Poradna duly
Jana Čurdová
Adél: To by mě teda taky zmátlo
No, já nějak poslední dobou (tak už půlrok?) docela pozapomínávám sem-tam na tu antikoncepci, se divím, že už nejsem těhotná dávno
![]()
Holky, kde jste kdooo, já jsem sama domááá a jelikož jsem hodila bobek na žehlení, tak mám i času dost
![]()
Zuzi a Terka jde tim smerem, kterym chces??? Ja jsem zatim vdecna za kocar, protoze Stepan sice chodi dost, ale uplne jinam nez potrebuju a za ruku nechce chodit vubec ![]()
Jo a s tim terminem jsi to myslela tak, ze teda muzete toho 4-6.9. nebo ne??? A spali byste za patka na sobotu nebo ze soboty na nedelu???Popr. kolik jidel byste stihli?
Tynko, prave jsem smirovala jenom dve a obe se zavrely (i Unor 2008) ![]()
A nepokousej osud, aby ses pak nedivila, ze mas //
![]()
A ten muj divoch zadny kolotoce nepotrebuje. Mame doma takove to hluboke kulate ratanove kreslo, ktere je ze dvou casti (stojan a na nem jen polozene to kreslo, aby se dalo polohovat, jak potrebuju) a Stepan uz na nej umi vylezt a dneska z neho i spadl. Tak jsem oddelila ty dve casti a se stojanem lital po byte (lepsi nez choditko) a v tom kresle se houpal a tocila sem s nim a valel se z jedne strany na druhou a pak z nej sam i vypadl ![]()
Evelín: No to TEDA
Ale vzhledem že by jsme měli na zimu bydlet a na VŠ jsem se s největší pravděporobností nedostala, tak by to bylo defacto jedno
![]()
A zábavu má Štěpánek řádnou
To ratanové křeslo se mi taky líbí, musí v tom být fajnový relax na čtení a tak
![]()
Tak já musím jít ještě patlat těstíčko na langoše, pán tvorstva by si je přál zítra k obídku a pak se jdu hodit do gala, kdyby třeba něco bylo ![]()
Ale se dvouma čárkama nepočítejte! (to by byl ale dobrej fór, kdyby to zrovna ujelo!
)
![]()
Takže Týnko bohužel, dneska ti společnost dělat nebudu i když bych ráda, ale to bych to pak měla na talíři a přeci jen s tímhle pračlověkem tu musím ještě nějaký ten pátek žít! (hóóódně pátků, pondělků, úterků, ...........bla bla bla)
![]()
Tož papa a ne že to tu hned vypukne nějakej mejdan, když tu nejsem! ![]()
Brou
Tynko: no právěže jsem jen slabě špinila půl dne a pak nic, tak mě to zarazilo a udělala jsem si test…myslela jsem, že antiko je účinná od prvního prášku, dneska jsem si přečetla, že je tam první týden rezerva, tak jsem to počítala a my se vážně do toho týdne strefili…
takže jsem pak brala 21 dní antiko zbytečně
chudák doktor na mne asi bude koukat, říkal mi 3-6měsíců počkat…
![]()
Lucko: Tak když je to takhlééé
Budeš mít každopádně lepší prográmek než já
![]()
Terko: Však se nemusíš dr. úplně přiznat
Prostě jste se první týden chránili než nastoupil účinek antiko a i tak se podařilo, co má stát se stane
![]()
Tak to jsem zvědavá na svoji MS, má přít za necelých 14 dní, ale jelikož byla minulý cyklus slabší, tak tentorát se mám na co těšit
![]()
Lucy, jen jdi
My takovy program meli cely vikend
Ale // carky z toho taky nebudou, teda doufam
![]()
Terko, dodej mi prosim info o ubytovani a o strave na vikend ![]()
Tynko , no ja si rikala, jak to u zehleni takhle rychle zvladas odepisovat
. Ja na antiko v tech davnych dobach taky hoodne casto zapominala a dobry
Terinka prisla „az“ 2 mesice po vysazeni, ale i tak to bylo prekvapeni, ja to totiz cekala tak minimalne za rok
![]()
Evelin , ze zacatku chodi Terinka ukazkove za rucicku, vsechno ji vysvetluju, ale po chvilce ji to prestane bavit s maminkou a zacne mi utikat za pejskama, ptackama, nebo sbira kaminky a podava mi je, je u toho schopna vydrzet i pul hodiny
. Dneska jsem ji nechala, jak se zastavila a sla jsem dal, jestli prijde..tak nejdriv si posbirala kyticky, popovidala si u toho, preskladala kaminky a teprve si vzpomnela, ze ma nejakou maminku
. Doma jsem pro ni vsim a venku ode mne temer utika
..ale je kouzelne ji pozorovat, co dela a premyslet, co si tak asi mysli
. Kocarek beru uz jenom pro pripady, ze zacne prset a budeme pospichat, neobejde se to samozrejme bez protestu
..nooo, jsem z toho jejiho obdobi ted dost vyrizena a pokazde, kdyz ji vecer ulozim do postylky, tak jenom vylozim nohy a pul hodiny nedelam nic jenom lezim a vydechuju ![]()
jsem to s tim terminem napsala asi zmatene
. Zrovna ten termin nemuzeme..i kdyz to jeste neni uplne jiste, zalezi na tom, kdy si Tom bude moct vzit dovolenou..budeme to vedet nekdy pristi tyden…takze radeji s nama nepocitej.. ale kdyby to vyslo, tak bychom dorazili v sobotu kolem poledne a odjeli v nedeli..s jidlem tedy veceri so a snidane ne ![]()
Zuzko: Tak to jsem měly na chlup přesně stejné
Adámek byl pro mě též velkým překvapeníčkem, že vyšel defacto hned na poprvé - ale právě dva měsíce po vysazení HA, první měsíc jsme si dávali pozor, aby se tělo od HA částečně očistilo a nebyla z toho dvojčátka
![]()
A co tak 1/4 roku nežehlím je pro mě velice-velice těžké se přemluvit a jít to aspoň povyžehlit mamce, ale na druhou stranu je to její volba, že chce žehlit, takže si tu kupičku asi užije v nejbližší době sama
![]()
Terko - moc držím pěstičky a posílám gratulaci
.
Zuzi - to je paráda, že si to Terinka tak venku užívá. A s tou Miňonkou by mě to teda taky naštvalo
.
No já jdu dnes chrnět, zítra máme s Adýskem cvičení, tak ať jsem pěkně fit a nefuním tam víc než ty děti
.
Tak všem dobrou noc. ![]()
Zuzi, tak to jste sikulky uplne bez kocarku
A mas dobry, ze za Tebou prijde (i kdyz na to potrebuje cas
), Stepanovi je prave jedno kde jsem a zdrha hlavne tam, kam nemuze…
Jinak teda co s vama??? Ja jsem chtela napsat dneska nebo zitra do toho penzionu, tak bud vas nahlasim taky a vy pak kdyztak odhlasite nebo vas nehlasim a vy byste se kdyztak zkusili dodatecne sami prihlasit???
Tak jsem napsala Lesině SZ i email ohledně přesunutí do uzamčených skupin
![]()
Jinak jdu též chrnět, dobrou nocku
![]()