Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
1.7.09 11:30

Teď vidím, že Vyškov chtěla asi Kajdul, tak teda jen Hodonín, jestli ho nikdo nechce, moc děkujíííí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.7.09 11:41

Ahojky

Mik - to ja jen ze mam ty merunky jinak bych se na to vyprdla, nejhorsi je to zabalit a potom ot vareni - jsem to delala na etapy, vsechny (30) se mi bohuzel do hrnce nevesly :? a nejhorsi na tom je, ze dneska uz budou sezrany :twisted:
A varim, vetsinou kdyz malej spi - nastesti to tak vychazi nebo M. hlida nebo mi kramari v lince nebo u me stoji a rve
Amazonko - ted jak jsem zase projizdela prispevky, tak me napadlo, neni to nahodou // ? :lol:

Eveli - opravdu sikulka s tim varenim

Knizky - ho ty u nas taky vedou, hlavne ted za mnou vzdycky s nejakou prijde - nejlip kdyz potrebuju neco udelat - a ze si chce jako cist, tak mu musim rikat kde co je, jak co dela. A ve svetlych chvilkach si k sedne na bobek a dulezite si cte jak psala … kdo? Nevim a nemuzu to najit :oops: - moc se omlouvam

Zuli - nam prave dr. rikala kdyz se objevi vyrazka nebo se zvetsi zlazy za usima tak mame hned prijit, ale dneks a uz nastesti nic, tak snad nic nebude mit a jak psala Mik - prave ze se to muze ukazat i 10dnu po ockovani

Tyny - .....Jsem nechtěla, aby se vyčůral do té vody a pak si v ní hrál a ochutnával pomocí těch kalíšků tu vodu ...... :lol: :lol: :lol: s temato plinama tomu nezabranis, protoze jsou volny a papirovy a stejne to tam natece do te vody, je to hlavne aby kdyz se vykaka tak to nebylo ve vode. Pouzivame je do plavani a ver ze na curani opravdu nejsou :lol: :lol: :lol:

My jsme ted koupili v Tesku malymu nohavickovy plavky, ma to vevnitr jeste takovou tu vlozku pro mimina, protoze jinak bych nedelala nic jinyho nez mu davala novou plinu do vody, chce tam byt totitz porad :roll:
VEru - …a najednou cumim, stoji u zdi a kaka na plazi Nastesti to nikdo nevidel, jak to z nej pada a jak to likviduju ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sem se fakt zasmala

Jo holky, v patek jsme byli v Renu a meli tam sandalky Essi za 230,–- 8O 8O , sice jedny ted mame, ale koupim jeste jedny o cislo vetsi at mu to vyjde az do rijna, aby na dovce potom nechodil s palcem ven :lol: :lol: . Jako malymu za mesic vyrostla zas noha o jedno cislo a ot mame botsy 22, tak doufam ze mu do srpna vydrzi, uz ted ma 21 - des

A vic uz nevim, tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.7.09 11:45

Zebri - neeeeee, Vyskov si vem, my mame Olomouc, jsem psala jen kdyby nahodou nebyla volna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.7.09 11:53

Si dneska nedam pokoj :roll: :lol:

chci se holky zeptat, byli jste v Laav tech termalech? Jaky to tam je? A kdyz budeme venku, muzeme jit i dovnitr?

Ajeste, mate pro deti udelany pojisteni? My totiz o tom uz hodne uvazujeme, ale nevime ktery. M. chce Slunicko od ČP, je tam totiz i kdyz by se nam neco stalo tak bude dostaat rentu a jeste v 18 nejaky penize.
a hlavne aby to sporilo a byl i pojistenej - a na netu se v otm nejak nevyznam.

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.7.09 11:53

Tak ja jen nakukavam, nemam nejak silu, cekame po 12hod nasi dr, dojde k nam domu, Sanel ma od vcera pres 40,nejde to srazit a na oko nevidi a je to spatny, klepe se cela … nevim co s ni, place. Dr rikala ze to vypada
na nemocnici, tak drzte palce, jsem vyrizena …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
1.7.09 12:00

drzim moc palce at uz je dobre a podari se srazit tu teplotu!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.7.09 12:09

Ahoj holky,
jenom se rychle hlásím z Moravy - Tomovi rodiče včera odjeli na tu dovolenou, tak konečně mám pro sebe PC, tak snad stihnu všechno dočíst, ale to asi až večer.
Jinak je to tu super, dnes i teploučko, tak se těším, až vyzkoušíme i s Adýskem bazén na zahradě......holky, já chci mít taky domeček :wink: :wink: :wink:.
Zatím ahoj, jdu něco dočíst, než se Adam vzbudí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.7.09 12:10

Adiko , teď koukám, že Sanelka je nemocná, tak držím pěsti, ať je to brzy v pořádku a ať do nemocnice nemusíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.7.09 12:48

Propáníčka Sanelka beruška má tak ošklivý průběh :cry:, moc na vás myslíme, a ať jste z toho brzy venku i bez nemocnice!!! Posíláme hromadu hojivých :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban:

To je zas teda den, sice je krásně, ale já mám tak mizernou náladu, že jsem vyhnala kluky a krtčím tady sama.
K obědu jsem si uvařila čočku s chlebem a je to.
Taky mi dneska psala kamarádka, že jí zrovna operují její 5-ti letou holčičku (má problémy s játry) - takže si pak říkám, čert vem ty naše starosti, hlavně ať jsou ti cvrčci v pořádku!

Nám se to teď kompletně bortí, spousta nečekaných finančních výdajů a s tou prací (ani jednou) to nevypadá nijak růžově. Testy trvaly 3 hodiny, ale na výsledek musíme počkat. Berou navíc 5 lidí z 12, takže nechci být skeptická, ale..... no a druhý flek měl Jirka vyřizovat dnes, ale ráno mu volali, že se to přesouvá na pondělí a před chvilkou to zas šoupli na úterý......to už mě zničí, ty dny nejistoty! Na dovču tedy vyrážíme společně ale Jirka bude pendlovat, naštěstí to není tak daleko - jen ta procmrdaná nafta :roll:, no jo ale jak říkám, jsou horší věci, takže už konec stěžování! 8)

Týnko jsi dobrá! Popravdě, já se pořád nemůžu odhodlat. I když teď jsem se zrovna bavila se známou, co má stejně staré děti jako já a taky udělala přijímačky, otázkou je ale, jak to půjde dál. Z toho já mám jaksi obavy. Kdybych měla doma takové andílky, jako vy všechny tady........... :lol: :lol: :lol: A pak ten výběr mám dost omezený, protože by to muselo být něco v Ústí, no a já nevim :roll:

Ještě jsem si vzpomněla, jak jste psali chválu na tu mojí činnost :lol: :lol:, to zas není tak úplně nezištně! Ono když chce člověk klidnou dovolenou bez zbytečných úrazů, jekotu a vyčouzených nervů, tak raděj pro tu zvířecí bandu něco vymyslí! Plácat se jen tak 14 dní bez činnosti - to by vás ti andílci brzy přivedly do blázince! No když už, tak proč by se u toho nemohli pobavit i dospěláci, že?! :D

Tak ať se všichni vyhrabete co nejdříve z těch ošklivých nemocí a můžete si plně úžívat léta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
1.7.09 12:53

Adik: Držím pěstičky i na nohou, aby se teplota podařila srazit a nemuseli jste s malou do nemocnice!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Jinak to je teda reakce na neštovice jak hrom 8O :( :(

Kajdul: No nekecej, to jsi mě docela dostala :oops: :lol: :lol: Takže je to vlastně zbytečný mu dávat do bazénku na zahradě plavací plínky…hm, a jak si teprv museli pošmáknout lidi v libereckém bazénu :lol: :lol: :lol:

Jani: Jen užívejte bazénku,je to fakt prima :) :) 8) Já jsem taky chtěla napustit Adámkovi na odpoledne necky, ale nakonec musíme jet na koupit do Liberce, bo jsem úúúplně vyžraní :oops: :lol: :lol:

Kajdul: Jo, my máme pojištění od Kooperativy, je to vlastně dost stejný jako pojištění od ČP Sluníčko… :wink: :wink: :wink:

Adámek spinká po o, půjdu se připravit na to naše výletování do obchoďáku a ještě vyšívat na zahrádku 8) 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
1.7.09 13:14

ted odesla dr .. mala usnula na me, takjsem se nehybala, opatrne ji dala do postylky ale jdu na ni koukat, R jede z prahy ze sluzebky domu …
jsem vyrizena, kdyby jste ji videli … ach jo .. zadne nemocne detiiiiiiiiiii
mame do toho vseho jeste anginu .. 40horecky .. samej pupen, nestovice dve i v oku a zanet tam, no vypada jak jeden velky puchyr, jen bulim …
anti pry zaberou .. je to klacid, tak snad …
jezisi ja jsem na palici, holky diky a omlouvam se … mastim za ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.7.09 13:17

Ahój,

tak Vítek kupodivu zdlábnul k svačině banán,jak jste tu psaly,že ho všechny děti jedí,ale byli jsme venku a tam ho to jídlo asi tolik nezdržovalo :D

Lucy držím palce s prací!

Adik ať atb brzy zaberou! :(

Kajdul neperte séééé :lol: ,ty máš Olomouc a Zebra Vyškov :wink:

Zebruš Vítek má tu vodovou rýmu už přes týden,ale naštěstí spí dobře.. :roll: Dneska mu už z nosu neteče,ale ráno jsem odsávala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.7.09 13:20

Jojo Týny :lol: :lol: taky jsem ti chtěla napsat, že jsi sice velice pečlivá maminka, v tomto případě, si ale moc nepomůžeš! Ale buď v klidu, jinde se moč pije běžně jako životadárná tekutina! Určitě mu to neublíží takovej Jirka Cingroš by z vás měl radost! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jdu šít fusekláky - už jste o nich slyšely? Hodím vám pak foto, je to docela parádní hračka, kterou zvládne kde kdo a věřím, že děti budu nadšený! :lol: Ještě jsem přemýšlela, že bych neteřince ušila místo psa koně, protože je miluje - ale nevím co z toho vyleze, tak uvidíme :lol: :lol: Potřebovala bych ale kupu frote ponožek a jak na potvoru jsem je Jirkovi vyházela, protože je beztak nenosil a zabíraly místo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
1.7.09 13:31

Dva vořechy už jsem zkoušela, máme si dávat legrační dárky - nic kupovanýho - žádná komerce, tudíž tohle je myslím pro děcka ideální, co vy na to? :lol:
 http://luci.eee.sweb.cz//fusekl_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.7.09 13:36

Adiii !! :evil: :evil: :cry: Chudak Sanel, drzim palce, at ATB zaberou a teplota klesne, to je hruuza :?

Kajdulo , ja se taky smala, i ted se smeju, ale zas takova sranda to nebyla, uklizet ty jeho mekky bobky na ty plazi :P
Jo, my mame taky Slunicko, ja na ty pojisteni tak ruzne koukala, ale nevykoukala jsem nejakej rozdil, stejne tomu prd rozumim, tak jsem dala to Slunicko, byla u nas pani doma :wink:
A do Laa se chystame v srpnu, az budeme na Palave. Ja teda myslim, ze muzes chodit i dovnitr i ven, ale ja tam nikdy nebyla, tak nevim.. 8O

Amazonko , taky jsem si rikala, jestli naahodou tvoje nemoc neni // :lol: :lol: co?

Zebrus , at je ryma pryc!! :? A sousedka je dobra drbna :wink:

Lucy , ty ses takova sikovna matka :lol: 8) Ja se snad dam do kurzu siti, abych taky neco umela :lol: :lol: Fuseklaky neznam, ale asi to budou nejaky zvirata z ponozek, neee? 8)

Tynko , me dnes taky D. pil vodu, kdyz byl venku v bazenku a nemel ani plinu ani plavky :lol: Jak psaly holky, urinoterapie hadr :lol: :lol:

Vy jste teda vyvarecky vsechny, ja jsem na to hroozne lina :lol: Varim rada, ale vymejslet ty detsky jidla :roll: :roll: , ale dnes jdu asi do toho, brambory a cuketa, pekne zdrave i pro me :lol: a beda jestli to nebude jist :wink:
No, dopo jsme byli na zahrade, odpo jsem chtela jet do te ZOO, snad nebude burina :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí