Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
2.7.09 08:59

LUCY..konik je uzasnyy..si taka sikulaa :potlesk: :potlesk: taky je nununu akurat do postielky na zaspinkanie :D .mnam mnamm tip na veceru..take robievame veelmi radi..aj zo starsich rohlickov sa to da

VERU..jeeejda..vyzeralo to byt paradna dovolenkaaa..super fotky..DOmca uplne vo svojom zivle :D
a supeer. ze vam chutila domaca polievockaaa..len tak dalejj
super, ze ste v ZOO nezmoklia kozicky pekne pokukali..

WENEE..MAtuska teraz v teple kupem kazdy den..ako behame po vonku,..je cely spinavy a lepkavy..len tak narychlo aspon..umyvam len vodou..ziadne mydlo..ani na vlasky nedavam samponik..predtym som kazdy druhy den kupala..aj ja viem, ze na pokozku to nie je najlepsie.ale aspons amu lepsie hajinka..u ans bolo v noci 26 stupnov..uf

TYNKO.super, ze ste si s maminou spravili nakupovaci den :)

MIK..pekne oslavte sviatok KAnady..a jeej..to potesi, ked ti netipuju na 21..len tak daleeej..i ked je ostara ukazovat doklady
jeeeej a krasny copcek maa..u nas to volame palnicka :) je rkasnunkaaa

TERKO ahooj

EVELINKO..chichi..prepac, ze sa smejem..ale vas nocnikovy uspech je uzasnyyy..:)

JANUSKAAA..gratulujeeem k chodeniuuuu.juchuuu

ZEBRUSKO..alebo sa len tak motajte na zahradke. ked sa ti nechce dakam dalej..ci na zahradku sa ti nechce??

ja sa teraz do zahrady neviem dostat..sestre sa zlomil rovno nad chodnikom strom / marhula..a neviem prejst kocikom.. a bez kocika,,neveim, akoby som daco obraal, ked bude lietat kade tade..no, ale chuda sestra…bude s tym makacka

jeejda..musim letiet..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.7.09 11:13

Ahooj, dnes ten nas kulich vstaval v 6, nevim proc, takze uz po 10 to zalomil, jak byl unavenej 8O Jsem musela zrusit dnesni obed s kamosem :wink:

Lucy , no jo, ted koukam na ty weby, co jsem Vam poslala kvuli tomu srazu, ty Hartmanice jsou zname, ale jsou bohuzel obsazene :twisted: Skoda… No tak mrknu jeste na neco jineho… :roll:

Evelin , to je dobra historka :wink: Ale pripomina mi to nas plazovy zazitek, asi neni nic lepsiho, nez se vykaknout na zem a pak to rychle nozkou rozmatlat :lol: :lol: A jakmile Domca vidi na zemi kapku, tak ji rozmatla taky, nemluvim o louzicce po curani :lol: 8)

Mikul , ty fotky jsou boziii :wink: Rozdil je, ze nalevo nema Mikejla palmicku na hlave :lol:

Zebrus , ja jsem mela v 10tt silenou, ale silenou strevni chripku :twisted: Nakonec jsem si musela dat i Paralen, ale snazila jsem se vyhnout jinym lekum. Na rymy jsem si davala Vincentku (strikaci do nosu a do krku) a nejlepsi je to vylezet (to se dobre radi, s jednim batoletem, ze jo :roll: )

Janus , gratulujeme k chozeniii!!!! :P

Chtela bych Vas poprosit, domluvte prosim Vasim detem, at uz zacnou vsichni chodit joooo??? :lol: :lol: Me je totiz uplne jasny, ze Domca zase bude posledni, tak kdyz uz budou vsichni chodit, tak on taky zacne driv :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.7.09 11:20

Jinak Mikulenka me inspirovala s fotkama na porovnani, schvalne, jestli Vam prijde na tech dvou fotkach neco podobneho :lol: :lol: Upozornuju, ze je mezi nima rozdil temer 8 mesicu!!! 8O

Rijen 2008
http://img5.rajce.idnes.cz/…DSC00957.JPG

Cerven 2009
http://img5.rajce.idnes.cz/…DSC04284.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.7.09 11:36

Ahojky

Veru - super fotecky a na rajce se odstanu bez hesla? A jak? Se chci pokochat morem a krasnym pocasim :lol:
Mame stejnou hracku, to auticko :lol: :lol:
Jako domca vubec nerosste? 8O 8O

Mik - taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
2.7.09 11:46

http://lh6.ggpht.com/…%20kopie.jpg

den ode dne je to horsi, nikomu to nepreji!! ZADNE NESTOVICE!!! A takovy prubeh s anginou, ach jo, jedeme k dr, skrz horecky a opuchlej oblicej … oci! Ja jsem tak nestastnaaaaaaaaaaaaaaa … je mi ji taaak lito! Pa holky
 http://lh6.ggpht.com/…%20kopie.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
2.7.09 12:56

ADIKO :cry: jeeejda..drzte sa musi to byt hrozitanske ,… a aj som si myslela.\ze u tak malych deti ta ma dobry priebeh :(

VERU..vy ste sa s tymi fotkami :lol:

ZEBRUSKO..paralen sa v tehu moze… ine lieky moc nie..skus klasika cibulu, cesnak, citronik a ta vincentka alebo morska sol s teplou vodou a precistit si dutinky..to je tiez dobre..hadam to enchytis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.7.09 13:46

Zatím mi nic není, jen se bojím, abych to nechytla. Benda kromě toho kašle a sople je taky v pohodě, ani teplotu nemá. Manža taky jen kašle a soplí

Adik , snad to bude brzo pryč, chudák Sanelka, to musí být nepříjemný :(

Ptala jsem se ségry a prý jsme neštovice měli, tak jsem ráda. Ale nevíme, jestli jsme měli spálu, mamka nám skoro všechno léčila sama a nikam s náma nešla, tak ani nevěděla, co nám je :roll: 8O

Zuločku , mě se nechce ani na zahradu :oops: , ale už jsme tam ráno byli. Beník si totiž chce pořád hrát s vodou a pak je celej mokrej a musím ho převlíkat pořád dokola :roll:

Verčo , to dost ušetříte na oblečkách, co? :wink: Ale my máme taky 2 letní body z HM (nebo CA, už nevím) s žábama a to měl Beník i minulé léto, jen mu to bylo trochu velký, teď je mu to akorát a je to myslím nějaká 74 nebo co 8O (to musí být nějaký kouzlo :lol: )

Benda je vždycky po spaní úplně spocenej, vlasy mokrý, to je hnus :?

Spálila jsem mrkev s paprikou, co jsem dělala na omáčku, tak nevím co mu dám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.7.09 14:00

Ahoj holky,

tak já dneska dělala guláš a když jsem do něj hodila papriku(zeleninu)tak jsem zjistila,že je pálivá :? Tak jsem jí zas skoro všechnu vylovila,naštěstí asi pálila málo,nakonec si mohl dát i Jiřulka.Vítek měl polívku od včera,ale jak viděl to naše,tak si musel dát aspoň suchej knédl :roll: :wink:
JInak jedem odpol na návštěvu k tátovi,bydlel v Trutnově,asi 5 let jsme se neviděli,takže ještě neviděl kluky :wink:

Týnko Lesina se vrátila z dovči :wink: Jak dopadly řezy?

Zebruš tak ať nic nechytneš a kluci jsou brzy fit!

Adik chuděra Sanelka :( ,posíláme pusinky :huban: :huban:

Veru dobrý fotky,Domča je drobec :D

Jo dík za adresu,dneska posílám…holky dneska to posílám všem,ty ZOO,tak pak dejte vědět jestli došlo 8) 8) A vůbec jsem nevěděla,že známka už stojí 10 kč 8O 8O :wink:

Janus gratulace k chozenííí :potlesk:

Mikul já ten rozdíl nenašla :oops: :lol:

Evelín dobrá historka,ale vidím sebe jak se v té situaci bavím :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.7.09 19:07

Ahoj holky,

Liberec jsem si užili jen s Adámkem, holky liberečandy s náma do MC nakonec nešly, ale my jsem si ho užli i tak… a zas jsem utrácela v CAčku, tam nesmím už ani páchnout :lol: :lol: :lol:

Než zapomenu, receptík na ty zapečené špenátové těstoviny:

• dám vařit vodu na těstoviny, osolím
  • na drobnější nudličky nakrájím kuřecí prsíčka, osmahnu na olivovém oleji, osolím-opepřím :arrow: potom dám do pekáče, jo a dělám tak 2-3 kuř. prsa
  • do vroucí (jak jinak) dám vařit tak 3/4 sáčku panzani těstovin-my dáváme mašličky
  • osmahnutá prsíčka dám do pekáče, do pánvičky (já dělám na wok) přidám trošku oliv. oleje a dám větší hrst špenátu ve špalkách, osolím…až je rozhřátý přidám tavený sýr (dávám 3 šunkové a jeden normální) do roztaveného špenátu se sýrem příjde ještě česnek a ve finále celý kelímek trvanlivé smetany
  • špenátovou směs+těstoviny(slité, propláchnuté)+maso promíchám v pekáčku, přidám na vrch parmazán, ale chutná to dobře i s nastrouhanou cihlou, dám péct do předehřáté trouby na 175 stupňů tak na 10 až 15 min., aby byl sýr na vrchu už nazlátlý
  • dobrý je že díky té smetaně to nejsou takové ty „suché“ zapečené těstoviny, překvapivě to jí i Radek, který není favoritem špenátu, tak ať chutná i vám :wink: :wink: :wink:

Adél: No řezy exkluzivní, jsem ráda, že jsem si včera s nima dala tu práci, příště navíc půjdou rychleji, bo nebudu furt nakukovat do časopisu na receptu a tak :lol: :lol: :wink:
Díky za zprávičku, počkám ještě dnes, pokud nenapíše a zítra jí připomenu uzamčnení diskuze SZ i emailem :wink: :wink: :wink:

Adrian: :( :( :( Nemocnost u dětí by se měla zakázat, ať je Sanelce brzy líp!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.7.09 19:15

Terko: Koukala jsem, že jsi včera založila Březen 2010 8) 8) :) Jsem myslela, že ještě patříš do února, ale jinak tfuj-tfuj-tfuj :wink: :wink: :wink:

Jinak u nás v Jablonném dnesk tak mega pršelo-bouřilo (to jsem byla ještě v Liberci, kde to jen lízlo…) a dokonce na jedné části města byla i místní záplava, od nás naštěstí docela daleko, jela jsem se pro sichr kouknout na pozemek, kousek od nás teče potok, naštěstí v našem úseku má docela velké koryto…ovšem i tak jsme bráni jako záplavová oblast…no, naštěstí dobrý!!! :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.7.09 19:34

Teda holky,netusila jsem s jakou bandou inteligentnich zen si tu vlastne pisu 8O tolik rozdilu co jste nasli 8) ,ja jeste par pridam :lol: prvni je focena 29.6.08 a druha 1.7.09,jinak vlastne skoro vse stejne 8) dokonce i Mikci triko-jako prcek ho mela jako saty a ted je to triko-v tomhle chvalim veci HaM,proste pro nas jsou nej. i nasemu burtovi nejsou trika 2-4 mesice uzky 8O 8O taky nechapu :lol:

ADIK-
ty jsi sem davala fotky?ja je nevidim…Drzte se holky,je to teda hruza,takovy prubeh bych neprala nikomu :( uz vubec ne kocicce Sanelce… :cry:

ADEL-
taky delam gulasek TERKA me navnadila :wink:

EVEL-
hovnouskova historka fakt dobra :lol:

JANUS-
gratulace k chozeni :-) ted teprve zacne poradna zabava :wink:

ZEBRI-
ja byla taky nemocna nekolikrat s kaslem,hlavne kdyz to neni chripka…
Bohuzel ze nekdo uz nestovice mel neni zaruka,oan ta imunita vydrzi u nekoho jen omezenou dobu :? manzel kamardaky je zrovna ma-a uz je mel

VERU-
taky dobry fotky :lol: mame vlastne porad skoro stejny miminka co :lol:

TYNKO-
recet vyzkousim ,delam nejak podobne,ale uz dlouho jsem nedelala a ty tvoje vipadaji mnamozne 8O :wink:

Sranda holky jak si stezujete na horko :lol: jeste nedavno to byla zima 8)
U nas je kolem 20,brala bych vic ale za par dnu bude zase 30 :wink:
Vcera jsme byli v parku-u tech ptaku,maj tam i kone,vsude behaji volne kralici :lol: Mik nadsena..
Dnes pojedeme dat spravit PC,nejde nam zvuk,tak snad nam ho na vikend vrati 8O 8O 8O :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.7.09 20:17

ahojkyy, dneska nás pěkně vyděsil brácha, už po několikátý boural, ale do vlaku ještě ne…(naštěstí teda u našich jezdí jen takovej ten pidi motoráček s jednim vagonem), takže se mu nic nestalo, ale služební auto kaput(nebylo pojištěný), navíc je ve zkušebce, takže mu hrozil vyhazov…naštěstí místo si obhájil, ale škodu musí zaplatit, no nevím, kde na to vezme penízky…

tot mé sebestředné okénko…

Tynko: no jestli to vyjde, tak 2.března by byl termín…sem si to založila asi sama pro sebe…sem čekala, že se někdo v čekání na potvrzení připojí, at v tom nejsem sama a zatim nic…

Veru, MIk : pěkný fotky…

Evelín: nočníková historka je parádní, s manžou sme se u toho včera řezali smíchy…

Adik: chudák Sanelka, at je jí líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
2.7.09 20:37

Ahoj holký,

Teri držím palce,ať to vyjde :wink:

Týnko dík za recept,zítra si koupím propriety a zkusím na úterý udělat :wink:
Jinak zítra máme ještě guláš,v sobotu budou smažené žampiony a v neděli asi knedl maso zelí 8) Jirkovi udělám slováckou kyselicu,tu jí jen on :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.7.09 20:41

Ahoj

Už jsem dávala Bendu 2× spát a nechce, v obýváku taky zuřil, ale už víme proč - manža si dovolil přepnout bebe tv, tak se teď Benda dívá a je spokojenej :lol:

Adel , díky. Hned jak dopis dorazí, dáme vědět :) . A známky jsou děsně drahý, to se ti všechny ty dopisy pěkně prodražily :roll: . Ale v září ti to vrátíme :wink:

Týnko , moc díky za recept, mňam :)

Mik , to mi ani neříkej s neštovicema 8O , já mám právě strach v těhotenství, to by ublížilo mimču myslím. Ale nebudu na to myslet, ono je tolik nemocí, to bych se musela zbláznit strachem :roll:

Terko , já se klidně přestěhuju do března, ale to by bylo asi blbý (ale zase bych to měla za sebou první a ne poslední :lol: ). Ale třeba jsem si to špatně vypočítala - MS byla 21.5, ale nevím, jakou tam zadat délku cyklu, když to je pokaždé jinak (od konce kojení jsem to měla 2×, jednou po 26 dnech, pak po 32 8O , to si pak člověk má vybrat :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.7.09 21:24

Zebři: nebo můžeš bejt v obou diskuzích, já bych si tě nejradši přitáhla k sobě :D (do března) :lol: tak to bych taky nevěděla podle čeho to vypočítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí