Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ted jsem se pri vareni nad tim nejak zamyslela
a uplne nejlepsi by pro nas byl nejaky penzion/hotel, kde bychom si mohli treba sednout u ohne vecer, nebo posedet v barku a nebylo by tam moc cizich lidi okolo, proste komorne, chaticky, prirodicka a tak
Popripade rybnik/nadrz s plazickou? Co? ![]()
Takze moje preference se asi zase zmenily??
Je to tezky… No nic, jdu se radsi najist, nebo uz tady pisu z hladu nesmysly a zahltim dalsi stranku jen svyma prispevkama ![]()
Simi , ted to bude tezky se sejit, odjizdime v patek rano a vracime se 29.6. vecer
A tento tyden to mam dost nabity
Tak nevim…
Ale darky vydrzi, neboooj ![]()
Ahoooj mamulenky!
Tak zase po delší době k vám nakukuju…to jsem ale ostuda. ![]()
Né žebych neseděla u počítače-měla jsem záchvat nakupování na mmb-Dorotce jsem komplet obměnila šatník,už to chudák holka vesnická potřebovala!Kdyby tak někdo ještě nakoupil na mě!Od Radka mám už přísný zákaz…
![]()
Co u nás nového…Marťas mi pořád dává zabrat,momentálně má rozhozený spaní přes den,k mé nelibosti to vypadá,že už bude spát jen jednou denně.Večer jsou to zase boje než zabere.Pořád neúnavně kojím,věčně mě tahá za tríčo a dělá mama-mam.No na zabití! ![]()
Zase má zánět spojivek. Žvatlá,ale konkrétní slůvka zatím nikde.
Holky mrkla jsem aspoň na fotky,no dítka máte roztomilé,nejvíc mě oslnil Beník z flaškou od koly a super kloboukem-hotový cowboy!
![]()
No nevím co s tím srazem,v září jezdíme na Slovač.No možná se rozmyslíme.Nešel mi ale otevřít soubor od Veru…
Musím letět,tchýně zítra letí na dovču a dnes musí pracovat,tak jí mám udělat řízky na cestu,to jsem ale hodná snacha…
PAPA a užívejte hezkého počasí!!!
Ahojík holky,
odpoledne bylo fajné, návštěva se asi vyvedla a pak jsme ještě frčeli s Aďasem na chvilku na pozemek, ale hned jsme skoro prchali, jelikož začlo tááák pršet
![]()
Akorát teda nevím, zda to budu chtít opakovat, bo jsme si s bývalou spolužačkou asi snad ani neměli co říct, teda krom věcí ohledně dětí
![]()
Pacal: Ahooj
![]()
Veru: Pěkný fotky
![]()
Ahoj holky,
u nas je parak,ale me to neva ![]()
Vcera jsme byli na plazi,dnes asi vyrazime tez,dnes dopo v MC a cestou dom jeste na splasch pad ![]()
Holky se zzivaji,Mik je teda celkove vic uknourana,kazda jizda autem je docela nervacek
nejsem na to zvykla ,ale co se da delat,krmit ji Simca zatim nesmi i ostatni veci muze delat jen MAMA… ![]()
VERU-
to jsi me pobavila v jednom prispevku je ti to celkem jedno kam se pojede a ve druhem uz by to chtelo plaz,soukr. bar…
le mas recht to by bylo prijemny ![]()
Fotky moc pekny,dzinovou bundu mam pro Mik taky ale jeji ruce do ni nikdy nenarvu
a vysmatej je Domca uplne jako ty ![]()
TYNKO-
Mik to taky hrozne bavi kdyz se mnou muze cokoliv delat a pomahat
ale pak nechape ze nadobi musim umyt bez ni ![]()
jsi sikula kolik toho stihnes!!
EVEL-
to jsem rada ze si to konecne uzivas,cloveka pak i to vareni bavi co ![]()
KAJDUL-
gulas zapisuju diky!
SIMI-
uf ,vubec se ti nedivim me staci kdyz se mi vzteka jedno dite,dve bych vubec nezvladala v klidu
Nekdy staci 30 minut o samote a v klidu co.. ![]()
recept na lasagne,zacnu psat ale mozna se vzbudi MIK..
Pouzivam predvarene lasagne,ale uz jsem i varila ve vode jako ostatni testoviny,jen se musi davat bacha aby se neslepili
to je pak o nervy ![]()
Na ty predvarene je treba hodne majdy,aby se to melo v cem pri peceni uvarit.
Majdu delam asi jako na spagety,hoodne cibule,cesneku,orestovat mlete maso(ja delam hovezi nebo michane s veprovym)nejake italske koreni-michane,nebo bazalku,oregano,kdo co ma,sul pepr,plechovku rajcat(oloupanych,nakrajenych)nebo i dve,protlak,kdyz je to kysele osladim hnedym cukrem,varim asi 40 minut…Ty rajcata tam davam az ke konci..
Na dno pekacku dam sos,lasagne,sos,lasagne,sos,cottage syr smichany s uvarenym listovym spenatem,osoleny,opepreny,lasagne,sos a ke konci peceni(na krabicce od lasagni je napsano jak dlouho se ma pect,jeste tam picham vidlickou jestli testoviny jsou uz mekke)posypu syrem.
Ja moc neodmeruju ani nevazim
zalezi na velikosti pekacku,melo by to vsechno pekne plavat,vypece se to a my mame radsi stavnatejsi ![]()
Jdu dat spat dite a pak zehlit, takze predstava radostneho vecera
Dan je na fotbale a pak v hospode… Takze takhle pekne dnes slavime 2 roky od svatby
![]()
No, snad se sem jeste vecer napojim ![]()
Mik , ja to myslela tak, ze me je celkem jedno, co holky vyberou, jak financne tak mistem
Ale ze by bylo fajn, mit tu plazicku, rybnik a aby tam nebylo tisice lidi treba ![]()
Ten splash pad musi byt fajn!!
Ja jsem ty lasagne delala jednou, ty kupovane platy testa, tim myslis ty predvarene?? A mela jsem je moc tvrdy
Asi jsem to malo nasakla vodou, teda tou omackou, nebo co
![]()
SPLASCH PAD
""http://img3.imageshack.us/img3/4116/1009536.jpg:http://img3.imageshack.us/…/1009536.jpg
""http://img3.imageshack.us/img3/1999/1009431b.jpg:http://img3.imageshack.us/…1009431b.jpg
""http://img3.imageshack.us/img3/9447/1009422.jpg:http://img3.imageshack.us/…/1009422.jpg
VERU-
ja chapu jak jsi to myslela ![]()
JJ jsou ty tvrde platy a musi to plavat v majde aby se to melo jakoby v cem uvarit…
Haha tak gratulace k vyroci ![]()
ahojky, včerejší noc už parádní, Pája vstával v 7 a v 9 zase chrupal, tak se z toho vyspal a dneska už byl v pohodě. Takže nevím čím to, zuby furt stejný…zejtra se chystáme k našim ke Karlštejnu, budem slavit tátovo narozky,svátek a babičky narozky…odpol jsem upekla cheesecake, dneska sme si s manžou pochutnali na osmaženym knedlíku s párkem a vajíčkem s červenou řepou…no mňamka…
Mik: krásné fotečky, jako vždy…
Veru: díky za mejlík, koukala jsem jen zběžně, a nejvíc se mi líbí Merin…krásný fotečky z výletu
Pacal: jej zánět spojivek, tak at je brzy lépe
Tynko: Adámek už je pěknej pomocníček…šikulka
Simi: díky za recept na rybu…určitě vyzkoušim
Veru: ještě gratuluju k výročí
, koukám, že slavíš žehlením…
Ahoj holky,
Veru a Mikul - parádní fotky
.
Simi - úplně tě chápu, já mám taky někdy pocit, že už mi to přerůstá všechno přes hlavu, a to mám doma jenom jednoho prcka. A recept na rybu zní báječně, musím brzy vyzkoušet…teda nebo spíš pověřit Toma, aby to vyzkoušel. I když možná bych to taky zvládla…
A ať má Ondrášek dnes lepší noc.
Kajdul - recept na gulášek vypadá taky moc dobře, už tady u PC začínám slintat… ![]()
Týnko - Adámek je šikovný pomocník
. A je fajn, že jste si užili odpoledne.
Musím zase prošmírovat rajčata, jaké máte nové fotečky
. Tom je dnes na nohejbale a pak v hospůdce, tak mám klidný „osamocený“ večer
.
A taky ještě přihodím fotečku:
Adýsek si nechal asi minutu na očích sluneční brýle - za mých mohutných pochval, pak stejně letěly…
. Ale i to považuju za úspěch
.
http://img3.rajce.idnes.cz/…P1070432.JPG
ZEBRUSKO ..paradne fotkyyy a to je super, ze ste si mohli pozicat kozicku na voditku..to by sa aj mne pacilo
a na koni vyzera ako riaden jazdec ![]()
TERKO>.no hadam sa uz taka noc nezopakuje…
MIK..jeeej..taks te mali o zabavu postaraneee
jeejda..ten splasch pad vyzera perfektneee
TYNKO…to ste mali fakt rozlietany vikend…jeeej a ty ams doma ale sikuliatko.zlatuusika ako sa to naucil rkasne rozpravat.no Adamek je na vycmukanie…zlatusik…
ADELKO..jeej.tak Vitek zapadol; ucesom do rodiny.. ![]()
EVELINKO..uzasne. ze ta studium tak nadchlo a fakt zaujimava tematika..
joj a uzi si lietanieeee bez ucenia ![]()
VERUUU..vitaaaj..jeeej..tak to bol pekny program ![]()
ta fotka s kozickou..uzasnaaa..fakt sa podarila
SIMI..fujha zuby jedny neposlusne…mnam a ten recept
PACALKO..ahoj,nech ste rychlo zdravuckii
JANUSKO..okuliare mu ale seknuu ![]()
jooj a kolko receptov ste napisali..mnamky..tak uz viem hned co varit
![]()
Holky, nějak nestíhám číst ![]()
Včera jsem chtěla dočítat, ale jak jsem Bendu uspávala, tak jsem se uspala taky, vzbudil mě manža asi za hoďku, tak jsem se jen umyla a šla zase chrnět
![]()
Dnes jsme s Bendou celý den uklízeli, hrabali trávu a lepili jsme v ložnici borduru, tak jsem utahaná jak pes
Jo, a v tom west. městečku jsme si dali v saloonu oběd a nic normálního tam neměli (samý kozy, telata, bizony…
), tak jsme měli bizona a křepelku. Normálně bych o tom ani neuvažovala, já jím pro jistotu všude kuřecí prsa, na nic jinýho nemám odvahu… ![]()
Opožděně gratuluju Zuzce a Evelíně ![]()
Zuločku , ty jsi mě připoměla bílý rybíz, mňam - musíme si ho doma za:,–(it ![]()
Simi , ať se to Ondrovi brzo spraví, to bych ani nepoznala, kdyby to Benda měl ![]()
A v tom městečku jsem viděla cedule „dvojčata a vícerčata“, ale nevěděla jsem, co to je. Žádných dvojčátek jsem si tam nevšimla
Januš , krásný fotky, ta s tím prasátkem je super ![]()
Mik , v tom parku muselo být krásně a ty šplíchadla jsou taky super
- co je ta klec za něma? To vypadá jako voliéra
Týnko , jo jo, konečně jsem ostříhaná - už mě z těch dlouhých vlasů hrabalo. Sice to není úplně tak, jak jsem chtěla, ale cokoli je lepší než to, co jsem měla na hlavě předtím
. A mě se ty tvé fotky nezobrazují ![]()
To já jsem od nás busem taky ještě nejela, jsem posera ![]()
Adel , máš Vítka vyfoceného s novým střihem? ![]()
Evelín , do městečka jeďte, je to super ![]()
Kajdul , my jsme se zrovna rozhodovali jestli Boskovice nebo Šiklův mlýn, ale tohle je blíž. Do toho druhého chceme taky jet
Verčo , Domča je frajer na houpačce a dívám se, že jste se taky kamarádili s kozou ![]()
Zebruš: Mě se teda taky nezobrazují, ale myslela jsem, že je to chyba u mě na příjmu
Dyštak je to na Rajčátkách, kdyby ses chtěla joo juknout
Já jím taky všude jen kuřecí prsíčka a nebo smažák, ten to jistí snad všude
![]()
Veru: To pěkně slavíte výročí … , i když u nás ho teda žehlením neoslavím, ale určo to bude jinou prácičkou
![]()
Zuzko: Aspoň budeš mít co v týdnu vařit
Dneska k nám dorazila po skoro týdenní pauze babi (byla doma, měla KO s nožkou a pak brala v pátek důchod a tak…), no takže mě končí slastné nic nevařící období a budu muset dobrých 14 dní vyvářet a to i večeře
…
Terko: Jééé, u Karlštejnu se mi taky líbí
![]()
Mikul: Krásný fotky!!! A ten splasch bych taky chtěla vyzkoušet, i když nám dneska stačila i hadice na terásce
![]()
Jani: A vidíš, přitom fotka vypadá, jako kdyby nosil Adýsek běžně sluneční brýličky, to ten můj si je vůůůbec nechce nechat na očích, vždycinky ještě u toho zavírá oči a ksichtí se
Ale hlavně že furt bere ty moje a kecá u toho „bubu“
![]()
Tynko , me se ty fotky taky nezobrazily, ale blbnul mi i metrik, tak jsem myslela, ze je to taky u me ta chyba ![]()
No my se dohodli, ze to oslavime za tyden, v tom hotelu jak jedeme, tak maji i hlidani deti, takze vyrazime sami dva do viru mesta zakalit
![]()
Janus , my mame taky fotku s tema slunecnima brylema, ale taky je mel tak 5 minut na sobe, hlavne proti slunci a nebo kdyz jsme porad rikali „fesaaak, fesaaak“, ale po chvili je serval a zkoumal
![]()
Jo holky, dnes jsem byla na gynde s Domcou a protoze sestra ho nesmi hlidat (aby nemela zodpovednost) a Dr. ho v ordinaci nechce nechat samotneho na zemi, tak mi sedel na brise na tom vysokym vysetrovacim kresle, Dr. mi ho tam vy:,–(ila a on tam sedel, mamka pod nim roztazeny nohy, no sranda
![]()