duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
17.6.09 13:39

Angu, necháme se překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.6.09 13:39

čauky, koukám, že řešíte uzamčení diskuze - vlastně proč z toho předtím sešlo?
Amber -kolotoč od FP s medvídky máme taky. Nejvíc na něm oceňuji to dálkové ovládání. Neb holky v noci když nechtějí spát, tak jim ho pouštíme a oni čučí a jakmile přestane hrát, tak se začnou zase hned prtlat. Tak my jen znáčknem tlačítko a jede znovu. :wink:
Aleesho - to je moc mila kadernice. :? Jinak my tu mame ted taky novy bazenek, tak si tam uzivam, kdyz Kuba spi:)
ubrousky -měla jsem zpočátku ambice používat vodu a žínku, ale ubrousky jsou pro mě fakt komfortnější. zkrátka to pak ještě přesuším.
plastika a kojení ??? 8O 8O Nechápu! To se na plastiku chodí i kvůli tomuto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.6.09 13:44

http://www.4babies.cz/…one-3-657990

Prostě ubrousky jak ty vlhký, akorát že jsou suchý :-) :-).

Budí se mi potvora…

V Manduce dnes dobrý, akorát se teda hlavou praštil o mou klíční kost, jak mu lítá ještě hlava…to bylo plakání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.6.09 13:47

Ibri: Titty tak jde kvůli tomu rozštěpu.

Amber: kontakt na kadeřnici si ráda vezmu, díky :) Já ještě neobjevila žádnou, co by mi vyhovovala, krom jedné naší příbuzné, jenže ta má straaašně moc práce :(

Mějte se, razíme s dětmi na hřiště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.6.09 15:22

ahoj,
moc se omlouvám,ale poslední dny jsou dost náročné.Včera drahý odjel na vykecávání pracovně na den a noc a já musela zvládnout s kámoškou ZOO,návštěvu maminy a vystoupení školních dětí,celý den jsem nebyla vůbec doma,moc jsem toho nepojedla a ani na záchod jsem si pořádně nestačila zajít.Ale nakonec byla ZOO suprová,byli jsme tam od 9 do 13h,Ema s Honzíkem od kámošky se krásně vyřádili a já střídavě nosila a nebo vozila Žofii,která se celkem chovala mile.3kolní vystoupení moc pěkné i slzu dojetí jsem zamáčkla a domů jsme dorazili v půl osmé,pak vykoupat malé cácory a já padla za vlast,dneska ráno odvést děti do školy… :wink:

Jen jsem zkoukla co řešíte

Noční spaní-celý minulý týden spala hezky celou noc bez koja(už jsem si mnula ruce),od cca 20:30 do 5h,už to tu můžu napsat,protože kletba emimina nebude fungovat,poslední tři dny se zase vrátila k jednomu nočnímu kojení,takže není co zakřiknout,ale ten týden byl prima. :wink: :lolNebudim.

Kolotoč FP s medvídky-máme taky,bohužel došly baterie a jsem tak schnilá je vymněnit. :oops:

Kadeřnice-potřebovala bych jak sůl,ale nemám návštěvy u ní ráda,není mi to příjemná a skoro vždycky jsem z výsledku rozpačitá.

Vlhčené ubrousky -používám,co je v akci,zatim se neopruzuje,ale chci napsat,že jsou děti k opruzeninám náchylné a některé ne.Opruzeniny si nevyčítejte.Měla jsem čtyři děti,vždy se chovala stejně Esterka a Žofie taky vypadá,že na opruzeniny nebude trpět a David hodně trpěl a Ema sem tam.

Ruku má žofie už dlou celou v puse,vypadá při tom strašně zaníceně. :lol:

Kočku jsme měli,přišla k nám na zahradu,za chvilku s břichema pak jsem jí pomohli odrodit koťata,které jsme dvě udali a pak všechny zdrhli před našima psama.

Všechny se držte a já zase pádim,pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
17.6.09 16:39

Ahojky , uff, zas asi nezvládnu reagovat na vše…ale aspoň trošku

Lucinko , máš pravdu, řeší se tu hodně soukromé a intimní věci, a podle fotek by nás jistě poznali, no třeba bychom se divily, kdo všechno nás důvěrně zná :lol: Sice jsem tu nováček, ale proti zamčení nejsem.

Stanuško , stejně jako ty mám od kadeřníka většinou rozpačitý pocity a často si je hned druhý den myju a upravuji po svém :roll: …teď jsem najela na sepnuté vlasy, takže féhuju jen ofinu a sestříhaný vršek :lol: . A mojí kaděřnici se právě narodil klučína, takže musím zase hledat jinou, ufff.

Ruka v pusince ..tak ta slaví śpěch už tak min 2 týdny…máte jí vidět, když je ospalá, jak u toho „nadává“, když jí tam nejde pořádně strčit, fakt se tomu musím smát.

Kolotoč , také FP, slaví velký úspěch téměř od začátku, dálkový ovladání jsem chtěla využívat ze záchoda, ale bohužel infra stěnou neprojde :lol:

Vlhčené ubrousky -bez nich už si to ani nedovedu představit :lol: Používám DM, nejsou moc navoněné a je jich hodně v balení, máme fakt spotřebu jak hrom, já ji tím utřu i pusinku když ublinkne a v pohodě, zmizely jí i potničky, které kvůli tomu měla.

Titty , držím palce!! A plánujete už i operaci?

Ach jo, zas nestíhám dopsat, už je vzhůru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.6.09 16:47

Ibri, kolotoč od FP má Ody, ne já :) Ale taky vždycky vím, že někdo něco psal, ale nevím kdo :D Hlavně když čtu více stránek :)

Brečí mi poklad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65283
17.6.09 16:50

Tak jsem tady na chvíli než se pustím do hromady na žehlení :?
Vlhčené ubrousky máme taky DM…i proto,že na ně je v té knížečce sleva,tak je mám a dobrý.
A já jak byla u kadeřnice,tak se divila,že nemám malého,prý myslela,že přijdu s ním…ale hlídal tatínek.
A já chodím na jednu uzamčenou diskusi a je to vlastně to stejný,jako toto,ale jen pro členky…už nevím,ale myslím,že jsme měli nějaký přístupový heslo a to se zadalo a ted se tam dostaneme jen my,co ho máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65283
17.6.09 17:11

Ha tak místo žehlení jsem tady
http://www.kojenecke-obleceni.eu/zbozi/overalky/?st=2
a už bych zase objednávala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.6.09 17:36

Peti, já už mám zase na Brumlovi účet za 1100 a teď tohle, co mi to děláš? :D Ale krotím se.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65283
17.6.09 20:41

Amber.....tak 1000 nebo 1500 to je jedno ne??? :lol:
já neměla čas to pořádně prohlédnout ale jdu na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 21:15

Tak jsme dneska zase zkoušeli kyblíkovat… Šlo nám to už líp, ale stejně Samča furt sjíždí dolů a podařilo se mu si loknout, takže se strašně lekl :roll: Asi děláme něco špatně… Ale fotky jsou krásné :lol:

http://rodina.cz/…m/kyblik.jpg

A takto to u nás dopadá, když ráno kojíme vleže :lol: Přes mé vyvalené ňadro jsem radši „namalovala“ motýlka :lol:

http://rodina.cz/…m/kojeni.jpg

No a teď ta s novým krátkým účesem, jsem spokojená, snad se bude i dobře udržovat…

http://rodina.cz/…album/ja.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 21:17

Holky, dejte pokoj s oblečkama, já posledně nechala v Tescu pětikilo :roll: A to jen díky tomu, že víc jsem nemohla utratit, páč bychom pak trpěli hlady :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 21:20

A ještě info - Lesina ještě nepřečetla SZ, takže je asi stále mimo PC, tak jsem to ještě zamailovala Šárce. Tak jen ať víte, jak se to vyvíjí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.6.09 21:26

Angu tobě to sluší, fakt si prokoukla,no prostě kočka :wink: a Samík v kyblíčku a u maminky je k sežrání, no super :D

O oblečkách mi ani nemluvte, to je moje nemoc :roll: na MMB jsem jako doma, dneska jsem se jí snažila navlíknout čepičky co mi přišly háčkovaný, ale měla zrovna špatný den :roll: tak že řvala a řvala, takže vkládám, já jsem z nich nadšená :D
 http://rodina.cz/…lbum/2_1.jpg

Tahle je větší a je to i vidět, ale ten materiál holky, lahoda, teď na tu její hlavičku super, krásně jí to bude větrat :wink:
 http://rodina.cz/…lbum/1_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital