duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
5.6.09 14:00

Tak ještě že jsme jely k dr., měla to prý ošklivý, ale do 1 cm je to v normě, tak že jí to píchnou a mě se začalo dělat špatně, tak na mě dr. ať jdu radši do čekárny a já šla a rozbrečela se, bylo mi jí strašně líto, to se chci vidět, až jí budou píchat ty naušnice :roll: Tak to máme píchnuto a teď jen mazat framykoinem a měnit čtverečky z gázy, no snad se to zase nezhorší jinak bysme musela na pohotovost na dětský a v pondělí na kontrolu, no stejně jdeme na šestinedělní :D No hrozný za chvilku tam budeme jako doma, každý týden něco, až jí nic nebude, tak si fakt oddychnu :?

Angu gratuluju k shozeným kilům, to mě to dolů nejde a to už nejím sladký, teď ještě přidat pohyb :lol:

Ali nic si z toho nedělej, my sice vlásky máme, ale už pěkně plešatíme, už máme kouty jako blázen, v čepici jsem našla tolik vlasů vevnitř, to je stejně zvláštní, že ty miminka vyplešatí :lol: :lol:

Suvi děkuju za zkopírování, stejně by mě zajímalo, kde ty těhuloviny najdu, tak prosím o návod, ten kdo ví kde, já už to kolikrát hledala a nenašla :oops: a taky bych histerčila a šla k dr. to se ti nedivím, tak si jí beru do postele k ránu, ale jako Angua v zavinovačce :wink:

Já jsem dneska strašně nevyspalá, trápily nás prdíky celou noc, pak vstávačka a lítání po krámech a mám toho plný kecky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
5.6.09 14:34

http://rodina.cz/…cn2058_1.jpg /> Tak sem Vám sem vrzla jednou sourozeneckou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
5.6.09 15:29

Ibri.............nádhera :lol: :lol: :lol:
A my jdeme na kyčle v pondělí odpoledne a dopoledne mám konečně kadeřnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.6.09 15:30

Bee. no kéž by se to hnulo :roll: Já se teda snažím najíst před koupáním, protože pak bych jedla tak v 9 nejdřív…

Luci, v levém menu je sekce Deníčky a příběhy, tak dej Těhulkovské a tam to bude… Popř. se dá často jít přes sekci Nové komentáře (taktéž vlevo, ale níž…) :wink:

Ibri, krásní sourozenci :lol:

My jsme se vrátili z těch kyčlí, máme dávat 2 pleny, ale nic mi k tomu neřekli, jen teda na můj dotaz že 1 má být jednorázovka a na to jedna látková - a ani to bych nevěděla, kdybych se nezeptala :roll: Teď řeším dilema - ta druhá mi tam asi jen tak držet nebude, co? Přidáváte někdo? Jak to řešíte? Asi nějaké svrchní kalhotky to bude chtít, co?

Jinak to vyšetření horor, ten doktor ho podle mě dost brutálně přimáčkl, protože měl vždycky tu spodní nožičku a pytlíka úplně modrofialové barvy :( Se nedivím, že jim tam ty mimina řvou jak sirény, když s nima tak brutálně zacházejí :evil: Už tam nechciiiiii - a to jdeme na kontrolu za 6 týdnů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
5.6.09 15:34

Angu,to nám řekl poprvé a já dám normálně jednorázovku a pak přes to látkovou a zapnu do bodýčka :lol: a drží drží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
5.6.09 15:46

ahpj Anguo, já to dělam přesně jak Petra - jednorázovku, na to látkovou a zapnu do bodíčka a drží to krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
5.6.09 16:24

Ahoj maminky,
dneska jsem volala na Honzíka, tak ho chtějí fakt příští týden propustit, no mám strach jestli to není předčasné, ale oni snad ví co dělají, ale zároveň bych se tak strašně radovala, ale zatím nechci aby se to nezakřiklo. Tak jsem se zase pochlubila, zítra za ním jedem, tak jsem zvědavá, jinak Marta spí, měl takový menší hysterák, pak dostal Sabíka kapičky, dávám mu je druhý den, místo Baby Calmu, tak uvidíme. Tak se jdu najíst v pět krmíme pak jedeme nakoupit a vařit, budu dělat rajskou, mnam, tak zatím paaaaa

• Citovat
  • Upravit
65287
5.6.09 16:30

Evinko,vědí co dělají neboj :lol:
A konečně budeš mít kluky doma oba :wink: paráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.6.09 16:41

Vida, do bodýčka… No, ale když dávám jenom triko nebo overálek, tak jsem tam, kde jsem byla :roll: Koupila jsem jakési kalhotky, tak to zkusím s nima, když nebude bodýčko, stály stovku, tak to není taková hrůza… Akorát mu chci zkusit velikost a chrní mi a chrní :lol:

Taky bylo to vaše vyšetření takové „maso“? Mně přijde, že to asi ten náš dr. dělal dost necitlivě, když mu u toho modrala noha a pytlík :(

Evi, tak to je supr, že by Honzíka pustili domů… Taky bych se nebála, že by ho pustili předčasně - já myslím, že ty mimina si tam radši nechají dýl, než aby něco zanedbali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
5.6.09 17:19

ahoj,
nedočítám,méme doma frmol jen… Žofie v 6.týdnech 4200g a 54cm,ve dvou měsících 4500g

Evi-supr,snad to nezakřikneme a budeš mít kluky doma už pohromadě.

Alesho-Daník je úžasný miminko,takový krásně souměrný,vypadá jako panenka. :wink:

Nicky-Rosalinka je kouzelná,povedla se vám princeznička.

V noci má Žofie nejvíce naspáno bez kojení 8h a nejméně 4h,co na to má vliv jsem nevypozorovala,většinou spí těch šest hodin a pak ale l ránu se dojídá i po dvou hodinkách.

A víc nejsem schopná pobrat,mějte se krásně.pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
5.6.09 17:27

Angu..u nás je to strašněj fofr…milion miminek a tak to je šup a hotovo…
a nám teda doporučil široké balení,ale já to dělala a dávala jen v noci…tak v PO uvidíme :wink:
A v PO se tam kvuli té strašné spoustě miminek a maminek netěším…je to na dlouho..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.6.09 17:33

U nás na kyčlích je taky pořád řev. Ale že by Danymu modrala nožička jsem si nevšimla :? Já nevím, ale mě přijde, že někde doporučují to široké balení úplně zbytečně…

Evi: to je bezva, doktoři si musí být jistí, že je ok, jinak by ho nepustili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.6.09 17:41

Angu u nás se s tím taky pan doktor nemazal zakvrdlal s nožičkama,ale ne nějak brutálním způsobem a šly jsme, ani nezafňukla, a ty ostatní mimi taky nic, takže to je divný, že ho to tak bolelo chudáčka, to bych teda byla taky naštvaná :evil:

Evičko super zpráva :potlesk: :potlesk: teď to bude teprve tanec :wink: :lol:

My tedy široké balení nemáme vůbec, v porodnici ji dělaly sono, a v pohodě, na 3 týdnech kontrola taky dobrý, a teď půjdeme na 6 týdnech, tak doufám, že to bude taky dobrý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.6.09 17:42

No u nás to taky byl fofr, a ten řev v čekárně :roll: Jen náš Samča chrněl v sedačce :lol: Proto jsem se asi nic nedozvděla - jen dávejte 2 plenky a nazdar. Jináč bych se dožadovala pomalu názorné ukázky, moc nevím, jak na to, tak studuju - snad to bude dobře :roll: Jestli jsem to pochopila, tak má mít ty nožičky pokrčené a roztažené - a on si je tak rád natahuje :roll:

Mimo jiné jsem v čekárně zjistila, že metodu „preventivního houpání na rukách“ zřejmě aplikují všecky maminky kromě mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.6.09 17:45

Luci, jak mu cvičil s nožkama, tak v poho, ještě jsem si říkala, jak se dobrý, že vůbec nebrečí, když ostatní mimina řvaly, jak když je na nože berou, ale pak ho drapli jak králíka a jak ho přitlačil na boku mezi těma válečkama a začal mu dělat ten ultrazvuk tak to začlo :roll: No co, asi jsem úzkostlivá a hysterická matka :lol:
Super, že to máte OK… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital