Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
2.7.09 21:39

Terko , tak jo, jsem v březnu, to je jedno jestli rodím o pár dní dřív ne? :lol: Mě to v únoru stejně moc neba a moc tam už nechodím :? (a dívala jsem se, že už na mě asi zapoměli, protože mě nemají v seznámku :lol: )
Metřík si ale asi udělám až po kontrole, co kdyby se třeba testy spletly 8O :roll:

Benda už konečně spí, ale trvalo mu to - on totiž ještě kakal, tak proto byl vzhůru :lol: A musela jsem mu dát na polštář 2 plínky, potí se už teď :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.7.09 21:47

Tééééda Adi Sanelka to má fakt krutý! Já jsem Jířu taky fotila, ale u nás to bylo spíš pro zasmání, ovšem tvojí berušky je mi tedy mooooc líto, chuděrka! Už aby to bylo pryč!!!!

Veru Domískovi povyrostla tak akorát ofina, ne? :lol:

Dokončuji poslední dárečky, tak mě přeci jen něco napadlo :D, ale už mi to teda moc neba. Na druhou stranu se těším na reakce - já jsem se docela nasmála. :lol:

Dneska tu byla mega hnusná bouřka, takovou teda dlouho nepamatuju 8O a kluci byli v tu chvíli venku, myslela jsem, že umřu strachy, tak volám Jirkovi a on, že jel s klukama do jiného města a tam je prý krásně 8O (9 kiláků odsud :?: )

Tak zatím berušky, jdu to dodělat, ať už můžu zítra v klidu balit - budem si ale muset půjčit někde náklaďák! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.7.09 21:53

Teri , Zebři to jste si to klidně mohli říct tady :lol:, my bychom se chvíli nedívali. Soukromnice! :lol: :lol: :lol:
Ale jinak držím palečky, ať to máte vše ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.7.09 22:11

Tak mě začalo trošku bolet v krku, ale možná jsem si to jen vsugerovala :roll:

Lucy , že bysme to tady teda přejmenovali na duben2008+březen2010? :lol: Ale to by nás tu pak bylo tolik, že bysme si na srazík museli najmout 2 hotely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.7.09 22:28

Zebruš: No, já bych si teda s dubna 08 a března 10 nedělala takovou prču 8O 8O :lol: Bo být chlap, tak mám docela stažené půlky :oops: :oops: :oops: MS mám dostat v pátek/sobotu…jenže dneska náhodné dopolední špinění, tak jsem se radovala?!!, že UŽ a ono celý den nič :roll: :roll: :? Omlouvám se, ale nemám to komu říct :oops: :oops: :oops: Navíc dneska přišel papír z VŠ, kde teda s ofico papírem o přijetí přišel i lítek, zda-li závazně nastoupín/nenastoupím do semestru…

Ale jináč by to byla sranda, kdyby se // šířily po netu 8) :lol: :lol:
Jinak já jsem chodila do Hubneme (nejen) s dvojčátky a taky na mě dávno zapomněly holky, taky už dááávno nejsem v seznámku :wink: :wink: :wink:

Lucko : No u nás byla taky mazec bouřka, dokonce jsem byli během jedno měsíce dvakrát v TV (viděla jsem zprávy na Nově)… poprvé to teda nebyla vůůůbec dobrá reportáž :( :( :?

Terko: My jsem dneska taky málem měli gulášek, nejdřív to teda bylo v plánu a nakonec mamka udělala hov. plátky, prý bylo maso moc pěkný a byla ho škoda krájet na guláš :lol: :lol: :lol: A zítra k tomu uvařím vajíčko a oloupu brambory a bude z toho-myslím- štěpánská? :) :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.7.09 22:30

Zebruš: Já jsem měla v 28 TT hnusnou chřipajznu, měla jsem vysoké horečky asi tři dny a Adámek naštěstí OK (i když si teda myslím, že to muselo ovlivnit plodovku, jinak teda nechápu, jak jsem mu z ní mohla udělat kaši??)…ale u tebe bude všechno v pořádku, co takhle nějaká homeo na podporu imunity???

Teda, holky, doufám, že vám budou ty těstoviny chutnat :oops: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
2.7.09 22:40

Ahoj holky,
Veru - já jsem zapomněla pogratulovat k zoubku :wink: .
Adik - chudák Sanelka, ať je to brzy v pořádku :? .
Zebruš - ať jsi taky v pořádku a bolení v krku ať brzy přejde!

Jo a super srovnávací fotky :lol: :lol: .

Adam má dnes nějaké blbé spaní, pořád nemůže zabrat a poplakává tam, ach jo :? . Do toho mě teď začala děsně brát alergie - já pitomec jsem si musela ňufat sousedovic kocoura, když vím, že mám kromě trav i trochu alergii na kočky :evil: :evil: a teď se tu můžu uprskat a oči už mám rudé jako králík :? . Vidím to na noc na další prášek, achich ouvej :roll: .

A ke všemu je Adámek zase nějaký osypaný, má pupínky na břiše a na zádech, fakt mě z toho trefí šlak. Jestli se to nezlepší, tak tady budu muset shánět nějakého dr., to se mi teda fakt chce :evil: .
Tak konec mého stěžovacího okýnka… jinak domečku jsme se ještě pořád nenabažili, akorát stejně jako Beník od Zebruš miluje Adýs vodu, takže jenom co vyleze na zahradu, tak mete k bazénu a už si v něm minimálně máchá ruce. A když není bazén, tak aspoň háže kameny do Maxíkové (pejsek od tchánovců) misky s vodou a pak do toho plácá rukama, takže je v jednom kuse jako vodník, takže taky pořád převlíkám a převlíkám, hlavně když není zase tak hezky, jako třeba dnes :roll: . Ale Adam je spokojený jako blecha.
Jo a taky ho velice zaujal Maxík - to je pořád „haf“ a každou chvíli se kolem něho ometá, myslím, že Max ho brzy bude mít plné zuby. Je sice velice hodný a nic by mu neudělal (doufám), ale stejně je mám raději pořád na očích, protože Maxík je už starší, tak kdyby mu něco přeletělo přes nos.....ale snad ne, je fakt hodný a je to zlatý retrívr a ti by obecně neměli být nějak agresivní. Zatím teda Adýsovo prozkoumávání snáší velice trpělivě :wink: .
No nic, jdu do sprchy a pak do pelechu, všem přeju hezkou a klidnou noc. Adam tady teda spal poslední dvě noci přímo ukázkově a dnes byl budíček dokonce až v osm 8O , jak je celý den venku, tak se pěkně utahá. Ale dnešní noc tak růžově nevidím, asi zlobí stoličky, tak uvidíme :? -
Tak dobrou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.7.09 22:45

Janus: tak at stoličky moc nezlobí a Adámek at se moc nebudí

Tynko: tak mě napadá…nechceš zkusit test :D

Zebři: já právě myslela, že to máš v únoru už zajetý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.7.09 22:46

Jani: Tak to vypada, že naši Adámkové mají na dnešní noc stejné vyhldky, takže bych měla jít taktéž brzy do hajan… jinak super že si užíváte baráček :) :) 8) U nás je nesmírně Arina tolerantí, takže i když má Adam občas choutky si z ní dělat horolozeckou stěnu, tak se po něm ani neožene, max. se tak zvedne a jde si lehnout někam jinam :lol: :lol: :lol: A jinak jsem ráda, že jsem si nejdřív pořídili Aríska a pak dítko, bo nevím, jak bych štěňátko učila slušnosti a pak takhle si i ona zvykla dobře na Adámka…
Jo a s tou vodou :lol: :lol: :oops: … Adam dnesk pořád ukazoval na necky a že „cákýý-cáákýý“, ale byla dnes na ně zima a tak to docela těžce nes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.7.09 22:48

Terko: No, nad tím jsem už taky přemýšlela, ale říkám si, že je asi ještě brzy, s Adámkem jsem testovala až 3 dny po očekávané MS a pak ani na to nemám odvahu a pořád si říkám, že přeci musí přijít… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.7.09 22:51

Tynko: to jsem si říkala taky…v den ms jsem slabě špinila a pak nic, pořád sem čekala, že se ta ms rozjede…tak mi to bylo divný a druhej den už byly // 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.7.09 22:59

Jee, tak jsem neco chtela napsat a normalne jsem zapomnela co :wink:

Adi :evil: :cry: Chudak Sanelina 8O Je mi ji lito… Posilame ji pusu :P

Tynko , to by bylo dobry, kdybys taky mela //, teda asi by ti to udelalo caru pres rozpocet, ale co :wink:

Terko , tak nezakladejte novou diskuzi a zustante rovnou tady :lol:

Zebrus a v cem davas Benika spat? Ted jsem tu cetla takovou diskuzi, ja davam Domcu do spacaku v overalu a je taky mokrej jak mys za 5 minut, tak nevim, jestli ho nemam davat spat jen v bodynu?? 8O Ale zase co ponozky, aby ho neskrtily?? :roll:

Janus , Domca taky miluje vodu, v jakekoliv podobe, jak ji vidi, tak ji hned smrdla, to je radost 8) :P

Kajdul , mas pravdu, Domca je celej tatka tedka, ale ma moji pusu a nos taky :lol: Jinak kde mely prosim te ty Essi sandalky, v Renu? A kde presne v Brne? Tady jsem je nevidela, tak mozna skocim v sobotu do Brna, kdyz uz pojedeme do tech Dalesic.. :wink:

Lucy , uzijte si to tam!!!!

Jinak u nas doma si dneska dite asi reklo, ze kdyz mu bylo tech 14 mesicu, tak do toho praskne.. Takze nam vylezl druhy zub, jednicka nahore, proste tam je zase 1mm a leze dal :lol: A ke vsemu dnes skoro cely den blbnul, stal sam bez drzeni a udelal vzdy tak 2-3 kroky ke me a mel z toho hroznou srandu 8)

No nic, jdu asi spat, Dan dorazil z hospody a neco po me chce nebo co :lol: Navic zitra me krome nejakych srazu ceka delani tiramisu a burtgulase pro 20 lidi, tak se musim zregenerovat :lol: :lol: Dobrooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.7.09 23:36

Terko: No nekecej, už druhý den // ??? Dobrýýýý 8) :wink: :wink:

Holky, omluvám se,že vás tady zatěžuju se svýma myšlenkama… :oops: :wink: :wink:

Veru: Domča to pěkně rozjíždí, nakonec to nebude poslední nechodící dubňátko :wink: :pankac: :wink:
Jinak by mi teda udělaly řádnou čáru přes rozpočet…

No nic, jdu do hajan, vyšila jsem si večerní normu, chlap někde venku s kámošem… dobrou nocku a Veru , tiramisu pro 20 lidí, jo? :-) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.7.09 08:05

Ahoj

Noc hrozná, Beník kašlal celou noc :?

Týnko , já jsem měla // už den před MS, tak to zkus, ať víš, ja čem jsi :wink: Však jestli to tak má být, tak to tak bude :wink:

Januš , Beník taky naše hafiny pořád tahá za nos, uši, ocas,… :roll: Pořád mu říkám, ať dělá malá, ale on se tomu jen směje :roll: :lol: . Ale holky ho tolerujou, ale jsem opatrná, člověk nikdy neví :?

Terko , do února moc nepíšu, psala jsem jen občas. Chtěla jsem počkat, až to budu mít potvrzený. Ale je jich tam dost a určitě jim chybět nebudu :lol:

Verčo , oblíkám jak kdy - v těch vedrech většinou tenký overal nebo pyžamo (kalhoty a triko s dlouhým), ale to pak nedám ponožky, to prý pomáhá, aby se tělo trochu ochladilo - ale to je na noc. Přes den spí buď v letním overalu nebo jen v bodyčku s kr.rukávem bez ponožek, ale stejně je spocenej. Spací pytel nedávám vůbec, protože se různě točí a nelíbilo se mu to. Má tam peřinu, ale přes den ho nezakrývám, nebo jen nohy trochu, ale stejně se odkope…
Ty levný boty jsou v Renu ve Futuru, taky jsem o tom psala, máme dvoje :) ( http://www.futurumbrno.cz/:wink:

Asi jdu vyblít krupičnou kaši :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
3.7.09 08:24

AHoj holky,

tak jsem nakonec testovala a je tam jen jedna /, jupíííí :) :) :) Jsem netušila, že bych kdy mohla mít radost z jedné / :oops: :oops: :wink: Každopádně si počkám na „suprovou“ MS, bo mě už podbřišek pobolívá od včera a zrovna má být i měsíc se silnější MS…, ale psst, už vám s tím nebudu otravovat :oops: :oops: :)

Jo, Veru, já dávám na spinkání noční spinkání overálek s bodýčkem (bez ponožek), ale on Aďas beztak nespí skoro celou noc pod dekou, pořád se v potýlce točí a rotuje, takže spí na dece občas v hrůzostrašných polohách- :roll: :lol: :lol:

A, Zebruš, jak onehdá chutnlaly u vás doma ty KOKA-řezy? :) :) :wink:

Jdu napustit Adámkovi necky, odpolko se bude asi koupat a pak musíme frčet na pozemek a jedeme do stavebnin zařídit krytinu 8) :) :)

Pěkný sluníčkový den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital