí Adýska tak jednou za měsíc nebo jednou za dva měsíce a taky jim vždycky přijde, jak hrozně vyrostl a co nového umí. Taky bych uvítala mít je tady blíž, ale člověk nemůže mít všechno, že? :wink:
Simi - jedeme k rodičům na začátku července, asi na dva týdny, protože Tomovi rodiče jedou na dovču, tak jsme jim slíbili hlídat domek a hlavně pejska, tak už se těším. Tom si vezme dovolenou a snad bude pohoda - u domečku pískoviště a bazén.....moji rodiče čtvrt hodiny cesty pěšky, tak jenom aby nám to vyšlo, znáš to, člověk se na něco moc těší a ono pak nic… :wink: . A s tou Silvinkou a čištěním zubů jsem se nasmála :lol: , je neuvěřitelné, co všechny ty děti neokoukají.

Jinak k čištění zubů - u nás je to boj šílený, někdy si tam šmrdlá kartáčkem sám, ale tak prapodivně, že si určitě nevyčistí nic, někdy si nechá ode mě chvíli čistit zoubky, ale někdy prostě zavře pusu a za žádnou cenu si tam nenechá ten kartáček nacpat…což je většinou :roll: :roll:

K hlídání - já bych Adýska taky rodině nechala hlídat okamžitě, přijde mi už dost velký, ale protože jsou všichni daleko, tak to s hlídáním moc slavné není. Navíc Tomovi rodiče mají trochu strach ho sami hlídat :roll: , takže se do toho nehrnou. Naši jsou už vytrénovanější - přece jenom je to už třetí vnouče.

Adel - tak hlavně ať je Vítek v pohodě a může si zítra užít plavčo.

Zebruš - tak to jste bezvadně nakoupili botičky :wink: .

A ještě se musím „pochlubit“ dnešním úspěchem - Adýs si nechal celou odpolední procházku - asi 2 hodiny - sluneční brýle na obličeji. Je teda pravda, že půlku procházky jsme strávili na hřišti a tam měl spoustu jiných zájmů, než strhávání brýlí, ale jsem ráda. Sice jsem pořád musela chválit, že je fešák a šikulka, ale aspoň něco. Tak hlavně, aby to nebyl ojedinělý případ a zítra zase neletěly, jen se dotknou jeho obličeje :wink: .

Tak já jdu vyplenit ledničku, mám na něco hroznou chuť… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.6.09 21:00

Ahoj ahoj,
jojo, jak je hezky, jsou vsichni v trapu :lol: Ale to je dobre, aspon toho nemusim vic docitat :wink:
Zitra ma byt super krasne, tak asi vytahnu bazen, snad Domca nenastydne…

Kajdulo , v Chorvatsku ma byt od soboty hnusne (asi 23 a zatazeno a obcas dest) az do stredy, tak mame velkou radost :lol: 8) :roll: I kdyz vy vlastne jedete jinam, takze mozna tam budete mit kraaasne porad :wink:

Janus , dobryyy s tema brylema, je to fesaaak :lol: :lol:

Terko , me taky napadl Fenistil - gel - na stipance, ale nevim, jestli to muzou i takto male deti?? :nevim: A nebo obecne antihistaminika pro maly → Fenistil nebo Zyrtec kapky, mate doma?
A jak se jmenuje to mleko od Nestle? Ja bych musela mrknout na slozeni nebo se zeptat Dr protoze podle me Domca alergicky na laktozu neni, ale na bilkovinu KM a to je neco jineho 8)

Zebrus , jsem zapomnela reagovat na tu Anglii, to mate super, ze letite, rodina uvidi Benika a vy si neco nakoupite (teda vy, hlavne na dite, ze jo 8) :wink: ) A ty botky zlevneny, to je fajn..

Simi , Silvinka se teda rozjela co? :lol: No jo, holka sikovna! :P Domca je neco jako Ondra, sedi, cuci a necha se milostive krmit :wink: Obcas si teda hrnicek uz drzi, ale jak blbe pije, tak to do nej radsi leju ja :lol: Ale o jidlo se moc nezajima, myslim jako rukama, pusou jo, to mu jede :lol: :lol:

Adel , taky jsem se zarazila, ze jdes na tridni schuzku :lol:

Mik , to je jasny, ze je ti to lito, ze babicky malou nevidi.. :?
No, ja tady v blizkosti taky zadnou rodinu nemam, takze me nic jineho nezbyva, hlidali mi uz 2× cizi. Kamaradky mi nevadi vubec, i kdyz skoro zadna dite nema, takze nemaji moc cas. Uz jsem premyslela, ze si dam inzerat na VS kolej a nebo zavolam do agentury… Musim to jeste vymyselt.. :roll:

Ono je to totiz hrozne jednoduchy pro lidi, co maji v blizkosti rodice, zvlaste kdyz jsou v duchodu, pak rikaji, jak zvladaji vse v pohode. :wink: Tim nikoho tady samozrejme nenapadam 8) :wink: ale byt porad s ditetem me teda docela „vycucava“ :wink: :lol: a dopada to tak, ze ho taham vsude sebou, po doktorech viz. gyndovske dobrodruzstvi a tak podobne a pekne me to stve :wink: A Dan ma praci, ze ktere nemuze jen tak odejit pres den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí