duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
12.6.09 12:41

…jo a

mersy-malej je strašně zlatej při koupání,krásně se směje. :D :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.6.09 12:50

Jo Stanusko: mě u Lucinky to kojení i dost dlouho bolelo, tak jsem odpočítávala, jak dlouho ještě :lol: I ona byla taková - honem se najíst, aby mi neuteklo něco zajímavého :lol: . To Dan si to od začátku vychutnává. Chlap, no :lol: Ale já se taky radši mazlím jinak, čuchám k němu :) . Zas mám ale radost, jak hodně přibývá, protože o to víc já ubydu :lol:

Holky, kdy plánujete další mimi, jestli vůbec? Já mám teď nějaké období, kdy o tom přemýšlím, to mimi je takové úžasné, jsem zamilovaná :lol: Ale zas těhotná se mi být nechce, tři tak malé děti bych asi nepobrala… Na druhou stranu se bojím, že zapomenu, jak bezva to je, a už se znovu neodhodlám. Aspoň po Lucce to tak bylo, druhé jsem ještě nechtěla, říkala jsem si, co s ležícím miminem, když batole je tak zábavné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.6.09 13:06

Holky,

vy jste se zbláznili, v žádném případě sem svoje koupací foto nedám :lol: :lol: :lol: , to bych musela být hodně opilá abych něco takového udělala, a jelikož opilost u mě v příštích X měsících nehrozí, tak na foto klidně zapomeňte. :lol: :lol: :lol:

Merssy - malej je naprosto kouzelný!

Nicky - teda to je krááááásná princezna. A těch vlásků. Úplně mi připoměla Vendy, ta byla taky tak vlasatá! No SUPER!

Stanuš- já to taky beru jako jednoduchost krmení, páč jsem s Jarkem zažila půl roku kojení a pak strasti přípravy mléka, říkám strasti, protože pil i v noci po 2 hodinách, takže žádná sranda. Přes den mi to nevadilo, to jedl hlavně už i příkrmy, ale ty noci. :? :roll:
Navíc, jsme oba alergici,tak snad mu tím předávám i něco víc, než jen potravu. :lol: :lol: :lol:

Nejhorší pro mě je, že si ze mě (po vzoru Vendulky) dělá dudlík, a gumový už skoro nechce jen v krizi v kočáru a sem tam na chvilku v lehátku. :( To jsem se tomu chtěla vyhnout, a prd....... je to tu zase! :roll:

Aleesha - je pravda, že jsem třetí chtěla, ale když jsem ho měla mít už takhle později, když už byli obě děti dosti samostatné, tak se mi do toho moc nechtělo, začínat od znova. Ale je to SUPER! :wink: :lol:
Což takhle dát si pauzičku tak do 3 let malého? To už bude pohodička a zároveň ne zas tak velká změna, života. Já byla takhle spokojená, ten 3 letý rozdíl mi přišel akorát. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.6.09 13:07

Ahojda holky, tak my jsme se z procházky vrátily a venku pěkně fičí :( a jak jsem jí uvozila,tak stejně při zastavení kočárku začala brečet :? prostě prdíky jí vždy probudí, už jsem na:,–(ila i čajík, tak snad pomůže, nemám teda od hipp ale sunárek, tak snad to nevadí. Já už zkusím všechno…

Holky díky za podporu s tou vyrážkou, já jsem z toho neštastná, musí jí to i svědět a je to určitě citlivý, kolem pusinky jí to dr. nenamazala, asi nemůže, tak to má strašný, červený, pupínkatý, šílený :roll: nejhorší je na tom, že s tím nic neudělám a nezbývá než čekat :(

Příští pátek už jdeme na vítání občánků, tak jsem z toho taková na rozpacích vůbec se mi tam nechce, pořád brečíme, navíc ta vyrážka a o sobě ani nemluvím :lol: a ještě navíc má manžel odpolední a neví jestli dostane volňáska, tak bez něj to bude o ničem, tatínek by tam měl být…

Pro mě kojení byl boj už od začátku, ale mlíko bylo, tak sem se snažila aby se to tak nějak srovnalo, a stejně kojím přes kloboučky, což by se taky nemělo, ale zase si říkám, že je to lepší než nic :wink: a nějaký super pocity nepozoruju, jen ona je rozkošná jak bumbá, ale to bych asi pociťovala, kdybych jí dávala z flašky, mě se líbí u toho ty jejich zvuky :lol: :lol: naopak se těším, až dokojím a nebudu tak uvázaná u miminka a budu si moc kdykoli kamkoli odskočit bez toho abych myslela na to jestlii nebude mít hlad, a pozitivum je určitě to, že je to bez práce, to je pravda :lol: :wink:

Nicky malá je nádherná, my jsme taky drobný, ale mě to nevadí, jsem ráda, mě se to tak líbí :wink: já jsem byla klasický miminko vypapaný sunárkem, tak jsem ráda, že Terezka není vyloženě po mě, ale to se ještě může změnit, a faldíčky na stehýnkách jsou roztomilý, ty tedy máme, to po mě má, ty mě zůstaly do teď :D :D

Vítám Merssy, malej je úžasnej a má krásný kukadla 8) 8) u nás jsou úsměvy opravdu po málu, pořád jí něco trápí :roll: a s tím kojením se netrap, kamarádka to taky měla tak, dala na dr. a teď už ví a u druhýho řikala, že to udělá jinak a že ví, kde udělala chybu, a její malá je spokojená i tak :wink:

S plaváním nevím, je tu moc miminek a prý je to strašný, není tam moc indivuduální přístup, ale moc se mi to líbí a to potápění nevím, když to dítěti nevadí, tak proč ne, ale jestli bude po mě, tak se jí to líbit nebude :lol:

už to posílám, je to zase dlouhý a já se musím jít kouknout ven :D a snad mě ještě něco cestou napadne :)

Jo Peti s tou učitelkou to je síla, to bych vraždila :evil: teď když jsem máma, tak to chápu o to víc, fakt hnus, jak to může tomu bezbrannýmu tvorečkovi udělat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.6.09 13:13

Tak,co se týká dalších dětí,já mám splněno,moc jsem toužila po třech holčičkách a ty mám.Ale neříkám nikdy.....určitě ne ale v nejbližších třech letech,to by mi musela selhat antiko.

A spchování,nahoře máme i sprchový kout,je skvělý ráno nelíst do vany,ael koupeme se všichni celkem rádi,takže i dole v koupelně je vana,zase tam není samostaný sprchový kout.

Kojení mi nikdy problém nedělalo,nebolelo a šlo lehce,a přesto se rozněžňující pocity z toho,že má moje dítě bradavku v puse nedostavily. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.6.09 13:17

Jo, a nešvěte mě s hubnutím (alesho),já přes den kojím někdy i po dvou hodinách a mám dole za dva a půl měsíce pět kilo,osm sem nechala v porodnici a pořád mám na sobě + 12kg! :evil: :evil: Pravda je,že se nedokážu znormalizovat v jídle a pořád se cpu jako v těhu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.6.09 13:19

Stani naprosto mě uchvátila vaše koupelna, to závidím :oops: my máme vanu 150cm na délku, takže ji já prcek jsem tam jak skrčenec :lol: a dětičky s tatínkem, to teda nemá chybu :wink: taky už bysme mohly nějakou koupací udělat, a Ody já bych se taky nedala vyfotit ve vaně, to bude na taťkovi, na mě je strašný pohled :roll:

Ali druhý dítko 8O tak o tom nepřemýšlím ani náhodou, pořád mám v paměti těhotenství, který jsem si vůbec neužila a byla polomrtvá strachy,jestli bude vše o.k. navíc ty kila, oteklý nohy, ne ne, vím, že u druhýho to bude jiný, ale to musím tedy na chvilku zapomenout,tak za dva roky to vidím určitě, možná, ne určitě, nechci doma jedináčka :lol: ale to budeme ten náš pidi byt přistavět, protože pak bysme se sem už nevešly :roll:

Jo holky už máme doma vozíček za kolo a vypadá moc pěkně, dá se použít i na brusle, má pořádný rám a fakt je docela velkej a vypadá bezpečně, tak nějakou opuštěnou cestu už zkusíme, možná už ted v neděli,akorát nevím, jestli brusle nebo kolo, asi spíš ty brusle, pak dám foto :wink:

Dneska jsem slaměná vdova, manžel jde hned po práci pařit se směnou a ještě s nima zapít dcerku, a pak pro něj pojedu, mamka pohlídá, to mám radost, ale stejně asi bude spát v obýváku, už to vidím, to bysme se s Terezkou do rána udusily výparama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.6.09 13:21

Holky, já nechápu mámy, co kojí děti fakt třeba do těch 12-ti let.. jak o tom byla reportáž. Já se vidím do půl roku, až začnou příkrmy, bude nutrilon.. Taky se těším jako Lucinka, až budu volná! Manželka kamaráda kojila dítě do 3,5 let, to už je ale chlap, a ne dítě, tak mi to přijde divný.. Ale zase, je to každýho věc.. Já mám i mentální problém s kojením na veřejnosti, ještě že jsou v obchodních centrech ty boxíky na přebalování, kde se dá i nakojit :) Přitom svý dítě nesmírně miluju, strašně mě baví se s ním mazlit, ale přesně Stani, to, že má v puse moje prso mi žádnou radost nedělá :D Naopak mě u toho různě brní ruce, bolí záda.. Já vím, poloha, ale ono s tím kloboučkem se poloha hledá špatně a zjistila jsem, že se sice umí kojit i bez něj, ale trvá mu to jaksi nějak déle.. Víc u toho usíná.. No jo, kojení.. :)

A vyndavání a zandavání dudlíku u nás nehrozí, teda hrozí, on ho vyplivne a vzorní rodiče přiběhnou a nacpou ho zpátky :D Jinak má hrací hračky, jemu se líbí, když to vydává zvuky nebo hudbu, tak na ty se snaží sahat, aby mu to hrálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.6.09 13:22

Tak hubnutí je katastrofa, musím se opravdu začít hýbat víc, dneska jsem byla se podívat po nějakým oblečení a jsem rozhodnutá si koupit sportovní kalhoty, hned tak nezhubnu a na ty naše aktivy v těhu džínách nemůžu :lol: tak musím holt investovat…
Já mám dole jen kilo a to nežeru a jím jako před těhu, nevím, proč to dolů nejde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.6.09 13:24

Lucinko : my na vítání občánků nebyli ani jednou. manžel na takovéhle akce moc není a sama jsem tam nechtěla. Nijak mi to nechybí. S tou vyrážkou je mi tě i malé líto. Dovedu si představit, jak člověk chce mít mimi hezké a hned, ale chvíli se to musí vydržet. Danovi teď pomohla i obyč modrá indulona a párkrát jsem mu to mázla i tím pityolem (nebo cokoli se zinkem, na opruzeniny)

Ty zprávy jsem viděla taky…hrůza, zvlášť když má člověk doma podobné malé mimi a dovede si to živě představit. Fakt nechápu, že to někdo může udělat :twisted:

Stanusko: já se pořád děsně cpu :roll: , ale váha mi teď jde dolů tak 0,5kg týdně, ale na bocích mám pořád dost špeky, co mi lezou z kalhot :(

Ještě vás nalákám na nové fotky na rodině :)
http://rodina.cz/…103489_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
12.6.09 13:28

Hubnutí je u mne zakázaný tééma :twisted: :lol:
S tím prevenarem - recept mi napsala dr. a to si pak vyzvedneš v lékárně. Buď dřív a máš ho doma v ledničce a nebo než jdeš k dr. (některé lékárny ho nemají skladem a objednávají). Stojí 2100,– mně se podařilo ho sehnat za 1800,– (jo jedna dávka - budeš potřebovat tři). Já už je mám i dr. v ledničce s tím, že je mi fuk, kdy mi ho naočkuje. To se dohodneme, ale vypadá to, že toho 1.7. dostaneme první dávku.
Malá Lukrecie je nááádhernáá!!!
Lucinko - já taky kojila přes kloboučky. Naštěstí už teď to jde i bez nich. Chce to zkoušet. Sice to ze začátku dost bolelo, ale je to bez nich takovááá pohoda. Nemuset je vyvářet, furt tahat s sebou. Nebo si pamatuju, tak měl mamlas plný klobouk mlíka a začal se smát - takže jsme byli furt o mlíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.6.09 13:37

alesho-no,když si vemu,že je žofii +-10týdnů,tak by tomu půl kilu za týden odpovídalo,ale já jsem ještě během prvních čtrnácti dnů zhubla dvě kila,takže ty tři mám dole během osmi týdnů. :roll: :roll: štveš mě. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
12.6.09 13:44

Tak já vás zkusím nalákat k nám na stránky :D :D :D
Cože mám dělat? Pást? Koho? … tůůůůdle …
http://www.tygrik.unas.cz/…c/ondra1.jpg /> Prosím…ještě jednu pohádku…
http://www.tygrik.unas.cz/…ic/ondra.jpg /> poprvé ve vaně
 http://www.tygrik.unas.cz/…_MG_0261.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.6.09 13:50

Teda Tygří, Ondrášek ne fakt nádhernej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.6.09 13:52

tygříku-tak malej tygřík je skvělej,nemá chybu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí