Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
1.7.09 20:15

Házím inspiraci na véču:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
právě se nám peče a voní to teda úžasně, už mám na to pořádný hlad! :-)

Koně poznali i kluci :lol:, tak je to dobrý! Vy jste ale zlaté, takové chvály - já jsem vás chtěla ale navnadit do nějaké tvůrčí činnosti :lol:, víte jaký je to relax, hlavně se toho člověk nesmí bát. Kajdul dá se v pohodě i v ruce, stroj se pochopitelně rychlejší, ale spousta mamin to sešívá růčo - ono toho zas tolik na šití není, nejdýl mi trvalo přišít ručně ty různé detaily.

ááá trouba houká, jdu baštit.............

:-) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.7.09 20:24

Teda dite spi, Dan ceka s veceri, ale musim neco napsat, Lucy , ty ses kouzelnice!! :P Fakt, kun je nadhernej, ale i ten tvuj napad s tema kabelkama, to tady ucuravam smichy :lol: :lol: :lol: Ses fakt napadita!! :wink:

Wenee , my koupeme tak 1× za 2-3 dny, kdyz dorazime zaspineni z pisku, tak i casteji :wink: Ale jinak otiram zineckou nebo umyju v umyvadle :lol: 8)

Adel , my v ZOO byli skoro 2 hodky, pak silenej vitr a zatazeno, tak jsem radsi jela a asi za 5 minut desnej chcanec, stihli jsme to tak tak :lol: Nejvetsi uspech mely samozrejme kozy :lol: :lol:

Tak a jdu papat, diky za pochvalu fotek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
1.7.09 20:55

Teeda vy jste toho zase napsaly 8O nejdriv odepisu co pamatuju pak uz se asi vzbudi decur… :lol:

ERNAT-
kdyz jsme sem jeli z CR minule leto,tak Ondra dal slivovici v petce k Mikince do kufru-samozrejme praskla :roll: vsechno smradlavy,obarveny,zniceny a po prijezdu nam tyden nesla pracka-fakt super :roll:

ZEBRI-
Mik ryma taky vadi jak se ucpe nos taha jak o zivot a kdyz to nejde jeci :roll: ted ji ma porad ale malo,jeste jsem nemusela odsavat..

VERU-
co do takovych tech zmrzlinovych tvoritek s klacikem(v Ikei to maj) dat dzus s vodou,nebo svarit trochu tech jablek s vodou,nebo jahody(ale ty Domca asi nesmi ze..)
No vidis jak mu chutnalo :D sikula,Mik ma rada kus kus s jakoukoliv zeleninou,je to rychlovka :wink:
Fotky krasny,mrknu i na rajce :P

ZULOK-
to mela kamaradka mimi se stejnyma mirama jake mela Mik :P Mik byla teda jeste o fous lehci :wink:

ADICCI- :cry: to je mi kocicky moc lito,drzte se a at se to lepsi co nejdrive :! :!

JANUS-
uzijte si domecek :wink:

WENNE-
me se zda vaha teda ok,na druhych dubnatech mame urcite takhle vazici deti 8O :wink:
My koupeme kazdy den,za prve ritual-bez toho neusne tak lehce,za druhe jak je teplo je v tech faldech co vsude ma ulepena,ma tam spinu,chloupky :roll: my navic porad s tema zviratama ve staji 8)-ruce myjeme nekolikrat denne..

TYNKO-
uzij si to zitra v MC :wink:

Tak my jeli rano na nakup-ale je dnes svatek vzniku Canady tak je vsude zavreno :roll: tak jsem si dali icecapucino a jeli dom…teda do staje ,praci jsem mela hotovou tak jsem si alespon uklidila svoje zapraseny auto :roll:
Jeste vesela historka-opet mi nechteli v obchode prodat vino-alkohol :lol: to ve 30potesi 8) -alkohol je tu prodejny od 21let,pani si me prohlizela zblizka jak kdybych mela neco divnyho na ksichte a rikala „unbelievebly“ :lol: ,kdyz jsem ji rikala ze vetsinou tam nakupuju s malou holcickou vzpomela si,ale ridicak jsem stejne musela predlozit :roll:
Sledujeme povodne v CR,je to hruza :( chudaci lidi,snad uz se to nebude zhorsovat!!

LUCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je proste nadhera,jsi sikula sikovna mese moc libi takove nakoleniudelane hracky :lol: mohla by jsi to prodavat!
A s kabelkama taky super napad ,nenapada me nic pro chlapy ale budu se tesit co ty vymyslis,protoze o tobe nepochybuju :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.7.09 21:08

Ahoj holky,

cely den mi nesel net, tak jsem nestihla nic moc docist :evil: :(

Jen jsem zahlidla, ze Sanelka ma ty nestovice docela hruzny 8O :( Preju, at ATB zaberou a je brzy lip!!!!

Jinak holky, mam trochu problem s tim Pegasem. Uz jsem tam po druhe psala a porad mi nikdo neodpovida (jen po prvnim mailu mi pani napsala, ze potrebuje vic info) :evil: :( Ze Zubri mi nenapsali vubec :? Nevim, ted moc co delat, cas bezi a mylsim, ze bude cim dal vetsi problem neco sehnat.
Taky jsem trochu premyslela nad lokalitou a kdyz jsem si promitla odkud jsme, tak mi na dobre pozici pro vsechny prisla docela dobra oblast kolem Pardubic (aby to hlavne holky ze severu mely bliz). Prosim zapremyslejte zkuste neco vymyslet. Ja do pondeli nebudu na netu, tak jako zdpovednou osobu poveruji Vercu :twisted: :D , ktera bude ostatni urgovat k napadum a bude sbirat napady a pripominky :D
Jeste napisu i maila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
1.7.09 21:13

ahojkyy,tak už jsem vás dočetla…jste toho zase napsaly :D dneska sem zase nic nevařila, mám furt gulášek(manža navařil oooobr hrnec) a pro Páju jsem měla polívku od včera…zejtra mu udělám rajskou s písmenkama a upeču cheesecake, Pája dneska spal pro změnu v postýlce, tak jsem si taky schrupla

Adiko: moc držím palečky, at je Sanelce líp, klacid jsme měli taky a zabral hned, uvidíš, že to bude zítra lepší

Zebruš: at je rýma brzo pryč

Veru: krásný fotečky, Domčovi to tam moc sluší a tobě taky

Wenee: my koupem každej den, bazének sice máme, ale ještě jsem ho nevybalila, moc se mi s ním na ten balkon nechce…

Lucy: tééda, ty jsi ale šikulka, koník paráááááádní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
1.7.09 21:16

No, ja se Evelin klidne po necem mrknu, ale my zitra vecer odjizdime do Dalesic a vracime se v pondeli odpoledne, takze taky nebudu na netu :twisted: :?
To me stejne prekvapuje, ze neodpovedeli, kdyz by z nas meli trzbu, ze jo 8O Podivam se…

Mik , jsem se zasmala, jak si psala, ze ma Mikejla za faldama chlupy a je zpocena :lol: :lol:
Jo a ty tvoritka maji v Ikea jo? Videla jsem to ted u kamosky v tom Zahrebu, tak to asi zkusim koupit, my tam moc nejezdime, tak tam pro to zajedu 8) Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.7.09 21:21

Tak Beník chrní, zvýšila jsem mu matraci pod hlavou, tak se mu snad líp dýchá :?

Týnko , Beník se koupe i venku nahatej (nebo ve slipech). Však načůrat si může i do vany doma a ono se to zředí než to vypije :lol: . A četla jsem, že některý modelky pijou vlastní moč v rámci diety, tak to asi není nic hroznýho :roll:
Já myslím, že ho trocha tavenýho sýru nezabije, já myslím, že jediný hrozný je tam sůl :wink: . Já jsem kdysi Bendovi zkusila dát ten tavenej dětskej, ale stejně ho nechtěl. Taky bych potřebovala ty těstoviny trochu podrobněji, to zní dobře :)

Dnes měl mít Benda na oběd mrkev s těstovinama ze včera, ale nechtěl to, tak dostal skleničku a mrkev jsem musela dojíst já. Myslela jsem, že nejí, protože mu není dobře, ale on slupnul celou skleničku, takže to bude asi moje vaření :oops:

Adik , ať je Sanelce co nejdřív líp :(

Lucy , zvířátka jsou krásný. Mě Benda nenechal ani mu zašít kalhoty, pořád se mi sápal po jehle :?

S tou vodou - my jsme přestali kupovat vodu, ale pořád převařujem. Máme dost tvrdou vodu, tak mám strach. Myslíte, že tvrdá voda vadí? Nebo jaká vlastně vadí? 8O

Wenee , já koupu asi jak Týnka - většinou ob den nebo ob 2 dny. Někdy jen postavím do sprchy a rychle umyju. Většinou umývám jen vodou, sprcháčem jen občas, tak ho to tak moc nevysušuje - teď vypadáme jak čuníci, co? :oops: :lol: Ale zadek a ruce mu mydlím pořád 8) :lol:

Verčo , krásný fotky, tam to muselo být super :)

Mik , to je dobrý s tím vínem :lol: . Ale buď ráda, až ti bude 50, tak budeš vypadat na 30 8)

Holky, já jsem se přežrala lentilek a je mi blbě, asi to jdu zaspat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.7.09 21:21

Veru, aha, ja myslela, ze uz mate po dvoce, tak ze budes chvili doma :twisted: :lol: Tak pover nekoho jineho zodpovedneho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
1.7.09 21:26

Jo a jeste vam musim napsat dnesni bezplinkovej zazitek.
Jsem si odpoledne rikala je teplo, tak necham Stepana chvili bez plin, at se vyvetra. Behem prvnich dvou minut udelal louzi, ve kterou chtel asi utrit ci co, tak si v ni pekne vymachal ruce. Nocnik si drzel v druhe. Za par minut dlasi louze a do toho jeste hromadka. Ta se mu povedla jeste na dalsich dvou mistech a stihl do ni i slapnout a udelat tapoty po predsini. PO te, o jsme vsehcno asi po treti umyla vcetne Stepana, jsem uz rezignovala a tu plinu mu oblikla :twisted: :lol:
A kdyz jsme mu rekla at udela haci a ukazovala pritom na hrnec, tak se po:,–(il vedle nej a radoval se, jak me pochopil :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
1.7.09 22:46

Tak jsem se snažila poctivě všechno dočíst, ale nějak to nezvládám, tolik jste toho napsaly 8O :wink: .
Jenom co jsem pochytila - Týnko - veliká gratulace k přijetí na školu :P :P .
Adik - ať Sanelce ATB zaberou co nejdřív!
Veru - super fotky, závidím :wink: , musím pak pošmírovat rajče :wink: .

Jinak u nás novinka - Adýsek už koněčně chodí :wink: - sice pořád ještě to vypadá, jako by si předtím dal pár panáků, jak si to šněruje, ale lepší se každý den. Akorát moc nechce chodit za ruku a v kočárku už se mu nelíbí, pořád je z něj vykloněný ven a ukazuje na zem a doprovází to kvílením „eeeééééé“ :roll: . Ale je to veselejší, i když teda náročnější, obzvlášť tady v domečku, kde jsou schody a plno jiných „pastí“. Ale jsem fakt ráda.

Odpoledne jsme byli na zahradě a přišla segra s jejím chlapečkem - oba kluci se ráchali v bazénu a vůbec nechtěli ven, to bylo řevu, když jsme je vytáhli :roll: . Ale užili jsme si to :wink: . Domek se zahrádkou je fakt paráda, obzvlášť takhle v létě, Adýs je skoro pořád venku a fakt ho to baví a užíváme si to všichni. Tak jenom aby ta pohoda vydržela :wink: .

Já jsem dnes už hotová, tak mažu do pelíšku. Všem přeju dobrou noc a teď snad budu zvládat dočítat pravidelně :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
1.7.09 23:06

Januska-gratulujem k chodeniu,super!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
2.7.09 06:02

:lol: :lol: :lol: NAJDI ROZDIL :lol: :lol: :lol:

""http://img22.imageshack.us/img22/6251/37543926.jpg:http://img22.imageshack.us/…37543926.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.7.09 07:00

jááááá vim, ten pták má jinak hlavu!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Veru ten penzion na Vysočině vypadá senzačně, ale všimla jsem si, že už je dost obsazen (obzvláště v termínu, který jsme si potvrdili) :( Jinak to ale vypadá, že jsou tam na takovéhle „skupinky s pupínky“ :lol: vyloženě zařízení! Jsem z něj fakt nadšená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
2.7.09 07:05

Ahoj holky,

Mikul: No já bych to tipla, že stojíte trošililinku na jiném místě? :lol: :lol: :lol:

Zebruš: Jj, tak to mi taky došlo až trošku dýl, že doma ve vaně si taky může učůrnout :oops: :oops: :lol:

Evelín: Jsem měli včera stejný zážitek, s tím rozdílem, že Adam se vyčůral jen dvakrtát, ovšem hovínko rozpatlal po celém chodítku včetně balkonu :-D :-D :-D

Jinak teda holky, já bych brala lokalitu Pardubického kraje radši než Vysočinu :oops: :oops: :wink:

Jani: Gratulujeme dalšímu chodci!!! :-) :pankac: :-)

Zebruš-Adél: Recept vám rozepíšu, ale až večer, ju? Teďka se musím jít připravit do Liberce, vezu R. do práce a zajdu si na gyndu a pak možno i to MC :) :) 8)

Včera večer jem skoro dvě hodiny (se přípravou a dodělávačkou) patlala s nebeskými řezy z Apettitu, tak doufám, že dneska teda budou slavit úspěch :-) :lol: :lol:

Jdu se připravit, mějte se hezky, ahoooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.7.09 08:20

Ahoj

Tak Beník teď i kašle a manža to chytl taky :roll: Já pořád nic 8O . Mám strach teď onemocnět, je to nebezpečný pro mimčo, i když bych neměla horečku a nebrala prášky? Protože se tomu asi nevyhnu :(

Z těch 2 penzionu, co poslala Verča se mi víc líbí ten první

Mik , a na té první nemáš šátek a jsou tam 2 sloupy místo jednoho 8) :lol: :lol:

Evelín , bezplínkovej den super :lol:

Januš , gratuluju k chození :)

Mě se v tom vedru tááák nechce ven :roll: , tady je takový chládek :? Mě baví, když svítí jen trochu, není moc horko ani zima, neprší a nelítá hmyz, to bych asi chtěla moc, co? :lol:

Manža je dnes doma, ale odstěhoval se do kuchyně, aby měl klid na práci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí