Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
22.6.09 20:12

Ahoj,

no já jsem nakonec dala Vítkovi trochu polívky,byl uřvanej i tak a ještě o hladu..Ale venku byl v pohodě,byli jsme s Jirkou ve spořce zařídi novou kartu a pak nám přišla naproti kamarádka s dětma,tak měl Jiřulka kámoše a nakonec jsme byli 2 hodiny v luftě :wink:

Teri tak gartuluju k dalším zubům :wink:

Janus u nás uspáváme oba kluky,naštěstí usnou rychle :wink:

Týnko celkem by mě zajímalo,jestli sem chodí nějaké pravidelné šmíračky :)

Adik držím palce,ať se na Lefkadě povede druhá holčička :wink:
Nám se povedli oba kluci doma 8)

Zebruš taky jsem nervózní,když má Vítek dva dni po sobě skleničku,to mu radši dám polívku od mámy,kterou jedla celá rodina a byla i s játrovýma knedlíčkama a samozřejmě slaná :wink:
Koupelnový story dobrýýý :D

Evelín to spaní bych neřešila,buď si každý vezme postýlku nebo dítě do postele,jak jsi psala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
22.6.09 20:33

Tak to taky nevydržím a přiznávám dnešní //, nějak tomu nemůžu uvěřit, navíc jsem brala antiko…takže žádný gratulace!!!!…k dr půjdu až tak za 14dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
22.6.09 20:45

TEEEERKOOOOO??>>OBROVSKA NEGRATULAACIAAA…silno drzim palce, teraz sa to uz podariiiii :srdce:

ADIKO..tak dufam, ze budes nasledovat…

ZEBRUSKO..no BEnik uz tamponiky kusatka moze lubovolne zuzlat :lol: dllho ich nebdue potrebovat :wink: len enchs a ti enzadrhne..bolp by trochu dovne, ist an pohotovost, ze sa drhne tamponmi :lol:

RYNTYNTYNKO..jeejda..Adamek.. :( tie urazy su hrozne..ale zial to tak byva…ja si pamatam, ze ako decko som nenosila suknicky, lebo som mala furt kolena prerazene..a ze Radek bude hubovat?? nech strazi ten vas pokladik krasnunky on.. :?

UZAMKNUTIE..mna len napadlo, ze to bude fuska,..dat kazdemu vediet..lebo kto tu dlhsie nebol..nech sa neciti ze sme nanho zabudli :( taka NElka..alebo JEnka..alebo ja neviem…a Wenee..nech si nemysli, ze prisla o svoj zrak, ked nas nenajde.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.6.09 20:52

Teda holky!!! Tady se roztrh s // pytel :) :) :)

Terko: Z celého srdíčka ti přeju, aby „naše“ dubnové únorňátko se u maminky udrželo a Pavlík měl krásnou zdravou sestřičku :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.09 20:55

Já už jsem na cestě do postele, ale musela jsem ještě nakouknout

Terko, to by bylo super, měli bysme skoro stejný termíny, ne? Držím pěsti…

Jinak my cestovní postýlku nemáme, tak to asi budeme muset zvládnout všichni na jedné posteli. A Benda navíc není zvyklej spát „mezi 4 stěnama“, když je nacuclej na naší, tak by se mu tam asi ani nelíbilo

Zuločku, to mě napadlo, co kdyby mu tam ten tampon zůstal a museli jsme na pohotovost, to bych vypadala jako úchyl. Ale byla by to sranda, kdyby se vybalil a nasákl v puse, to už by ho asi nevyndal :lol: :lol: :lol: - no, konec nechuťáren, jdu spát. Jsem unavená a už jsem i manžu seřvala (že mi nekoupil sladkost, jak slíbil :oops: )

Tak dobrou

Zebra

• Citovat
  • Upravit
15883
22.6.09 20:56

Zuzko: No on by teda nehuboval, bo minule mu spadnul na asfaltce a ví jaké dráčátko máme doma a že není snadné ho uhlídat, když furt někde lítá a tříská sebou o zem celkem pravidelně :roll: :? :(

A ještě k tomu uzamknutí: Pokud bych teda byla moderátorem, tak dám povolení na vstup na nicky, takže i holky, které tady delší dobu nebyly a chtěly by se k nám znova přidat, tak budou mít povolení, stačí aby si tady přečetly návod, kde nás mají hledat a jak se tam dostanou a pak můžou krafat s nám na zamknuté diskuzi :lol: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.6.09 20:58

Zebruš: Tak dobrou noc a koupelnová příhoda mě též pobavila :oops: :lol: :lol:

My teda taky cestovní postýlku nemáme, ale mohla bych si ji půjčit od ségry, takže to byl nebyl problém a nebo budem spát spolu na dvojlůžáku, tak spojím postele a bude :lol: :lol: :lol: a každopádně budu brát chůůůůvičkuuuu 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
22.6.09 21:00

Ahoj holky,no to jsou zpravy,
TERKO-
uzasna zprava :-) take preju at vsechno bezi jak ma :wink:

Tady se to teda rozjizdi a Adika se chysta :lol:(drzim pesti!!) me desite teda ja na to jeste vubec nemyslim 8O
ZEBRI-
skrinky v koupelne mam svazany snurou :D ja se totiz s Mik v koupelne sprchuju kazdy den-vecer,nejdriv ja potom koupel Mik,stoji u vany a pozoruje :D

KATY-
uzij si to na chate :wink:

LUCY-
diky za pochavlu fotek,myslim ze uz i mi rodinni prislusnici umi vyfotit aby toza neco stalo,hucim to do nich dnem i noci :lol: a na to ze nas fotak momentalne stoji kolem 2000kc to celkem jde :wink:
Meloun je u nas momentalne nej jidlo,Mik ho miluje :D

EVEL-
u nas zatim nezdrave uspesne drzim od Mik :D je to lehci v tom ze ona nez neco noveho vezme do pusy nekolikrat si to rozmysli a nechce co jime my,takze u nas max. ten celozrnny muffinbez cukru :lol: jo jednou mela kousek palacinky ale nechtela,ja sem rada ze ji vsechno syrove ovoce a zeleninu :wink: a to i kysele..

ADEL-
u nas je vzdycky hlad,co Mik spi jednou denne,ma obed az po spani-nekdy ve 3 nekdy o pul 4 :wink: ,dopoledne ma vic svacinek a po 2 hodinach spanku uz mi v postylce kdyz pro ni jdu rika ze bude PAPAT :lol:

TYNKO-
tak jeste ze to nema rozrazene,Mik ma na hlave krvavy strup a ja vubec nevim kdy si ho udelala :roll:
Kefirovy mliko je urcite dobra vec :wink:

A saticky jsou holky od nekoho-ani nevim od koho,proste jednou Ondra prijel ze zavodu s krabici s holcicim obleceni-sami krasny :P -ze mu to nekdo dal,mY mame skoro vsechno od nekoho nebo pujcene,az mi to je lito nekdy a musim obcas neco koupit i kdyz to fakt nepotrebuju :roll: -teda ja jo prave :lol: Mik nee!! 8)

A jak jsem byla na te masazi tak |Mik tam zatim radila na koni :lol: takova ta prisera jak se do toho hodi penize a ono se to hybe :lol: uplne to s ni hazelo,Mik vysmata a jeste nadskakovala a volala-MLASK MLASK(kun 8) )ja tam mela zachvat smichu ,mame to natoceny zkusim to sem hodit-pozdeji.

Tak jedem ke znamym do bazenu a vecer na plaz grilovat mam nalozene spizy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.6.09 21:02

Jeee, tady se roztrhl pytel se dvema carkam :D :potlesk: Jestli ja si je aspon nekam nenakreslim :lol:

Terko, drzim pesti 8) :wink:

Jinak jsme taky pro odtajneni smiracek a popr. povoleni vstupu (vim, ze jsem byla hrozne rada, ze mi ostatni diskuse povolily vstup :wink: ), zalezi ale na tom, jestli nas teda vuebc nekdo tajne cte :lol:

Jinak pokud si to nekdo vezme na starosti, tak by asi bylo potreba obeslat ostatni z diskuse (mail nebo sz) a dat vedet, ze se stehujeme a jak se tam dostat :wink:

Adik, drzim pesti, at se // podari na dovolene :wink: A moooore teda zavidim, zvlast to recke 8)

Zebrus, taky jsem si rikala, ze ted hygienicke potreby nebudes dlouho potrebovat, tak jsi je dala Benikovi na hrani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
22.6.09 21:03

Zebruš: koukala jsem a vychází mi to kolem 23.února…ale nechci se předčasně radovat…test taky může být falešně pozitivní, za týden dyžtak testnu znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.6.09 21:14

Mikul: :lol: :lol: :lol: To musela být podívaná 8) 8) :wink: Adámek už tahle taky jezdil na atrakcích, už má za sebou auto (jak jinak :lol: :lol: :lol: ), kolotoč, houpačka a největší hit je mašinka, která jezdílo větší kolečko na kolejích, to je fakt pěkný 8) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.6.09 21:15

Ahoj holkyy :wink:

Terko, Zebrus , moooc na vas myslim, at vsechno dobre dopadne :huban:

Tynko , drzim palce, at ty zkousky dobre dopadnou, to cekani taky nemam rada, ale uz to mas hlavne za sebou :wink: .

Precetla jsem vas jenom tak velmi zbezne, vubec nestiham :oops: , porad nekde jsme, Terezka uz venku jenom beha, kocar mame jako modni doplnek :lol: . Sice nam to vsude hrozne moc trva, jak zkouma kazdou kyticku, kaminek, ale je tak neuveritelne roztomiloucka :wink: . Chodime na docela dlouhe prochazky, vzpomnela jsem si, jak tady tak asi pred mesicem psala Tynka, kolik toho venku Adamek nachodi a ja si tak prala at uz to je taky u nas :lol: .
Dneska jsme byly na Hvezde pres 2 hodky, tak si Terinka uzila, zastavily jsme se na hristi a jak je Terinka spolecenska, tak hned sla mezi deti, kde se neco delo..a na chvilku z ni spustim oci a jedna z maminek ji stihla vrazit Minonku do ruky.. a nez jsem se vzpamatovala, tak uz mela pulku v pusince :roll: . Tak jsem ji hezky podekovala :evil: . Jinak ze sladkeho ma jenom obcas detskou susenku a celkove ji dost hlidam v jidle..no ale chutnalo ji :lol:

Tak se tesim na ty prasecinky po uzamceni :lol: :lol: :lol: . Ja taky hooodne premyslim, co napsat a co uz radeji ne..ne tedy kvuli vam :wink: ..Terezka sice neni neobvykle jmeno, ale vsichni vi, kdy se narodila :roll:

Co se tyka srazu, je to tedy ten prvni vikend v zari? Dorazili bychom na jednu noc, ze soboty na nedeli, pokud to nebude zrovna v tom terminu, to budeme nejspis hoodne daleko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.6.09 21:20

Terko: Taková blbá otázka, doufám, že se neurazíš nebo tak…ona ti vynechala i přes antiko MS??? No já abych věděla, jelikož jsem si blbec skro před ovu nevzala dva prášky :roll: :oops: :lol: , ale vzhledem k tomu, že se mi to už párkrát stalo, tak jsem v klidůůů 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.6.09 21:25

Evelín: Já myslela, že jsi šmírovala jen Listopad 2007 a ty hned víc diskuzí, jo? :) :) :lol:

Zuzko: A co teprv, když někdo ví i míry při narození a hlavně máš u podpisu krásné fotkýýý :wink: :wink: 8) A z Terinky už je pěkný pěšáček 8) :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
22.6.09 21:29

Týnko já už jsem teda úplně mimo poslední dobrou,hrozně roztržitá,kolikrát něco někam dám a za chvíli to hledám a vůbec si nepamatuju,že jsem to někam dávala…No ale včera jsem si místo nedělního prášku vzala středeční a dneska jsem na to koukala jak blázen :oops: :roll: :wink:

Zuzi Terezka je šikulka :)

Teri moc držím palce!

Mikul mě dorazila ta poslední věta :evil: :D :wink:

Zebruš dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení