Poradna duly
Jana Čurdová
Týnko , fotky už jsem viděla na rajčeti - pěkný ![]()
Verčo , to měl Domča pocit, že se znova narodil, ne? ![]()
Já jsem minule měla Bendu v ordinaci v kočáře a vydržel ![]()
Teda, Veru,
…to musel být zážitek, takhle být vyšetřována
![]()
Nj, vždyť vy už za pár dnů odjíždíte, tak to oslavíte zaručeně
![]()
A to je mi divný, že se ty fotky nezobrazují, vkládala jsem vám sem je jako to dělám obykle… nevadí
![]()
Asi už půjdu dohajan, jsem nějak KO, ať jsem ráno na to dítko a povinnosti plná energie
Dnes večer totiž dorazila (teda ona sama by nedorazila, byli pro ní táta se strejdou) babička, takže mám na dalších 14 dní taky vystaráno o povinnosti, takže vařit a spol. … no, ale co by jsem neudělaly pro příbuzné
![]()
Zebrus , jojo, koukal mi tam dolu, jak je desne zvedavej
Taky me napadlo, ze priste pujdu s kocarem, ale nevim, jak se vejde do ordinace, Dr. to tam ma takovy pidi a samy pristroje ![]()
Jo a koukala jsem se na Vase Rajce, uz jsem poznala, ze sis nechala ostrihat ofinu, ja si rikala, co ze mas ostrihany
A fotky jsou super, Benik je taky cislo, jak se patla v pisku a z ty misky pije ten Vas pejsek
![]()
A dalsi Rajcata uz asi nedam i kdyz jsem chtela
uz jsem nejaka unavena ![]()
Veru, jeee, my zas odjíždíme 27. 6., na dva týdny, to si dárečky u vás poležej
A kam že to razíte??? Jinak gratuluju k výročí, to víš, to je ta realita manželského života
Ne, dělám si srandu… a půjdete aspoň někam na večeři nebo tak?!
Janus, pangase bys zvládla určitě - když to zvládám i já
je to, přiznám se, jedno z asi pěti jídel, které zvládám v pohodě a s jistotou
jinak vaří Jára a to je super!!!
Mám nějak pocit, že když se to peče v troubě, tak to nemůžu zkazit
a nikde neprská omastek atd. …
Mik , takovýhle vodotrysky to dělá?!
To je ale krááása!
A Mik je fakt sladká ![]()
Víc nestíhám, jdu spát… takže všem dobrou a hlavně klidnou noc!!!
Simco , neva, my mame stejne i cervenec rozlitanej, takze nejak v polovine prazdnin snad to predam ![]()
My jedeme do Chorvatska, takze jak jsem psala vyse, dame si dite hlidat a vyrazime vecer na veceri a tak az tam ![]()
No a co teda to ubytko holky, koukaly jste? Vybraly jste? Nakonec to nekdo rozsekne a neco objedna
at se aspon sejdeme ![]()
No ja uz taky jdu spat, furt tu strasim na netu
Dobrou
Ahoj holky,
tak jsem si projela to ubytovani, ale nenasla jsem ideal
Coz je u me normalni - nerozhodnost je me druhe jmeno
Jeste jsem na netu hledala dalsi ubytovani, ale kdyz je to pro min lidi, jak psala Verca, tak je to tak obydli do deseti pokoju, ale nas uz je ted 10 rodin a nektere jeste vahaji…
Pokud bych mela k necemu naklonit, tak je to asi ubytovani Pegas:
Vyhody:
detsky koutek, pro vetsi skupinu by se snad mohla domluvit sleva, adrenalinove centrum (lakadlo pro chlapy?), bungalov pro Lucy
,moznost polopenze i plne penze,je tam moznost koupani v rybnice, nevim zda je tam venkovni ohniste, ale je tam vinarna…
Toz tak, to je zatim ode me…
Jinak jste se teda jetse moc nevyjadrily, tak honem nez vsehcny odjete na dovolenou!!!!
ZEBRUS-
A jak ta krepelka s bizonem chutnala
?
Klec nevim presne ale majito v kazdem takovem parku-hristi-asi na takove to naradi a tak,na konci je boudicka,ale proc je to tak obri to nevim
kdyz jsem to videla poprve taky jsem hledala ptaky
ale marne… ![]()
JANUS-
to je sranda jak se u toho culi,neco jako „mami pohni a fot,protoze hned ty brejle poletej..
“
VERU-
to mate pekne naplanovany
jsi me pobavila,to ja bych nezvladla nechat hlidat
ale je to tim ze me proste nikdy nikdo nehlidal
ale ted snad alespon jednou zajdem do kina co tu bude Simca ![]()
A navsteva gyndy me pobavila
ja od porodu jeste nebyla
ale chystam se objednat(uz asi pul roku
)
Holky na splach pad je super ze tam neni zadna voda kam by prckove mohli spadnout,hned to odtyka,takze tam Mik pochoduje,je tam ale beton,tak se ji snazim drzet za ruku,ale nechce,hrozne ted chce chodit sama,uz ji nevadi padani,ma nohy uplne fialovy
reknem vzdycky ze chytla zajice a ona supajdi dal.. ![]()
Taky to mame 10minut od baraku a je to zadara-proste ideal ![]()
Jdem koukat na netu na ordinaci
dobrou.
Ahojky.
Konecne jsem se dostala, vcera jsme litali po uradech, pak do vecera samy doma a uklizet a varit a bla bla bla. No ale uz jsem tu ![]()
Behem dneska kouknu na ty ubytka, at se domluvime.
Mikul, splasch pad vypada uplne suprove!! Jeeee jak ja bych nekam jela! Az pojedem na doovcu do Canady,dam vedet jo
(ale to vy uz davno budete doma).Jeee ted me tak napadlo, kdy se vubec chcete vracet? Az pujde Mik do skolky? A mala ma super faldicky, je kouzelna.
Zebrus, krepelku a bizona? Jake to bylo?
Evelin, taky jsem nerozhodna a nenavidim tu vlastnost ![]()
Tynko, tak pevne nervy s babi ![]()
A vsechny co jedete na dovcu, moc si to uzijte i za nas co nemuzem
ja vam taaaak zavidim(ale ne nejak zle)
Vcera volala mamka, ze musela nechat utratit naseho(meho ) psa, mla pres 14 let a uz neslysela,asi nevidela a asi mela bolesti pry a byla uplne mimo, narazela do veci a tak
snad ji v psim nebicku bude lip ![]()
No a dnes volala mamka, ze brachu vyhodili z prace, ze na nej usili boudu nebo co, pak jakesi problemy s tou stavbou silnice u nich v ulici, ze nebude uz nikdy moct stat pred domem,ale bude muset kus dochazet… no kdyz se dari… ![]()
A male tece sopel ![]()
A musim zatukat,ale u nas se asi po ctvrt roce uz nevstava v 6 a driv,ale dokonce dnes v 8
to je baaajo.
Tak ja mizim,pak jeste kouknu.Paaa
Dobré ráno ![]()
Dnes nic nedělám, včera jsem uklízela jak vzteklá, tak mám odpočinkový den (teda v rámci možností
)
Týnko , zkoumala jsem ty tvé fotky a např. u té nočníkové fotky je adresa jiná u fotky a jiná v příspěvku, a když zadám ten druhý (z tvého rajčete) nahoru, tak mi to tu fotku ukáže, s tím prvním ne. Má to jiný čísla a písmenka, ale proč, to nevím ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC00905.JPG /> http://img3.rajce.idnes.cz/…DSC00905.JPG
Mik , bizona měl manža (chutná jak hovězí) a já pečenou nadívanou křepelku (ta chutná jak sladký kuře). Nic moc teda za ty prachy ![]()
Ta klec fakt vypadá jako voliéra. Já vidím ptáky všude od té doby, co jsem dala pryč papouchy
![]()
Jo, holky, už se asi fakt chystáme do té Anglie
, babička nám hledá letenky
Mám docela nervy, Benda ještě nikde přes noc nebyl, neletěl, nikdy je neviděl a nejspíš poletíme z Prahy, takže pojedeme 3 hoďky tam
. Manžův kolega nás snad vezme autem, jinak pojedeme busem a to si s Bendou neumím představit, už vidím, jak mi 3 a půl hodiny sedí na klíně
![]()
Ale na druhou stranu se moc těším, dlouho jsem je neviděla a bude to tak trochu dovolená ![]()
Chtěla jsem vám nabídnout Next, ale nevím kolik toho povezem zpátky, babička už prý Bendovi nakoupila nějaký oblečení. Tak jedině pár věcí, kdybyste fakt moc po něčem toužili ![]()
Ahoj holky,
nějak poslední dobou nestíhám,trošku dočítám,ale moc nepíšu ![]()
Byli jsme s Vítkem na hexa a prevenaru,tak snad nebude mít reakci ![]()
amazonko koukám,že máma volala samé jobovky ![]()
My loni taky nikde nebyli a přežili jsme,holt co nám zbývalo ![]()
Aspoň se vyspíííš ![]()
Mikul splasch pad vypadá suprově,škoda,že to tady taky nemáme
Ale je fakt,že dávaj do kupy hřiště,tak je kam chodit ![]()
Dík za recept ![]()
Evelín nerozhodná jsem taky
Však nějaký ubytování nakonec najdeme,ale mě nešlo ta tabulka od Verči otevřít,máme hroznej comp
![]()
Veru gratuluju k výročí
Návštěva na gyndě teda byla dobrá
Já jdu ve čtvrtek pro jistotu bez dětí,s Vítkem na plavčo půjde Jirka,teda jestli nebude mít Vítek reakci na očko,a Jiřulku si bere máma ![]()
Kajdul dík za recept na guláš,musím si to napsat! ![]()
Zebruš fotku zatím nemám,až bude tak dodám ![]()
Janus dobrá fotka s brejlema ![]()
Nikdo nic nepiseeee ![]()
Tak ja tu nastvane popijim vino, mela jsem jit dnes na pedikuru a slecna se spletla a zapsala me na 6 hodinu misto na 7, jak jsem chtela, v 7 tam naklusu a ona, ze na me cekala pred hodinou
Jeste slibovala, ze zkusi zavolat, ze bych mozna mohla od 8 h, ale nezavolala ![]()
Adel , takze stejne nakonec pujdes driv nez jaaaa
![]()
Evelin , me se taky ten Pegas libil.
Jo a jinak nerozhodnost je taky moje druhe jmeno, ale nekdy bych rekla, ze prvni jmeno myho muze
![]()
Amazonko , to jsou zpravy
Ale pejskovi uz je urcite dobre, tak se drz a nesmutni ![]()
Hele Mikul , ja se teda Domcu nechat hlidat nebojim a vis proc?? Protoze by me asi kleplo, kdybych byla jen s nim
Ja ho samozrejme miluju, jsem s nim moc rada, ale proste potrebuju i jine vyziti
V ramci zachovani zdraveho rozumu Vam taky doporucuju alespon to kino
Nebo jsi fakt v pohode a nevadi ti to, ze jsi porad s Mik? Hlavne prece, kdyz tam nemas zadne babicky (teda ja taky ne, ale mam alespon kamose a lidi z prace a tak) ![]()
Dan cuci na valecne letadlove lode, to je zabavicka ![]()
Uáááááá, jsem měla napsanej příspěvek a já blbka jsem místo odeslat, zavřela stránku
![]()
Jen chci napsat, že žijeme, Péťoi se klubou zuby v zadu, nevím přesně které páč si nenechá do pusy ani nahlídnout, jen tam cpe celou pěstičku a je pěkně protivnej. Chvilku má teplotu, chvilku zas ne, je to jak na houpačce, už aby ty zuby vylezli
.
Udělal už asi tři kroky sám
jupí, vypadalo to, že s enikdy už nepustí ![]()
MOc vás zdravím a ať si daj nemoce a podobné oškliviny pokoj, huš huš huš…
Nestíhám nic, jen občas číst a tak ani nejsem v obraze, takže všechny moc zdravím. (na srazík v září nedorazíme, máme už něco jiného, ale doufám, že fotek bude hodně a pokochám se)
Nazdárek! ![]()
Nebojte nebojte pěkně si vás hlídám, jen na to psaní už moc času nezbývá.
…a ani nemám moc co psát
, jen Tomáš se nám od neděle pěkně rozchodil, už nepotřebuje mít záchytné body a pustí se i do volného prostoru, jen ještě musí vypilovat ty žuchance - no štěstí, že jsou ty naše batolátka tak hezky vypolstrovaná! ![]()
Amazonko je mi líto, že vás opustil pejsánek, ale určitě to tak je pro něj lepší. My máme v rodině dvě psí babičky (německou ovčandu u našich a kříženku špice u babičky, obě čubičky jsem kdysi dotáhla z útulku a byly (a jsou stále) zlaté, bohužel už jim to zdravíčko taky nefunguje na 100% a tak je také pořád ve vzduchu ta nejistota, kdy nás opustí. Ani nechci pomyslet, jak to bude pro všechny těžký. Hlavně pro prarodiče, mají Dášenku jako dítko.
No jo cácorky, musím jít ještě něco popracovat.
Když už jsem u toho, tak díky za obchůdky a jsem ráda, že dárečky potěšily. ![]()
Pápá
Lucyyyy!! Chtela jsem se te zeptat, snad te chytnu, prala jsi ty cervene teplacky Marks & Sp. dohromady nebo zvlast s ostatnima? nevis, jestli poustej?? Zitra to chci vyprat a neim, jestli zvlast nebo dohromady (ne ze bych ti neverila, ale peru alergikovi v orechach bez avivaze
)
Jinak gratulace k chozeni i Petovi i Tomajdovi, super ![]()
U nas se k tomu ani neschyluje, boty maji uplne odreny spicky, jak porad leze po 4
![]()
No nic, jdu na Krimosku ![]()