duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65286
11.6.09 12:54

Stani…hezká fotečka :lol:
Amber poptej se a informuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.6.09 12:58

Peti, já k ní jdu až 29/6. Mám tetu lékárnici, tak se zeptám i jí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.6.09 13:16

Ahojda holky, tak jsem zase ráno byla u dr. s malou, ta vyrážka se mi nelíbila čím dál víc.. nad očima a kolem pusinky, za ušima a teď se jí to udělalo i na kolínkách měla malinký pupínky v barvě kůže, strašně suchý, vypadalo to jak ekzém, tak jsem radši šla… no ekzém to ještě není, namazala jí to nějakou mastičkou, že už to má ošklivý a teď jen promazávat průšovkou nebo-li ondřejovkou a při zhoršení mi zase něco napíše a prý to může mít spojitost s tou reakcí na očkování TBC :roll: no jsem hotová, za celý dopolko nezabrala a já už měla hlad jak vlk, tak jsem vyslala babičku s kočárkem, tak se aspoň najím :?
Navíc prdíky přitvrdily a u nás se prostě přes den nespí, a tak ráda by spinkala vidím to na ní, ale kroutí se jak hadice a nejde to ven, baby calm dávám a stejně si myslím, že už moc nezabírá, že by si už na něj zvykla :nevim:

Stani fotečka super, já snad to Ergo pořídím, abych doma aspoň něco udělala, takhle se fakt stihnout nic nedá a nechat jí řvát nechci… i když včera nepomáhalo ani nošení a usnula teprve v devět :(

Evinko super zpráva, taky se těším na fotečky :wink: a snad kluci budou hodný když budou spolu :D

Jdu se něčeho najíst, za chvilku přifrčí, tak ať mám nějakou energii…

No Angu, tak mě napadlo, že tu dlouho nebyla a Rosinka mě mrzí, že už mezi nás nechodí, asi je opravdu málo času, škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.6.09 13:17

Jo a ještě mi dr. řekla, že by to do roka mělo zmizet 8O tak to je super,nebo že se to přemění v atopický ekzém, tak to je ještě lepší, no prostě síla, no je mi jí líto, obličej v ohni a ještě ty prdíky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.6.09 13:30

Lucinko, my na prdíky používáme ten Sab Simplex a nebo fenyklový čajík od Hippu. Ten jsi nezkoušela? Když ho malý vypije, tak pak prdí jako král :D Ne fakt pomáhá.. A jemu chutná. Pak jsem ještě koupila nějaký heřmánek s lipovým květem, a to si prý můžu pít sama, a ještě fenykl s heřmánkem a anýzem, tak ten jde, ale samotný fenykl je nej :) A to ergo je fajn, sice jsem v něm malého ještě neměla, ale jak jsem si ho zkoušela oblíknout, tak je moc příjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.6.09 13:32

Luci, a ta vaše vyrážka mě mrzí, ale snad to zmizí.. Malý teď má akorát takové bílé tečky, jako tukové, tak doktorka říkala, že to budeme sledovat, a ptala se na cholesterol v rodině. Ale prý to bývá a má to zmizet, ničím to nemažeme. A jak měl malý ty potničky, tak ty jsme zlikvidovali seba medem krémem.. Ničím jiným ho už nemažu. I jak měl tu suchou kůži, tak pomohl seba med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
11.6.09 14:44

lucinko,chudinka malá…takové trápení máte…tak snad to zmizí…
Já taky dávám čajík od Hippu,na prdíky moc netrpí,ale jak si cucne,když je potřeba,tak prdí teda parádně :lol:
A odpoledne vždy spinkáme spolu :lol: uplně si ho k sobě natočím,zachumláme se a hned je tuhej :lol: já pak vstanu a malej ještě dospává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.6.09 17:31

Tak mě dneska přišlo porodný, tak jsem šla hned utrácet :) Ne, ale vyrostli jsme z čepiček jaro/podzim, tak jsem šla koupit novou, zavazovací, protože ty nezavazovací nám lezou, no a máme dvě, protože jsem se nemohla rozhodnout kterou :) Jedna s kšiltíkem, druhá bez. A ještě jsem koupila hračku, která má být sice až od 6M, ale je hrací, když se zmačkne knoflík, pověsila jsem ji do postýlky a malý už si vyhrával :D Stačí, aby zavadil rukou. No a taťka prohlásil, jestli to není pro nás za trest :) Ale mozeček rozvíjet musíme, ne? :) A v hypernově je akce na plenky Pampers active baby, ty jsou prý nej, tak jsem si koupila balík. Zkusíme a uvidíme :) Když to vyjde cca na 3,50, tak je mi to jedno který.. Rozhodně už nikdy sleep and play :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
11.6.09 20:12

Holky viděly jste zprávy??
http://www.novinky.cz/…zahrade.html
tak nemám slov…a tu ženskou znám............
nechápu.............. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.6.09 20:28

Peti, tak to je síla. Já zprávy jenom slyšela na jedno ucho, zrovna jsem krmila. To je ta učitelka? Taky nemám slov.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
11.6.09 21:06

Jojo bývalá učitelka...........
kráva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
11.6.09 21:17

Ahoj holky........tak zase po delsi dobe........ :oops:

Peti, to je uplne sileny........ty ji znas?To je hruza....... :cry: , taky jsem na to koukala jen po ocku, papali jsme......
Tobíka si taky takhle odpoledne namacknu na sebe a je hned tuhej....... :D

Lucinko, chudinka mala, doufam ze to brzy vymizi…

Amb, taky davame cajiky od Hippu, teda jen fenyklovy a potom pro Spokojene brisko, to je to mensi baleni a prdi po tom o sto sest........ :lol: , a hlavne ta srajda pak stoji za to...... :lol:

Vsem preji krasny vecer a jdu docitat.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
11.6.09 23:07

Ahoj holky, tak jsem se sem dneska vůbec nedostala. Furt mi padal internet, tak jsem to vzdala :evil: .

Peti , ty zprávy jsem viděla. To je fakt strašný! Já takovýhle ženský nemůžu pochopit. Když to dítě nechtěla, tak proč ho nedala k adopci?? :?:

Amber , já ti závidím, taky bych šla nakupovat :cry:. Porodný už mi sice taky přišlo, jenže manžel bejvá dlouho v práci a o víkendu furt něco podnikáme a není čas jít někam utrácet, a sama se nikam nedostanu :cry:. Jo a k těm čepičkám, já nevim, jestli má Mirka tak malou hlavičku, ale vůbec jsem na ní nemohla sehnat pasující čepičku. Teď teda dorostla do dvou, který jí furt střídám.

xmerssy , ahoj, odkdy se můžou dávat mimču čajíky? Já jsem naprostej Neználek, myslela jsem, že zatím můžou jen mlíčko (?).

Luci , neboj, ta vyrážka se určitě ztratí a zase bude dobře :)

No, a víc už nějak nestíhám, tak dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.6.09 23:33

Heli, ten fenyklový od Hippu je myslím od 1 týdne života, pak jsou asi 2 od ukončeného 2. měsíce a pak jsou myslím od 4. a od 6. Na každém balení je naštěstí uvedeno, od kdy se můžou. A když je vedro, tak ho dávám na žízeň a malý je spokojený. A že se nikam nedostaneš? To je škoda, já jezdím hodně na Chodov nebo do Čestlic.. Mám to nejblíž. Někdy se jen tak projdeme a nic nekoupíme, někdy za něco utratíme :) Ale spíš za malého než za mě.. :)

Merssy, ahoj :)

Holky, taky nechápu, proč v dnešní době existence babyboxů neudělala něco normálního, ještě učitelka.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.6.09 07:40

Brrr, no hnus, ještě že jsem nekoukala na zprávy :( …já tohle nechápu jedinou buňkou svého těla…jsou to hodně nemocní lidé, tedy jestli se dají za tohle lidmi nazvat, vlastní potomky zabíjejí jen zvířata. No, ale ta si to teda v base užije… :evil: :twisted:

Čaje nedávám, už tak čůrá Laurinka jak o závod :lol: Ona pije hodně (i přes 200 g na jeden zátah), takže lít do ní ještě něco jiného mi připadá úplně zbytečné…ani se to moc nedoporučuje. Ale je fakt, že nás už prdy tak 3 týdny vůbec netrápí, takže ani nemám důvod :wink: Ale už teď jsem rozhodnutá začít s příkrmy kolem toho 4 -5 měsíce, prý se tím dost zmírní ublinkávání, na což se faaakt těším :lol:

No dnes si chci jít koupit něco na sebe já, máme u nás super butik s fakt „jiným“ oblečením. Ceny teda závratné, ale stejné kalhoty či sukni na někom jiném těžko potkáte :D
A Loli potřebuje bodýčka s dlohým, roste totiž jak ze smetany, tento týden nárust 300 g!, před chvilkou jsem ji vážila-nechávám to vždy na pátek, abych jasně viděla týdenní přírůstky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí