Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky........
tak jsem dnes byla u holiče a malej skoro 4 hodiny s tatínkem…čekala jsem,že za mnou dorazej a malej bude chtít jíst a ne…vydržel od Půl 9 do půl 2.
No a pak znova cestování…na kyčle…
a tam dobrý,vše v pořádku ale prý cvičit máme,že to je dobrý
Tak Angu…široké balení měl na noc a jen někdy a kyčle v pořádku jo???
![]()
Noa ted už zase spinká…
Jinak komu že to dr.říkala o tlustém miminku
![]()
co by asi řekla nám???? ![]()
Bych jí to hneeeed vysvětlila po svém
![]()
Ahojky,
tak máme po kontrole.
Máme přesně ve 2 měsících 4560g a 61cm.
No žížaláááák!!!
![]()
Jarek taky ok, dokonce má 135,5cm a já mu vesele nakupuji 134 vel. oblečení.
No ale je mu ještě, tak co.
![]()
Amber, já si myslím že váha je ok. Jarek měl ve 2 m. 5500g.
Však oni to všechno vyběhají hned jak začnou chodit. Já měla děti vždy takové pěkné oplácnuté a jen začali chodit, tak to bylo roz dva pryč. ![]()
Dnes je takový divný den, nálada na nic, a přitom se nic nestalo. Nějaké erupce či co.
No jdu to raději zaspat. ![]()
Ahoj, my jdem k dr. dneska. Jinak u nás nic novýho, co by stálo za řeč
. akorát včera jsem šla večer na malou prochajdu jen se psem sama a bylo to docela ulevující vědět, že nemusím chvilku lítat kolem malýho. Ráno zas vstával brzy a s prdama a plakáním, tak jsem musela holt taky, ale pak hodil v lehátku úsměv - vše odpuštěno
.
ahoj…
jo je tu děsně mrtvo.Oběd už mám skoro hotovy,malá chrupka na balkoně a tady není nikdo nan pokec.
ještě jeden dotaz:
chtěla jsem se zeptat.Příští měsíc 23.7. jdeme na nožičky(snad už to bude dobrý) no a pak hned k dětské dr.Bude malou očkovat proti pneumokokové infekci.To malá už bude mít tři měsíce,tak by mě zajímalo,zda se už můžou píchnout náušničky??
Teď v pátek jdeme nějaké koupit,tak jestli už by je mohla ten příští měsíc mít?!nevíte o tom něco
Ahoj,
pardon., tady je krásně, tak jsme hodně venku. A nic se u nás neděje…
Zuzu: já myslím, že ty náušničky už by šly. Lucka je má teda až od roka a půl - manžel nechtěl
. Navíc má už půl roku jen jednu, páč jí jedna spadla a prostě si ji nenechala dát. Tak bude muset na píchání znova
Já manželovi vyčítám, že jsme jí je nedali dřív, on mně že později
Ještěže máme kluka a už to nemusím znova řešit ![]()
Gabu super příběh, fakt jsem se pobavila a na dnešek to sedlo jako ulitý, od rána od 6 řev, navíc se vůbec nechtěla přisát k prsu, tak jsem z toho byla zoufalá a do devíti stejným stylem pokračovala, a když jsem v devět přiložila, tak byl znova řev a nechtěla přisát, takže já byla zralá taky na nervový zhroucení, ještě že přišla mamka a na chvíli jí pochovala, což stejně moc nepomohlo, ale pak se konečně přicucla…
Holky já si připadám hrozně, já už i křičela, nevěděla co dělat, prostě na pokraji svých sil ![]()
Teď si přijdu, jak ta nejhorší matka pod sluncem, nemám vůbec trpělivost, nebo to neumím, já už nevím… jsem nevyspalá a je mi z toho smutno ![]()
Ahoj,
Gabu-odkaz naprosto suúprový,úplně se mi vybavila mimčo moje první dcera Esterka,snad jen s tím rozdílem,že ta se rozhodně mazlit nechtěla,přivádělo jí záchvat vzteku i když jsem jí dala pusinku jen na nožičku.
![]()
Naušničky-se většinou dávají po prvním očkování,čili v těch třech měsících.
Jo a kdyby se někomu chtělo doplnit míry Žofe v 6.týdnech 4200g,54cm a v 8.týdnech 4500g,tak moc děkuji.
pááááá
Stani úžasný video, Emička je šikovná, no jdu si zkusit lehnout, i když by teď měla vstávat, ale budit jí teda nebudu ![]()
snad se mi podaří aspoň na půl hodiny a to jsem si myslela, jak už to nejhorší máme za sebou a ono se to snad stupňuje ![]()
lucinko-tyhle pocity jsou úplně normální,já mám už čtvrté mimčo,ale kdy žofie řve a do toho nic nechce ani jíst,tak je mi taky ouvej,neřvu jen proto,že vim,že to ti naši smradoši dělají aniž by jim opravdu něco bylo.klid,mamina si určitě skvělá a jdi si odpočinout.
Lucinko můžu tě ujistit, že nejsi nejhorší matka pod sluncem. Tak se cítíme občas asi každá. Já mám ségru a kolikrát se svěřím s tímhle, jak mi rupaj někdy nervy a to fakt jen ségře, protože ta mě neřekne, že mám co jsem chtěla, naopak mi dokonce řekla, že má to stejný. Někdy se musím jó uklidnit, opravdu chápu, když má někdo tendenci s tím dítětem zatřást, aby přestalo křičet..... Říká se, že pak má člověk dítě předat někomu jinýmu (raději) a zklidnit se. Takže přesne jak jsi psala, že si ji mamka vzala, to je fajn, když je tam ještě někdo jinej viď? Já si už taky zařvala (a bouchla rukou do postele), abych tu bezmoc někde vyplivla ven a ne na Matěje.
Seš dobrá matka, záleží ti na ní a děláš co můžeš, tak neboj, to bude zas dobrý.
Stani, video úžasný ![]()
Lucinko, jsi dobrá matka
Mě dítě téměř nebrečí, a když ráno plive prso a když mu ho vezmu, tak sebou mrská, jako že ještě jíst, tak zkusím znovu, zase plive, tak můžu říct, že mám dost! A to si fakt jinak užívám opravdu dovolenou a ani nevím, že mám dítě.. A to raději nechci vědět, co bych dělala, kdyby malý dělal kravál celý den, to bych už asi seděla mezi ploty ![]()
Včera večer jsem prubla jahody, tak jsem zvědavá, co se stane ![]()
Zuzu, to už jdete na pneumokoka? Já ho chci taky pro malého, ale spíš slýchám, že je lepší až v tom 7. měsíci, že na to malé tělíčko je toho očkování až dost, tak nevím, co mám dělat
A ještě nemáme ani normální očkování, protože byl nemocný a teď nám marodí tatínek, tak prý raději ve 3 měsících..
Ahojky
Lucinko , já myslím, že každá maminka tohle někdy se svým dítětem zažije, ale Stanuska to napsala dobře, prostě to k těm dětem jaksi patří a my nejsme roboti bez citů a emocí.
Gabu , super příběh, hned mi bylo líp ![]()
Stanusko: super video ![]()
Lucinko: taky to znám. Na Dana tedy zatím neřvu, ale na Lucku
A jsem vůbec někdy taková netrpělivá
Pak si zas říkám, že bych si měla užívat každou chvilku s nimi, tak rychle rostou…ale někdy je toho na mě prostě moc.