duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
16.6.09 16:16

No jo Ody, je to fakt, čte to tu kde kdo.. Co je s tím zamykáním Angu? :) Já vím, není čas.. Měly jsme to vyřešit, dokud dětičky ještě byly v „inkubátorech“ :D Tak se Ody odnaser :) Jsme s Tebou.. a prkotiny kolikrát naštvou nejvíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.6.09 16:32

Amber ,tu samolepku na auto máme a je fakt moc pěkná.

• Citovat
  • Upravit
14500
16.6.09 16:36

Ahoj Fyzikářko :) Jsem si tak říkala, jak jsi přišla na tuhle přezdívku, jestli jsi učitelka nebo co? :) Jinak věřím, já budu muset zabojova, a nebo ji prostě objednat a bude tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.09 16:43

Holky, kaju se, jdu hned napsat Lesině, ať se nám Ody může svěřit :lol:

Samolepky na auto jsou boží, mně se víc líbí taky ty fotky, ale zas je fakt, že po čase je potřeba samolepku aktualizovat :lol:

My máme v autě tohle:
http://i441.photobucket.com/…oardCarS.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.09 16:51

Tak už to tam teda má… :D A ty si z toho Ody nic nedělej, ju? I když, jak říká Amber - prkotiny dokážou rozčílit kolikrát nejvíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.6.09 16:54

Amber ,učím matematiku a fyziku. A neboj se,ta samolepka jde pěkně sundat,měli jsme ji na autě našich než jsme si koupili svoje a šlo to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
4425
16.6.09 17:33

Ahoj,
tak my už máme bazén. Napouštění trvalo 6 hodin, ale už je hotovo. teď ještě to počasí :x

Dočítat dnes nestíhám, možná zítra ráno, až se bude Lucka koukat na pohádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
16.6.09 17:54

Tak mi dnes přišly ty čepičky háčkovaný, jsou naprosto úžasný, jednu mám větší a jednu menší, až na:,–(íme, tak hodím foto sem :wink:
Jinak na obličeji už nám vyrážka ťuky ťuk mizi, jsem strašně ráda, na vítání občánků snad bude o.k. :D

Ody to mě mrzí, že jsi tak nazlobená a že nám to sem nemůžeš napsat, zrovna dnes mě to taky napadlo, jak sem píšeme o sexu atp.že si to vlastně všichni čtou, i když jsme teda inkognito, ale stejně :?

Angu v pohodě, zapoměly jsme na to všechny :lol:

Ali bazén závidím, já doufám, že příští rok se taky dočkáme :D

Já jsem se dnes taky nasr… jdu pro kočárek a manžel ho dopoledne zapoměl zakrýt a ležela tam kočka, já myslela, že jí zabiju :evil: je to s nima čím dál horší, lak na autě máme celý poškrábaný protože se po něm madam procházejí, prostě katastrofa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.6.09 18:02

Tak mi přišel kolotoč, nainstalovala jsem ho na postýlku abych se rozptýlila, je fakt super, nakonec jsme objednali ty medvídky s projekcí od FP, měla jsem půjčený obyč. a moc se mu líbil, tak jsmetedy koupili drahý. :wink:
Malý právě usnul v lehátku za houpání. Zlatý FP.

Angu - díky za to uzamčení, jsi poklad.

A taky Prosíííííííííím, tu ovečku Shaun musím mít na skle auta!!! Kde, kde, kde?!?!?! :?: Já jsem ujetá na ovce a želvy všeho druhu. 8) :lol:

Holky až budem zamčení tak se vám svěřím.......... je to peklo. :evil: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.6.09 20:32

Ahojík…
tak samolepky na autí super…ale já už mám…Matyášek v autě a teda bez fota,jen obrázek klučíka
A Amber,prcka bych nebudila,at spinká :lol:
My byli na srazíku a malej to celé prospal :lol:
A uspávání…po koupání ještě dokrmím a kolem 8 jde do postýlky,at spinká nebo ne…když ne,tak se ududlá a usne stejně sám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.6.09 20:33

Ody…nesmutni a netrap se :lol: ráno bude líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
16.6.09 20:58

Tygre , klidne koj, jak si Ondra rekne. Jestli je ted buclatejsi, je to jenom dobre, aspon ma zasobu, kdyby prisla nejaka nemoc. Kojeni po 3-4 hodinach je idealni, ale i kratsi intervaly jsou v pohode. :) Kdyz nejak extremne neblinka, neni duvod kojeni omezovat.

Amber , pokud Radim primerene pribira, tak bych si to jeho spani uzivala a nebudila ho. 8) Jenom kdyby pribiral malo. Pry kdyz je prestavka mezi kojenim vic, jak tech 5-6 hodin, detske telicko si zacina brat energii ze zasob, takze mimco hubne.

Lucinko , seboreu ma Martinek dodnes, porad se mu vraci. Ale atop. ekzem nema.

Zitra jedeme na plastickou chirurgii, jsem zvedava, jestli nam neco poradi s tim kojenim. Moc tomu neverim, ale co kdyby.
Vcera uz jsem projizdela MMB a zacnu dokupovat lahvicky a savicky a termoobal a nejspis i el. odsavacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.6.09 21:11

Ještě jsem se chtěla zeptat Tygříka, jaký bere malej železo a kolik denně? Náš Maltofer a bere 2× denně 3 kapky. Zrovna dnes večer jsem mu je zapomněla dát. Taky po nich začal kakat míň, ale když jsem je vy:,–(ila na určitou dobu, nijak se to nelepšilo, tak to asi zas tolik tím nebude (u našeho prcka). A ještě k těm vlhčeným ubrouskům. Mám z babylove, ale skoro je nepoužívám, nakoupila jsem hromadu Perliček od Eone, to jsou suchý ubrousky, jestli znáš a postříkám si je vždycky vodou plus prdelku vodou, takže jsou vždycky „zaručeně čerstvý“ :-). To mě jen tak napadlo ještě k těm opruzeninám.

A kromě Rybilky je ještě ta Weleda, co má myslím Amber, tu mám taky, potírám jen, když je červenější, jinak Bepanthenem. Strašně moc holek si to ale chválilo, že likviduje rozjetý opruzeniny moc dobře.

Strčila jsem ho dnes do Manducy a brečel, kurnikšopa! Zítra půjdem na prochajdu se psem, doufám, že si zvykne a brekot byl to z něčeho jinýho…

Titty hned zítra napiš, držím palce na dobrý zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.09 21:37

Luci, a jeden by si myslel, že budou mít miciny sametové pacičky :lol: Já už jsem taky našla kočku v kočárku, ale věděla, že nesmí, protože už jednou jsme se o tom „bavily“, tak mazala jenom mě viděla - potvora :lol:

Ody, drahý to koupil normálně v dětském obchodě, teď se na to dívám na Guglu :lol: Když si zadáš „ovečka timmy v autě“, tak ti vyskáče hafo odkazů…
Tak nejen DM, už i FP děláš reklamu? :lol: :lol: :lol:

Titty, tak dobře zítra pochoďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
16.6.09 21:47

Ahoj holky, tak jsem dneska odmaturovala z vkládání obrázků na internet, tak vám sem hnedka jeden nebo dva dám. Je to z dnešního rána.

Takhle se směje v postýlce na kolotoč:

A takhle byla naladěná po „obědě“:

Je to prostě moje sluníčko :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest