Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, jo, Veru - přesně vím, o čem s tím hlídáním mluvíš
. Je taky pravda, že být s Adýskem pořád, když ho nikdo - kromě Tomáše, a to jenom večer po práci - nepohlídá ani na chvíli, je fakt docela náročné a já jsem z toho taky někdy „vycucnutá“ až až, nejhorší je, že pak jsem podrážděná a naštvaná a vyletím občas i na Adýse
. Taky začínáme řešit to hlídání, Tom zatím shání po kamarádech, co mají děti, nějaké kontakty na hlídání, tak jsem zvědavá, s čím přijde.
Ale mě teda strašně štve, plánovat třeba i doktora podle toho, kdy dostane Tom volno, aby mohl hlídat
.
Jo a taky „zbožňuju“, když moje kámošky hlásají, jak je péče o dítě v pohodě a parádní, a co všechno přitom stihnou, když mají obě babičky na dosah ruky a můžou si kdykoli cokoli zařizovat samy, protože jim vždycky někdo pohlídá
.
Konec stěžovacího koutku
, jenom když jsem teď četla příspěvek od Veru , bylo to, jako kdybych to psala já
.
Ale je pravda, že i tak je Adýsek moje sluníčko a neměnila bych ani za nic… ![]()
Zítra asi budeme muset k dr., protože Adýs má už pár dnů nějakou vyrážku na zádech a nechce zmizet, spíš se mu rozlézá
Tak snad to nebude nic vážného. Vůbec se mi tam nechce, snad tam nechytneme v čekárně ještě nějakou nemoc
.
Ahoj holky,
koukam, ze tento tyden je venovany gynde - ja jdu zitra taky
A Veru Tvuj zazitek je dobrej, jsem prave premyslela, co bych tam delala se Stepanem a ono staci si ho hodit na bricho ![]()
S (ne)hlidanim to mate nektere opravdu narocne
Obdivuju Vas,pokud jste s detmi vlastne porad… Ja jsem moc rada, ze mi ma kdo pohlidat a navci babickam muzu verit, tak se ani nebojim (samo ze stat se muze cokoliv kdykoliv, ale to se muze stat i se mnou…).
Jinak sem hazu seznam holek, ktere se mi nahlasily, ze na sraz urcite pojedou (v zavorce je pocet dospelych + pocet deti)
Lucy (2+2)
Verča (2+1)
Adel (2+2)
Ryntyntyna (1+1)
Terka (1+1)
Evelína (2+1)
Adika (2+1)
Simi (2+2)
Amazonka (2+1)
Mahul (2+1)
Porad se nikdo moc nevyjadril, kam teda chcete jet, tak pokud je ten seznam uplny, tak bych treba uz napsala aspon na ten Pegas, jestli by tam meli v tom terminu 4-6.9. pro tolik lidi misto
![]()
Pocitam s tim, ze byste vsechny jely s rodinami na cely vikend - patek az nedele, ju?
To je presne ono
Domlouvam si kosmetiku a cviceni jen vecer, kdyz je Dan doma, zubare pres den jsem malem nedala, protoze Dan vysiloval, ze musi pres obed domu hlidat
(jo, uz mam ty 2 plomby, bylo to docela ok
)
Ale taky Domcu fakt miluju
![]()
A hlavne s tema detma je porad neco, nedesi Vas nekdy, jak se vubec vratite do prace?
Ja treba nebudu moct urcite delat svou puvodni praci a pozici, protoze jsem delala treba pri reportech dlouho, vikendy a tak
Jestli me vubec vezmou zpet, pak dite furt nemocny… to bude mazec ![]()
Evelin, Pegas je dobrej, me se libi i to Zubri (lanove centrum v okoli
). Asi klido napis do obou, nebo treba i do dalsiho, at mame jako vic moznosti, kdyby v Pegasu nemeli volno.
Nam je to jedno na jak dlouho, takze asi od patku do nedele, pokud se teda tady nedohodneme(te) jinak, az tu nebudeme (ze by to treba bylo jen od soboty do nedele na 1 noc). ![]()
Snad uz bude Domca chodit a deti si budou pekne hrat ![]()
Ahoj holky,
u mě totál nestíhačka, dneska jsem dělala ty příjmačky na VŠ, takže jsem se včera biflovala co to dalo, znáte to, vše na poslední chvíli
Mno a pocity smíšené, rozhodnutí o přijetí/nepřijetí bude až příští pátek dopoledne
To mě teda fatk se*e, týden a něco v nejistotě, alespoň už budu mít volnější večery
![]()
Evelín: Já za sebe souhlasím s Pegasem a Zubřím a taky bych pro sichr napsala do obou dvou
JInak jsem přemýšlela, jak se tam dopravíme-teda to vím, auto to jistí a to dofám! (a ťukám třikrát), že do té doby bude ještě jezdit (chjo, zase to nějak zlobí, jezdím pomalu jak traktor-zvuk motoru, a to jsme do toho narvali už takoých peněz…), jinak totiž by jsme asi nedorazili, bo takovou dálavu sama s dítětem v buse
![]()
Amazonko: Ach jáááj, taková jobovky, ale snad je pejsánkovi v psím nebíčku líp
A do nového domečku štěňátko
![]()
AD HLÍDÁNÍČKO: Tak já bych si defacto ani neměla „stěžovat“…a plně chápu u vás, které hlídání (ne)máte, že to musí být na paličku… u nás se teda spíš hlídá tím stylem, že táta-máma pohlídají, abych si něco pomhla udělat/dodělat…ale např. teda dneska hlídala mám od rána do cca půl druhé a říkala, že dopoledne docela vysilující a to odchovala tři dítka
![]()
JInak se omlouvám, na víc si nevzpomínám, hlavně totál vymeteno
Už se těším jen a jen do postýlky, tak dobrou nocku všem
![]()
Tynko, takze dneska byly prijimacky??? To cekani je protivny, ja vim, ja jsem si na statnice taky musela pockat a je to neprijmeny
Tak drzim pesti ![]()
Holky, tak ja tam zkusim zitra napat do obou tech arealu…
Jinak me Tynko napadlo, ze pokud by Vam nejelo auto, tak by ses treba mohla vtirnout k nejake Prazande
To jsem to vymyslela, ze?
![]()
Tak ja padim, mame otevrene vinko a uvidime, jak se vecer vyvrbi
![]()
Týnko - tak ať přijímačky dobře dopadnou! A užij si „neučící“ večery, určitě to potřebuješ.
Já tu stále straším, už bych měla jít chrnět, ale já jsem si dnes přes poledne nakonec schrupla s Adýskem, tak jsem nějaká čilá
. To zase bude ráno
.
Tom je opět v hospůdce - na srazu ze školy - tak tu sedím sama a chtěla jsem si jít číst, ale nějak se od toho PC nemůžu odlepit
.
Jo a ještě se musím „pochlubit“ jaká to jsem matka - s prominutím jsem „sežrala“ Adýskovi jeho sušenky - Sunarky, ty mám moc ráda
. Jenže když nic jiného jsem nenašla, v rámci diety doma nic nemáme
. Ještě tu jsou ty jeho kukuřičné křupky, ale ty mi moc nejedou
. Tak ty snad mou žravou náladu přežijí bez úhony…
Ahoj holky,
tak my máme zas otevřený šampáňo, babí přinesla včera jahody - dobrá záminka
ale už jsem úplně mrtvá, a ne z alkoholu
měla jsem dost stresující „pracovní den“, ale jinak dobrý. A odpo na hřišti s dětmi supeeeer, houpaly by se snad do večera
![]()
Jo jo, já mám super hlídací babičky
ale mamka si třeba děti poprvé vzala sama ven minulý týden - prostě jsem musela psát -, jinak sice přijde, ale jsme tu obě, no, i tak je to pomoc
Jinak ale děti nikdy nehlídal nikdo cizí a nějak si to neumím představit, i když v případě nouze bych do toho šla, pokud tedy budu dál pracovat (jsem tam měsíc, tak zatím nevím). Už jsme řešili, co bych dělala, kdyby moje mamka opět nastoupila do práce, což chce… jenže dnes se dozvěděla, že ten projekt pozastavili, takže realita je taková, že jí budu naopak teď přispívat na nájem (mamka je sama a má jen důchod). Ale nabídla jsem to sama, a stojí mi to za to, abych měla mamču nevystresovanou ![]()
Janus , to jsi mě pobavila s těma sušenkama
aspoň máš jistotu, že malýmu dáváš samý dobrý věci, a aspoň se učí dělit, no ne? Já se teď se Silví musím dělit o vše, takže před ní jím jen samá vhodná jídla
No a paráda, že vás už brzy čeká takový příjemný relax
![]()
Týnko , jejeje, mooooooc držím palce!!!!!! Jsi dobrá, moc ti fandím
Jo a já mám schválené podklady ke zkoušce z AJ, huráááá ![]()
Mik, je jasný, že se ti musí stýskat, jsi dobrá, fakt máš můj obdiv, jak to skvěle zvládáš takhle daleko… Působíš na mě jako silná ženská, i když vypadáš křehce ![]()
Jo a do nechodicího klubu budou oba moje exempláře taky ještě asi pár týdnů (jim fandím…
) patřit, takže žádný stres…
Jinak Silví teď sice dělá fakt pokroky, ale zase se začala děsně vztekat
někdy je to únavné, a přiznám se, že hlavně ty její dennodenní hysteráky (i když jinak ji moc miluju a je to moje beruška
) způsobují, že se někdy cítím fakt vyčerpaná
Hrozně bych si přála mít aspoň vyhlídku na to, že si s Járou zopakujeme ten víkend JEN SPOLU… Někdy mám pocit, že jako rodiče fungujeme teď už skvěle a jsme super parťáci, ale na nic moc dalšího už není energie…
Ahoj holkýýý, přeju krásně sluníčkové ránko (i když se te to teda má prý zkazit
)
U nás ještě Aďas spí
, chodí teďka spát cca 19-19.30 a ráno i dýl spí, i když tohle je už i na něj extrém
Většinou vstáváme kolem té sedmé…
Radek fofroval do práce, ťuťka zaspal, ale naštěstí ho vezme sestřenčina kolegyňka (taky dělá v tom samém nákupním komplexu, což teda sestřenka taky, máme to v Géčku rodinně prošpikované
) a v deset hodin musíme být s A. na pozemku, jelikož nám přijede odhadce nemovitostí, tož jsem teda napnutá jak kšandy …
Už jsem si vpomněla co jsem ještě chtěla…
Tomínovi a Péťovi gratuluju k chozeníííí
![]()
Zebruš: Takhle levný Essi, jo?
Téééda škoda že u nás je to Reno tak odstrčené
Je totiž na periferii města a v centru vůbec, navíc jsem teda netušila, že se prodávají v Renu i Essa, no nic to mám pro příště
![]()
Simi: Po pravdě se ti ani nedivím, že jseš unavená, takových povinností-dvojčátka a ještě práce
Ale zvládáš to bravurně
Já si teda po pravdě neumím ani představit, kdyby měl mít Adam např. jednovaječné dvojče, no to bych teda byla v těch Bohnicích už dávno
![]()
A super že máš podklady ke zkoušce!!!
![]()
Jani: Tak hlavně že ti Sunarky chutnají a víš, co dáváš Adámkovi
Já jsem zase minule koupila A. baby sušenky od Alnatury a zase mu je skoro celé spráskl Radek
![]()
Evelín: To čekání je fakt na budku, to jo…
Snad se večer vydařil dobře jako u nás
My jsme zase o víkendu zkoušeli griottku s pomerančovým džusem, není to špatný - ale tááák sladký
![]()
Dobré ráno
poslední dobou spíme tak do 7, takže super. Třeba to nějakou dobu vydrží ![]()
Januš , to je šikula, že si nechal brýle
Já jsem ještě žádný nekoupila, viděla jsem pár malých, ale přišly mi drahý a další měli moc velký ![]()
Verčo , já doufám, že si něco koupíme i na sebe - docela bych to potřebovala
. A taky si hned zajdu na indickou kormu s nan chlebem, hrozně mi to chybí, mňam !!! Když to koupím tady, tak to není ono ![]()
Týnko , klidně ti nějaký Essi pošlu, jestli chceš, jezdíme okolo… ![]()
Jdu se věnovat Bendovi, nebo z něj bude televizní maniak ![]()
Jo a už má oblíbenou zpěvačku - Lady Gaga
, jak vidí na Mtv video, tak začne tančit, mávat rukama a děsně se kření. Nechápu proč se mu to líbí, mě přijde docela děsná. Ale je to chlap, že? Ale možná se mu líbí jen ty písničky
Pořád mu říkám, že gaga dělá husa ![]()
Ahojky, omlouvam se ale vubec nemam cas reagovat, jenom vzdycky prolitlnu co je novyho.
Veru - jo pocasi je na pytel, su uplne nas@ana, jedeme sice az dolu, ale ani tam to nevypada slibne, i kdyz 23 zase neni tak malo - ve sstinu, no porad doufam, ze jim ot nevyjde, ale .......
Ale i tak si uzijte dovcu
Nic holceny, jdu to nahazet do kufrů, zcivilizovat se, jedem jeste nakoupit jidlo
A zitra si musim jeste jit vyridit zapis na skolu, tak jsem fakt nadsena
Papa jeste nakouknu
Ahoj holky
Konečne som zase ako tak v poriadku.Konečne som sa dala dokopy po operácii očí a dnes som už zostala sama doma so Sofi .No a hneď ráno,keď stala,vytiahla som ju z postieľky a tak mi seklo v chrbtici,že musel prísť môj ocino a zaviesť ma k doktorovi.Takže zase som lazar.
No a operácia očí?Nikdy viac,hnus,hnus,bolesť.Nemôžem viac písať,ešte nevidím úplne dobre na monitor.Majte sapekne,papa
Ahoj holky,
u nas porad zatazeno,vcera jsme byli na navsteve,Mik e tam cpala melounem jak kdyby tyden nejedla
snedla toho tolik co doma v zivote ne
,to bylo porad-MAMA MEUN DA-
,dostali jsme krabici veci,vetsinou to bude tak do staje,na dotahani,ale par Gapackych trik se jeste da ![]()
WENEE-
to je mi lito ze to bolelo,ale hlavne ze uz to bude naporad dobre,on asi kazdy lekarsky zakrok musi trochu bolet ![]()
KAJDUL-
mysli na valeni na plazi-uz brzy ![]()
ZEBRI-
to je super ty ESSI
fakt dobrej kup,bych taky nevahala
-vstavani v 7 by me zabilo
-ale Mik jde zas vecer az ve 22,tak se to vyrovna ![]()
Lady GAGA neznam,musim na to mrknout
u nas jede kazdy vecer u vecere-BOBIK<KROKODYL SCHNAPI<HROSIK A 2 dily TIP a TAP
-vsechno na Youtube ![]()
TYNKO-
tak takovy spani bych si nechala libit
![]()
SIMI-
to jsi hodna dcera
ze mamce prispivas,ja se snazim prispivat ji na lazne a tak.. ![]()
U nas taky kolikrat uz neni energie na nic
,ale snazime se,je to horsi tim ze MIk chodi spat kolem 22hodiny..ale stejne si otevrem vinko,pujcujem filmy,papame dobrutky a td
,ale se dvema prcky si to neumim predstavit
jsi dobra co jeste vsechno zvladas…
Jak jsem silna to nevim,vim uz ze vydrzim hodne a jsem rada ze jsem to vsechno zvladla bez nejakych prasku a ze to snad nezanechalo na me nasledky
deprese mam v rodine a ted uz jsem si jista ze k tomu sklony nemam kdyz me to nesemlelo za ty dva minule roky..
jANUS-
v CR jsemtaky koupila MIk susenky od Alnatury,ji nechutnali tak jsme je taky snedli
bylo tam dost skorice..nami
a vic nestihnu dite buli v postylceeee…
ahojkyyy, dneska bylo celkem fajně, až na ten vítr…hihi, ale to už bych asi chtěla moc. Pájovi se konečně proříznul jeden ze špičáků, a v pohodě. Odpol jsme po dlouhý době jeli s manžou do makra, tak tchánovci hlídali..Zejtra jdu na ko se srdcem, tak snad bude vše ok, chodim každej rok kvůli údajný šelesti, která stejně někdy je a někdy nevim, tak mi to radši kontrolujou..
Tynko: tak přijímačky za sebou…šikulka..ale to čekání viď…držím palečky
Wenee: zdravím…taky už jsem na tebe myslela, jak ti je…hlavně odpočívej a pomalu nabírej energii…
Jani: tak sunarky taky můžu…jsou fakt mňamy