Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
6.7.09 07:51

AHooj!
My jsme zpatky doma po bozim vikendu, nejdriv u tchyne a vcera u me mamky a u brachy na oslave, neter slavila rocek, bylo tam ldi a lidi, decka si to moc uzily a my taky. Pak hodim nejakou fotku.

Mate super fotky, MIk,zelva super a mala ma dobre tricko.

Mikul, my kupovali vloni male nausnice z bileho zlata pres net, je to cesky obchod nekde na severu cech, pohledam adresu podle zarucaku. Ty nausnice co jsem chtela uz nemeli,ale u vyrobce lezel posledni kousek a nechali mi je spesl poslat. Ale netusim jaky maji ted vyber…

Lucy, zdravim uz na dovcu, uzijte si tooo!

Zebri, ja se zas vcera divala na domecky u Vyskova, v ulici u brachy se prodavaji,nadavala jsemm si ,ze jsme nepockali a nesli tam. Nemelo by to chybu. Se svagrovou mame stejne stare deti,vychazime s nima dobre,vsechno blizko…no co uz ted,zvyknem si.

SNad bude dneska hezky, mame jet na koupak a ja uz se tesim.

U nas se jeste spi,tak jdu relaxovat, uklizela bych zatim,ale to bych vsechny pobudila a to nechci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.7.09 10:37

Čaukýýýý kočandýýý,

u nás nějak nestíhačka a nebo když už by byl čásek, tak není energy nebo nálada…včera večer jsem byla tááák KO, že jsem měla náladu, akrotát tak jít do hajan už v půl desáté :lol: :lol: :lol:
V sobotu jsem byla opět u kámošky za barem, ale žel jsem to musela už v půl dvanácté ukončit a jet domů, jelikož mě děsně bolel podbřišek, jelikož jsem to odpoledne dostala MS …jak švícarky a já jen plašila s těhu :roll: :roll: :oops:
Včera se ráchal Aďas v neckách, no je z nich úplně unašený…ven-dovnitř-ven… a tak pořád dokola :lol: :lol: :lol:

Adél: Vítek je v tom tygrovým overálku sladký :wink: :wink: :wink:

Amazonko: To máš těžký, ono se vždycky nastkytne nějaké kdyby :roll: :wink: :wink: A kdyby jste ten domeček u Vyškova nekoupili, tak zrovna by žádný jiný dlouhou dobu nebyl na prodej, ani u bráchy v ulici a tak :wink: :wink: :wink:
Já jsem třeba Radkovi „vyčítala“, že jsem měli koupit někde aspoň částečně obývatelný domeček a nééé stavit nový, ono teda ve finále se do toho vrazí stejný prachy a nový je nový, že…ale i tak, no :wink: :wink: :wink: Měli jsem jeden vyhlídnutý tady u nás u náměstí, jenže teda ve stavu nif-mof…navíc v památkové zoně, břidličná střecha těsně před spadnutím…ale zahradu měl hezkou, skoro v centru … a ve finále je naše parcela na hezčím místě a do centra co by kamenem dohodil a větší zahrdadááá 8) :) :)

Zebruš: Jsem myslela, že Beník ještě neví, jak nedvednout prkýnko :lol: :lol: :lol: I když teda věřím, že tobě do smíchu nebylo ani omylem :oops: :oops: :wink:

A už nevím, co jsem to chtěla…

My dneska ASI pojedem na výlet, teda Radek říkal, že jooo..ovšem to se ještě uvidí, dyštak napustím až půjde A. spát mu necky a budem trávit odpoledne u vody 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.7.09 11:42

Dobré dopoledne,

my se dneska po obědě a spaní chystáme do bazénu :)
A ráno nastal historický okamžik,Vítek spal celou noc a ve své postýlce 8O :D Ale nečekám,že to zopakuje :D :wink:

Týnko tak co bude výlet nebo necky?
My jsme včera s Jirkou snili o zahradě nebo nějaké chajdě,když jsme byli s klukama na hřišti :wink:

Amazonko super,že jste si užili víkend :)

Mikul pěkné fotky :wink: Nakonec měl Vítek k obědu rychlou zeleninovou polívku,to má nejradši 8)

Teri no jo,Vítkovi pivo chutná.Vždycky jen tak olizuje ten kelímek nebo sklínku,ale v té Zoo si nějak pořádně přihnul a to teda koukal :D
Super,že Pája ocenil bazének :wink:

Zebruš Beník si to pěkně užíval :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
6.7.09 12:39

Adél: No zatím nevíme, Radek říkal, že jde za chvilku z pozemku, když jsem mu volala..takže se rozhodneme až doma, kam pojedeme… jenže Aďas spal až skoro do osmi, takže za chvilku dostane oběd a pak půjde do hajan… takže asi bude spát v autě :) :wink: :wink:
A do bazénu bych šla taky, užijte si to 8) 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.7.09 17:43

Ahoj

Tak dnes jsme byli u dědy, Beník se rochnil ve velikým lavoru a jako obvykle nechtěl ven :lol: . A taky se dnes pěkně namlátil - čupěl, opřel se o ruce a ty mu povolily a plácl obličejem na beton :( :roll: , žádná krev, ale asi bude mít na tváři monokla a taky si pěkně narazil nos. Potom ještě spadnul druhou tváří na hranu skříňky, takže má červený obě tváře a nos, škrábanec na bradě. Dělali jsme si srandu, že ještě chybí, aby narazil do něčeho čelem :lol: :oops: . Ale ne, není to sranda, fakt ho to bolelo, ale hold se musí naučit dávat pozor :roll: :?

Pěkně jsme se tam najedli, vyfasovali jsme plno zeleniny a vaja 8) . Benda miluje rybíz, i když je kyselej :D

Amazonko , já myslím že vždycky člověk najde lepší dům než má :roll:. Pokud na to někdy budeme mít, tak chceme blíž k Brnu, ale zatím si taky budeme muset zvyknout a holt budu muset jezdit do Brna s manžou a zůstávat u mamky :?

Týnko , on Beník nemusel zvedat prkýnko, nedala jsem ho dolů, protože ho záchod normálně nezajímá :roll:
A gratuluju k MS :wink: určitě sis oddychla, i když ty bolesti jsou děs :roll:
Snad jste si užili výlet nebo vodu :wink:

Adel , snad vám spaní vydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.7.09 20:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.7.09 20:08

ahojkyyy, dneska jsme měli trochu pracovní den, připravovali jsme jídlo na středu, kdy budem u rodičů grilovat pašíka…manža dělal křen s jabkama a čer.řepou, já pekla mufínky a pomerančovou bábovku, zejtra ještě udělám rybízovou bublaninu(moje máma mi oznámila, že jí nepeče trouba, tak at něco na ty svoje narozky upeču…), ještě, že mě to baví, jinak bych se na to asi vykvákla…pak teda že máma nebude ani vařit oběd, prý to nemá cenu(prase bude hotový ale až večer…), takže se s manžou najíme dom a pak teprv vyrazíme…poslední dobou tu svou mámu nějak nechápu…

tot mé sebestředné okénko

Zebři: krásný fotečky

Tynko: taky gratuluju k ms, asi jsis docela oddychla, viď…

Adel: gratuluju Vítkovi ke spaní v postýlce(nebylo to po tom pívu?? :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.7.09 20:27

Ahojkyyyyy,

tak jsem vas prelouskala, ale nemam nejak silu na vas vsechny reagovat a navic si zas nic nepamatuju

jo jenom to video s tema capama mi nejak utkvelo - moooooc hezky a malej na ot cucel ani nedutal - jen vic :lol:

Chtela jsem vas jen pozdavit, my jsme prijeli vcera vecer, ale dneska se nemuzu nejak zmotat, malej spal az do pul osme, ale porad se v noci budi a uz opravdu nevim jak ho mam naucit spat celou noc :? . A potom jsem s nim spala jeste od 11 do 13 a stejne jsem nedospana , tak myslim ze to dneska brzo zalomim

Tak jsem si musela postezovat

A kdybyste nekdo mela nejakej dobrej figl na to spani tak ho opravdu uvitam, myslim ze ve skoto 15mesicich uz by mel spat celou noc :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!

Maritn krmi, decko mi tady lita za zady po sedacce, tak cekam kdy sleti po have dolu, nebo se zadusi nebo nevim co jeste

No nic radej jdu jsem nejaka samonasiraci :?

Tak papa a vsem krasny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.7.09 21:51

Ahoj holky,
tak jsme zpet z „pole“ :lol: (my tomu tak rikame, pac je to chata mezi polema, kde nic, tu nic :lol: ).
Pocasi se nastesti vyvedlo super, jen mensi vecerni destik, takze deti radily venku cely den a my meli klidek, jen jsme je pozorovali :lol: :lol: 8)
Ve stanu bylo spani taky ok, sice nefungovalo „polozit a odejit“, ale stacilo chvili pochovat, nebo tam s nim lezet a Domca usnul, lezel ve svem spacacku, hlavou zavrtanej do steny stanu, sranda :lol: :lol: Akorat teda musim priznat, ze i kdyz to bylo skvely, tak jsem byla faakt rada, ze mame doma teplou sprchu (kdyz jsem smyla tu 3denni spinu :lol: ) a splachovaci zachod :wink: :wink:

Tak jsem Vas zbezne prolitla, koukam, ze skoro vsechny deti maji rady vodu, Domca taky, rachani ve vode, to je jeho, vanicka nebo bazenek pred nim neobstoji :lol: :lol: Ovsem Zebrus , zazitek s WC je mazec :P :roll:

Lucy (i kdyz jsi uz na dovce), ja miluju tve napady a vyrobky, ses mega sikovna!! Fakt, ja chci takyyy :lol: A mas skvely napady!!! Klobouk dolu! :wink:

Adel , to je super barva!! Takova tmave cervena, ne? Me se moc libi, ja driv taky takovy nosila :wink: A Vitek ma krasnej overal s Tygrem! :P

Kajdul , nenasirej se, chapu, ze to musi byt vycerpavajici s tim spanim :twisted: Ale radu bohuzel nemam… Vyrvavani nefunguje? Podat dudlik/caj a nechat nefunguje?? :? To nocni vstavani je podle me nejhorsi :roll:

Zdravim vsechny, my si ted jdeme uzit vecer, uz vysprchovany a u filmu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.7.09 21:58

Ahoj holky,

píšu hned, jak jsem se dostala k netu. Bohužel ubytovaní v Pegasu není možné, mají plno (škoda, že to nenapsali hned :-/). Prosím zkuste hledat a klidně i psát na další penziony, jestli by vzali větší skupinu na víkend 4.-6.9. A lokalita aby byla dostupná zhruba pro všechny podobně ja ze Severních Čech, z Prahy i z Brna (takže asi ne třeba Beskydy, Jižní Čechy, Karlovy Vary ;-)

V příloze posílám seznam, který jsme měla připravený pro Pegas, pokud by se chtěl někdo dopsat, tak ať to napíše mně a já ho přidám a rozešlu novou verzi!

Děkuji za spolupráci, snad něco najdeme, protože já už se fakt moc těším, že Vás uvidím na živo :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.7.09 22:14

Jinak už jsem zpátky :D Přijeli jsme teď o půl deváté. Cestovali jsme od rána od půl osmé a ve vídni na letišti jsme čekali pět hodin na autobus do Brna. Jinak to bylo ale úžasné. Hostitelé se o nás báječně starali, stihli jsme navštívit Brusel, Antverpy, Brugge (krásné romantické městečko, něco jako malé Benátky) a Lovaň (univerzitní město). Dali jsme si belgické tradiční mlsy jako jsou wafle, hranolky (ano původně jsou z Belgie ne z Francie) a domů si dovezli belgickou čokoládu a belgickou krajku. Počasí bylo výborné. Já jsme nadšená a odpočatá a už se hrozně těším na Štepána :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
7.7.09 04:48

Ahoj holky,
EVEL-
tvuj poslendi prispevek name uplne dychnul cestovanim,kraasne jsi to popsala,tesim se na vic podrobnosti a fotek,ja bych radsi na takovou dovolenou nez se nekde valet :D

ZEBRI-
Benda v lavoru opet parada,lebedi si tam jak ve virivce :lol:

AMAZONKO-
to bych byla rada za ten odkaz na nausnice, mrkla bych co maji :wink: ,na netu je toho celkem dost ale trochu se bojim… :roll:
Primo na cumacek je teda neprijemny-taky se uz u nas podarilo… :roll:

TERKO-
jsem na tom s mamkou podobne,ale pred zamcenim nepisu nic na rodinne tema :twisted:

KAJDUL-
asi jak pise Verca,ja v noci taky kojim-jednou teda vetsinou,a jestli nekdy bude spat celou noc tomu vubec neverim :roll:

VERU-
to musela bejt sranda Domca ve spacacku :lol: ,clovek je pak vdecnej za teplou vodicku a svetlo co :lol:

U nas normalka-rano prace,odpo plaz,vecer prisel soused nainstalovat klimatizaci a hned jsem se s nim domluvila na nejakych opravach napr. zabrana na schodech ta je tam vylozene na dve veci :roll: ,muj manzel je bohuzel na tyhle veci uplne levy 8) nu co uz s tim jsem si ho brala :lol:

Zelva na obrazku je divoka,je jich tu spoustu i pul metrovych 8O taky hafo myvalu,ti vsude vlezou a vsechno sezerou nikdo je tu nema rad 8) taky plno skunku a jinych potvor :D

VCERA V PARKU

• NA HOUPACCE

""http://img43.imageshack.us/img43/1817/1010350.jpg:http://img43.imageshack.us/…/1010350.jpg

NA KOLOTOCI

""http://img36.imageshack.us/img36/8595/1010387.jpg:http://img36.imageshack.us/…/1010387.jpg

NA SLAPADLE

""http://img38.imageshack.us/img38/6522/1010442.jpg:http://img38.imageshack.us/…/1010442.jpg

NA VLACKU

""http://img17.imageshack.us/img17/6348/1010335.jpg:http://img17.imageshack.us/…/1010335.jpg

V parku vcera to bylo bezva,koupi se ve stanku listky jeden za 2 dolary a ty se potom daji pouzit na vsech atrakcich-vlacek,kolotoc,slapadla.
Z konicku-kolotoce jsme ji nemohli dostat,vzdycky se dala na chvilu nachytata na neco jinyho ale porad jen mlaskala a chtela tam zpet :roll:
Je to ve vedlejsim meste a pro me to taky byla prvni jizda-jako ridic :D ve „velkomeste“ a zvladla jsem to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.7.09 07:07

AMAZONKO..jej.. ste mali super vikendik :D

TYNKO…no ty si tu ms teda ale uzivas…no. ale ked ju clovek ocakava..vacsinou da o sebe pekne vediet :roll:
a clovek vzdy najde daco lepsie..akoby mohol domcek postavit..ale super, ze vy ste dopadli ze to vase je to naaaaj :D :D

ADELKOOO..gratulujeeem k spaniu vo svojej postielke..tak dufam, ze aj tuto noc sa to opakovalo :D

zEBRUKO..Benik je v lavori perfektny..no komu by sa v nom nepacilo 8)
a nech je co najmenej modry..MAtusko mal vcera hnily den..vkuse sa dakde udrel :?

TERKO..ooolala..mnam mnam..uzite si grilovacku :D

KAJDULKO..samonasieraciu naladu poznam..v tom so expert :oops: drzi palce so spanim..MAtusko vcera zas siel o 23.00 a teraz tu uz divosi..vacsinou haja aspon do deviatej..
mala by som ho naucit spat normalne o deviatej..pripadne pol desiatej..ale ako?? ak ho zobudim skorej..vecer vzdy musi divosit :roll:

EVELINKO..vitajte domaaa..jeeej..tak bolo perfektne..skoda, ze tak kratko, ze?

VERU .vyborne, ze vam pocasicko vyslo a detom sa pacilo..hned by som dakam sla :D

MIK..jeejda..z tych fotiek citit taku pohodickuuu…na akokm velikanskom koni uz sedela..a na slapadle sa ako pekne drziii..nechcela zliezt dole do vody???
a sikula si, ze si zvladla soferovat vo velkomeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.7.09 07:07

z kupaliska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.7.09 07:10

robili sme puding a MAtusko sa zalubil do nadobky s cukrom.. naivne som si myslela, ze cukor zostane tam, kde ma

skoncil vo vani…cely bol od cukru, este aj vlasky.. :lol: nevedela som, co skor..ci odpadnut, rehotat sa tak som rychlo letela pre fotak.. :lol: nehovoeriac o dlazke.ktoru som viackrat musela umyt..nuz co.ked som blbaaa… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí