Poradna duly
Jana Čurdová
čauky, koukám, že řešíte uzamčení diskuze - vlastně proč z toho předtím sešlo?
Amber -kolotoč od FP s medvídky máme taky. Nejvíc na něm oceňuji to dálkové ovládání. Neb holky v noci když nechtějí spát, tak jim ho pouštíme a oni čučí a jakmile přestane hrát, tak se začnou zase hned prtlat. Tak my jen znáčknem tlačítko a jede znovu. ![]()
Aleesho - to je moc mila kadernice.
Jinak my tu mame ted taky novy bazenek, tak si tam uzivam, kdyz Kuba spi:)
ubrousky -měla jsem zpočátku ambice používat vodu a žínku, ale ubrousky jsou pro mě fakt komfortnější. zkrátka to pak ještě přesuším.
plastika a kojení ???
Nechápu! To se na plastiku chodí i kvůli tomuto?
http://www.4babies.cz/…one-3-657990
Prostě ubrousky jak ty vlhký, akorát že jsou suchý
.
Budí se mi potvora…
V Manduce dnes dobrý, akorát se teda hlavou praštil o mou klíční kost, jak mu lítá ještě hlava…to bylo plakání ![]()
Ibri: Titty tak jde kvůli tomu rozštěpu.
Amber: kontakt na kadeřnici si ráda vezmu, díky
Já ještě neobjevila žádnou, co by mi vyhovovala, krom jedné naší příbuzné, jenže ta má straaašně moc práce ![]()
Mějte se, razíme s dětmi na hřiště ![]()
ahoj,
moc se omlouvám,ale poslední dny jsou dost náročné.Včera drahý odjel na vykecávání pracovně na den a noc a já musela zvládnout s kámoškou ZOO,návštěvu maminy a vystoupení školních dětí,celý den jsem nebyla vůbec doma,moc jsem toho nepojedla a ani na záchod jsem si pořádně nestačila zajít.Ale nakonec byla ZOO suprová,byli jsme tam od 9 do 13h,Ema s Honzíkem od kámošky se krásně vyřádili a já střídavě nosila a nebo vozila Žofii,která se celkem chovala mile.3kolní vystoupení moc pěkné i slzu dojetí jsem zamáčkla a domů jsme dorazili v půl osmé,pak vykoupat malé cácory a já padla za vlast,dneska ráno odvést děti do školy… ![]()
Jen jsem zkoukla co řešíte
Noční spaní-celý minulý týden spala hezky celou noc bez koja(už jsem si mnula ruce),od cca 20:30 do 5h,už to tu můžu napsat,protože kletba emimina nebude fungovat,poslední tři dny se zase vrátila k jednomu nočnímu kojení,takže není co zakřiknout,ale ten týden byl prima.
:lolNebudim.
Kolotoč FP s medvídky-máme taky,bohužel došly baterie a jsem tak schnilá je vymněnit. ![]()
Kadeřnice-potřebovala bych jak sůl,ale nemám návštěvy u ní ráda,není mi to příjemná a skoro vždycky jsem z výsledku rozpačitá.
Vlhčené ubrousky -používám,co je v akci,zatim se neopruzuje,ale chci napsat,že jsou děti k opruzeninám náchylné a některé ne.Opruzeniny si nevyčítejte.Měla jsem čtyři děti,vždy se chovala stejně Esterka a Žofie taky vypadá,že na opruzeniny nebude trpět a David hodně trpěl a Ema sem tam.
Ruku má žofie už dlou celou v puse,vypadá při tom strašně zaníceně. ![]()
Kočku jsme měli,přišla k nám na zahradu,za chvilku s břichema pak jsem jí pomohli odrodit koťata,které jsme dvě udali a pak všechny zdrhli před našima psama.
Všechny se držte a já zase pádim,pááááá
Ahojky , uff, zas asi nezvládnu reagovat na vše…ale aspoň trošku
Lucinko , máš pravdu, řeší se tu hodně soukromé a intimní věci, a podle fotek by nás jistě poznali, no třeba bychom se divily, kdo všechno nás důvěrně zná
Sice jsem tu nováček, ale proti zamčení nejsem.
Stanuško , stejně jako ty mám od kadeřníka většinou rozpačitý pocity a často si je hned druhý den myju a upravuji po svém
…teď jsem najela na sepnuté vlasy, takže féhuju jen ofinu a sestříhaný vršek
. A mojí kaděřnici se právě narodil klučína, takže musím zase hledat jinou, ufff.
Ruka v pusince ..tak ta slaví śpěch už tak min 2 týdny…máte jí vidět, když je ospalá, jak u toho „nadává“, když jí tam nejde pořádně strčit, fakt se tomu musím smát.
Kolotoč , také FP, slaví velký úspěch téměř od začátku, dálkový ovladání jsem chtěla využívat ze záchoda, ale bohužel infra stěnou neprojde ![]()
Vlhčené ubrousky -bez nich už si to ani nedovedu představit
Používám DM, nejsou moc navoněné a je jich hodně v balení, máme fakt spotřebu jak hrom, já ji tím utřu i pusinku když ublinkne a v pohodě, zmizely jí i potničky, které kvůli tomu měla.
Titty , držím palce!! A plánujete už i operaci?
Ach jo, zas nestíhám dopsat, už je vzhůru
…
Ibri, kolotoč od FP má Ody, ne já
Ale taky vždycky vím, že někdo něco psal, ale nevím kdo
Hlavně když čtu více stránek ![]()
Brečí mi poklad..
Tak jsem tady na chvíli než se pustím do hromady na žehlení ![]()
Vlhčené ubrousky máme taky DM…i proto,že na ně je v té knížečce sleva,tak je mám a dobrý.
A já jak byla u kadeřnice,tak se divila,že nemám malého,prý myslela,že přijdu s ním…ale hlídal tatínek.
A já chodím na jednu uzamčenou diskusi a je to vlastně to stejný,jako toto,ale jen pro členky…už nevím,ale myslím,že jsme měli nějaký přístupový heslo a to se zadalo a ted se tam dostaneme jen my,co ho máme.
Ha tak místo žehlení jsem tady
http://www.kojenecke-obleceni.eu/zbozi/overalky/?st=2
a už bych zase objednávala ![]()
Peti, já už mám zase na Brumlovi účet za 1100 a teď tohle, co mi to děláš?
Ale krotím se.. ![]()
Amber.....tak 1000 nebo 1500 to je jedno ne??? ![]()
já neměla čas to pořádně prohlédnout ale jdu na to ![]()
Tak jsme dneska zase zkoušeli kyblíkovat… Šlo nám to už líp, ale stejně Samča furt sjíždí dolů a podařilo se mu si loknout, takže se strašně lekl
Asi děláme něco špatně… Ale fotky jsou krásné ![]()
http://rodina.cz/…m/kyblik.jpg
A takto to u nás dopadá, když ráno kojíme vleže
Přes mé vyvalené ňadro jsem radši „namalovala“ motýlka ![]()
http://rodina.cz/…m/kojeni.jpg
No a teď ta s novým krátkým účesem, jsem spokojená, snad se bude i dobře udržovat…
Holky, dejte pokoj s oblečkama, já posledně nechala v Tescu pětikilo
A to jen díky tomu, že víc jsem nemohla utratit, páč bychom pak trpěli hlady
![]()
A ještě info - Lesina ještě nepřečetla SZ, takže je asi stále mimo PC, tak jsem to ještě zamailovala Šárce. Tak jen ať víte, jak se to vyvíjí… ![]()
Angu tobě to sluší, fakt si prokoukla,no prostě kočka
a Samík v kyblíčku a u maminky je k sežrání, no super ![]()
O oblečkách mi ani nemluvte, to je moje nemoc
na MMB jsem jako doma, dneska jsem se jí snažila navlíknout čepičky co mi přišly háčkovaný, ale měla zrovna špatný den
tak že řvala a řvala, takže vkládám, já jsem z nich nadšená ![]()
http://rodina.cz/…lbum/2_1.jpg
Tahle je větší a je to i vidět, ale ten materiál holky, lahoda, teď na tu její hlavičku super, krásně jí to bude větrat ![]()
http://rodina.cz/…lbum/1_1.jpg