duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
4.6.09 10:24

Ahojda holky, tak mě to nedalo a k dr. radši zajela tak za 9 dní přibrala 130g, což je málo, ale řekla, že jí to stačí, tak jsem jí říkala problémy s kojením a mám kojít max. 20 minut a prsa po 5 minutách střídat a prý by se to mělo srovnat, tak jsem na to zvědavá, no jsem ráda, že jsem tam zajela, pro klid svojí duše :D v pondělí jdeme na tu kontrolu, tak prý uvidí, jak přibere do tý doby… no sama jsem na to zvědavá… takže my 4 kila do 6 týdnů nepřesáhneme, teď máme 3730g, no jo jsme to prcci, ale koukám, že maličká od Nicky je taky prcínek a menší než my :wink: :lol: ale Nicky super, že už rostete :D

Bee tak to jsem ráda, že zase tak přehlédnutelná nejsem, no jo, já jsem se v práci nasmála dost :lol: :lol: jo, to máš pravdu, nikdo nás nepředstavil, já vím, že jsem si vykaly :lol: a taky žasnu nad tvým bříškem, kdepak si tu Lauru schovávala 8) i když jsem viděla i menší a snad ani nevěřila, že dotyčná je těhu, protože bříško měla fakt pidi :D

Ody třetí dítko 8O 8O ani náhodou, já uvažuju, že Terezka bude jedináček, včera po brečícím dnu jsem o tom byla 100% přesvědčená, ale je mi jasný, že mě to přejde, ale holky včera mě teda dala zabrat, to byla kolika jak vyšitá a brečela a brečela a spala za celý den 2 hodiny a já byla večer zralá na blázinec, nemělo to konec :?

Jdu zkouknout fotečky Nicky, malá spinká, tak ať se taky trošku pokochám…

Jo a Evi taky jsem moc ráda, že malej začal bumbat, to je dobrá zpráva a dobrý start, moc moc vám to přeju, ať už je s váma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
4.6.09 11:21

Amber…ne nebudu jsem zblblá od tebe :lol: :lol:
my máme to nosítko od Chicca jak donesl Ježíšek,tak občas použijeme......
Lucinko,já už ted plánuju,kdy druhé mimi :lol: :lol: no bude mi 35 a nemám už moc času,ale ještě jedno bych chtěla :lol:
Malej chrupká v postýlce a já dělám bramboráky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.6.09 11:31

Bee,to si snad děláš srandu,ty jsi malou musela nosit někde v igelitce s takovým bříškem :D :D Ta moje vana by dosahovala pravého okraje na té tvé fotce :x I po tom porodu vypadáš,že bys mohla z fleku na přehlídkové molo :)
A malý začal poslední dobou taky dost ublinkávat,zrovna včera jsem ho 3×převlíkala a já jsem to schytala mezi kozy :lol: A taky se při každem kojení zakucká a kašle.
Amber,jak je to teda s těmi nosítky-Ergo pro větší postavy a Manduca pro drobnější?Byla jsem rozhodnuta pro Manducu,ale včera jsem zas četla,že je to naopak :?
Evi,super,že prcek už baští,neboj,už bude jen zvyšovat množství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.6.09 11:34

Jéé Peti,bramboráky jsme měli předevčírem,plněné masem,ale bacha na ně,malej se několikrát tak pos…,že byla žlutá nehoda i na oblečení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.6.09 13:36

Ahoj,
děkuji za vložení údajů do tabulky, byla jsem líná :oops:

Bramborák bych si taky dala, ale momentálně nemáme ani jednu bramboru :( Když by byl bez česneku, tak by to snad Dan snesl. Ale dnesk dopoledne se kroutil pěkně, vůbec nevím z čeho :? Tak jsem mu dala trochu svého fenyklového čaje.

Dan mi teď taky skoro ze dne na den vyrost z oblečení, budeme muset o víkendu do teska, popř. doplním zásoby z mmb :)

Bee: takovéhle břicho já mám PO porodu 8O :lol:

Ještě včerejší dobrá nálada:
http://rodina.cz/…033290_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.6.09 13:52

Ahoj :-)

Alli bezva fotka! Já jsem z těch Matesových úsměvů úplně poprděná :-)…ještěže už jsou, páč koukat většinu dne na tu jeho pusinku jak křičí a křiví se bolestí není nic moc. Taky dělá takový jen malý plakání…to dá pusinku do podkovičky a jen řekne „béé“ a je zas ticho…to je taky moc roztomilý :-).

Dneska ťuky ťuk zatím docela dobrý.

Byli jsme zas na kožním…bude to kluk všemi mastmi mazanej :-)…přibyli nám další tři. Ale jsou to jen promašťovací, méně či více, jeden na hlavu a uši, druhej na tváře, další denní a pak noční…no skoro jak primadona :-).

Teď leží v postýlce a kouká na kolotoč, ten ho dost baví. A ta hrazdička. Co jsou vašich dětí oblíbený hračky? Mě se tak líbí, že se mu to líbí, že bych mu ráda koupila ještě něco :-).

Jééé, dohrálo to, jdu mu to ještě pustit…

Jinak vaše příspěvky jsou super, bavím se… :-)

Jo a Luci to je fajn, že vám tak hezky poradila, určitě se to spraví, uvidíš.

Jinak jsem se chtěla zeptat Peti, jestli ti nepřijde ta naše autosedačka moc do sedu? Co jsem viděla ostatní tak ta naše je oproti nim hodně sedací, nepřijde ti? Nebo se to dá nějak zregulovat a já mám Matesa celou dobu blbě?

A tím jsem si ještě připomněla, že u nás už konečně taky probehlo sexuální sblížení, musím říct, že ta jizva je docela cítit, doufám, že se to zlepší. Nebylo to špatný, ale bez pichlavých pocitů na místě stehů to bylo dřív lepší teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
4.6.09 14:04

Tak zase mi stávkoval net.....ještě že jsem ta klidná matka a nemám nervy :twisted: :twisted: :twisted:
došla mi dnes cestovní postýlka,mám jí tady v obýváku a malej si v ní už vegetí…má ty 2 polohy na matraci,tak není až dole :wink:
A Mates kope nohama jako zběsilej,ono to trošku šustí,tak se mu to asi líbí :lol:
A pak jdeme k mojí babí,má 88.narozky :lol:
Suvik…já o tom taky přemýšlela,ale nevím teda.....musím prozkoumat a popř.se poptat na diskusi :wink:

A Matesův úsměv nádherný :lol:

U nás se ted ozývá…úúúáááá…ggrrrrr…úúúaaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.6.09 15:13

Suvi: my jsme dostali na suchou kůži recept na koupelový olej Linola fett. Lucka to kdysi při atopáku vyfásla taky. Co ty jako lékárnice, znáš :) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.6.09 15:27

Ahojky

Tak my se vrátili z vycházky, museli jsme to vzít přes doktorku-opět jsem pádila pro recept na Imazol-Laura totiž vůbec netrpí na opruzeniny, ale plísně se ne a ne zbavit :( …takže nastupuje genciána, ach jo, budeme celé fialové. My se dlouho zdráhali, genciána je prý rakovinotvorná, ale není zbytí, má trošku moučnivku, takže nejspíš i proto se nemůžeme zbavit plísně na zadečku-jen vy:,–(ím Imazol na den dva, tak se okamžitě vrací :-( Tak mě sestřička přesvědčovala, ať se nebojím, a že třeba předsmažené věci jsou také rakovinotvorné-dávají do toho nějakou sračku :evil:

Suvi , tak u nás kolotoč také velký úspěch :D …pak také houpačka. No a miluje hračky Lamaze-nejspíš pro ty jejich obrovské oči-máme panenku, hada a chobotnici a fakt doporučuju :wink: …dokonce přestane i plakat z hladu, když jí s ní šaškujeme před obličejem :lol:
A podkovičku už máme také…máš pravdu, je to děsně roztomilé :srdce:

Aleesho , Matýsek je kouzelnej!!! A břicho nemám hrozný, dokonce i strie se mi vyhnuly, ale zpevnit by chtělo jak sůl :roll: -když stojím, tak je skoro ploché, ale běda jak se ohnu nebo sedím :oops:

Bobi , Laurinka je také blinkací, je to děs, stále peru, spotřeba plenek jak kdyby do nich čůrala :lol: …a ještě smradlavý krček-musíme koupat denně, jinak by se za námi brzy linul pěkný smrad…ale co, roste jak z vody, tak není moc co řešit, snad jí to brzy přejde :wink:

Lucinko , sousedka pod námi zírala jak puk, když jsme přijeli s kočárem-vůbec nevěděla, že jsem těhu-zimní oblečení hodně schová :lol:
A neboj, brzy se srovná i plačící období, Loli také trpěla na prdíky, někdy mi v noci brečela i 2 hod :roll:, byl to děs, ale trvalo to tak 3 týdny a pak byl klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.6.09 15:28

Jo jo, Linola, Oilatum, Balneum…to jsou parafinovy oleje do koupele, mám doma docela dost vzorků. Zatím ale koupem v tom čaji, podle Mudry máme pokračovat. Já to na sebe patlám ve sprše přes zimu, jsem taky suchar :-) :-). Teď jsem ho namazala dělanou mastí, máme samý magistraliter, a je v tom Endiaron, tak všechno bude žlutý (a smrdí to, no paráda). Předtím jsem ho mazala jen Lenienskou, ta mi vždycky v lékárně voněla, někdy jsem si i jen tak otevřela butylku a přivoněla si, když jsem šla kolem, ale teď je mi to už protivný :-).

A co ty hračky, co maj vaši miláčci rádi? Přemýšlím o něčem hracím od Lamaze, co by se dalo nosit s sebou. Teď už kouká i na hračky na kočárku, je to fakt prča :-). Ségřin chlapeček zas pro změnu objevil ručičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.6.09 15:30

Beetree to jsi mi zrovna odpověděla, Lamaze asi nezklame. Koupím mu tu chobotnici. Co to umí všechno? A had? Jinak Matýsek je můj, Ellenin a Peti, Aleesha má Danyho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.6.09 16:24

Omlouvám se Aleesho :oops: …když odpovídám, tak tam nejsou vidět metříky, takže proto ten omyl ve jménu :lol:
Chobotnice má hrající chapadla-je tam celá stupnice, takže Loli i hrajeme jednoduché písničky :wink:. A had je rozkouskovaný, některé díly šustí, v jiných je kulička, jeden dokonce hraje nějakou písničku…ale ten se jí tolik zatím nelíbí, chobotnice vede…a panenku máme v kočárku, ta se jí teda líbí taky moc, když se nudí, tak jí chytá, ale hlavně na ni soustředěně kouká a povídá jí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.6.09 16:48

ahoj,tak jsme zpět z poradny.
Tak máme 5290g a 60cm :)

Vítám Bee,malá je teda fakt vlasatice :)

holky hodte jsem odkaz na ty hračky,taky jsem si říkala,že malýmu něco koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.6.09 16:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.09 16:53

Ahojky,

Samík taky ublinkává, občas při odříhnutí, občas až za půl hoďky, občas vůbec… A taky se někdy zakuckává při kojení - ani se nedivím, když musí pojmout takový proud :roll:

Závidím usměvavé miminka, ten náš morous se vůbec neusmívá! Sem tam se objeví něco, co by při troše dobré vůle mohl být úsměv, ale taky nemusel - taková pusa od ucha k uchu u nás ještě nebyla… :roll:

Samíkova oblíbená hračka je moje prso a jeho ruce :lol: Jinak ho hračky zatím moc neberou, chvilku se sice dívá, ale okno je zajímavější :wink: Jenom jestli není nějaký opožděný…? Neusmívá se, hračky ho neberou… 8O :roll:

Ta chobotnice se mi líbí taky hrozně moc, ale ta cena… :roll: No, možná třeba k svátku nebo k jiné příležitosti :lol: Třeba už se bude v září zajímat o hračky :lol:

Holky, od zítřka mi držte všecky palce, k našemu miminu hlídám až do příští soboty salší dva psí puberťáky, 2-3 kočky a morče :roll: A aby toho nebylo málo, brácha včera podrcal rotvajlera autem, je OK, ale musím mu dezinfikovat odřeniny a podávat léky proti bolesti a antibiotika :roll: Tak doufám, že se z toho nezblázním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí