Poradna duly
Jana Čurdová
Brouček, teď na ní koukám, ona před koupání brečela asi hodinu, takže šílený, ale zvládla jsem to a ustála, asi si potřebovala pobrečet… teď už spinkáme konečeně vypila mě obě prsa a usnula zase jak jinak v náručí, je to můj rozmazleneček
jo a dneska už přišly i punčošky a v pátek hurá na vítání občánků ![]()
Luci dík… No, kdyby nebyla Terezka tak rudá, skoro bych řekla, že jásá radostí nad novýma (a krásnýma!) kloboučkama
![]()
Stejně je to sranda, v porodnici jsem při každém kňournutí nadskakovala (nevím, jestli teda vy taky) a teď jsme tak otrlé matky, děcko řve a my ho klíďo fotíme
![]()
Angu…super účes ![]()
a takhle taky někdy kojím ![]()
Samík i malá modelka
jsou dětičky k pomuchlání ![]()
http://rodina.cz/…lbum/3_1.jpg
Ještě jedna dnešní
a už končím a jdu ležet ![]()
Jé, další vítání občánků, kdoví jestli aj u nás někdy bude… ![]()
Luci, hodina řevu (to je skoro jak hodina zpěvu
), to musí být psycho
Já to naštěstí neznám, málokdy to trvá víc jak 15 minut - většinou má buď hlad, takže pomůže prso nebo je nespokojený, tak dáme buď dudlík nebo měníme polohy - na bříško, na záda, na ruky, sedět, chodit, vozit v kočárku… Něco naštěstí vždycky zabere
![]()
Angu to je pravda, já už si na to začínám zvykat
no už jsem byla nedočkavá, musela jsem to zkusit, včera jsem je přemáchla a dneska celý den schnuly, tak sem byla netrpělivá, ale neměla náladu no
tak pak udělám komplet oblečenou před dnem D
jinak s tím plakáním už začínám být fakt někdo dost otupělá ![]()
Já během tý hodiny a půl zkusila vše, chodit, chovat, bříško, dudlík, párkrát si prdla, krla a stejně pořád brek a brek a nebyla k utišení, to u nás bývá tak obden, někdy častěji, když je to 2 hodiny, tak jsme s manželem už oba dva na prášky ![]()
No jo, člověk prostě holt přivykne
Náhodou se dívám, furt píšeš, jak všichni říkají, že je Terka celý taťka - podle mě má po něm tvar hlavy a jinak je celá ty
Rozhodně oči a jakože pohled - na té poslední fotce určitě…
Jo a k vítání občánků, pozvánka nám přišla, oni zvou, když je víc dětí najednou, a letos se asi hodně rodí, tak jdeme už tak brzy, já si teda myslela, že půjdme později, doufám, že nebude mít svoji brečíci hodinku ![]()
To fakt věřím, že jste z toho hotoví, u nás vždycky něco zabere - naštěstí (píšu s velikým zaklepáním, snad kletba nefunguje i na takováto nevinná prohlášení
)
OOO děkuju, to si jedna z mála, lidi co viděly fotky, tak řikaly, že celá já a pak viděly na živo a prý celá taťka, já teda v ní nevidím ani sebe,ani taťku, já si myslím, že se nám dětičky ještě hooodně změní.. to já bych zase tipla, že Samík je celý ty, ne? Manžela jsem teda na fotce pořádně neviděla, ale tipla bych, že ty ![]()
No nic, teď už fakt ale jdu… Krásnou dobrou noc a pokud možno co nejdelší intervaly mezi kojením:D
On je jak kdy - když se mračí, tak je celý já, když má takový svůj zvídavý výraz, tak zas celý taťka
Schválně pak zkusím hodit fotku, když jsem byla mimino…
Angu , jsi holka šikovná! Pěkný koláže! A super novej účes!
Jááá jdu až v pondělí. Už to asi nevydržím… ![]()
Jooo, a ta PETková historka s vínem taky dobrá (je to z jiný diskuze, ale to snad neva
Tam jsem si všimla že už jsi ostříhaná, tak jsem honem běžela sem ![]()
Luci , koukla jsem na rajče na tvé fotky. Terezka je moooc krásné miminko a je ti fakt podobná! Pobavila jsem se u tvých hlášek k fotkám. A musím ti říct, že mám pocit, že my jsme na tom úplně stejně. Jak bych viděla Mirečku - v autosedačce, u tatínka, při protahování
. Taky jí říkám beruška, koťátko, kulíšek… No prostě, jak kdybysme to byly my
. Držím palce, ať máte zrovna usměvavou hodinky na ty občánky. A pak sem hoď foto ![]()