duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
9.6.09 13:24

Já už taky blázním - předchozí příspěvek jsem napsala, ale neodeslala :roll:
Jinak, fenyklový čaj na Dana úžasně zabírá. Než mu ho stihnu uvařit, vždycky se uřve a usne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
9.6.09 13:42

Ahoj holky.........
tak ted bacha…byli jsem na vážení
A 6620 gramů 8O 8O :lol: ve 2 měsících…ježiš,kolik bude mít v půl roce??? 8O :lol: :lol:
No ale zase je zlatej,hodnej,pohodovej a hlavně----zdravej ne????
Ale když vidím ty miminečka malinký..............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
9.6.09 14:02

Holky děkuju tak jsem se snažila na chvilku odpočnout, ale pak jsem slyšela už šrumec v kočárku, takže bylo po odpočnutí, a zase plyvala prso a nechtěla se přisát, nevím, co to teď má :roll:
Tak jsem jí dala znova do kočárku a půjdeme se projít, třeba zase usne…

Suvi super, že mamka přišla, ale už pozdě, po 3 hodinách breku jsem už fakt nemohla, škoda že je to vždy když je manžel v práci, to je zajímavý za chvilku přijde a to bude jak andílek :?
Vzteky jsem praštila do židle, abych ten vztek a bezmoc dostala ze sebe, tohle opravdu může pochopit jen maminka stejně nazlobenýho dítka :lol: :lol: jsem ráda, že nejsem sama…

Už brečí, tak jdu drandit, ještě jednou díky…

Peti super přírůstky a přesně, hlavně ať jsou zdravý…

No u nás ta vyrážky vypadá strašně přijde mi to jako i do ekzému, ale když dr. řekla, že je to normální, tak s tím asi nic neudělám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
9.6.09 14:07

Tak Luci..to já neznám,takový pláč…max.10-15 minut…hlad,prdy a nebo chce pochovat............
je velikej,ale hodnej…
A brečet dlouho v kuse tak jsem teda asi taky dost na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.6.09 14:14

lucinko-vyrážka je opravdu normální a tak trošku souvisí s ukončováním šestinedělí.a nemáš ms,nebo nemáš příznaky blížící se ms?To se prý mění chuť mlíčka a dítka zlobí.A nebo jen opravdu nemá hlad,čtyři hodinky ve dne bez mm je v normě. :wink:

petro-až se začne matýsek hýbat,tak to vyběhá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
9.6.09 14:15

Luci - uplně vidím sebe a Marťu, já už si i poplakala dokonce zařvala a to jsem měla strach , že to nezvládám, že jsem na nic že řvu, ale dnes mě segra ujistila, že to tak není ufff, už jsem si myslela že vychovat děti prostě neumím a nemám trpělivost, segra se synovečkem měla to samé a já ted taky, nebuj vím jak ti je, já už jsem vyřízená a modlím se aby Honzík nedělal takovej koncert jako Marťa. Nejhorší je , že on se vyprdí, vykákne, nakojím u toho mi i usne, ale pak pořád řve a řve a kníká a tlačí, už nevím, ale každý den si říkám ne jestli budeme spát, ale tak jak dlouho budeme řvát dnes. No už jsem se s tím smířila ale večer mi nervy pracujou fest jak se to přes den ve mně hromadí, no vydržet ale nevím jak dlouho.
Jo Honzík možná ve čtvrtek pro něj pojedeme mám ještě zavolat zítra jestli se něco nezměnilo, tak uvidíme, to bude stereo :lol:
Ty brďo Peťulo - to je kráásná váha, no hlavně, že prospívá, pláč max 10-15 min, jééé jak já ti závidím, u nás jak jsem psala celý den :roll: , samozřejmě s přestávkama.To když dostane prso do pusiny :wink:

• Citovat
  • Upravit
65286
9.6.09 14:25

Holky,ale mě tak se…ou některý lidi.....
jako..jééé to je cvalík,co papá…ten teda je pořádnej,to je buřtík..atd.
bych ho v tu chvíli bránila vlastním tělem......... :twisted:
je to moje vymodlené mimi,tak i kdyby měl 10 kilo…bude to moje malinké :lol: mimi
I když se někdy zastydím,když vidím ty prcky a říkám si…jééé,já chci taky malé miminko.........pak bych se malému i omluvila,že jsem na to pomyslela :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.6.09 15:00

Luci s tou vyrážkou…vyděržaj pijanier :-). Však si vem našeho Matese, měl ji od třetího týdne do minulýho - to byl myslím osmej. Takže víc jak měsíc, teď se to spravilo (ale bojím se, aby se to nevracelo nebo nepřešlo do toho exému), poctivým mazáním. A to se mu to po návštěvě kožního a jejich mastičkách i zhoršilo, ale říkala jsem si, že jim musím věřit, vydržela a nakonec fakt jo. Už nemá tvář jak struhadlo. Sice má stroupky v hlavě, ale taky pomalu likvidujem.

Holky dneska jsem ho zavinula i přes den a už spí sám dvě hodiny. Konečně jsem stihla něco i udělat, přijdou tchánovci tak tu lítám, vařím, peču, smažím :-).

Stani holky jsou překrásný!
Evčo tak už bude Honzík doma? U mámy mu bude nejlíp!
Peti to si neumím představit tu váhu, náš má 5,5 kg a přijde mi tlustej :-). Ale on to má spíš v nohách a tvářích, ručičky má hubený pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
9.6.09 15:01

Ahojky …

pár dní jsem tu nebyla a asi nedočtu …
vůbec nevím co je tady novýho …

Jen jsem postřehla že Stanuška bourala, teda hlavně že jste všichni v pořádku …

Jo a Luci, taky mám někdy pocit že nezvládám, když Jakub řve jen tak, a to už mám dvě, buď v klidu, mamina jsi určitě skvělá, odpočívej, a věř že bude jen líp …

A už vůbec nevím na co reagovat, omlouvám se ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
9.6.09 15:02

Peti: já mám taky obříka. Ale neboj, oni to určitě vylezou a vyběhají. Z lidí si nic nedělěj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
9.6.09 15:46

Jééé a Jakub jaký je tlusťoušek, a když si vzpomenu na Matěje jaký byl golemek, Péťo vůbec si nedělej hlavu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.6.09 16:12

Tohle pouštím občas Matesovi :-)

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.6.09 16:23

No vidíš to Peti, a já řeším opačný problém, jestli ten náš kluk není moc malej, a to je o cca 14 dní starší, než Tvůj malej.. :) Každý miminko hold roste jinak, nemůžeme se asi poměřovat společně.. Ono se to srovná :) Dneska tu byla kamarádka, tak jsme se bavily o nosítkách, já jí říkala o ergu, že je do 18 kg, a ona, že bych v něm mohla nosit jejího 6-ti letého syna :D Hlavní je, že jsou naše dítka krásná, hodná, usměvavá, spokojená, no prostě úžasná :)

Evi, neviděla jsi včera víkend na nově? Byla tam reportáž o dvojčátkách, jak spolu umí komunikovat tak, že tomu jiný nerozumí.. Bylo to strašně zajímavý. Třeba Martínkovi fakt jenom chybí bráška, a až budou spolu, tak se to srovná :) Měli by dělat i postýlky pro dvojčátka, aby mohly spinkat spolu, jako byli v bříšku :) Držím moc palce, aby byl čtvrtek vytoužený den D. Stejně Tě obdivuju, jak jsi to všechno krásně zvládla :) Vím, že jsi prostě musela, ale s jakou odvahou, to fakt obdivuju :)

No jak jsem včera prubla ty jahody, tak mi přijde, že malý už má pár pupínků na rameni, tak pro mě asi fakt jahodová sezona nebude :( Nebo je to z toho, že se zpotil, uvidíme, co bude dál.. Taky se vám ty děti potí, že mají i oblečení durch, přitom není třeba takové vedro? Jako dneska? Jestli bude mít rád vedro jako já, tak ho teda lituju.. To pro něho budou letní parné měsíce utrpení.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
9.6.09 17:49

Holky…ještě že vás mám :lol:
On není tlustej..on je i dlouhej no a má naducaný tvářičky…
Pokládek je to můj stejně obrovskej :lol:
Evi…včera při té repotráži jak psala Amber jsem myslela na vás tady,maminky dvojčátek…uvidíš,kluci spolu budou v pohodě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.6.09 17:53

Peti, a jaký tvářičky má ten náš, a faldíky na nožkách, a druhou bradu! A má 5300 :) Fakt se to tak nedá brát :)

Stani, nechci být už otravná, fakt naposledy s tím ergem, ale chci se zeptat, jak tam nosíš Žofii? S tou novorozeneckou vložkou, nebo bez? Já ji samo nemám, ale říkala jsem si, že by mohla posloužit třeba rychlozavinovačka, je to už stejně na chvilku.. V sobotu jdeme večer na svatbu, tak si ho chci vzít s sebou, kdyby prudil v kočáru a nevím, jak na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí