duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5093
10.6.09 17:45

Jo, to je fakt, ta reklama je úúúžasná. Taky se takhle vidim za 10 let :), akorát že budu asi trochu starší matka, než v tý reklamě :( .
Mě je 34 a bydlíme u Prahy v RD s kočkou :roll:

Jahody už jsem taky měla a malá to zvládla bez následků. Dala jsem si je samozřejmě s cukrem a mlíkem a byly móóóc dobrý :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.6.09 17:50

Heli, mě je skoro 32 a taky bydlím v RD u Prahy, je nás tu víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
10.6.09 18:04

Tak to je fajn, že je nás tu víc :D.
Jsem ráda, že zapadám a že tu mám ty spřízněné duše :lol:

Áááá, probudila se ta moje dušička, tak běžím na kojo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
10.6.09 18:16

Beetree,Luci, Ody a ostatní, tak mamuchy, zítra si jedeme pro Honzíka na půl druhou tam máme být, potom jestli stihneme našeho dětského doktora doma, no a pak to začne, tak jakmile bude časík písnu a nafotím zlatíčka - nebo malé teroristy :wink: :P :P , doufám, že si spolu v klidu klucííí pokecají a nebudou řvát :lol: , tak držte paluchy. Dnes byl zase den, už jsem zralá na Bohnice, nebo neschopná, necitlivá, to by\l řev od rána. Jsem vyfluslá a počítám každou minutu kdy je klid.
Tak vás jdu dočíst.....

• Citovat
  • Upravit
65292
10.6.09 18:16

Tak jsme přišli z venku…malej napapkanej a za chvíli koupačka.
Heluso…tak my jsme zase stejně věkem…taky 34 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
10.6.09 18:27

Evinko…konečně budou kluci doma spolu a s mamkou a tátou :lol: super…a gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.6.09 20:00

Evi, moc gratuluju a těším se na společnou fotku :) To je paráda :) A i když nebudeš stíhat, tak alespoň první dojmy nám sem přijď písnout.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.6.09 20:19

Evi: to je super :D Tak držím palce, abys všechno zvládla. Kluci budou určitě hodní, když budou zase spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.6.09 22:13

Evi, moc gratuluji a těším se, že nás pak zaplavíš fotečkama obou brášků spolu :)

Jinak Mates mi dneska ukázal, že není problém být jako z toho příběhu o nervově zhroucené matce - začal brečet v pět odpoledne a přestal před půl hodinou, kdy jsem ho ukojila k smrti :-) Doufám, že vydrží spát a být zticha alespoň pět hodin, aby si moje uši trochu odpočinuly, protože dnes dostaly opravdu zabrat…

stanuš - o těch dětech jsi to napsala přímo geniálně. Je vidět, že už jsi zasloužilá mamina :-)

helusa - brát se budeme na moravě, v bartošovicích - kousek od ostravy. Ovšem jestli do té doby z drahý polovičky neudělám čtyři malý do školky… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
11.6.09 07:51

Krásné raníčko

Holky, já se tak nasmála při představě nás i našich puberťáků, ale u nás je jasné, že Laura bude super alternativní (co já měla v pubertě barev na vlasech a ty modely oblečení:-)), jen doufám, že nenajde zalíbení třeba v podkožních implantátech-mně se líbí hodně věcí, ale představa jak přijde domů s pár kuličkami pod kůží mě už teď dostává :lol: . Jinak se mnou si myslím to nebude mít tak těžké, já sama jsem spíš lehce extravagantní, hudba je můj koníček-posloucháme ale nujazz, různé druhy taneční hudby, ale třeba i Nohavicu nebo Horáčka, takže pochopení u nás mít bude :wink: …tedy pokud nezačne poslouchat minimalismus (ano, je i v hudbě :lol: ), v něm jsem nějak zalíbení nenašla :lol: , ale zas je fakt, že ty lehké melodie a nekonečné půlhodinové skladby za zavřenými dveřmi žíly trhat nebudou :lol:

Evi , moc se těším na fotečky, huráááá, Honzík jde domů!

Ellen , my včera večer měli také koncert, nejdřív se odpoledně děsně přecpala a blila jak alík, pak řvala v houpačce až se přejedeni změnilo opět v hlad. Kurňa, kdo to má ale hned poznat :lol: Ale bulela asi jen hod a já zrovna včera měla velmi chápavou náladu, tak to se mnou nehnulo a celou dobu jsem na ni láskyplně mluvila a utěšovala její přecpané (později hladové) bříško :D A přeji krásnou svatbu…i když budu jistě přát znovu, až bude den D za dveřmi :wink:

Peti , já taky žeru :roll: , a fakt jsem zvědavá, jak se ten roztažený žaludek smrskne s koncem kojení :lol: A fak jsem se chechtala Matymu za 15 let :lol:

Holky, máte některá načtená rizika spojená s očkováním na pneumokoka? Jdu něco vygooglit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
11.6.09 09:32

Ahoj holky…
teda u nás leje.....no hnus :?
Beetree,tak něco vygugluj :lol: třeba na www.gugl :lol: :lol: a písni
já uvažuju ted o Synflorixu…je to něco jako Prevenar,trošku levnější a trošičku lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.6.09 09:47

Ahoj holky, malý měl dneska ráno v 6 takový hlad, že pil jak nezavřenej a hodil šavli, že takovou jsem snad v životě nedala ani já.. To bylo mlíka.. Tak byl v šoku, já taky, ohodil mi celý prso, ale pak pil dál a už v poho..

Peti a Bee, taky chci nechat očkovat na pneumo, ale znám jenom ten prevenar.. Navíc nevím, jestli nechat už teď, nebo až v tom 7. měsíci.. :( A gugl je super :D To jsem ráda, že jsem vás tak pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
11.6.09 10:25

Amber..ten Synflorix mi nabídla dr.že je to podobné,jen je o něco lepší…je to ted nějaká novinka…
A prý pokud bude malej v pořádku po 3.měsíční prohlídce,může dostat 1.vakcínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.6.09 10:28

Ahoj holčiny,
u nás nic nového,přes den ta naše nejmladší spí maximálně 20min,jinak čumákuje a nebo řve.A tak to jde až do večera,vyjímečně si pospí v kočárku,ale to taky ne vždycky a nebo v babyvaku nebo Ergu,tam se jí spí moc dobře. :lol: :lol:

Amber-děti do čtyř měsíců by se neměly nosit ve vzpřímené poloze,ale já tak právě Žofii nosím.Teď už jí vyndavám i noženky ven,nejprve jsem je dávala do žabičky a připlácla na sebe,hlavku přidržim,ale jak je malá,tak je jí ani moc nevyčuhuje… 

Jinak si myslím,že nápad s rychlozavinovačkou je supr,taky jsem nad tím přemýšlela,že kupovat tu novorozeneckou vložku je blbost,že rychlozavinovačka je v podstatě totéž.

Evi-moc držim palce a těšim se na dvojčátkovské fotky.A taky,aby jsi to všechno zvládala v rámci možností se dvěma mimčama.
Očkovat na pneumo nechám je v případě,že se bude jevit Žofie náchylná na nemoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.6.09 12:21

Stani díky :) Já právě koukala na instrukce na http://www.ergobabycarrier.com/…instructions a podle té manipulace s novorozeneckou jsem usoudila, že bohatě postačí rychlozavinovačka :) Jdeme v sobotu večer na svatbu, tak kdyby prudil, abych ho mohla mít u sebe, jinak doufám, že bude spát v kočáru jako dudek :) A super fotka s ergem :) Až ho prubnu konečně, tak taky dám foto :)
A na pneumo chci nechat očkovat už kvůli tomu, že já i přítel jsme jako malí trpěli abnormálně na zánět středního ucha, tak kdyby toho byl malý ušetřen.. A já bývala vždycky náchylná na nemoce.. Je to darda, ale když to pomůže..

Peti, já se na to doktorky zeptám, koukala jsem na nějaký diskuze, a tam se psalo, že už dneska je nový prevenar, který má 13 látek a ten Synflorix má 10. Pak se v tom má někdo vyznat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí