Poradna duly
Jana Čurdová
Jsem si to hned myslela Peti
Brumla nezklame
My neplatíme nájem, ale hypotéku
No teď bylo porodný, ale klidním se ![]()
Tak doufám, že mi někdy ta kartička přijde nebo že mě nevyhodí s tou papírovou
Stejně jsem to Dm teď trochu omezila, v hypernově byly minule Huggies v super akci, tak jsem se zásobila
Ale už začínám mít Dm-absťák, furt listuju těma knížečkama a zkoumám, co si ještě koupím ![]()
A nedávno jsem v Tescu za Danovy oblečky utratila 800
Nemluvě o MMA, to je taky závislost
Ale na to si apoň vydělám prodejem věcí po Lucince ![]()
Amber…porodné už je rozfofrované ![]()
S papírovou kartičkou vás nevyhodí,po mě jí chtěli a já neměla ![]()
A ještě že v tom našem velkoměstě není nic moc kde nakupovat na dětičky,máme tady jen 2 malé krámečky s dětským zbožím a pak samé Vietnamce…
tam ale kupuju Anetě a Elině třeba tepláky a trička na ven…
Beetree píše:Bee , no ono to tak úplně v 10 není. Malá se budí na 1.kojo v 5. Pak jsem s ní vzhůru tak do 6 (kojo, přebalit, pohoupat, usnout). Pak spí tak hodinku, takže v 7 je to nanovo do 8. Pak zase v 9. Takže teprve v 10 se mi podaří se vymotat z ložnice a sejít dolů do kuchyně a začít fungovat. Jóóó, kdybych já budka chodila spát v 9 večer s ní, to bych se i vyspala. Jenže já ponocuju do 12 do 1, no tak jsem ráda, že se aspoň po těch hodinkách dospím do 10
Heluso , vstávání v 10…no ty se máš
.
Nicky , Rosalka má supr čupřinku
Vypadá nádherně!
Luci , na kontrolu peřinky jdeme za týden. Jestli jako jí do toho umim správně nasoukat
. A pak to bude muset mít až do 15.týdne, což je dalších 6t. Takže přes půl prázdnin. Já se fakt zblázním, jestli jí to bude v tom horku vadit ![]()
Luci, Amb, koukám, že v sobotu mají všichni suda!
My taky a grilujeme k tomu celý prase. Přijede celá rodina, moje i manži, Mirka bude mít v neděli 2m, tak to jako oslavíme ![]()
K nákupům - holky, já když utrácím, tak vždycky koupim něco i manžovi, třeba tričko za stovku, a všechno je v pořádku, i když je nákup třeba a dva tácy…
Jo, a MS - já to asi ještě nedostala? Po porodu jsem krvácela asi 3-4 týdny, tak nevím, jestli už to nebyla i první MS? Jak jste to měly vy?
Heluso..já po porodu asi 14 dní krvácela a pak dobrý a pak asi 3 dny těsně na konci šestinedělí…a dr.říkala,že to už asi byla MS
Ahoj všechny!
Dočíst patnáct stránek je nad moje síly, tak jen v letu všechny zdravím, snad se sem dostanu večer, abych zase mohla napsat slohovku
Jen se chci pochlubit, že jsem první, co viděla jiné dubňátko, páč jsme se s Nicky srazily na Zličíně a Rosalka je tedy tak sladká a drobounká a vlasatá a hodňoučká… A Nicky vůbec nevypadá, že někdy rodila, koneckonců ona ani nevypadala, že by byla těhotná, to se to pak nosí…
![]()
No a pro vaše pobavení, byla jsem s Fandikem u zápisu do školky, při pohovoru s paní ředitelkou se tvářil jako andílek, ani nepípnul a způsobně poděkovat za nabídnutý bonbon (následně si začal pěchovat do kapsy celou misku, tak jsme vypadali jako chudáci, co nemají ani na cukrátka…). No a při odchodu se na mě ve dveřích otočil a pronesl: „Maminko, ta paní ředitelka vypadá jako čarodejnice, ale ona není, že ne???“ Mluví velice nahlas a velice zřetelně, takže šance, že se paní ředitelka mohla přeslechnout, je nulová, asi jako naše šance, že mi Fandu do školky vezmou. No, po tomhle jeho bonmotu je ta šance tak mínus 50%… Rudá jsem ještě teď, když si na to vzpomenu! Tak jsem se rozhodla, že mu na zahradu koupíme trampolínu, takovou tu s ochrannou sítí, zavřeme ho do ní a bude tam celé dny skákat, aby ze sebe tu energii konečně nějak dostal. Třeba si pak ráno přispí i do půl sedmé… ![]()
Tak snad večer na něco zareaguju…
Gabu , tak to je mazec, to jsi mě fakt rozesmála
…no děti jsou holt upřímné a servítky si neberou
. Blbé je, že to nejspíš ovlivní přijetí ![]()
A nejsi první, my se známe s Lucinkou hi hi hi ![]()
Menstruace se u mě myslím už chystá, asi den jsem minulý týden špinila a mám pocit, že hormonálně už se ve mně začíná cyklicky něco dít
. No uvidíme, kdy se to rozjede naplno. Já bych to klidně bez ještě pár měsíců ráda vydržela ![]()
Helu , tak to jooo, to máme docela podobný, akorát že já blbec už si lehnout nejdu a sedím buď na netu, čtu nebo uklízím…
TV máme jen v ložnici, pověsili jsme si obrovskou na stěnu a užívali si „kino“, v obýváku jsem ji nějak nechtěli, nejsme moc „televizní“, spíš si pustíme nějaký vybraný film a hodně posloucháme hudbu…ale teď o TV do obýváku dost uvažuju, připadám si bez zpráv docela mimo
, tak si aspoň pouštím televizi na PC, abych nepřehlédla nějaké extra významné informace. I když je fakt, že jsem teď mnohem klidnější, zprávy mě teda dokázaly občas solidně n…t ![]()
Aleesho , nádherný úsměv!! Loli se také pořád směje, ale foťák většinou mimo dosah
…resp. není kdo by ho podal ![]()
A alergii mám letos bohužel také-není čas na solárkovou přípravu-ale podle nových předpovědí má být léto hodně deštivé, ovlivní to prý nedávný výbuch sopky kdesi na Antarktidě tuším, takže nás letos asi sluníčko moc nepotrápí. A já z chycením základu mám také potíže a červenám ![]()
Gabu, Fandík je fakt úžasnej
A jestli není paní ředitelka kr.., tak ho klidně vezme
Musí s těmi dětmi na tohle být připravená
Jinak musím říct, že před mamkou jenom řeknu „Fandík“ a už se směje, co se mu zase povedlo
Tak držíme palce, aby školka vyšla ![]()
A s tou Nicky, to jste byly domluvené, nebo to byla náhoda? Ale závidím
Se máte
Já tu rozpoutávala srazík, a nakonec to dopadlo tak, že nám Radim omarodil a nic se neděje.. Ale mohly bychom to zkusit znovu
Klidně dojedu i na Zličín
Jen bych nebyla pro pátek a pondělí, protože to bývá provoz jako hrom.. ![]()
Heli, tak celý prase? A kde že to bydlíš?
Radimovi budou 25 už 3 měsíce.. A Danečkovi o den déle taky, že Ali? ![]()
Já jsem hrozná, vždycky napíšu nějaký jméno dítěte k přezdívce a honem přemýšlím, jestli to tak opravdu je
tak doufám Ali, že jsem se trefila, ale Daniel Adam, že jo ![]()
MS, tak já začala hned po 6-ti nedělí brát antiko, takže zatím žádná MS se nekonala, po porodu jsem krvácela asi 4 týdny, už si to nepamatuju.. A doufám, že bez MS budu ještě dlouho ![]()
pár fotek z dneška,více zase na stanušce.
gabu-fandík mě fakt bere.
![]()
Gabu , Amb mi úplně vzala slova z pusy. Jestli je to ředitelka na svým místě, tak se tomu musí zasmát
a určitě Fandu vezme
. A možná by měla popřemýšlet o změně svého vzhledu
.
Amb , jo celý prase. Přijede nám celý příbuzenstvo. Asi tak 30 lidí, tak se nám prase jeví jako nejlepší řešení. Tak enom doufám, že nebude pršet a/nebo foukat vítr. To je pak u nás na zahradě k nevydržení ![]()
Jééé, Stanuško , vy už se koupete v bazénku!
![]()
Taky musím donutit manžu, abysme ho už zprovoznili ![]()
Ta velká, to je asi Esterka, že? Krásná holka! ![]()
A tolik rybízu! Jééé, já bych pekla … ![]()
Ahojda holky dneska byl super den, malá ani moc nebrečela, teď večer teda jo, jinak to šlo, teď spinká a pak budu muset budit na koupání ![]()
Byly jsme s kámoškou na kávě a bylo to moc fajn
a pak přijela moje kolegyně a zároveň nej kámoška a byla tady asi 2 hodiny, tak jsme toho zase prokecaly ![]()
Já krvácela skoro 6 týdnů
bylo to nekonečný, myslela jsem, že to nidky neskončí ![]()
Tak jdu připravit vaničku, ať mám klid na ordinaci, no uvidíme, snad se to obejde bez brečení po jídle ![]()
Gabu Fandík je kousek, super, ten prostě nikdy nezklame…
Stani super pohoda doma, bazén závidím, dneska by se šiknul, i když zítra zase bude hnusně ![]()
Jinak jsme málem nešly na to vítání, já jsem nějak blbě přečetla ten papír a účast jsme měly potvrdit
tak jsem dnes sháněla na tu paní číslo na mobil, zadařilo se, tak nakonec jdeme,spadnul mě kámen ze srdce, to bych se fakt proklínala, no jsem hrozně roztržitá ![]()
Tak pa večer sem ještě vlítnu, zatím…
Angu mám dotaz, ty jsi takový tip před pc, potřebuju zmenšit fotku do podpisu a nevím jak, i když z ní udělám pidi pořád má 13Kb a já potřebuju sem 6KB jak to udělat??? Jsem bezradná, u mě ten vykojenej mozek platí, přitom jsem to uměla ![]()
Nešlo by to, že bych ti jí poslala a ty mě jí zmenšila, nebo budu ráda, za vysvětlení, mocinky děkujuuuu, ale až budeš mít samo čas… teď už fakt letím…
Ahojky,
"Nesnídám, nesvačím, nestihnu to nestačím ................. "
![]()
Holky mám frmol, v sobsotu čekáme mega návštěvu, drahého maminku na 14 dní, tak se snažím dělit čas na péči o děti, vycházky, a úklid! Panikaaaaaaaaaaaaaaa!
![]()
Dnes ve 2:30 jsem před 9. lety porodila Jarečka! To jsou vzpomínky!
![]()
Snad vás dočtu až bud mít klid!