duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
16.6.09 21:47

Angu sametový tapičky bohužel nemají :evil: no je to k zbláznění, to já se s nima o tom můžu „bavit“ jak dlouho chci a vůbec to nepomáhá :lol: :lol:

Titty taky držím pěstičky :wink:

Suvi děkuju s těma mastičkama, já už fakt nevím, teď jsem zkusila pythiol teď ani nevím, jak se to píše, mamka řikala, že to používaly dřív, ona ty pupínky má i na pipince a na zadečku je opruzená až hrůza, ale strašně do sucha :roll: :roll: a přečetla jsem si, že ta dermatitida, co má je druh nějakých kvasinec, což je taky vlastně plíseň, tak když nezabere nic, tak jdu do imazolu a uvidíme :?

Peti ty máš doma andílka :lol:

My taky dneska byly moooc hodný a po každým probuzení úsměv, takže zítra očekávám den hrůzy, máme to na přeskáčku :lol: :lol:

Holky pouští se vám miminka prsa, já kdybych jí po těch 20 minutách neodtrhla, tak pije i hodinu 8O hrůza a to musím fakt hlídat, protože každá minuta navíc a zvrací :roll: :roll:

No nic už chrní, tak se jdu taky zhroutit a nabrat hodiny, než zase bude budíček.. dobrou… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
16.6.09 21:49

Hel koukám taky vyloženě spokojené a vysmáté miminko, super fotky :potlesk: mě se bohužel ještě úsměv nepodařilo vyfotit, dneska je rozdávala jinak se spíš mračí… :lol: no nic už fakt jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
16.6.09 21:57

Suvi, maltofer máme taky 2×5 kapek. Kolik jich nakonec sní nevím, protože to vždycky vybrindáme všude a ještě pěkně barví :twisted: Jo a zácpu nemá :D Asi jenom včera nějak míň kadil - teda vůbec - dneska se pos* třikrát.
ubrousky jak je zapruzený nepoužívám, používám čistící pěnu.
Jo - malej dneska objevil ruce. Objevil, že se si může cucat kloub u ruky a furt si ho rve do pusy :roll: Jestli bude po mně bude ho tam mít ještě ve čtyřech letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.09 21:59

Luci, tak to naše kočky moc dobře ví, kde je jejich místo, ale furt to budou prostě zkoušet - kdyby náhodou :lol:
Prsa se Samík pouští, ale proto, že dělá u toho kraviny a neteče mu to. Ale i když se pustí, tak se vzteká, že ho nemá a musím ho furt přikládat, dokud není spokojený :roll: To je taky těžké odhadnout kdy to bude, aby se nepřepil, páč neví kdy má dost a taky potom blije… :roll: Většinou ho dám jakože na odříhnutí a když se ještě vzteká, tak mu znovu dám - pak je většinou klid… No, takže jsme vlastně úplně jiný případ než vy :lol: :lol: :lol:

Helu, tak tomu říkám teda úsměv! Paráda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.09 22:04

Myslíte, holky, že vlhčené ubrousky podporujou ty opruzeniny? Je fakt, že někdy Samču pak ještě osuším, protože bych ho zapínala navlhčeného :lol:

Normálka, jdu se zítra stříhat, asi že na krátko - dítě mi začíná chňapat po vlasech a stejně už to mám jakési divoké a nebaví mě to :lol: Tak jsem zvědavá, jak dopadnu… Jo a dneska jsme poprvé stříhali nehtíky, přestaly se odlupovat, potvory - celkem v pohodě, čekala jsem, že to bude horší - a to byl u toho plně při vědomí :lol: :lol: :lol:

Jináč od Lesiny zatím žádná reakce, tak budem vyčkávat… Snad se ozve brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
16.6.09 22:08

Jo, vůbec nestíhám reagovat. Pročetla jsem vás v rychlosti, tak zareaguji tak všeobecně.

Opruzeniny - otírám ji normálně vlhč.ubr., už mám asi 4 balík. Pokaždý jinej, protože to byly dárky. Ale žádnej rozdíl jsem nezpozorovala. Vždycky jí ale ještě utřu suchou látk.plínou, aby nebyla „mokrá“. Mažeme Rybilkou a nemůžu si stěžovat (ťuk, ťuk, ťuk, abych nezakřikla). A švagrová používala na suchou kůži Excipial U Lipolotio a moc si to chválila. Tenkrát si to ještě nechávala vozit ze zahraničí, ale teď už je to i u nás (nebo to tenkrát bylo jen na předpis?, už nevím).

Noční spaní - naše dr. hned při první prohlídce říkala, že v noci jí máme nechat spát, jak chce, a přes den jí můžeme budit, kdyby spala víc jak 4,5 hod., aby si zvykla na denní a noční režim. Takže v noci nebudím a malá spí od 9 do 5. Proč bych jí (a sobě taky) to kazila? Přes den dýl jak ty 4 hoďky nespí. A teď už i toho spánku přes den ubývá. A myslím, že pokud vám mimča přibývají a jsou spokojená, tak děláte všechno dobře :)

Kočky - koukám, že jsou všechny stejný ;). Tu naší jsem už taky 2× nachytala v kočárku. Naštěstí byl prázdný, ale stejně… Ony totiž mají rády, když jsou trochu výš a krytý ze stran, což v kočárku přesně mají.

Titty - s čím jdeš na plastiku, že ti tam poradí s kojením?

Ody - netrap se, ať je to co je to. Dej si čokoládu a nech to koňovi. :)

Já jdu ještě složit prádlo. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.6.09 22:10

Jéé já chci jít taky na krátko…stejnej důvod :-) :-), ale čeká mě to až 2.7. dřív nebylo místo. Vypadám jak Ezop! :-)

No jo, vlhčený ubrousky to můžou podpořit, ale spíš ty sajrajty, co do nich dávaj, osušit prdelku je ale základ, to každopádně.

Broučci jsou to všichni, ti naši prcci, dnes jsem zas nějak rozněžnělá, chjo, asi se mi ty nálady ještě pořád střídají. Když se vztekám, jsem pak na sebe naštvaná…on za to, malej můj jeden myšák nemůže…že máma někdy nemá trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
16.6.09 22:23

Téééda, ty vogo, než jsem napsala tu svojí zprávu, tak tady přibyly další, takže ještě jednou zareaguju :)

Kojení - nechávám malou dokud se neodpojí, i když dneska skoro pokaždý po kojo blinkala. Tak to asi zase začnu měřit a po 10 min. jí nechám odříhnout a pak se uvidí, jestli bude ještě chtít.

Luci - jo, spokojená snad je, jinak by víc brečela než se smála :), ale brečení jí taky jde :cry:. Ale vyfotit úsměv dá někdy zabrat. Dneska jsem to fotila mobilem a ten má trochu zpoždění, takže vždycky než to vycvaklo, tak už byl úsměv pryč. No ale asi 4.pokus se zdařil :)

Tygříku - Mirka si taky cpe do pusy celou ruku. Snažím se jí to odnaučit dudlem, ale moc ho nechce, vyplivává ho a ještě se potom víc rozčiluje :(.

Angu - někde jsem se dočetla, že právě ty vlhč.ubrousky způsobují opruzeniny. Jenže nasucho se to dost dobře otřít nedá, žejo? Proto jí pak ještě suším tou látkovkou a taky jí nechám chvilku vyvětrat.
Ke kadeřnici jsem objednaná na příští pondělí. Už to potřebuju jak prase drbání :) :).
Nehtíky už jsme stříhali asi 2×, ale zatím jen na rukou. A vždycky ve spánku, protože jsem se při vědomí neodvážila. Jsem srabík :oops:.
Jo, a Lesina prý dneska není na PC. Já jsem taky něco potřebovala a někdo mi poradil ať napíšu Šárce. Tak to taky zkus.

Tak a už jdu. Pápá Lálá Tinky Winky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.09 22:30

Helu, ta naše chtěla právě popvé do už obsazeného kočárku, takže jsme si popovídaly velmi důrazně :lol:
Tak budu asi sušit důsledněji… Dneska Samča naháčkoval na bříšku - vyřešila jsem tak problém „kropič“ - doufala jsem, že kakání by tak daleko neletělo… Ještě že byl na bříšku, počural komplet celou přebalovací podložku :lol:

Suvi, tak si pak můžem sdělovat dojmy z krátkých účesů :lol:

Zamykání už dnes asi nechám tak, stejně nás nikdo o půl jedenácté v noci už zamykat nebude a Lesina si to snad zítra přečte… Kdyby ne, tak zkusím tu Šárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
17.6.09 08:24

Ahoj holky a miminka :lol:
tak jsem dnes ráno vzala prcka asi v 5 do postele,byl nějaký mrzutý…a jak byl u mě,hned vytuhl…
A teda mám od rána myšlenky holky zase.....dovedete si představit,že by vám po roce řekli,že miminka v porodnici vyměnili,jako se to stalo??
Já teda absolutně ne…
Cucání rukou u nás taky jede…ale já teda místo ruky dám dudlík a cumlá si dudla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
17.6.09 11:20

Peti - ani te´d si to nedokážu představit, natož po roce.

po utření prdky taky suším, teď místo ubrousků používám čistící pěnu.
A víc nestíhám - svíjí se mi vztekloun na ruce - jen držím palce Suvikovi, aby se malému v nosítku líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.6.09 12:29

Uff, to zase byly romány :D Já měla včera tu masáž večer, kamarádka se tu zdržela do noci, a pak jsem už neměla sílu, chtělo se mi děsně spát :) A dneska ráno jsem už 3× kojila, malý naspal asi hodinu, jinak si hraje. Včera jsem udělala vychytávku v postýlce - z takových těch plastových „céček“ pro děti jsem udělala hrazdičku a na ní navěsila hračky, tak má co pozorovat :)

Ke kadeřnici jdu v pátek :) Jen nevím, na jak krátko si to nechat, vlasy se mi jemně kroutí, takže krátké se udržují dost špatně, dělají si co chtějí, žádné gely, pěny ani tužidla nezabírají.. Jen lehce, a to je naprd..

Luci, sice jsme inkognito, ale ty fotky nás a rodiny taky lecos řeknou..

Angu, super, že budeme zamčené :) Jak to pak vlastně funguje? To budeme mít nějaký heslo?

Heli, krásné fotky a gratuluju k maturitě :D

Ody, furt se trápíš? Kašli na to.. :)

Suvi, Manduca už dorazila a prckovi se nelíbí? To je blbost, to byl určitě prdík :) Být mámě tak blízko se snad musí líbit všem :) Ten náš prcek je mazel, jak si ho chovám, položí si na mě hlavu a jakoby se chytne rukama a drží se jak opička :) Tak ať je to lepší!

Titty, tak snad pochodíte na plastice dobře..

Přispíval ještě někdo? :) Já mám fakt sklerozu.. :)

Jinak ty kočky, máme doma dvě. Jednou jsem nechala v obýváku korbu na kočár a co myslíte, jedna si zalezla dovnitř a druhá si ležela na ní na tom krycím kusu. Myslela jsem, že budu vraždit! Máme naštěstí takový ten lepicí váleček na chlupy z HM, je fakt super, tak jsem kočár „odhmyzila“ od chlupů a zavírám ho nahoru do pracovny, aby tam ty káčy nelezly. Jinak do postýlky dole lezou v noci, s tím hold nic neudělám. Zakázané je přece nejlepší :) Když mě ale ta jedna fakt naštve, tak poslouží postřikovač na kytky, trocha vody a ona mizí, jinak je to zmetek nad zmetky :) Člověk jde kolem a ona sekne! A našeho malého ještě neadoptovala, a to jsou jenom doma, ven nechodí.

Vyprala jsem, ženou se mraky, tak doufám, že mi to venku nezmokne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.6.09 12:46

Ahoj,
ty jo Amber, ještě žes mi to připomněla :) . Jen co to napíšu, musím jít sebrat prádlo.
Dan se včera tak pokakal, že to měl i na zavinovačce, a jak jsem ho chovala, tak i já na kalhotech :roll:

Titty: to jdete na ty Vinohrady? Tak pak napiš, jak jsi pochodila :)

Já chtěla jít nedávno ke kadeřnici, ale když jsem se objednávala a zmínila jsem, že budu mít asi sebou mimi, tak ona řekla že ne :evil: Naivně jsem si myslela, že v dnešní době děti nejsou překážkou. tak jsem jí praštila telefonem :P A barvu jsem si dala doma.
Teď mi začlo to poporodní vypadávání vlasů. Línám jak náš králík :roll: :lol: Jak jste na tom?

Dan nedávno taky objevil ruce a cpe si palec do pusy. Snažím se ho měnit za dudlík, jak to jen jde. Dudlík se pak odnaučuje líp než palec :)

Ubrousky: ty Dm jsou příjemné, moc chemicky nesmrdí a taky vždycky ještě osuším. Nejlepší je asi obyč voda, ale na to jsem moc líná :oops: Ale Suvi, to je super nápad namokřit ty suché ubrousky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.6.09 13:31

Ali, co to je za kadeřnici? Já chodím k jedné, která je v Hrnčířích nebo na Hájích, střídá to, a té mimi teda nevadí! Říkala, že přijdu s malým a nevadí :) A je levná, a stříhá obstojně, za oba s přítelem dáváme za střih 350 Kč. A za barvu bere 600-800, ale nevím, jakou používá. Kdybys chtěla, dám kontakt :)

Teď mám ubrousky Huggies. Byl to dárek: Jsou super vlhké, ale trhají se :( Jinak používám Pampers nebo DM, ale malý to nějak dobře snáší všechno, takže opruzený není.. A nebo je to tím, že furt mažeme tou weledou?

Ruce a paleček, tak ten víme, že máme už od narození.. V porodnici si hned strkal palec do pusy, tak to jsme zarazili dudlikem, a někdy si strká celou ruku. A včera si chytil nohy :) To je sranda, jak nám ty děti rostou, co? Nedávno se rodilo, a už pomalu budou mazat po pokoji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 13:37

Tak ostříháno, hodím pak foto, jak se vyfotím… Zprovoznila jsem starý kočárek ještě po mně a hodila ho na balkon, tak má v něm dneska Samča premiéru - dala jsem ho tam a doufám, že bude chrupat :lol:

Amber, moc nevím, jak to funguje, očekávám, že se to dozvím záhy, ale představuju si to spíš tak, že se nějak naklikají členové, kteří mají do diskuze přístup a když pak budeš přihlášená, tak se tam dostaneš… Ale to by určitě přesněj napsal někdo, kdo už se nějaké uzamčené diskuze účastní…

Aleesho, tak to je drsné, že děti ne… Já bych reagovala stejně - já jezdím nadrzo všude i s kočárem… Jestli jim vadí, že mám kočárek, tak taky můžu nakupovat u někoho jiného, že jo :wink:

My používáme ubrousky Pampers, hezky voní… A co že je to za suché ubrousky? Jakože třeba papírové kapesníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí