duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
17.6.09 21:29

Brouček, teď na ní koukám, ona před koupání brečela asi hodinu, takže šílený, ale zvládla jsem to a ustála, asi si potřebovala pobrečet… teď už spinkáme konečeně vypila mě obě prsa a usnula zase jak jinak v náručí, je to můj rozmazleneček :lol: jo a dneska už přišly i punčošky a v pátek hurá na vítání občánků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 21:31

Luci dík… No, kdyby nebyla Terezka tak rudá, skoro bych řekla, že jásá radostí nad novýma (a krásnýma!) kloboučkama :lol: :lol: :lol:

Stejně je to sranda, v porodnici jsem při každém kňournutí nadskakovala (nevím, jestli teda vy taky) a teď jsme tak otrlé matky, děcko řve a my ho klíďo fotíme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
17.6.09 21:35

Angu…super účes :lol:
a takhle taky někdy kojím :D
Samík i malá modelka :lol: jsou dětičky k pomuchlání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.6.09 21:35

http://rodina.cz/…lbum/3_1.jpg

Ještě jedna dnešní :lol: :lol: a už končím a jdu ležet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 21:36

Jé, další vítání občánků, kdoví jestli aj u nás někdy bude… :roll:

Luci, hodina řevu (to je skoro jak hodina zpěvu :lol:), to musí být psycho :roll: Já to naštěstí neznám, málokdy to trvá víc jak 15 minut - většinou má buď hlad, takže pomůže prso nebo je nespokojený, tak dáme buď dudlík nebo měníme polohy - na bříško, na záda, na ruky, sedět, chodit, vozit v kočárku… Něco naštěstí vždycky zabere :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.6.09 21:38

Angu to je pravda, já už si na to začínám zvykat :lol: no už jsem byla nedočkavá, musela jsem to zkusit, včera jsem je přemáchla a dneska celý den schnuly, tak sem byla netrpělivá, ale neměla náladu no :? tak pak udělám komplet oblečenou před dnem D 8) jinak s tím plakáním už začínám být fakt někdo dost otupělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.6.09 21:40

Já během tý hodiny a půl zkusila vše, chodit, chovat, bříško, dudlík, párkrát si prdla, krla a stejně pořád brek a brek a nebyla k utišení, to u nás bývá tak obden, někdy častěji, když je to 2 hodiny, tak jsme s manželem už oba dva na prášky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 21:41

No jo, člověk prostě holt přivykne :lol: Náhodou se dívám, furt píšeš, jak všichni říkají, že je Terka celý taťka - podle mě má po něm tvar hlavy a jinak je celá ty :lol: Rozhodně oči a jakože pohled - na té poslední fotce určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.6.09 21:41

Jo a k vítání občánků, pozvánka nám přišla, oni zvou, když je víc dětí najednou, a letos se asi hodně rodí, tak jdeme už tak brzy, já si teda myslela, že půjdme později, doufám, že nebude mít svoji brečíci hodinku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 21:43

To fakt věřím, že jste z toho hotoví, u nás vždycky něco zabere - naštěstí (píšu s velikým zaklepáním, snad kletba nefunguje i na takováto nevinná prohlášení :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.6.09 21:44

OOO děkuju, to si jedna z mála, lidi co viděly fotky, tak řikaly, že celá já a pak viděly na živo a prý celá taťka, já teda v ní nevidím ani sebe,ani taťku, já si myslím, že se nám dětičky ještě hooodně změní.. to já bych zase tipla, že Samík je celý ty, ne? Manžela jsem teda na fotce pořádně neviděla, ale tipla bych, že ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
17.6.09 21:46

No nic, teď už fakt ale jdu… Krásnou dobrou noc a pokud možno co nejdelší intervaly mezi kojením:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 21:46

On je jak kdy - když se mračí, tak je celý já, když má takový svůj zvídavý výraz, tak zas celý taťka :lol: Schválně pak zkusím hodit fotku, když jsem byla mimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.6.09 22:55

Tak místo jedné fotky jsem si trošičku pohrála :lol:

http://rodina.cz/…m/podoba.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
18.6.09 00:08

Angu , jsi holka šikovná! Pěkný koláže! A super novej účes! :D Jááá jdu až v pondělí. Už to asi nevydržím… :o
Jooo, a ta PETková historka s vínem taky dobrá (je to z jiný diskuze, ale to snad neva :)) Tam jsem si všimla že už jsi ostříhaná, tak jsem honem běžela sem :lol:

Luci , koukla jsem na rajče na tvé fotky. Terezka je moooc krásné miminko a je ti fakt podobná! Pobavila jsem se u tvých hlášek k fotkám. A musím ti říct, že mám pocit, že my jsme na tom úplně stejně. Jak bych viděla Mirečku - v autosedačce, u tatínka, při protahování :) :) :). Taky jí říkám beruška, koťátko, kulíšek… No prostě, jak kdybysme to byly my :o. Držím palce, ať máte zrovna usměvavou hodinky na ty občánky. A pak sem hoď foto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí