duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5093
18.6.09 19:37

Jo, ještě vám sem musím dát fotky:

Tohle nadělení jsem našla ráno v plínce :oops:. Teda spíš mimo ni :). No po koupání přebaloval taťka a já už jsem to nekontrolovala :?, příště asi budu muset :wink:

A takhle se snažíme pást :o 8O:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
18.6.09 19:42

Angu , mám stejný dotaz jako Luci, taky bych potřebovala tu fotku zmenšit na 6kb.

Luci , 6t krvácení? Tak to jsem s těmi svými 3-4 týdny ještě byla v pohodě :)

Ody , nepanikař! Mám pocit že ty a Stanuška byste nám mohly dávat lekce, jak zvládnout tolik dětí a věcí najednou! :)

Malá už mi tady kňučí, jdeme koupat. Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
18.6.09 19:45

TAk my jsme vykoupaní a spinkáme :lol: tak doufám,že to tak bude i zítra-školní mejdan a v sobotu-sraz třídy :lol:
Teda to je náklad v plínečce :lol: teda mimo ní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.6.09 20:03

Jé Stani, máme naprosto stejný kočárek, ale to jsme už asi řešily, že jo :) A bazén je super, já dneska furt jenom kojila, tak jsem ani do vířivky nevlezla.. Malej byl protivnej, ale už je v pelechu a doufám, že tam už zůstane až do rána :D

Zkoušela jsem ergo, malému se snad líbí, ale mám dojem, že tam poněkud překáží moje břicho :( Nevím, jestli pomůže povolit ty popruhy přes ramena? Ale jinak je fakt pohodlné :)

Heli, tak to si užijte :) my jsme tak trošku na větrné hůrce, takže když je hnusně, u nás je tuplem hnusně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.6.09 20:10

Stani: bezva fotky. Vy už máte zralý rybíz?

Hel: pěkný :lol: Dan poslední dobou taky mívá takové nadělení. Naštěstí v plínce, i když občas trochu proteče.

Amber: jj, pamatuješ si to dobře, jen Dan bude mít 3 měsíce až 29. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.6.09 20:11

Dala jsem na rodinu fotku s ergem, vypadám tam tak hrozně a objemně, že to tady ani nebudu publikovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
18.6.09 21:27

Tak jsem tady :wink:

K paní ředitelce, ona tak chudák vůbec nevypadá, vůbec nevím, co to Fandu popadlo. A do školky nás nevezmou, protože jsem doma s miminkem a je málo míst :( . Sice tady staví nový pavilon s 25 místy navíc, ale myslím, že ani přesto se tam nedostaneme.

Ad hysterické matky , hlásím se do klubu, taky na Fandu hodně řvu, držím u toho Kačku v náručí, jestli z toho chytí psotník, tak se divit nebudu. Ale musím říct, že už jsem se trochu srovnala, nebrečela jsem snad už týden že by se blýskalo na lepší časy??? :lol: Obecně pokud mohu srovnávat, tak jako prvomatka jsem ty pocity, že nestojím za nic a nic neumím, měla dost dlouho a hodně jsem se tím trápila. Teď, když mám dvě děti, si to už ani nepřipouštím, jednak vím, co dělat, vím, co se asi bude dít v blízké budoucnosti, vím, že dítě prostě jednou řvát přestane a usne a hlavně vím, že se nic nezblázní, když nebude vše OK a perfektní a s tím se už mnohem lépe vychovává… :wink:

Ad prdy , ještě mě napadlo, že si jedna paní u nás pochvalovala fén, nahřívala tím holčičce bříško a prý to bylo pak super.

S Nicky jsme měly sraz, páč jsem si od ní kupovala odsávačku, tak jsme si navzájem pochválily dětičky, lehce pokecaly a bylo to fajn. Pro sraz jsem klíďo, já jsem pouze omezená prostředím, protože s Fandou neposedím, tudíž hřiště nebo alespoň něco k zavěšení v dohledu (ne záclony :wink: ) by bylo fajn.

Jinak novinky od nás: Kačenka je den ode dne hodnější, přes den spinká 2× dvě a půl hodiny a k večeru ještě hodinku, usíná v kočárku bez problémů a doma v postýlce SAMA 8O , večer též už bez řevu, nakojí se a odpadne a vstává mezi 3. a 4. hodinou ranní a pak už po dvou hodinách 8) . A to vše prosím jen díky tomu, že jsem jí začala zavinovat, a to hoooodně těsně… Jsem nadšená, rázem mám mnohem víc energie a vstávání ráno s Fandou mě už tak nerozhodí. Doufám, že jsem to nezakřikla!

Musím běžet, Fandík odmítá usnout beze mě, zase novinka, tak ho jdu přidusit polštářem. :wink:

Dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.6.09 21:45

Tak to jo Gabu, já myslela, že to byla náhoda, to by totiž byla náhoda jak blázen :) Já takhle náhodou potkala holku, co jsme spolu byly v porodnici a neměla jsem na ní číslo, tak už mám :D

Místo srazíku klidně vymyslete holky vy, co už máte děti, protože já zatím pojem o hřištích nemám, a o kvalitních záclonách už vůbec ne :D Takže na vás spoléhám - Gabu, Stani, Ibri? :) My jdeme akorát 29/6 na očkování, tak nevím, jak budeme provozu schopni potom..

Malý dneska celý den prudil z vedra, prokadil se, i když ne tak ukázkově jako tady byla fotka (zase už nevím koho, Heli?), ale šlo to na podložku :( No a večer usnul jako nic, i když měl naspáno za den, tak jsem ráda. Trošku jsem se toho večera bála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.6.09 21:50

Hel Mirečka je krásná a vypadá opravdu spokojeně a parádně pasete :D a co fotečka, kde jsi ty? Ať máme představu s kým „mluvíme“ :lol: :wink:
To mi povidej s tím krvácením, bylo to nekonečný, už jsem se fakt bála, že to nikdy neskončí :roll: a pak ze dne na den konec, to jsem si oddechla…

Holky tak jsem vykoupala a u ordinace nakojila a pak mi hned odpadla v náručí, tak doufám, že bude spinkat aspoň do jedné hodiny :) no to si teda fandím…

Nevím jestli je to náhoda nebo ne, ale přestala jsem pít kojo čaj a od té doby jí tolik netrápí bříško a je míň ubrečená, teď jestli je to fakt tím, nebo že by se něco měnilo k lepšímu 8) :lol: no nic, kojo čaj už radši pít nebudu, fakt od toho dne je klid, v rámci možností samozřejmě…

Tý jo takových akcí o víkendu, mě se na tu naší moc tedy nechce, hlavně být tam celý den, přemýšlím, že na chvilku zmizím domů, nebo tam pojedu až odpoledne, ještě uvidíme, já myslím, že hezky moc nebude, a to mě pěkně štve :(

Gabu super příspěvek, ty opravdu dokážeš pobavit, opět jsem se zasmála, ty jsi fakt veselá kopa :lol: :lol: musí být radost s tebou posedět :D

No nic jdu se zhroutit do postele, ať jsem na zítra fit, tedy pokud dcera dovolí a bude mít spavou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.6.09 21:52

A jak tak koukám, už mám za sebou roční výročí na emiminu, závisláček hadr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.6.09 22:09

Tak reaguju jen v rychlosti, mám pro vás info o zamčení diskuze, musím to všecko sesmolit, takže mi to bude chvilku trvat :lol:

Gabu, Fandík opět nezklamal :lol: Paní ředitelka se tomu snad zasměje a třeba popřemýšlí o vzhledu - koneckonců, z dospělých jí to nikdo neřekne, páč ji nechtějí urazit, ale ty kouzelné děti… Co bychom si bez nich počali, že jo… :lol: :lol: :lol: A jo, teď čtu, že tak nevypadá - tak tím spíš se tomu musí zasmát…

Luci, jasně, klidně pošli, až se přihlásíš do uzamčené diskuze, měla bys v seznamu členů najít můj mail… Kdyžtak ho napíšu až pak…

Helu, rovněž :wink:

Fotky úžasně, nálož úděsná, koupání v bazénu závidím :lol:

Tak, a jdu smolit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.6.09 22:09

Ještě sem dám fotečku, dnes jsme prubly čepku a nebrečely jsme u toho a udělaly jsme parádu po městě :lol:
 http://img3.rajce.idnes.cz/…DSCN2579.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.6.09 22:11

Angu super děkuju moc, já počkám samo, a na zamčení se těšíííím jsi šikulka a teď už fakt jdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
18.6.09 22:23

Ahoj, já jen zběžně, pročteno mám taky zběžně a shlédnuté fotky. Luci, malá už vypadá báječně, na vítání bude za fešandu :-)

Angu co mi to děláš? Já, která nová baba tu zas je, teď se v tom už nebudu orientovat snad a ono seš to ty s novou fotkou. Moc ti to sluší, jen já si budu muset zvyknout.

Fandíka jsem nemohla vynechat, jak zahlídnu, že jsou nějaký storky, čtu poctivěji. Nezklamal :-) :-) Sestřina sousedka má podobnýho chlapečka, teď prý mamince vysvětloval, že fotbal hrát nebude (šli se mrknout do nějakého družstva, že by tam jako chodil), a když se ptala proč odpověděl „Maminko, já fotbal hrát nemůžu, protože při něm pláču.“ a pak ještě, když si nešel uklidit hračky tak „To bude tím, že jsi mě špatně vychovala.“ :-) :-) :-)

Jinak dneska jsme byli s Manducou a dobrý, spinkal, tak snad to byůa nějaká vyjímka tenkrát. Bylo to fajn jít si po lese, cestou necestou.

Utíkám spát, jsem zas utahaná. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.6.09 22:28

Luci, jste šikulky, že jste nebrečely :lol:

Suvi, pardón, když tamta byla taková rozmazaná, já ji dělala kdysi ve spěchu :roll: Kamarádky chlapeček je teda taky expert… :lol:

A teď už ty informace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital