duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5093
15.6.09 22:42

Ellen , jestli tam vidíš takovou tu „ikonku“, zkus na to kliknout pravým tlačítkem a dát Zobrazit obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.6.09 22:44

ahoj
na Facebooku jsem a teď i docela často. :oops: Jen jsem asi opravdu už strará,protože z mých přátel a bývalých spolužáku jsem našla hrstku. :wink:

Sex-gyn. prohlídky mi nějak nevadí,nebolí.Sex proběhl,ale nemám vůbec chutě.Co jsem tak přelítla,stěžujete si na pálení,mohlo by to být hlavně tím,že po porodu se netvoří tolik potřebné vlhkosti a proto ony nepříjemné pocity.Třeba vyzkoušet nějaké lubrigační gely. :wink:

Helusa-fotečku též nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.6.09 23:01

Helusa - vidím jen ikonku nenačteného obrázku - ikonka přetrženého archu papíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
15.6.09 23:04

Aleesho , to je presne u nas - Tomik rve, ja jsem z toho hotova a nasledne rvu na Martinka. :? A jak rvu na Martinka, Tomasek je z toho nestastnej, taky se mysli, ze je to na nej - nebo proste jenom slysi ten ton hlasu a vadi mu to. :(

Holky, s nevyspanim je to sileny, zvlast, jak se to vlece delsi dobu. Naopak po jednom vikendu, kdy jsem tu mela babicky a oba dny jsem si po obede pospala, jsem se citila tak bajecne, jako driv po dvoutydenni dovolene! :D

Opruzeniny - nejsem si jista, ale asi k nim muze „napomoct“ i to, co jite. Mne prijde, ze u Tomika je to horsi po jahodach. Vyrazku nema, ale kdyz se jahodama hodne nacpu, odnese to jeho zadecek. :? (a nebo je to jenom nahoda…)

Suvi , jestli te to uklidni, tak ja obcas taky nechapu, jak to s tema dvema detma delam! :lol:

Penizky - hura, dneska mi z prace potvrdili, ze mi za letosni rok take vzniknul narok na dovolenou na zotavenou! Takze jakmile skonci materska, hned si zazadam o cerpani dovolene - jeee, to budu zase prachata! :lol: :lol:
Stejne je to postavene na hlavu, ze nam zamestnavatel musi proplacet dovolenou, kdyz jsme doma s detmi, co? Ovsem branit se tomu rozhodne nebudu! :wink:

Lucinko , gratuluju k prekroceni 4kg hranice! Mame to koukam hodne podobne, Tomik mel 4,02kg v patek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.6.09 23:24

Ellen, akorát nevím, jak bych tě našla :lol:

Božíčku, to je ale požírač času, ten Facebook, radši to vypínám - teď jsme si tam s kamarádem olizovali lízátka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
16.6.09 00:01

Angu - podle emailu: ellenna@centrum.cz. Co že jste to tam dělali na tom facebooku, vy čuňata???? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.6.09 07:58

Ahoj holky…
tak já jsem taky díky mojí sestře na Facebooku ale nějak mě to tam nebere…asi jsem do toho nepronikla…a asi dobře-další žrout času 8O
Dnes jedeme s malým na srazík s holkama tady z českolipska,tak snad bude malej zlatíčko :lol:
A sexík---u nás probíhá a docela v poho,taky už jsem v den porodu normálně seděla…ale já nebyla nastřižená,měla jsem jen stehy vnitřní.A antiko mám,jen jí ještě neberu 8O tak snad nebude hned sourozeneček 8O
Jinak…já řvu taky na Pepovu Anetku,je to ještě o to jiné,že to není moje dítko :oops: tak to pak i odnese holka asi víc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
16.6.09 08:22

:) ťuk ťuk

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
16.6.09 08:56

Dobré ránko

Tak se sexem to mám od každé z vás trošku-trošku to při některých polohách pálí, ale to bude asi tou vlhkostí, no jo, hormony fungují a hned to hůř maže…chuť jak kdy, ale únava dělá svoje, prostě většinou raději padnu do postele a spím, ale je fakt, že když se miláček hezky přitulí a navodí „atmosféru“, tak i únavu přemůžu…ale není to takový odvaz jako dřív, holt naše „vichna“ (jako vychovatelka, tak říkáme naší Loli z legrace) sice spí, ale ten pocit puberťáků ve stanu si někdy i s úsměvem užíváme :lol:
No a při porodu jsem nastřižená byla, ale seděla jsem také hned, já byla vůbec hodně vitální, to ta euforie z miminka a z toho že to mám zdárně za sebou :D

Facebook nepoužívám, na žrouta času stačí icq a emimino :lol:

Včera jsem také měla pocit že vlastně kojím celý den, no legrace byla na procházce, najednou cítím nějaké mokro při kojení na lavičce a Loli mi už bokem plínky začala čůrat na nohu :lol: , no pak se zvládla i pokadit, tak jsme na lavičce i přebalovali-a jak to bylo hned po kojení bez Nutritonu, tak u toho i blinkala…no holky radost pohledět :lol:

Lucinko , gratuluji! Hned je na světě líp viď? Je fakt děsný, jak rychle jsme sklouzly k radosti z kakání, krkání a papání…hned si vzpomenu na film S tebou mě baví svět a Matese :lol:

Titty , to jsem ani nevěděla s tou dovolenou…ale je fakt, že jsem si vzpomněla na známou, která se vracela po mateřské do práce a neměla ji proplacenou, co ta si užila volna :lol: :wink: …možná z ní čerpá ještě do dnes :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
16.6.09 09:42

Lucinko gratuluju!
Suvi s praštěním do postele jsi mě pobavila :D Nedávno dávali na Nově ve zprávách něco o tom, jak se nesmí třást s dětma. Se tomu všichni smáli jen já ne - když mi malej řval a řval a já nevěděla proč, tak jsem fakt měla chuť s ním zatřást, aby se vzpamatoval - suvi, nemlátila jsem postel - já jsem chodila po chodbě a počítala :D :D :D Míň to bolí :D :D :D
Jo a používám poplinky. Jen jich mám málo, tak občas vytáhnu jednorázovky. Musím dokoupit. Já totiž do teď měla zásobu dárků - jsme dostali děsně plínek, tak přeci to nevyhodím, že. Ale jak se mi oprudil, tak látkuju jak o život. A holky díky, už je lepší. Používám ten Sudokrém, látkuju a malého meju speciální pěnou. Prostě žádná voda a žádné vlhčené ubrousky. Jen mi přijde, jak byl přes noc v pemprskách, že mu to malinko zase zarudlo.
Facebook jsem tam - jenom díky tomu, že tam kámoška dává fotky, tak abych se je mohla prohlížet. Jinak mě to teda taky nechytlo :D
Gynda tak u mě naprosto v poho, dr. mi i vnitřním ultrazvukem zkontroloval jizvu a byl nadšenej, jak ji mám krásně zhojenou. A na sex je občas i chuť, jen kdyby byl čas :D a nebyl vetřelec v posteli :D ale frekvenci aspoň jednou týdně držíme :D :D :D

Jo a dostává mě MÁTI :twisted: měla kecy, že je malý tlusťoučký a že ho moc kojím. Jako když mi řve hlady :twisted: Že prý mám dodržovat intervaly a nedat..... tůůůůůdle. Normální jí tak po třech hoďkách (někdy se zadaří i po čtyřech) jen večer chce častějc a ráno - to klíďo po dvou i dřív :roll: :twisted: Ale když si chudák rve ruce do pusy, tak mu přeci dám najíst, ne ?? :twisted:

Jo až budete někdo doplňovat tabulku, tak v 6tt měl 4,42 a v 9tt 5,42. Naše mudra bohužel neměří, takže nevím, kolik má cm :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.6.09 09:56

My jsme tuhle taky navodili atomsféru a v tom náš pes vydal ze sna tak neuvěřitelně dlouhý a srandovní vrčení, že jsme se začli strašně smát a bylo po atmosféře. Kazišuk č.1. Složitěji jsme se k atmosféře opět dostali a sšup, chůvička a malej si pobrekává, musela jsem ho jít zkontrolovat. Kazišuk č.2. Kupodivu jsme se dostali k cíli, ale divím se.

Tygří no právě, taky mám chuť s ním zatřást (v krizovce). Nejlepší je fakt na chvíli odejít (a počítat třeba, jak říkáš), jinak se bojím, že bych mu ublížila. Popolini máš i svrchňáky ty Popowrap? Já jsem vytáhla konečně právě Disana vlňáčky a kvůli tý blbý plísni je nemůžu využít :-(. Po nich měl prdelku nádhernou.

Jinak jsem teď v té nouzi na Vysočině koupila Pampersky a je to něco neuvěřitelnýho. Mě jsou strašně nesympatický, jakýsi navoněný a i ten matroš mi nevyhovuje. Mě se kupodivu právě líbí ty Tesco plínky, ty fialový, protože nejsou ničím cítit. No a samozřejmě Moltexky, ty jsou bezvadný! Ale musel do nich dorůst, mají docela velký otvory pro nožičky. Už mi dojdou bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
16.6.09 10:14

Holky, s tím třesením vás chápu, Loli když občas v noci po kojení bulela i dvě hod v kuse, tak jsem musela zatnout zuby…člověk toho človíčka tolik miluje, ale nervy má jen jedny, je to děs. Opravdu kdo nemá dítě, absolutně nepochopí :(

Titty , tak my to zvládnem i 3× týdně :lol:

A s plísní válčíme stále-dokud mažu Imazolem, tak je prdelka výstavní. Přestanu a za 2-3 dny máme pupínky zase zpátky :evil: . Utěšuju se, že jim to nakonec samo vymizí, až se zlepší imunitní systém. My totiž máme trošku moučnivku v pusince, tak nejspíš proto se toho nemůže zbavit. A genciána je mi tolik nesympatická, že jsme ji používali 4 dny a pak jsem se na to vykašlala :(

Suviku , vy už máte mrňouska v pokojíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.6.09 10:18

Beetree taky jsem genciánou nemazala, ani boraxglycerinem a taky máme moučnivku. Sestra totiž mazala a stejně to nepomohlo. Takže naše plísně určitě souvisí, s největší pstí.

Malej spí vedle, a jak se hlásí v noci poprvé, tak jdu k němu a spím s ním do rána (máme tam postel). Předtím jsem byla jen s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.6.09 10:35

Jo holky…malej spal normálně od 8 až do 3 do rána 8O :lol: pak asi do 6ti a ted jsme si spolu chrupli na gauči :lol:
A v sobotu jdu na sraz třídy tak snad nebude zákon schválnosti fungovat a bude spinkat aspon do půlnoci----na kojení totiž přiběhnu,sestra bude hlídat,tak bude volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
16.6.09 10:37

Teda Suvi - závidím. Nám to pískle spí v posteli! A běda jak ho dám do postýlky a to ji mám u postele :lol: I když dneska večer to zkusím…uvidíme.. :D :D
Plínky mám popoliny a svrchňáčky ImseVimse. popowrap mi nevyhovují - malý měl otlačené nožičky a přijdou mi takový…no prostě Imse sedí o moc líp. Mám tyhle: http://www.mamaja.cz/…-organic-fox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí