Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, já taky dneska kojím každou 1,5 hod. … no jo, to mě nenapadlo, že to bude kvůli tomu vedru
. Už jsem myslela, že Mirce něco je
. Skoro vůbec dneska nespala, takže jen kojím, přebaluju a utěšuju a na nic jinýho mi skoro nezbyde čas
.
Já mám velký podložky - pro dospělý. Takže ji rozložím do kočárku, že mám polovinu krytou i s bokama, na to dám velkou plínu, aby se mu dobře leželo a je to
Zatím se mi tam jen vyčůral
![]()
Holky díky - sudokrém pomáhá, taky asi látkovky. Já právě přebaluju pořád jak blb, tak mě to kor štve, že je zapruzenej.
K taťkovi se vyjadřovat nebudu ![]()
Jéžiš, dneska byl hic, jsem myslela, že domů z města ani nedolezu ![]()
Luci, prohlídka mě taky bolela, jak píšeš, ty zrcadla - au, au
No, já jsem se sexu nebála, pořídili jsme i zvlhčovač, ale ještě ta vnitřní jizva není asi úplně OK, protože to bolelo teda dost - tak jsme to zrušili a dočasně ještě odložili
Jestli jsem vyhodila 500 za prášky zbytečně… ![]()
Nám se taťka nachladil v Laser aréně - asi se nám tam uběhal či co, tak teď k prckovi nesmí - tak je z obliga… Ale jak jsem psala, on pomáhá rád. Hlavně aby neodvykl ![]()
Tak jsem usoudila, že jsem asi stará. Teď jsem koumala Facebook a já to normálně nechápu - jaký to má jako smysl?
Nějaké přátele si můžu přidat, ale stejně ničí profil nevidím, takže když bych se chtěla s někým seznámit, tak nemůžu… Jakože bych si mohla psát na svůj profil nějaké věci a dávat fotky a moji přátelé si to pak budou moct prohlížet? A proč jako? No psycho, je to hrozné zjistit o sobě takovou věc - myslela jsem, že mě to postihne později
Jediné, co mě utěšuje je fakt, že to nechápe ani můj drahý
![]()
Angu já jsem se sexu taky nebála, ale po dnešní prohlídce mám teda trošku obavy
ale malá nás oba tak vyčerpává, že si myslím na něj hned tak nedojde, uvidíme, aby mě manžel nepřekvapil, my nějak nemáme sílu ani jeden
![]()
A hic teda byl, fuj, ale asi v 7 začlo pršet, tak se krásně pročistil vzduch, vždyť i ty miminka z toho byly paf
chudáčci, malá teda usnula v osm a zatím je ticho, tak jsem zvědavá na noc ![]()
Angu, já na facebooku jsem, ale spíš omylem, je tam spousta známých. Profil ostatních vidíš buď v pohodě, nebo jen když je máš jako přátele. Jde o to, jak to má kdo nastavený. Pokud síť ČR, tak vidíš všechno, pokud mají, že je vidí jen přátelé, tak si je musíš přiřadit a oni to musí potvrdit, a pak to vidíš. Jinak bych řekla, že je facebook na nic, protože cokoli tam napíšeš, tak si každý přečte. Je to spíš na to, že si Tě někdo může přidat.. Ale mě to neuchvátilo..
Lucinko, u nás začalo pršet v 5 ![]()
Tygří, to je dobře, že se opruzeniny zlepšují. Já taky přebaluju furt, mám teda jednorázovky, ale kor v těch vedrech si říkám, že se akorát drží bakterie, takže je víc na přebalováku než u mě ![]()
A gynekolog a sex.. Hrůza! Myslela jsem, že po císaři to bude naprosto OK, ale prdlajs, doktor řekl, že je to normální, že jsme stažené. Takže i sex byl očistec, horší jak poprvé a do dneška mě to uvnitř pálí jako prase v určitých polohách. Že bychom odložili si nedovedu představit, protože bych s taťkou nevydržela. Se sebou v pohodě, ale s ním ne
Takže na vás myslím, fakt nic moc.. Ale povolí to..
Holky jste hodný, díky za slova útěchy. Omlouvám se za svou podrážděnost.....s tím brekem…někdy s ním soucítím a pomáhám mu ududlat bolest (strkám dudlík v těch správných momentech mezi tlačením), někdy se mu směju (když pláče z naštvanosti, že mu třeba oblíkám bodýčko), někdy nereaguju, protože vím, že už se těší na prso a prso už se blíží k pusince a někdy právě lezu po zdi (už jsem si i zařvala a praštila rukou do postele).....když se mi chce spát.
No však to znáte ![]()
Tygří, to jsem ráda, že opruzenina jde pryč. Používáš vlňáčky? Já teď nelátkuju, likviduju mykózu, pak bych ráda všechno vyvařila a začla znova.
Luci ta vyrážka, to je taky o nervy, však vím. Doufám, že se toho zbavíte. Však člověk by to dítě patlal klidně i térem, kdyby to pomohlo. Ale je to taky náročný, pořád něčím mazat. Ta fotka je bezvadná, je to holka šikovná. Náš malej takhle vysoko hlavu určitě nedá.
Obecně je to lenoch, zvedá hlavu spíš na rameni při odbrkávání, to ho strašně zajímá zebra na zdi
.
Aleesho, Stanuško, holky, co máte více než jedno dítko…fakt smekám. Já vím, že vám nic jinýho nezbývá a třeba vám to ani nepřijde těžký, ta péče o víc kousků…ale momentálně nechápu, jak to vy matky děláte ![]()
Elleno, jo, ten krkanec mě taky někdy překvapí, že mě to nenapadlo, si pak říkám. Třeba když jdu dát malýho do šátku a on si právě krkne a zklidní…
Amber, ještě k nosítku. Původně jsem chtěla Ergo, ale v obchodě mi ta Manduca seděla líp (plus se mi moc líbila že). Tak jsem se taky plácla přes kapsu. Teď bych se měla už krotit (určitě ale zas objevím něco jinýho jak se znám, co nutně budu potřebovat
).
Nahatý děti jsou nejlepší
![]()
Jo ještě jsem se vám nestihla pochlubit, dnes jsme u dr. vážily a za týden přesně 200g, tak jsem šťastná jako blecha, že mi tak roste, takže už máme konečně ty 4 kila
přesně 4,02
![]()
Suvi, oni i psali ve fórech, že Manduca líp sedí hubeným a silnějším to Ergo, pro silnější prý ta Manduca není
Hlavně abychom byly spokojené
Jak vidím na fotkách Stanušku s Ergem, tak se už těším, až ho využiju. Asi o víkendu, jedeme na chatu. Už to konečně nacvičíme doma a vyrazíme ![]()
A taky se malému směju, když se podle mě bez důvodu vzteká a brečí ![]()
Luci, tak gratuluju k pokoření 4kg
Jste šikulky ![]()
Luci, já jsem se nebála ani po té prohlídce, přece jen drahý není takových rozměrů jako ten rozevírací (auauau) plastový vyšetřovací… věc ![]()
Amber, my jsme si nakonec poradili i jinak - co nám taky zbylo, že jo…
![]()
Na Facebooku jsem našla sestřenku a díky tomu jsem zjistila, že za rok, co jsme se neviděly nádherně zhubla a je z ní teďka kočka… Předtím byla už skoro širší než delší (že to tak napíšu - ale je malá, tak proto) a teď vypadá super! Já jsenom blednu závistí
![]()
Ahoj holky, tak se mi konečně zadařilo přidat sem fotečku naší Mirky ![]()
v kočárku s chrastítkem

Tak dneska mi malá usnula asi v půl 7 a ještě spí. Prospala i koupací hodinu, takže dneska už asi nevykoupeme. Jen nevím, jestli se ještě probudí na kojení, nebo jestli mám jít radši spát, protože už je to ten její noční spánek
.
Luci, Angu, Amb - k sexu - my už jsme si teda několikrát užívali
(začali jsme po šestinedělí) a bylo to docela v poho. Je teda pravda, že zpočátku to bylo sušší než dřív
, ale pak se to rozjelo
. Určitě vám to taky brzo půjde ![]()
Jóóó, u gyndra jsem ještě nebyla, ale jsem tam objednaná na červenec (neměl dřív čas
). Nevím sice, jak jste na tom s hojením (tam dole) vy, ale já se cítím dobře. Na radu kamarádky jsem brala (před porodem i po porodu) arnicu montanu, což jsou homeopatika, který podporujou lepší hojení (např. po operaci, apod.). Takže už v den porodu jsem mohla normálně sedět (bylo to sice trochu nepříjemný, ale nějak zvlášť to nebolelo). Všichni se mi v porodnici divili, jaktože už sedím? ![]()
Takže až půjdeme do druhýho, tak to budu brát zase ![]()
Angu - na facebooku jsem taky, můžeš si přidat třeba mě
A s tím stárnutím to nepřeháněj, život prý začíná teprve po 30, někdo říká že až po 40… A na to máš ještě času dost ![]()
Lucink_a - blahopřeju ke skvělému přibírání, jen tak dál a za chvíli předežente i ty největší miminka ![]()
Gynekologické prohlídky tu po porodu běžné nejsou, takže mě od porodu nikdo z odborného personálu neviděl
vyjma mého drahého.
Sex relativně v pohodě, sem tam musíme opatrněji, při některých polohách to trochu cítím. Myslím, že to je v pohodě díky tomu, že jsem neměla žádné šití. Spíš mám se sexem problém ten, že na to nemám nějak chuť… Pořád se mi hlavou míhají obrazy našeho Matesa a strach, že se vzbudí atp…
Jo a dneska večer jsme se koupali celá rodinak ve vaně. U Matesa to sklidilo velký úspěch. Ne že by se řehnil na celé kolo, ale vypadal velmi spokojeně, ař zkraje trochu vyjukaně
Asi budeme praktikovat častěji místo malé vaničky. ![]()
Helus - ta fotečka se nějak nezobrazuje…?
Ellen , a co tam místo té fotky vidíš? Mě se normálně zobrazuje. Ale teď mě napadlo, jestli to není zaheslovaný (a já to mám zamozřejmě odheslovaný…)