Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
my mame za sebou opravdu nabity vikend a ted oba odpocivame u pocitacu
Stepan se dnes zamiloval do mokreho piskoviste a byl jak cune, ale hlavne ze si to uzil ![]()
Meli jsme i docela krusne chvilky, kdyz Milan zjistil, ze nema penezenku, ve ktere sice nemel zadne penize, ale vsechny doklady a karty
Prohledali sjme cely byt nekolikrat a uz si mysleli, ze zitra ho nemine obihani uradu a nakonec tu penezenku nasel zastlanou v posteli u Stepana v pokojicku
Vubec nechapu, co tam delala ![]()
Zebrus, VUBEC Ti negratuluju a drzim vsechny prsty, at je vse ok
Jsi prekvapila, i kdyz jsi tady porad omilala, ze bys ty dve deti chtela blizko sebe, ale zase jsi resila, jetsli to zvaldnes, tak ted uz budes muset
![]()
Tynko, Ty parmenko
![]()
Jinak my mame tatanka, ale rika mu mama, z cehoz ma Milan uz trochu depku, ale to Stepan rika i babicce, proste kazdymu, s kym se chce mazlit, ma ho rad a neco po nem chce
![]()
Jinak to nase dite zacina byt opravdu jak natoceny na klicek. Zacinam od okoli slychavat, ze ma certiky v ocich a pro bezdetne to je docela dobra anikoncepce
On se hlavne vubec niceho zatim neboji a nejaky pud sebezachovy mu nic nerika - schody by vzal klidne po hlave, skocit z kresla (na ktere se uz naucil vylezt) taky zadny problem, kazdy pes je na hrani, atd…
V patek na sebe strhl kafe (nastesti studeny), pak rozlil sklenici se stavou a jinou sklenici rozbil uplne… Proste zlaticko
![]()
Zuli, co je to fasirka???
Ted zas budu za blbce, protoze to vsechny ostatni urctite vi
![]()
Týnko - jízda po Praze naštěstí celkem v pohodě, tak jsem si aspoň trochu zvedla řidičské sebevědomí
. Tom mi ho zvedl taky, když mi před odjezem říkal, ať jsem v pohodě, že auto je naštěstí pojištěné právě pro tyto případy
.
Evelín - já taky nevím, co je to fasirka - to slovo znám, ale neumím si pod tím nějak nic poživatelného představit
.
Neni fasirka maso na nudlicky jakoby se zeleninou-u kamoskay doma tomu tak rikali ![]()
JANUS-
uz jsem koukala na vysledky,vyhral Holcak-je to borec proste,ale taky ma bohaty majitele a nejdrazsi kone
to se to pak vyhrava ![]()
V nedeli bych v Cr nejela ani do vedlejsi vesnice-vlastne ani ve vsedni den ![]()
EVEL-
tak ditko si pujcilo penezenku
hlavne ze se nasla ![]()
Dablika mam taky chvilu se nezastavi ale je na sebe alespon opatrna,ke schodum neleze,z postele po nohach…ale pada ze ma nohy uplne modry ![]()
ADEL-
at je ryma brzy mensi ![]()
Jinak si taky myslim ze kdyby pak nekdo chtel k nam ze by se nekde ozval kde ze jako jsme a po domluve by jsme mu odemkly
![]()
Mik chrnela 2 hodiny za chvilu valime na plaz,je parak neskutecnej a vlhkoo
fuj
ZEBRUSKOO…
drziiim palce, nech je vseko uplne vporiadku..uzasna sprava..ale NEGRATULUJEM..len sa veeelmi tesiiiim spolu s vamiiii ![]()
EVELINKO..fasirka = pomlete masko, cesnak, vajicko dakto dava aj rohlicek.. obalis a to v struhanke (ususene pomlete rohliky) a utlapka sa z toho taka placata gulka… potom sa to smazi na oleji..
super, ze sa penazenka nasla..fu.no to by bola „radost“ behat po uradoch…
to nemam tak rada reci typu, ze vase dietatko je hotova antikoncepcia…ale ked dakto pouca co a ako a ani deti nema…vrie vo mne krv
joj…a ja som samou radostou zabudla, co so chcela napisat..
Mik..ja viem, teplo je umorne..ale u nas je take fuj pocasie, ze asi by som chcela to teplo..no neviem,.. ![]()
ADELKO..jeejda..no teba boli zaludok z soalvy?? treba treeenovat.. a treeenovat, nech zvaldnes viac kolacikov.. ![]()
JANUSKO..davy ludi nemam rada a ja sa desim, ze ked MAtusko bude chciet cupitat bez drzania za rucicku, ze sa mi dakde stratii..alebo mi ho dav odnesie.. ![]()
TERKOO..super, ze si u mala maminu a mnaaam..teda ta tak vypekala..uzasneeeee… niet nad maminku doma..pekne si pokecat…
A není fašírka sekaná? ![]()
Janus manžel je vtipálek co
Že tě umí takhle pěkně povzbudit
No já radši nemám řidičák ![]()
Evelín koukám že Štěpánek je hodně „aktivní“ ![]()
Já jsem se dneska divila,když Vítek slezl z postele nohama napřed
a né hlavou ![]()
Týnko už mi bylo líp,tak jsem si dala dva bramboráky od ségry,co jsem si tam sbalila,tak mi asi zas bude blbě ![]()
Zuločku představ si,že jsem měla jeden a půl malýho panáka ferneta a popíjela jsem šampáňo
![]()
Jó karbanátky
, no já jsem si tak říkala, že to bude něco z rozfašírovanýho masa
, takže i ta sekačka by šla hej. Ale klid Zuzi, ty už u nás taky proběhly, ale nic moc extra tomu Tomáš neříkal. Více ho bere, když si taťka ugriluje kuře a to mě pak beru mrákoty když vidim ty jejich umaštěný huby a ještě jak mu Jirka máchá chleba v sosu a cpe mu ho taky
. No naštěstí to není zas tak často, většinou se to děje když Tomáš spí, aby si to mohl tatíček vychutnat. Ono když musíte jednou rukou držet talíř a druhou brzdit dítě, tak toho moc člověk nesní!
![]()
Jinak se pomalu posouváme k úspěšnému usínání - 1. večer 23:00, 2. 22:30 a dneska 21:30 - jenže zítra se tu zjeví Tomasova modla a mám po žížalkách. A to jsem si slibovala, že ho naučím usínat samostatně!
Bez šmrdlačky!
![]()
No nic, jdu rychle žehlit, ať uděláme dojem, jaká jsem šikovná, že jsem sama s dráčatama zvládla ještě péct, uklízet a vydrbat děckám ušiska! ![]()
Takze jsou to karbenatky, jo???
Tak jsme zase poucena ![]()
Jinak s tou uzamcenou diskusi by se to dalo udelat tak, jak to delaly holky i jinde a ja diky tomu mohla ziskat pristup k nim do diskuse:
Vyhlasi se, at se prihlasi smiracky a tim padem se zverejni a pak je mozne jim dat pristup taky ![]()
Lucy, to nastve, kdyz Tav snaha prijde v nivec, co?
![]()
Adel, my taky slavili maminy narozeniny - vcera me mamky a dneska Milanovy mamky, takze prejezena jsem taky a jeste mame v lednicce chlebicky
A alkoholu jsem si vcera dala taky dosti…
Janus, jezdit po Praze musi byt opravdu zazitek
![]()
A nedelejte mi furt chute, kil mam, ze bych je mohla rozdavat a te chuti k jidlu jakbysmet ![]()
A jak to teda funguje? To co bylo napsáno do teď zůstane normálka a další příspěvky jsou čitelné jen přes nějaké heslo? Jsou ještě nějaké členské výhody?
![]()
Já jsem tedy také spíše pro - to pak ale bude čuňárna!
![]()
Lucy, to jsem teda zvedava, co na nas vybalis
![]()
Jinak to funguje tak, ze pokud jsi prihlasena pod svym heslem, tak akorat najedes v menu diskusi na „skupiny“ (uplne dole pod stalymi diskusemi), najdes si svoji diskusi (do jine te to stejne nepusti) a muzes plkat ![]()
A jinak je to presne, jak pises, co bylo napsano do ted zustava tady a po uzamceni jsou nove prispevky jen v nove diskusi…
já tady nějak ponocuju, manža dorazil před hodkou, tak drbeme…snad nebude Pája ráno vstávat moc brzo…
Evelín: díky za info o zamčení, taky jsem přemýšlela, jak to funguje…
Lucy: skoro se až děsim, co na nás vybalíš…že bys pak mohla psát jen po 22.hodině
![]()
Adel: tyjo, tak ty sis takhle dávala do nosu
![]()
ZULOK-
to nee,to nebylo stezovani si,ja taky radeji vedro nez zimu ![]()
Byli jsme cele odpo na splasch pad a jsme uplne KO,ted Mik usnula 21:30,tak hazime nohy na stul a jdem koukat na netu na Ulici ![]()
LUCY-
presne takove prasecinky si s holkama od Dubnat zdelujeme na skype
to je takova nase zamcena diskuze ![]()
Zapomela jsem napsat ze jsem vcera byla na masazi(10minut)
Ondra me presvedcil v nakupnim centru,je to takova rakev,vypada jako solarko tam sem vlezla prikryli me a jak to zavreli natlacila se na me takova folie pres kterou me masirovala strikajici voda-ani jsem to necekala,ale bylo to super
-hned bych to brala domu ![]()
A FOTKY Z DNESKA ![]()
""http://img195.imageshack.us/img195/4382/1009678.jpg:http://img195.imageshack.us/…/1009678.jpg
""http://img195.imageshack.us/img195/1700/1009701d.jpg:http://img195.imageshack.us/…1009701d.jpg
""http://img195.imageshack.us/img195/1993/1009720.jpg:http://img195.imageshack.us/…/1009720.jpg
""http://img195.imageshack.us/img195/3379/1009761.jpg:http://img195.imageshack.us/…/1009761.jpg
Dobré ránko,
tak my dneska strašíme už od půl šestý
, po páté dostal mlíčko a pak už nemohl …
Evelín: No teda, taky máš doma pořádné šídlo
, u nás má většinou Adam aspoň ted pud sebezáchovy, i když teda taky né pokaždé
![]()
A před uzamčením diskuze vyhlašení ofico šmíraček není vůbec špatný nápad
![]()
Mikul: Pěkný fotky
, taky se těším, až dorazí pořádný léto i do Čech, teďka tady má snad do středy hodně pršet, tak to je teda fakt bomba…
Lucko: Jsem teda taky zvědavá, jaké prasečinky na nás vybalíš v zamčené diskuzi
![]()
Ahoj
Dnes jsme vstávali před 6, ale ani mi to nevadilo, protože jsme šli všichni včera spát brzo, Beník se vzbudil ze svého odpoledního spánku ve 20h.
, takže dostal večeři a pak jsme šli spát s ním ![]()
Holky, moc díky za přání a držení pěstiček
. Snad to dopadne dobře… ![]()
Nakoukla jsem Bendovi do pusy a myslím, že už lezou horní jedničky
. Už by bylo na čase. Měla jsem pořád pocit, že má nateklý spodní dvojky, ale teď už zase ne ![]()
Týnko , mě bylo včera taky docela zle, ale splácala jsem toho hodně
. Musím zklidnit hormon, abych nebyla jak sud ![]()
Evelín , trochu se bojím jak to zvládnem. Ale myslím, že těžký to bude i když bude Bendovi víc, v každým věku je něco
. A třeba bude teď alspoň míň žárlit. No, uvidíme ![]()
Ještěže jste peněženku našli ![]()
Lucy , třeba vám to usínání vydrží ![]()
Manža Bendovi taky dává věci, který já mu nedávám, ti chlapi…
Ale včera jsem mu teda já dala kousíček arašídové čokolády
- ale moc mu nejela a všude to rozmatlal ![]()
Mik , pěkný fotky. Ta s tím melounem je super ![]()
LUCY..ty mas doma pravych maskrtnikov..grilovane kuriatko by som si aj ja veru dala..
myslim, ze ani AMtusko by nepohrdol..ale si ty sikulka mama,…s dvoma drakmi tolko zvladnut ![]()
a drzim palce s usinaniim…
TYNKO..joj..tak u teba fakt plati rane vtace dalej doskace..
u nas sa este chrni a to siel spinkat uz o 21.30 ![]()
MIK..jeeeejda..krasne fotky a mne sa taak velmi pacia tie destke nozicky.taka sirsia tlapka a pidiprstiky
Matusko velmi rad chodi naboso.to vase mladatko musi byt stastim bez seba… ![]()
a ty tu napises vzdy take novinky, o ktorych som ani nepocula..ta masaz s foliou a vodou..no paradicka… ![]()
a ako pekne vitazi na melonom ![]()
EVELINKO..teraz si mi chute spravila ty..mnaam..idem daco pohladat ![]()
ADELKO..jaaj..tak sampano a fernet..no , tak potom mi je uz jasnee… ![]()
ZEBRUS..vsetko pekne zvladnes
si sikulaaaaaaaa
a BEnikovi enchutila cokolaadaa???
to je len a len dobre…Matusko uz aj tu ochutnal a spraskal hned polku kindrevajicka
a aj manzel ked je cokoladu.tak minule len kukam..a MAtusko velky hryz.. a dalsi ma nachystany v rucicke, ze si nacpe do pusinky ![]()
fakt, ti chlapi ![]()