duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
5.6.09 23:08

Áchání je super, to souhlas :-). Většinou se áchá nad spícím andílkem nebo nad úsměvavým myšákem že? :-) Náš vypadá teď nejlíp v kukle, páč ta hlava to je hrůza (šupiny víte a namazaný tou žlutou mastí…on vypadá jak kdyby byl zrzek…no prostě ty šupiny jsou fakt hnusný, že i já se radši na ně moc nekoukám)…

Jsem vám neříkala, jak jsem na něj dostala slevu? Šla jsem v obchoďáku kolem výroby klíčů a vzpomněla si, že chci koupit takový ty barevný tentononc na klíče, abych si je poznala, malej měl měsíc a byl v autosedačcce na golfkách. Byl tam takovej mlaďoch prodavač, cca 20 let a ten teda tak áchal, až mi dal troje tentononc zadarmo (no ušetřila jsem sice jen 30 káčé, ale měla jsem radost…hlavně teda, že mu moje dítě připadá úžasný, navíc chlapovi, navíc tak mladýmu…).

Ta bavlna určitě vyvařovat jde.

A my taky budem na druhém muset zapracovat zas s doktorama Peti. Ty už máš aspoň ty mražáčky, jen za:,–(íš a budeš čekat. My zas budem chodit co měsíc kamsi a snažit se. ale to je jedno, hlavně když je Matylda :-).

Občas mu zpívám písničku od Spálenýho „Plakalo bejby.“…akorát pak mi zní furt v hlavě, zejména když vstávám v noci, fakt super! :-)

Brou brou, tak se vyspěte maminy…pokud to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.6.09 01:39

Ibri - krásná sourozenecká fotka :-) Hotoví bratři v triku :-)

Evi - skvělé zprávy, že už chtějí Honzíka pustit! Přeju, abyste se rychle jako komplet zžili a konečně začala pravá rodinná idylka :-)

Stanuš, Amber - závidím spaní 6-8 hodin, Mates dá maximum 4 (a to musí mít hodně dobrý den), ale většinou jsou to tak tři hodinky :-( No, snad se to časem zlepší.

Konečně za sebou máme očakování (nějaké BCG) a čeká nás další ve dvou měsících (nějaká 6 v 1). Seznam očkování mi přojde dlouhý jak týdne před vejplatou… Mates před očkováním řval jak tur, ale hlady a když ho bodli jehlou, nerušeně řval dál až do doby, než dostal prso do tlamičky a spokojeně hltal :-) No a teď budu jen očekávat, jestli se mu objeví nějaký ten vřídek, jak tu popisujete. Alespoň už od vás vím, co případně s tím :-)

Dneska se nám tu už ochladilo, takže bych řekla, že se na naše krásné teploučké počasí stěhuje směrem k vám :-)

Jinak tady mají ženské děti třeba i v 45ti… Docela šok, když člověk tipuje ženskou skoro na babičku a ono je to její dítko… Třeba už pátý…
A Mates se nám taky ještě moc nesměje, ale podkovička a bééé máme taky :-) To by se nad ním vždycky kámen ustrnul :-)

Amber - číslování oblečení mě taky fasinuje - Matesovi je třeba něco s číslem 56 velký a 62 malý… Peklo…

Angu - jahody se smetanou jsem mlsala celý těhotenství tak intenzivně, že si na ně dneska ani nevzpomenu :-D Bez přehánění jsem snědla dobrých pár desítek kg jahod a několik litrů smetany (byla jsem schopná sníst 500g a 250ml smetany na posezení :-D ).

No, očekávám, že se Mates každou chvíli vzbudí na jídlo, naposled baštil před devátou, a pak hurá do hajan, zase na pár chvil… :-)

Jo a děkuji za dopsání míry a váhy do tabulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.6.09 01:53

rosi - jak jsem se dívala na tvoje fotečky na rodině, máš tam jednu „klubíčkujeme po cvičení“ - ty s klukama nějak doma cvičíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.6.09 07:02

Ahoj,
tak jsem si včera krásně užila sraz po 10 letech od maturity. Spolužačka tam měla 6týdenní mimi, hned se mi zastesklo po danovi, tak jsem si ho aspoň pochovala :)

Amber: na kyčle chodíme tady u nás - poliklinika Opatovská, dr. je tu jedno odpoledne v týdnu :) A neboj, až Radimek trochu povyroste a muž zjistí, jaká je s ním sranda, bude chtít okamžitě další :wink:
Já jsem v podolí oblékala jen do košilek a balila do plín, ani nevím, že by tam měli i dupačky. Já si teda vzala i nějaké naše oblečky, ale Dany mi je rychle znehodnotil :lol:

Daník taky snáší jahody v pohodě, hurá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
6.6.09 08:32

Ahojík holky.........
tak Matýsek spal od 8 až do 3 :D :D
Joooa jsem asi divná,ale já jahody nemusím...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.6.09 11:02

Ahoj,
my se včera vydali odvést Davidsa na školní výlet,v pátek ráno jsem ho ještě nepustila,ve čtvrtek jsem totiž s dětma v autě bourala,smetla jsem čtyři zaparkovaná auta a o to poslední čelně zaparkovala já.Naštěstí se nikomu nic nestalo,Ema se s strašně lekla,spala a na náraz se probudila,tak hodně brečela.Ale v pátek jsem si i školáky nechala doma na pozorování.Navečer jsme tedy Davida odváželi na školní výlet a tak jsem tam trošku pobyli.Ema nadšená mezi dětma a Žofie to zalomila bez své večerní rozmrzelosti kolem 20h v Ergu a my se mohli zdržet do desíti,doma jsem jen Žofii přendala do postýlky. :wink: Tak mám radost,že jsme to docela hezky zvládli,užili si a nenarušili Žofii režim.Dnes nás totiž čeká svatba u Plzně v 18h… :wink:

Ellenko-vždyť je úplně jedno po kolika hodinách chce mimčo pít,hlavně,že nenocuje a dá se s ním vyspat.S Esterkou jsem byla vzhůru co hodinu,ale nakonec jsem si jí vzala do postele a jen vyndávala prso,ona byla spokojená a já taky -vyspaná.Eminka mi spala od porodnice celou noc,pak nakojení v šest a pak jsme spolu ještě chrupkali i do jedenácti a stejně se dneska občas v noci na zlý sen vzbudí a nebo přijde k nám do postele.Není to soutěž a na všechno mají malá prťata nárok. :wink:

Kyčle chodíme k skělému na Olšanské,nečekáme,objednávají a jen trošku zakymácí s nožkama a přejede UTZ.Žádné násilnosti se nekonají,Žofie to naposledy celé zaspala.

Oblečení tentokrát u Apolináře bylo moc hezké a zachovalé dupačky i bodýčka,ale nevim,jestli to nebylo nadsrandartem.

Na děti jsem naštěstí čekat nemusela,měla jsem štěstí,jsem ten plodný typ,co se o mužského jen otře… :lol: Vždy na poprvé,s Žofií na druhý cyklus.S Emou pouze jeden styk čtyři dny po menses a pak drahý odjel do Japonska,to bylo překvapení. :lol: :lol: :lol:

Jo a ještě v pátek mi dětská mudra říkala,že už zrušili kontrolu vřídku po TBC a že to bude kontrolovat ona sama a nebo,že to někde dělají za příplatek.Jsem docela ráda,strašně nerada jsem na to plicní do Palackého chodila.Vřídek vypadá OK,takže nás čeká očkování ve 3měsících,pokud nebude nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
6.6.09 11:50

Krásný víkend všem!!!

Fandik je u babi a Kačka chrní, domácnost uklizená a oběd vaří pizzerie, tak jsem se rozhodla, že tentokrát budu poctivě reagovat na vše, co jste tady zase nakrafaly, takže:

Lucinko , u píchání náušnic být nemusíš, u nás doktorka dokonce maminky vyhazuje, i když tam být chtějí, zvládne to se sestřičkou sama. A holčičky prý nejvíce řvou při znehybňování, to píchání prý zas až tak moc nevnímají, protože miminka obecně mají ještě posunutý práh bolesti. Tak se toho neboj, to dáš!

Suviku , konečně jsi vystoupila z anonymity!!! Zvláštní, že jsem si tě představovala uplně jinak, to mě na tom netu tak strašně baví, že si podle příspěvků udělám nějakou představu, a realita je většinou úplně jiná. Sluší vám to. Ovšem tvůj příspěvek o placaté hlavě, to ti asi opravdu do smíchu moc nebylo. To nechápu, jak se může takhle zdeformovat hlavička a pak se zase vrátit zpátky???

Titty , držím palce, ať vám v nemocnici pomůžou, ať už se vám to kojení a přibírání konečně rozjede. Máš můj obdiv, já bych na tohle neměla trpělivost. I když, co by mi asi jiného zbývalo…

Zdravím Beetree. Máš krásnou vlasatici.

Bobi, to mě ani neříkej, takové informace, to na tu operaci nepůjdu asi nikdy. Já byla už u druhého doktora, tentokrát v Motole, tak ten mě chtěl operovat 10.6., tj za pět dní!!! Jsem myslela, že spadnul z větve, taky jsem na něj asi divně koukala, páč se zeptal, jestli je mi dobře :D . Tak jsme se dohodli na podzim, dřívější termín nemá, bude mi dělat tu kýlu, rozestouplé břišní svaly prý nejsou zas takový problém. Akorát vážně nevím, co s tím kojením. Napadlo mě, že si udělám velikou zásobu mléko do mrazáku, protože asi anestezie nebude pro mléko to pravé, asi budu pak brát nějaké léky na bolest (to teda jen hádám, nikdy jsem v nemocnici nebyla, jen rodit… :nevim: ), takže než bych se pročistila od léků, mohla by Kačka pít mražené. Já fakt nevím, jsem z toho zoufalá, bude mi muset pomáhat celá rodina, a já mám blbý pocit, že je zatěžuju. Kdybych věděla, že to takhle dopadne, tak se nechám celé těhotenství obskakovat jako královna, místo abych se snažila všechno zvládnout sama s pocitem, že tím manžela zatěžuju - viz tahání nákupů atd. :(

Ibri , tobě holky nádherně rostou, ty jen kojíš, že? To je opravdu obdivuhodné, jak to zvládáš, když ani u krmení tě nikdo nemůže zastoupit. A sourozenecká fotka nemá chybu, je to sranda, jak je má Kubík oproti holkám velikou hlavu, taky mě to u Fandy vždy fascinuje.
A na Kubíka se nezlob, myslím, že se to musí srovnat až časem. Fandík taky moc dobře věděl, kam má chodit kadit a stejně to dělal do pleny, prostě si to musel rozhodnout a načasovat sám. I když to teda byla pěkná otrava, na to čekat.

Evi , paráda, že budou kluci už brzo pohromadě, třeba se ti Martínek pak uklidní, přeci jen jsou to dvojčátka a třeba to odloučení nějak vnímají. Jinak kolika je hrozná věc, ale jednou to skončit musí, já s Fandíkem čekala na jeho třetí měsíc jak na smilování a skutečně to do těch tří měsícu odeznělo. Vydrž!!!

Petro , Matýsek je teda neskutečná Šípková Růženka, to ti fakt přeju. A tiše závidím. A tvůj se o Ergu mě pobavil, ti Amber na:,–(ila pěkného brouka do hlavy :lol: .

Nicky , Rosalka má úžasné ksichtíky :wink:

Aleesho , Dan se krásně směje, je to bourák :lol: . A taky mám ohledně Kačky provinilý pocit, co se hraček a podobných podnětů týče. Vrchol mojí péče je, že jí narvu do lehátka, prásknu s námi na zem, hrajeme si s Fandíkem a občas na ní něco prohodím, aby si nepřipadala tak osamělá :wink: . O nějakých jiných podnětech nemůže být ani řeč. V tom je oproti Fandíkovi dost ochuzená, tomu jsem animovala celý den. Ale zas to není takový pokusný králíček :lol: .

Amber, tak sis konečně to Ergo vybrala!!! Jak já ti celou dobu, co to dočítám, fandila :lol: :lol: :lol:
Ody , krásné koupací fotky, Petko vypadá, že bude spokojený plaváček, že mu hodně vody a prostoru nevadí :wink:

Angu , to máte takového rasa pana doktora??? No hlavně, že Samík to přestál bez úhony… A kdybys byla hysterická matka, tak tam řveš s ním, takže jsi naprosto v poho matka :wink: . To víš, pan doktor nemá čas se nad dětičkami rozplývat, pro něj to třeba opravdu jsou ty králíčci, tak k nim tak přistupuje. Holt rutina…

Ad rozplývání se nad dětičkami - já si čím dál víc uvědomuju a vážím toho, že mám kluka i holčičku, jsem asi teď maximálně šťastná, nebýt té blbé kýly. A Kačenka je tak krásná, že bych jí nejraději samou láskou sežrala. No a Fandík samozřejmě taky… Prostě mám skvělé děti 8) .

Ellen , já ti závidím i ty Matesovy tři hodiny, Kačka jede po dvou… Vždycky si říkej, že může být ještě hůř, třeba manžel prý měl obrácený rytmus a v noci bděl. Mám to ale štěstíl, že to naše děti nepodědily… :lol:

Stanuško , hlavně, že se nic nestalo!!! Ty brďo, cos to vyváděla??? A které auto to odneslo, Multipla? Fuj, toho se taky bojím, že se někde vybourám a děti budou mít šok, ne-li něco horšího. V porodnici mi taky říkali, že se už na kontroly na plicní nechodí. A já jsem taky plodnice, nebýt antikoncepce, tak rodím každý rok. Už jsem to tu myslím psala, že jsem do toho vždy vlítla hned napoprvé, nicméně si vůbec nedokážu představit tu bolest a zklamání, když chceš miminko a ono nepřichází. Jsem moc ráda, že jsem zrovna tohle nemusela poznat.

Tak, kdo dočetl až sem, tak je blázen, a kdo ne, tomu se vůbec nedivím. Jen jsem jednou chtěla reagovat na vše,co bylo napsáno a ne jako vždy končit tím, že jsem chtěla ještě něco napsat, ale už nevím, co… :lol:

Jdu volit a baštit. Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.6.09 12:19

Gabu-tys to napsala,jako bych si nehodu užívala. :( Byla to Multipla,kabina neporušená.Neřídím zas tak špatně a ani nehazarduju,zvlášt s dětma,bohužel jsem se právě na ně ohlídla do zádu a nabrala z boku zaparkované auto,bohužel mělo botičku a ta mi strhla a blokla kola a já místo brždění,jsem se rozhodla,že vrátim auto na silnici,bohužel už to nešlo a neslo nás to dál do prava,pak jsme se otočili o 90°a narazili do třetího auta,poslední čvrtý je nabouráno,jak jsem třetí šoupla dopředu. :( Vypadalo to děsně a ještě,že drahý byl poblíž a hned dojel,protože já nebyla schopná nic.

a já už volila včera. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
6.6.09 12:38

Ježiš, Stanuško, to jsem tak vůbec nemyslele, to tak vážně vyznělo??? Já se v tom jen nechtěla moc rýpat, páč jsem si myslela, že by ti to nemuselo být milé…Je mi to samozřejmě moc líto, žes měla nehodu, jen jsem to asi měla napsat dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.6.09 12:38

Ty jo Stanusko, to zní děsně, já si snad to řízení rozmyslím 8O . Ještěže se nikomu nic nestalo.

Na volby kašlu :)

Gabu: dělám to podobně, Dan je v lehátku a pozoruje, jak si hraju s Luckou. Bubliny z bublifuku se´mu celkem líbí :) A při kreslení ho zvládnu i chovat.

Já jsem do Dana úplně zamilovaná :) Vyloženě cítím ty hormony. Chudáci chlapi, že to nezažijou. Proto si asi tak často hledají novou :lol:

Dopoledne jsem mu dokoupila v tescu nějaké oblečky :) Je zajímavé, že na tělo má velikost 6-9m, kšiltovku má 0-3m, body jsem koupila dokonce 9-12m, aby mu chvíli vydržela. Už mě nebavilo koukat se na Dana v růžovém :lol:

A v hypernově je akce na Huggies - 1+1 zdarma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.6.09 13:07

Stani, je jedno, jak to vypadalo šíleně, hlavní je, že jste všichni v pořádku. A vůbec se nedivím, taky bych nebyla schopna ničeho..

Gabu, díky, to potěší, že jsi mi fandila :)

Holky, asi jsem vám ani nepsala, že mě včera otravoval nějaký blbec na mobilu.. Pak napsal, že je Kamil, já ho měla už dost, tak jsem napsala, že Kretén, že to je taky na K, pak ještě otravoval, tak jsem ignorovala, tak dal pokoj.. Nechápu, co z toho lidi mají, ať se příště obrátí na seznamku a je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
6.6.09 13:17

Amber a kde vzal tvoje číslo? Mě zatím otravovali jen různí dealeři :x

Teď jsem při přebalování koukala, že Dan by široké balení stejně mít nemusel. Má tak tlusté nožičky, že je k sobě ani nedá :roll:

Jinak já mám obě děti víceméně neplánované :oops: To první jsem chtěla já, manžel ještě ne, to druhé naopak :lol: A příroda mě zradila, ovulace přišla asi o týden dřív a já nic nepoznala. Takže Dan se vlastně narodil přesně v termínu, i když podle ms o 4 dnyy dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.6.09 13:32

Ali, tak to právě vůbec nevím.. Nejdřív mi přišlo, že ahoj kočko, stavíš se za mnou v práci? za 10 minut další, jestli s ním nemluvím. Tak jsem si říkala, že omyl. A ten styl odpovídal na mojí kamarádku. Tak jsem napsla, že kdo píše. A přišla odpověď: Ty mě nepoznáváš? To je mi líto. tak jsem opět nereagovala. A další SMS, že jestli už nenapíšu, ať ho prozvoním. No a pak napsal, že si spletl číslo, a že je Kamil. Tak jsem na to odepsala, že je kretén :) Když se ptám, kdo píše, tak má napsat kdo, když se nepodepsal.. Je to konečná s některými dementy. A mě tohle teda dovede vytočit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.6.09 15:41

Jo, rozplývání, samozřejmě ve spánku - při siréně těžko :lol:

Gabu, já moc zkušeností s narkózou nemám, ale když jsem šla v porodnici na ten výškrab, tak nejdřív vyhrožovali, že nebudu moct kojit tak 2-4 hodiny, ať si teda před tím odstříkám a pak říkali, že nepoužili opiáty, tak můžu kojit klíďo hned… Tak třeba bys až takové zásoby dělat nemusela :wink:

Stani, ty jsi teda pirát silnic! :lol: Né, promiň, jen jsem si vzpomněla, žes bourala celkem nedávno, ne? Hlavně že se nikomu nic nestalo - a děti den pozorování doma určitě uvítaly…

Amber, takové suverény a otravy vyloženě nesnáším… Si myslí, jak na to sbalí každou babu a přitom jsou vyloženě trapní :roll: Občas někdo prudí přes ICQ nebo Skype, jsem říkala, že si tam snad dám fotku, aby je to odradilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.6.09 16:17

Anguo-no moc vtipné mi to nepřipadá,klepu se ještě teď.Pirátka snad nejsem,nedávno do mě najelo auto zezadu,to jsem opravdu ovlivnit nemohla a taky to moc vtipné nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí