Poradna duly
Jana Čurdová
Helu, dík za pochvaly
Já taky když se rozhodnu, že nutně potřebuju ostříhat nemůžu pomalu dospat - nejradši bych šla hned teď okamžitě ![]()
Jo, PETkové historky jsou brutální… Hlavně když jsou s dobrým koncem
![]()
Holky, tak my byly dneska na KO s kyčlema. Byly jsme už ve 2t a dostala široké balení. Tak jsem jí to dávala celých 6týdnů a těšila jsem se, že už se toho zbavíme, a ono ne. Dneska jí dr. udělal sono a prý ještě nemá vyvinutá jádra, takže jsme dostaly frejkovu peřinku
. Mě se chtělo brečet, když jsem jí v tom viděla chudinku napresovanou! ![]()
Já vím, že je to důležité pro její zdravý vývoj, ale ona teď vůbec nemůže hýbat nožičkama, takže jsem zvědavá, jak bude zvládat prdíky, když to nebude moct ze sebe vykopat
Taky mi to přijde docela teplé a teď na léto, když budou vedra, tak se v tom bude chuděrka malá akorát potit! ![]()
Další problém mám s tím, jak jí budu dávat na bok. Už s tím širokým balením byly problémy, ale s tímhle to snad vůbec nepůjde!
No, abych tu jen nefňukala
. Byla jsem s ní dnes v mé „bývalé“ práci a všem se moc líbila a rozplývali se nad ní a chválili jí, jak je roztomilá a hodná, tak mi to zase dělalo dobře na mé maminkovské duši
.
Pak jsme ještě byly v práci u taťky, no a náš hrdý otec se s ní producíroval po celém kanclu a všem říkal - tak to je ta moje dceruška! A všichni říkali, jak je mu podobná. No povyrostl aspoň o 5 cm.
![]()
No už jdu spát, zítra má být krááásně, tak bych chtěla vstát dřív než normálně (tedy dřív než v 10), abych si to sluníčko trochu užila.
Tak papa ![]()
Ahoj holky…
Luci Terinka je krásně okatá teda ![]()
A my měli trápení s prdíky asi v 5 ráno…ale asi 10 min a pak jsem mu dala cucnout a při tom se vyprděl.
Krásné raníčko
Angu , krátké vlasy ti teda moc seknou
Myslím, že je to mnohem lepší než dlouhé…a úprava „rozcuchu“ ti půjde krásně, jen se musí často stříhat
…to vím podle kštice mého partnera ![]()
A prohlížela jsem vaše fotky a máš pravdu, na některých mám pocit, že jsi to ty, pak zas taťka, on bude Samík asi hezky namíchaný ![]()
Heluso , vstávání v 10
…no ty se máš
. Já už straším tak od 6 každý den…no a taky mě to dost vyčerpává
. A jaká ja byla sova, milovala jsem jít spát tak v 1 a poležet si tak do 10…snad se ještě někdy dočkám ![]()
Ale je fakt, že Laurinka chce teď kojení v 1 ráno a pak spí i do 6:30…což je teda rozdíl, protože před měsícem vstávala klidně ve 4:30, tak to jsem fakt byla KO ![]()
A s kyčlemi je to na prd, taky je mi tvého drobečka líto, v létě je to hnusný ![]()
Lucinko , holky mají pravdu, oči má Terezka tvoje
A čepičky jsou fakt krásný, moc se mi líbí, je to takové holčičí ![]()
A s tím pláčem máte úplnou pravdu, v porodnici přesně jak Angu, stačilo kňournout a už jsme stáli v pozoru u ní…já tam skoro vůbec nespala, max 2 hod denně, pořád jsem jí hlídala, neměli jsme monitor dechu…ufff, bylo to fakt náročný, ale ta euforie z ní mě dokázala udržet na nohou.
Ahoj maminky,
jsem z LEDNA 2010 a jdu k Vám pro radu. Rády bychom si s holkama založily taky galerku, ale nějak nevíme jak
poradíte nám? Moc děkuji.
zdravím maminky těch nádherných miminek, holky to je neuvěřitelný, jak se vám ty prckové mění ![]()
Včera nám přišly dárečky (za který maminka zaplatila a tatínkovi nemůže říct kolik
)od Lamaze. Chrastící náramky a ponožky a sluneční clona. Ty náramky jsou úžasný, a Rosalka na ně ascinovaně čučí ![]()
SLuneční clona je sice taky moc hezká, jen soudruzi z Lamaze asi počítají stím, že maminky jezdí v Porshe, který má pidi okýnka, protože na normálním autě to vypadá jak nálepka
No holt budu muset koupit ještě nějakou nehrací ![]()
Dneska v tomhle krásným počasí nás čeká ježdění po Praze, z čehož jsme celkem vyřízená a to ještě ke všemu má Rosalka „svůj den“ Jednou za čas se probudí jako protivec a vydrží jí to fak celej den, tak to bude zajímavý. Jeden na kyčle, snad bude vše OK. Pak já musím na krev, protože jsem jaksi pozapoměla nejen si píchat ty injekce, ale taky jít po šestinedělí na kontrolu
A pak nás čeká návštěva prababičky, no fakt to bude super den ![]()
Na kontrole na gyndě jsem byla na začátku týdne a paní doktorka mi po utz řekla, že to vypadá, že buď dostasnu menstruaci nebo sem těhotná. Tak jsem se málem složila. Mám to dostat až příští týden, tak jsem zvědavá, už jsem neodolala a dělala si těhu test, zatím negativní, tak doufám, že to vydrží
![]()
Holky ani nevím, na co reagovat, je toho šíleně moc a témata se tu rychle mění a přiznám se, že pokud to bude zamčený, tak se tu budu objevovat častějc
![]()
Dobré ránko, tak dnes to opravdu vypadá na krásný den ![]()
Půjdeme si s kámoškou sednout někam na terásku, když je tak krásně, doufám, že Terinka nebude protivná z tepla no každopádně vezmu čajík a nebo vypustím kozy na pastvu
![]()
Hel to je mi líto s tím širokým balením, to je fakt protivný, mě je těch miminek fakt líto, ale zase je to asi potřeba, hlavně, ať to má brzy v pořádku, kdy jdete zase na kontrolu? I když oni ty vedra nebudou, v sobotu má být šeredně zase a to máme toho suda, zapíjení Terezky s rodinou, no a budeme sedět venku, tak to bude zajímavý
![]()
Angu já než tu fotku posunula, tak jsem si myslela, že koukám nejdřív na Samíka a ono ne to jsi byla ty
já myslím, že je stejně víc do tebe
![]()
Peti u nás taky prso pomáhá k vyprdění, to u toho někdy střílí
my jsme vzhůru od osmi, taky jí něco trápilo, nemohla se vykakat a ještě ani pořádně v plíně nebylo, tak jsem zvědavá kdy to z ní vylítne ![]()
Bee já tu fotku nevidím
to mě teda mrzí, zkus dát znova, jestli to půjde…
Jinak mi zrovna usnula v lehátku, krásně jí to vibruje a kupodivu je spokojená,jsem zvědavá, jak tam dlouho vydrží ležet ![]()
hanuless píše:
Ahoj maminky,jsem z LEDNA 2010 a jdu k Vám pro radu. Rády bychom si s holkama založily taky galerku, ale nějak nevíme jakporadíte nám? Moc děkuji.
ahojky, držím palečky, ať se vám vše vydaří ![]()
a galerku holky založily na www.rodina.cz s přístupem na heslo ![]()
Hanuless já nevím, ale mám takový pocit, že se musí napsat admině a ta vám galerku založí, teda pokud se nemýlím ![]()
Nicky malá je úžasná vlasatá princezna ![]()
My máme taky jak který den, když se špatně probudí, tak to pak ten den stojí za to ![]()
Na sono kyčlí jdeme v pondělí a pak hned do poradny, máme to hned za sebou, to bude zajímavý
my zatím ťuk ťuk kyčle měly o.k. a široký balení jsme neměly ani v porodnici, tak snad nám to vydrží ![]()
Nicky cože? další těhu? To by mě položilo
na to se fakt necítím, ale já bych to spíš tipla na na tu MS, přeci jen nekojíš a ta mrška si pak přijde kdy chce, i když ono i při kojení se dá dostat brzy MS…
Nicky já jsem asi natvrdlá ale jak si to myslela, s tím, že když se to zamkne, že sem budeš chodit častěji?
Já tu fotku stále nevidím, že by něco z pc.
No jo, dneska bude mít den „D“ sedím tu na zahradě, už byla v lehátku po pěti minutách vřískot, pak u mě to samý a teď si pobrekává v kočárku, snad usne v autě…
Lucinko šák mě to taky málem položilo, mám se ozvat příští týden, tak jsem jí říkala že buďse ozvu s úsměvem, nebo jí rovnou přinesu hlavu své drahé polovičky
![]()
Lucinko můžou to mít zablokovaný pro zobrazování na www tak se koukni na tenhle odkaz http://lh6.ggpht.com/…P1030853.JPG
No a chodit sem častěji a přispívat proto, že už jsem si užila s forama svoje, takže veřejnost mi už moc nebaví, lidi jsou strašný svině
![]()