Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, ještě vám sem musím dát fotky:
Tohle nadělení jsem našla ráno v plínce
. Teda spíš mimo ni
. No po koupání přebaloval taťka a já už jsem to nekontrolovala
, příště asi budu muset
. 
A takhle se snažíme pást
: 
Angu , mám stejný dotaz jako Luci, taky bych potřebovala tu fotku zmenšit na 6kb.
Luci , 6t krvácení? Tak to jsem s těmi svými 3-4 týdny ještě byla v pohodě ![]()
Ody , nepanikař! Mám pocit že ty a Stanuška byste nám mohly dávat lekce, jak zvládnout tolik dětí a věcí najednou! ![]()
Malá už mi tady kňučí, jdeme koupat. Papa ![]()
TAk my jsme vykoupaní a spinkáme
tak doufám,že to tak bude i zítra-školní mejdan a v sobotu-sraz třídy ![]()
Teda to je náklad v plínečce
teda mimo ní ![]()
Jé Stani, máme naprosto stejný kočárek, ale to jsme už asi řešily, že jo
A bazén je super, já dneska furt jenom kojila, tak jsem ani do vířivky nevlezla.. Malej byl protivnej, ale už je v pelechu a doufám, že tam už zůstane až do rána ![]()
Zkoušela jsem ergo, malému se snad líbí, ale mám dojem, že tam poněkud překáží moje břicho
Nevím, jestli pomůže povolit ty popruhy přes ramena? Ale jinak je fakt pohodlné ![]()
Heli, tak to si užijte
my jsme tak trošku na větrné hůrce, takže když je hnusně, u nás je tuplem hnusně ![]()
Stani: bezva fotky. Vy už máte zralý rybíz?
Hel: pěkný
Dan poslední dobou taky mívá takové nadělení. Naštěstí v plínce, i když občas trochu proteče.
Amber: jj, pamatuješ si to dobře, jen Dan bude mít 3 měsíce až 29. ![]()
Dala jsem na rodinu fotku s ergem, vypadám tam tak hrozně a objemně, že to tady ani nebudu publikovat ![]()
Tak jsem tady ![]()
K paní ředitelce, ona tak chudák vůbec nevypadá, vůbec nevím, co to Fandu popadlo. A do školky nás nevezmou, protože jsem doma s miminkem a je málo míst
. Sice tady staví nový pavilon s 25 místy navíc, ale myslím, že ani přesto se tam nedostaneme.
Ad hysterické matky , hlásím se do klubu, taky na Fandu hodně řvu, držím u toho Kačku v náručí, jestli z toho chytí psotník, tak se divit nebudu. Ale musím říct, že už jsem se trochu srovnala, nebrečela jsem snad už týden že by se blýskalo na lepší časy???
Obecně pokud mohu srovnávat, tak jako prvomatka jsem ty pocity, že nestojím za nic a nic neumím, měla dost dlouho a hodně jsem se tím trápila. Teď, když mám dvě děti, si to už ani nepřipouštím, jednak vím, co dělat, vím, co se asi bude dít v blízké budoucnosti, vím, že dítě prostě jednou řvát přestane a usne a hlavně vím, že se nic nezblázní, když nebude vše OK a perfektní a s tím se už mnohem lépe vychovává… ![]()
Ad prdy , ještě mě napadlo, že si jedna paní u nás pochvalovala fén, nahřívala tím holčičce bříško a prý to bylo pak super.
S Nicky jsme měly sraz, páč jsem si od ní kupovala odsávačku, tak jsme si navzájem pochválily dětičky, lehce pokecaly a bylo to fajn. Pro sraz jsem klíďo, já jsem pouze omezená prostředím, protože s Fandou neposedím, tudíž hřiště nebo alespoň něco k zavěšení v dohledu (ne záclony
) by bylo fajn.
Jinak novinky od nás: Kačenka je den ode dne hodnější, přes den spinká 2× dvě a půl hodiny a k večeru ještě hodinku, usíná v kočárku bez problémů a doma v postýlce SAMA
, večer též už bez řevu, nakojí se a odpadne a vstává mezi 3. a 4. hodinou ranní a pak už po dvou hodinách
. A to vše prosím jen díky tomu, že jsem jí začala zavinovat, a to hoooodně těsně… Jsem nadšená, rázem mám mnohem víc energie a vstávání ráno s Fandou mě už tak nerozhodí. Doufám, že jsem to nezakřikla!
Musím běžet, Fandík odmítá usnout beze mě, zase novinka, tak ho jdu přidusit polštářem. ![]()
Dobrou noc…
Tak to jo Gabu, já myslela, že to byla náhoda, to by totiž byla náhoda jak blázen
Já takhle náhodou potkala holku, co jsme spolu byly v porodnici a neměla jsem na ní číslo, tak už mám ![]()
Místo srazíku klidně vymyslete holky vy, co už máte děti, protože já zatím pojem o hřištích nemám, a o kvalitních záclonách už vůbec ne
Takže na vás spoléhám - Gabu, Stani, Ibri?
My jdeme akorát 29/6 na očkování, tak nevím, jak budeme provozu schopni potom..
Malý dneska celý den prudil z vedra, prokadil se, i když ne tak ukázkově jako tady byla fotka (zase už nevím koho, Heli?), ale šlo to na podložku
No a večer usnul jako nic, i když měl naspáno za den, tak jsem ráda. Trošku jsem se toho večera bála ![]()
Hel Mirečka je krásná a vypadá opravdu spokojeně a parádně pasete
a co fotečka, kde jsi ty? Ať máme představu s kým „mluvíme“
![]()
To mi povidej s tím krvácením, bylo to nekonečný, už jsem se fakt bála, že to nikdy neskončí
a pak ze dne na den konec, to jsem si oddechla…
Holky tak jsem vykoupala a u ordinace nakojila a pak mi hned odpadla v náručí, tak doufám, že bude spinkat aspoň do jedné hodiny
no to si teda fandím…
Nevím jestli je to náhoda nebo ne, ale přestala jsem pít kojo čaj a od té doby jí tolik netrápí bříško a je míň ubrečená, teď jestli je to fakt tím, nebo že by se něco měnilo k lepšímu
no nic, kojo čaj už radši pít nebudu, fakt od toho dne je klid, v rámci možností samozřejmě…
Tý jo takových akcí o víkendu, mě se na tu naší moc tedy nechce, hlavně být tam celý den, přemýšlím, že na chvilku zmizím domů, nebo tam pojedu až odpoledne, ještě uvidíme, já myslím, že hezky moc nebude, a to mě pěkně štve ![]()
Gabu super příspěvek, ty opravdu dokážeš pobavit, opět jsem se zasmála, ty jsi fakt veselá kopa
musí být radost s tebou posedět ![]()
No nic jdu se zhroutit do postele, ať jsem na zítra fit, tedy pokud dcera dovolí a bude mít spavou noc ![]()
A jak tak koukám, už mám za sebou roční výročí na emiminu, závisláček hadr ![]()
Tak reaguju jen v rychlosti, mám pro vás info o zamčení diskuze, musím to všecko sesmolit, takže mi to bude chvilku trvat ![]()
Gabu, Fandík opět nezklamal
Paní ředitelka se tomu snad zasměje a třeba popřemýšlí o vzhledu - koneckonců, z dospělých jí to nikdo neřekne, páč ji nechtějí urazit, ale ty kouzelné děti… Co bychom si bez nich počali, že jo…
A jo, teď čtu, že tak nevypadá - tak tím spíš se tomu musí zasmát…
Luci, jasně, klidně pošli, až se přihlásíš do uzamčené diskuze, měla bys v seznamu členů najít můj mail… Kdyžtak ho napíšu až pak…
Helu, rovněž ![]()
Fotky úžasně, nálož úděsná, koupání v bazénu závidím ![]()
Tak, a jdu smolit…
Ještě sem dám fotečku, dnes jsme prubly čepku a nebrečely jsme u toho a udělaly jsme parádu po městě ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…DSCN2579.JPG
Angu super děkuju moc, já počkám samo, a na zamčení se těšíííím jsi šikulka a teď už fakt jdu ![]()
Ahoj, já jen zběžně, pročteno mám taky zběžně a shlédnuté fotky. Luci, malá už vypadá báječně, na vítání bude za fešandu ![]()
Angu co mi to děláš? Já, která nová baba tu zas je, teď se v tom už nebudu orientovat snad a ono seš to ty s novou fotkou. Moc ti to sluší, jen já si budu muset zvyknout.
Fandíka jsem nemohla vynechat, jak zahlídnu, že jsou nějaký storky, čtu poctivěji. Nezklamal
Sestřina sousedka má podobnýho chlapečka, teď prý mamince vysvětloval, že fotbal hrát nebude (šli se mrknout do nějakého družstva, že by tam jako chodil), a když se ptala proč odpověděl „Maminko, já fotbal hrát nemůžu, protože při něm pláču.“ a pak ještě, když si nešel uklidit hračky tak „To bude tím, že jsi mě špatně vychovala.“
![]()
Jinak dneska jsme byli s Manducou a dobrý, spinkal, tak snad to byůa nějaká vyjímka tenkrát. Bylo to fajn jít si po lese, cestou necestou.
Utíkám spát, jsem zas utahaná. Pa
Luci, jste šikulky, že jste nebrečely ![]()
Suvi, pardón, když tamta byla taková rozmazaná, já ji dělala kdysi ve spěchu
Kamarádky chlapeček je teda taky expert… ![]()
A teď už ty informace…