Poradna duly
Jana Čurdová
Ellen , jestli tam vidíš takovou tu „ikonku“, zkus na to kliknout pravým tlačítkem a dát Zobrazit obrázek.
ahoj
na Facebooku jsem a teď i docela často.
Jen jsem asi opravdu už strará,protože z mých přátel a bývalých spolužáku jsem našla hrstku. ![]()
Sex-gyn. prohlídky mi nějak nevadí,nebolí.Sex proběhl,ale nemám vůbec chutě.Co jsem tak přelítla,stěžujete si na pálení,mohlo by to být hlavně tím,že po porodu se netvoří tolik potřebné vlhkosti a proto ony nepříjemné pocity.Třeba vyzkoušet nějaké lubrigační gely. ![]()
Helusa-fotečku též nevidím.
Helusa - vidím jen ikonku nenačteného obrázku - ikonka přetrženého archu papíru.
Aleesho , to je presne u nas - Tomik rve, ja jsem z toho hotova a nasledne rvu na Martinka.
A jak rvu na Martinka, Tomasek je z toho nestastnej, taky se mysli, ze je to na nej - nebo proste jenom slysi ten ton hlasu a vadi mu to. ![]()
Holky, s nevyspanim je to sileny, zvlast, jak se to vlece delsi dobu. Naopak po jednom vikendu, kdy jsem tu mela babicky a oba dny jsem si po obede pospala, jsem se citila tak bajecne, jako driv po dvoutydenni dovolene! ![]()
Opruzeniny - nejsem si jista, ale asi k nim muze „napomoct“ i to, co jite. Mne prijde, ze u Tomika je to horsi po jahodach. Vyrazku nema, ale kdyz se jahodama hodne nacpu, odnese to jeho zadecek.
(a nebo je to jenom nahoda…)
Suvi , jestli te to uklidni, tak ja obcas taky nechapu, jak to s tema dvema detma delam! ![]()
Penizky - hura, dneska mi z prace potvrdili, ze mi za letosni rok take vzniknul narok na dovolenou na zotavenou! Takze jakmile skonci materska, hned si zazadam o cerpani dovolene - jeee, to budu zase prachata!
![]()
Stejne je to postavene na hlavu, ze nam zamestnavatel musi proplacet dovolenou, kdyz jsme doma s detmi, co? Ovsem branit se tomu rozhodne nebudu! ![]()
Lucinko , gratuluju k prekroceni 4kg hranice! Mame to koukam hodne podobne, Tomik mel 4,02kg v patek. ![]()
Ellen, akorát nevím, jak bych tě našla ![]()
Božíčku, to je ale požírač času, ten Facebook, radši to vypínám - teď jsme si tam s kamarádem olizovali lízátka
![]()
Angu - podle emailu: ellenna@centrum.cz. Co že jste to tam dělali na tom facebooku, vy čuňata????
![]()
Ahoj holky…
tak já jsem taky díky mojí sestře na Facebooku ale nějak mě to tam nebere…asi jsem do toho nepronikla…a asi dobře-další žrout času ![]()
Dnes jedeme s malým na srazík s holkama tady z českolipska,tak snad bude malej zlatíčko ![]()
A sexík---u nás probíhá a docela v poho,taky už jsem v den porodu normálně seděla…ale já nebyla nastřižená,měla jsem jen stehy vnitřní.A antiko mám,jen jí ještě neberu
tak snad nebude hned sourozeneček ![]()
Jinak…já řvu taky na Pepovu Anetku,je to ještě o to jiné,že to není moje dítko
tak to pak i odnese holka asi víc ![]()
Dobré ránko
Tak se sexem to mám od každé z vás trošku-trošku to při některých polohách pálí, ale to bude asi tou vlhkostí, no jo, hormony fungují a hned to hůř maže…chuť jak kdy, ale únava dělá svoje, prostě většinou raději padnu do postele a spím, ale je fakt, že když se miláček hezky přitulí a navodí „atmosféru“, tak i únavu přemůžu…ale není to takový odvaz jako dřív, holt naše „vichna“ (jako vychovatelka, tak říkáme naší Loli z legrace) sice spí, ale ten pocit puberťáků ve stanu si někdy i s úsměvem užíváme ![]()
No a při porodu jsem nastřižená byla, ale seděla jsem také hned, já byla vůbec hodně vitální, to ta euforie z miminka a z toho že to mám zdárně za sebou ![]()
Facebook nepoužívám, na žrouta času stačí icq a emimino ![]()
Včera jsem také měla pocit že vlastně kojím celý den, no legrace byla na procházce, najednou cítím nějaké mokro při kojení na lavičce a Loli mi už bokem plínky začala čůrat na nohu
, no pak se zvládla i pokadit, tak jsme na lavičce i přebalovali-a jak to bylo hned po kojení bez Nutritonu, tak u toho i blinkala…no holky radost pohledět ![]()
Lucinko , gratuluji! Hned je na světě líp viď? Je fakt děsný, jak rychle jsme sklouzly k radosti z kakání, krkání a papání…hned si vzpomenu na film S tebou mě baví svět a Matese ![]()
Titty , to jsem ani nevěděla s tou dovolenou…ale je fakt, že jsem si vzpomněla na známou, která se vracela po mateřské do práce a neměla ji proplacenou, co ta si užila volna
…možná z ní čerpá ještě do dnes
…
Lucinko gratuluju!
Suvi s praštěním do postele jsi mě pobavila
Nedávno dávali na Nově ve zprávách něco o tom, jak se nesmí třást s dětma. Se tomu všichni smáli jen já ne - když mi malej řval a řval a já nevěděla proč, tak jsem fakt měla chuť s ním zatřást, aby se vzpamatoval - suvi, nemlátila jsem postel - já jsem chodila po chodbě a počítala
Míň to bolí
![]()
Jo a používám poplinky. Jen jich mám málo, tak občas vytáhnu jednorázovky. Musím dokoupit. Já totiž do teď měla zásobu dárků - jsme dostali děsně plínek, tak přeci to nevyhodím, že. Ale jak se mi oprudil, tak látkuju jak o život. A holky díky, už je lepší. Používám ten Sudokrém, látkuju a malého meju speciální pěnou. Prostě žádná voda a žádné vlhčené ubrousky. Jen mi přijde, jak byl přes noc v pemprskách, že mu to malinko zase zarudlo.
Facebook jsem tam - jenom díky tomu, že tam kámoška dává fotky, tak abych se je mohla prohlížet. Jinak mě to teda taky nechytlo ![]()
Gynda tak u mě naprosto v poho, dr. mi i vnitřním ultrazvukem zkontroloval jizvu a byl nadšenej, jak ji mám krásně zhojenou. A na sex je občas i chuť, jen kdyby byl čas
a nebyl vetřelec v posteli
ale frekvenci aspoň jednou týdně držíme
![]()
Jo a dostává mě MÁTI
měla kecy, že je malý tlusťoučký a že ho moc kojím. Jako když mi řve hlady
Že prý mám dodržovat intervaly a nedat..... tůůůůůdle. Normální jí tak po třech hoďkách (někdy se zadaří i po čtyřech) jen večer chce častějc a ráno - to klíďo po dvou i dřív
Ale když si chudák rve ruce do pusy, tak mu přeci dám najíst, ne ?? ![]()
Jo až budete někdo doplňovat tabulku, tak v 6tt měl 4,42 a v 9tt 5,42. Naše mudra bohužel neměří, takže nevím, kolik má cm ![]()
My jsme tuhle taky navodili atomsféru a v tom náš pes vydal ze sna tak neuvěřitelně dlouhý a srandovní vrčení, že jsme se začli strašně smát a bylo po atmosféře. Kazišuk č.1. Složitěji jsme se k atmosféře opět dostali a sšup, chůvička a malej si pobrekává, musela jsem ho jít zkontrolovat. Kazišuk č.2. Kupodivu jsme se dostali k cíli, ale divím se.
Tygří no právě, taky mám chuť s ním zatřást (v krizovce). Nejlepší je fakt na chvíli odejít (a počítat třeba, jak říkáš), jinak se bojím, že bych mu ublížila. Popolini máš i svrchňáky ty Popowrap? Já jsem vytáhla konečně právě Disana vlňáčky a kvůli tý blbý plísni je nemůžu využít
. Po nich měl prdelku nádhernou.
Jinak jsem teď v té nouzi na Vysočině koupila Pampersky a je to něco neuvěřitelnýho. Mě jsou strašně nesympatický, jakýsi navoněný a i ten matroš mi nevyhovuje. Mě se kupodivu právě líbí ty Tesco plínky, ty fialový, protože nejsou ničím cítit. No a samozřejmě Moltexky, ty jsou bezvadný! Ale musel do nich dorůst, mají docela velký otvory pro nožičky. Už mi dojdou bohužel.
Holky, s tím třesením vás chápu, Loli když občas v noci po kojení bulela i dvě hod v kuse, tak jsem musela zatnout zuby…člověk toho človíčka tolik miluje, ale nervy má jen jedny, je to děs. Opravdu kdo nemá dítě, absolutně nepochopí ![]()
Titty , tak my to zvládnem i 3× týdně ![]()
A s plísní válčíme stále-dokud mažu Imazolem, tak je prdelka výstavní. Přestanu a za 2-3 dny máme pupínky zase zpátky
. Utěšuju se, že jim to nakonec samo vymizí, až se zlepší imunitní systém. My totiž máme trošku moučnivku v pusince, tak nejspíš proto se toho nemůže zbavit. A genciána je mi tolik nesympatická, že jsme ji používali 4 dny a pak jsem se na to vykašlala ![]()
Suviku , vy už máte mrňouska v pokojíčku?
Beetree taky jsem genciánou nemazala, ani boraxglycerinem a taky máme moučnivku. Sestra totiž mazala a stejně to nepomohlo. Takže naše plísně určitě souvisí, s největší pstí.
Malej spí vedle, a jak se hlásí v noci poprvé, tak jdu k němu a spím s ním do rána (máme tam postel). Předtím jsem byla jen s ním.
Jo holky…malej spal normálně od 8 až do 3 do rána
pak asi do 6ti a ted jsme si spolu chrupli na gauči ![]()
A v sobotu jdu na sraz třídy tak snad nebude zákon schválnosti fungovat a bude spinkat aspon do půlnoci----na kojení totiž přiběhnu,sestra bude hlídat,tak bude volat.
Teda Suvi - závidím. Nám to pískle spí v posteli! A běda jak ho dám do postýlky a to ji mám u postele
I když dneska večer to zkusím…uvidíme..
![]()
Plínky mám popoliny a svrchňáčky ImseVimse. popowrap mi nevyhovují - malý měl otlačené nožičky a přijdou mi takový…no prostě Imse sedí o moc líp. Mám tyhle: http://www.mamaja.cz/…-organic-fox