duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
15.6.09 00:07

Ody, chudinka Peťko, to ho teda musí bolet jak čert :( Ať se to brzo spraví a zítra už je to OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.6.09 00:17

Tak už se mi to podařilo propojit - takže fotečky :lol: Je to všecko z mobilu, zvlášť ta poslední je focená v rychlosti, takže kvalita pokulhává… :roll:

Tak takto jsme tu s psíkama existovali :roll:
http://rodina.cz/…o_0243_1.jpg /> http://rodina.cz/…o_0244_1.jpg

Jedna z kočárku
http://rodina.cz/…o_0241_1.jpg

Úsměv
http://rodina.cz/…rafiexxx.jpg

Pasáček :lol:
http://rodina.cz/…o_0246_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.6.09 02:11

Angu - krásný pejsánci. Vidět je v tom bahně pro Tebe musela být radost, co? :-) Samíkovi to v té mikině moc sluší :) Že se Samík přetáčí, to je šikula. Náš Mates bude patřit k těm línějším… :-D

Mates už konečně plodí první pokusy o pasení, ale většinou se to v závěru (po dvou, třech minutách) neobejde bez řevu, tak zase s ním rychle na záda.

Dala jsem foto na rodinu, sem se mi to nedaří vložit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
15.6.09 07:43

Fotky všechny úžasný! :-) Se ti nedivím Angu, že jsi nestíhala.

A Peťka je mi líto, snad to bude rychle zahojený.

Já teď asi nebudu chvilku přispívat, mám nějakou krizi. Jsem strašně nevyspalá a leze mi to brečení hrozně na nervy, tak se mi nechce si tu furt chodit naříkat…mám pocit, že dělám první poslední a je to na nic. Nejhorší je, že kolikrát už ani neutěšuju, jen mlčky přebaluju, houpám, kojím, úplně apaticky. Pak si nadávám, jaká jsem mrcha matka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
15.6.09 07:46

Mispulin a Angu…krásný dětičky :lol:
A Angu…náš malej tě asi pořád volá…nebo aspon vydává zvuky…angu angu… :D :lol:
A všem přeji krásný den… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
15.6.09 08:31

Ahoj holky

no řeknu vám, byla to fuška vše aspoň zběžně přečíst :lol: No my o víkendu využívali krásného počasí a taťky, takže na počítač nebyl vůbec čas :wink:

Mám ale hroznou radost…nevím, ale myslím, že jsem vám psala, že máme problémy s blinkáním…tak jsem se po několika ránech, kdy Loli vzbudilo blinkání ve 4:30 po kojení v 3:30 už naštvala a rozhodla se v sobotu na:,–(it Nutriton…světe div se, ono to asi VÁŽNĚ FUNGUJE :D …ale změnila se tím spousta věcí, asi dřív Laurinku dost pálila žáha, protože je teď mnohem spokojenější a dnes spala od 20:00 do 5:15 8O 8O 8O…no já už z toho byla až nervózní :lol: , ale prsa to zvládly, no ani se nedivím, ona včera celé odpoledne nespala, večer vytáhla obě prsa (1 před koupáním a pak ještě obě po koupání-kolik vypila netuším, ale min 250 g) a vytuhla mi v náručí. A fakt neblinká, jen občas trošku v koutku nebo těsně po kojení. No já mám takovou radost že je jí dobře :dance: ale nesmím to zakřiknout, vím, že to může být třeba přechodný stav, u dětí nikdy nevíte :lol:

Omlouvám se, že nereaguji, ale všrm moc chválím fotečky, děti fakt nádherný!!! A dokonce se sem vloudili i psi , z těch musela mít Angua radost, takoví bahňáčci :lol:

Všechny vás moooc zdravím a snad zas nakouknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.6.09 08:52

Ahoj všem, tak jsem dočetla a prohlídla fotky.

Stani, holky jsou kouzelný! Moc jim to sluší, fakt princezny :) A Žofi má krásný úsměv :)

Mispulin, Julinka je taky nádherná princezna a brácha už je teda velkej brácha :)

Angu, no konečně :) My jsme věděli, že hlídáš psy, proto jsem taky psala, jestli jsi už neutekla do polí :D Já myslela, že i přes hlídání se na nás přijdeš kouknout, ale když jsem teď viděla bahňáka, tak chápu :D Jo a rozpis očkování na ten prevenar je na www.prevenar.cz - když se nechá očkovat až v 7. měsíci, je o jednu dávku méně, jsou 2. Alespoň nám to tak říkala doktorka. A Samík se už přetáčí? To mě teda dostává, Žofinka si sama dává dudlíka, Samík se přetáčí, a ten náš lenoch? No alespoň že už mi včera shodil brýle z obličeje, taky začíná chytat :D

Ody, chudák Peťko. Radim měl ten vřídek tak asi 1/6 toho vašeho, fakt maličký, a stejně tam toho bylo strašně moc. Hlavní je, že se mu to už uvolnilo a bude jenom líp.. Chuděra malej.. Bolet to ale musí pekelně.. Taky by si zasloužil dortík :D

Bee, to vážně ten Nutrilon tak pomáhá? Tak to je super :) A to ho dáváš na noc?

Suvi, tak Ty kupuješ Manducu? :) Je pěkná :) Na moje mohutné tělo by prý nebyla :) A jinak sem choď, kde jinde si máš postěžovat.. Náhodou, náš andílek byl včera tak protivnej, že nebýt na chatě s babičkou a prababičkou (teda mojí mamkou a babičkou), tak bych asi taky zešílela. Ty dvě se tam o něj staraly, to byla pohoda :) On nesnáší vedro, byl fakt děsnej :) Teď chvilku spal a už se tam zase kroutí.. Jsem zvědavá, co předvede dneska :)

Ještě jsem postřehla Ellen, Heli a Petru, ale holky nevím, na co reagovat, tak vás jen zdravím :) Snad jsem na někoho nezapomněla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.6.09 09:21

Jo, holky, ještě větší radost jsem měla, když se ten hroch obrovský po bahenní koupeli vyválel mamce v keřích a shrnul všecku mulčovací kůru dolů - a když jsem se to pak pokoušela uhrabat, tak mi pomáhal a hrabal taky :lol:

Ellen , Samča se taky po chvíli vzteká - ještě neudrží hlavu jak dlouho chce, takže mu pomalu začne padat a pak už ji nemůže zvednout, tak je nepříčetný, že zas nic nevidí :lol:

Suvi , určitě nejsi špatná mamka, když jsi prostě udělala všecko co šlo… Já už jsem taky občas otupělá, rozhodně už nenadskakuju při každém kňourání jak dřív - a to Samík rozhodně tolik moc nebrečí - většinou jsou to jen chvilkové nářky… Tak se neboj, ono se to spraví - do patnácti brečet nebude :wink:

Peti , tak že malého zdravím :lol:

Bee , no jak můžeš být nervózní v noci? :lol: Já bych to asi s velkou radostí zaspala - možná těch 5:15 by byl pak docela šok… Super že to Laurince pomáhá - kdy ho dáváš? Před spaním?

Amber , to já jsem si taky myslela, že se přijdu kouknout, taky jsem po pár dnech jakože na 5 minut šla, ale jak jsem viděla, co bych měla dočíst, tak jsem to vzdala… No aspoň napsat jsem mohla, že žiju, to je fakt :oops:
Dyť Radim je tak šikovný, zase hodně povídá, to Samík jen když má náladu - většinou po ránu. Ale ten dudlík by se naučit dávat mohl - zatím si ho umí rukou vyrazit a opačným pohybem ho zkouší zase na:,–(it - a hrozně se diví, že to tak nefunguje :lol:
Díky za ten odkaz - tak ne 3 ale dokonce 4 - poslední teda až ve 2 letech…
 http://www.prevenar.cz/…SCHEMA_n.gif

My jedem dnes do práce - do knihovny, potřebuju vypálit nějaké Cimrmany v mp3 :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
15.6.09 09:25

Beetree jojo Nutrilon je na blinkání prý super,tak at je malá spokojená :wink:
U nás to vypadá už dobře,malej papká a neřve jako včera,už zase i spokojeně hajá a usíná… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
15.6.09 09:35

Tak jsem zběžně dočetla - fotečky super!!! Samík je šikulka!
Suvi - taky si chodím jen stěžovat :D
Já jsem mom. taky vyřízená - malýho podle mě trápí zácpa. Dostal do mudry železo, že ho má hraniční :cry: Budí se mi každou hoďku s brekem, musím ho protáhnout, pochovat a pak hoďku spí… a zase. Takže mám fakt dost. Navíc se mi totálně oprudil, takže už jsem fakt jednorázovky vyhodila a látkuju jak o život, zatím se mu to teda moc nelepší :cry: :cry: Si připadám jak neschopná matka, co má opruzené dítě :cry: a to mám pocit, že nedělám nic jiného než přebaluju, takže to moc nechápu :(
Jo a ještě hnusně závidím - já chci taky, aby si malého někdo vzal na hoďku v kočárku ven…prosíííím :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
15.6.09 09:39

Tygříku,taky jsme měli opruzeninky a pomohl ten sudocrem a taky kremik z DM..v takové zelené krabičce kulaté…a taky naháčkujeme když to jde…
Angu…to je sranda,jak loví ten dudlík,když mu vypadne vid…hubičku dokořán tím směrem,kam mu vypadl a hledá a hledá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
15.6.09 09:44

Peti - sudokrém vyzkouším - díky. Jinak taky naháčkuju :wink: Včera jezdil s nahatou prdkou celý den :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
15.6.09 09:48

Jo a když je jen počůranej,tak ho jen lehce otřu a nemažu a opruzeninka je pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.6.09 09:53

Jo, Peti, přesně, někdy ho má tak tak u pusy a snaží se ho vcucnout :lol: Nebo se ho dotýká rukou a zkouší dávat tu ruku k puse - ještě netuší, že ho musí nejdřív vzít :lol:

Tygři, chudák prcek, zácpa je potvora :roll: Mně se Samík začal opruzovat, když jsme začli dávat na noc tu druhou plenku :roll: Je fakt, že ho teď v noci moc nepřebaluju, páč jsem zdechlá v polospánku rozepínat tolik vrstev a rovnat látkovou plenku, ale myslím, že je to i tím, jak je v tom horko… Sudocreme u nás taky zabírá - sice pomalu a pozvolna, ale jo…

Naháčkování chci taky zkusit, ale mám strach, že se mi po… do kočárku, popř. ho celý pokropí i s případnými kolemjdoucími :roll: :lol: Jak to děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
15.6.09 10:00

No my teda naháčkujeme jen doma…na jednorázových přebalovacích podložkách,protože klasika,jak chvíli leží nahatej,hned se pokadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí