Poradna duly
Jana Čurdová
Peti, já k ní jdu až 29/6. Mám tetu lékárnici, tak se zeptám i jí ![]()
Ahojda holky, tak jsem zase ráno byla u dr. s malou, ta vyrážka se mi nelíbila čím dál víc.. nad očima a kolem pusinky, za ušima a teď se jí to udělalo i na kolínkách měla malinký pupínky v barvě kůže, strašně suchý, vypadalo to jak ekzém, tak jsem radši šla… no ekzém to ještě není, namazala jí to nějakou mastičkou, že už to má ošklivý a teď jen promazávat průšovkou nebo-li ondřejovkou a při zhoršení mi zase něco napíše a prý to může mít spojitost s tou reakcí na očkování TBC
no jsem hotová, za celý dopolko nezabrala a já už měla hlad jak vlk, tak jsem vyslala babičku s kočárkem, tak se aspoň najím ![]()
Navíc prdíky přitvrdily a u nás se prostě přes den nespí, a tak ráda by spinkala vidím to na ní, ale kroutí se jak hadice a nejde to ven, baby calm dávám a stejně si myslím, že už moc nezabírá, že by si už na něj zvykla ![]()
Stani fotečka super, já snad to Ergo pořídím, abych doma aspoň něco udělala, takhle se fakt stihnout nic nedá a nechat jí řvát nechci… i když včera nepomáhalo ani nošení a usnula teprve v devět ![]()
Evinko super zpráva, taky se těším na fotečky
a snad kluci budou hodný když budou spolu ![]()
Jdu se něčeho najíst, za chvilku přifrčí, tak ať mám nějakou energii…
No Angu, tak mě napadlo, že tu dlouho nebyla a Rosinka mě mrzí, že už mezi nás nechodí, asi je opravdu málo času, škoda ![]()
Jo a ještě mi dr. řekla, že by to do roka mělo zmizet
tak to je super,nebo že se to přemění v atopický ekzém, tak to je ještě lepší, no prostě síla, no je mi jí líto, obličej v ohni a ještě ty prdíky ![]()
Lucinko, my na prdíky používáme ten Sab Simplex a nebo fenyklový čajík od Hippu. Ten jsi nezkoušela? Když ho malý vypije, tak pak prdí jako král
Ne fakt pomáhá.. A jemu chutná. Pak jsem ještě koupila nějaký heřmánek s lipovým květem, a to si prý můžu pít sama, a ještě fenykl s heřmánkem a anýzem, tak ten jde, ale samotný fenykl je nej
A to ergo je fajn, sice jsem v něm malého ještě neměla, ale jak jsem si ho zkoušela oblíknout, tak je moc příjemný.
Luci, a ta vaše vyrážka mě mrzí, ale snad to zmizí.. Malý teď má akorát takové bílé tečky, jako tukové, tak doktorka říkala, že to budeme sledovat, a ptala se na cholesterol v rodině. Ale prý to bývá a má to zmizet, ničím to nemažeme. A jak měl malý ty potničky, tak ty jsme zlikvidovali seba medem krémem.. Ničím jiným ho už nemažu. I jak měl tu suchou kůži, tak pomohl seba med.
lucinko,chudinka malá…takové trápení máte…tak snad to zmizí…
Já taky dávám čajík od Hippu,na prdíky moc netrpí,ale jak si cucne,když je potřeba,tak prdí teda parádně ![]()
A odpoledne vždy spinkáme spolu
uplně si ho k sobě natočím,zachumláme se a hned je tuhej
já pak vstanu a malej ještě dospává ![]()
Tak mě dneska přišlo porodný, tak jsem šla hned utrácet
Ne, ale vyrostli jsme z čepiček jaro/podzim, tak jsem šla koupit novou, zavazovací, protože ty nezavazovací nám lezou, no a máme dvě, protože jsem se nemohla rozhodnout kterou
Jedna s kšiltíkem, druhá bez. A ještě jsem koupila hračku, která má být sice až od 6M, ale je hrací, když se zmačkne knoflík, pověsila jsem ji do postýlky a malý už si vyhrával
Stačí, aby zavadil rukou. No a taťka prohlásil, jestli to není pro nás za trest
Ale mozeček rozvíjet musíme, ne?
A v hypernově je akce na plenky Pampers active baby, ty jsou prý nej, tak jsem si koupila balík. Zkusíme a uvidíme
Když to vyjde cca na 3,50, tak je mi to jedno který.. Rozhodně už nikdy sleep and play ![]()
Holky viděly jste zprávy??
http://www.novinky.cz/…zahrade.html
tak nemám slov…a tu ženskou znám............
nechápu.............. ![]()
Peti, tak to je síla. Já zprávy jenom slyšela na jedno ucho, zrovna jsem krmila. To je ta učitelka? Taky nemám slov.. ![]()
Ahoj holky........tak zase po delsi dobe........ ![]()
Peti, to je uplne sileny........ty ji znas?To je hruza.......
, taky jsem na to koukala jen po ocku, papali jsme......
Tobíka si taky takhle odpoledne namacknu na sebe a je hned tuhej....... ![]()
Lucinko, chudinka mala, doufam ze to brzy vymizi…
Amb, taky davame cajiky od Hippu, teda jen fenyklovy a potom pro Spokojene brisko, to je to mensi baleni a prdi po tom o sto sest........
, a hlavne ta srajda pak stoji za to...... ![]()
Vsem preji krasny vecer a jdu docitat.......
Ahoj holky, tak jsem se sem dneska vůbec nedostala. Furt mi padal internet, tak jsem to vzdala
.
Peti , ty zprávy jsem viděla. To je fakt strašný! Já takovýhle ženský nemůžu pochopit. Když to dítě nechtěla, tak proč ho nedala k adopci?? ![]()
Amber , já ti závidím, taky bych šla nakupovat
. Porodný už mi sice taky přišlo, jenže manžel bejvá dlouho v práci a o víkendu furt něco podnikáme a není čas jít někam utrácet, a sama se nikam nedostanu
. Jo a k těm čepičkám, já nevim, jestli má Mirka tak malou hlavičku, ale vůbec jsem na ní nemohla sehnat pasující čepičku. Teď teda dorostla do dvou, který jí furt střídám.
xmerssy , ahoj, odkdy se můžou dávat mimču čajíky? Já jsem naprostej Neználek, myslela jsem, že zatím můžou jen mlíčko (?).
Luci , neboj, ta vyrážka se určitě ztratí a zase bude dobře ![]()
No, a víc už nějak nestíhám, tak dobrou ![]()
Heli, ten fenyklový od Hippu je myslím od 1 týdne života, pak jsou asi 2 od ukončeného 2. měsíce a pak jsou myslím od 4. a od 6. Na každém balení je naštěstí uvedeno, od kdy se můžou. A když je vedro, tak ho dávám na žízeň a malý je spokojený. A že se nikam nedostaneš? To je škoda, já jezdím hodně na Chodov nebo do Čestlic.. Mám to nejblíž. Někdy se jen tak projdeme a nic nekoupíme, někdy za něco utratíme
Ale spíš za malého než za mě.. ![]()
Merssy, ahoj ![]()
Holky, taky nechápu, proč v dnešní době existence babyboxů neudělala něco normálního, ještě učitelka.. ![]()
Brrr, no hnus, ještě že jsem nekoukala na zprávy
…já tohle nechápu jedinou buňkou svého těla…jsou to hodně nemocní lidé, tedy jestli se dají za tohle lidmi nazvat, vlastní potomky zabíjejí jen zvířata. No, ale ta si to teda v base užije…
![]()
Čaje nedávám, už tak čůrá Laurinka jak o závod
Ona pije hodně (i přes 200 g na jeden zátah), takže lít do ní ještě něco jiného mi připadá úplně zbytečné…ani se to moc nedoporučuje. Ale je fakt, že nás už prdy tak 3 týdny vůbec netrápí, takže ani nemám důvod
Ale už teď jsem rozhodnutá začít s příkrmy kolem toho 4 -5 měsíce, prý se tím dost zmírní ublinkávání, na což se faaakt těším ![]()
No dnes si chci jít koupit něco na sebe já, máme u nás super butik s fakt „jiným“ oblečením. Ceny teda závratné, ale stejné kalhoty či sukni na někom jiném těžko potkáte ![]()
A Loli potřebuje bodýčka s dlohým, roste totiž jak ze smetany, tento týden nárust 300 g!, před chvilkou jsem ji vážila-nechávám to vždy na pátek, abych jasně viděla týdenní přírůstky.