Poradna duly
Jana Čurdová
Peti, to máme asi každá, ale je to úžasný, viď? A jak mě těší, když s ním jdu v obchoďáku a každý jásá, jaký je to krásný a „čerstvý“ miminko
Jsem pyšná jak nikdy, ale na druhou stranu, že je ošklivý mi nikdo stejně neřekne, ale těší to moc
Jsem tak ráda, že ho mám ![]()
Amber,tak my na čerstvý mimi moc nevypadáme…spíš tak 4 měsíční ![]()
Ale vzpoměla jsem si na ty 3 roky oplakanejch mestruací,nespočet negativních těhu testů…nervy a stresy a smutek a ted je tady…můj syn ![]()
Amber, neosype, neosype!!!
Já jsem se toho strašně bála, páč jahody miluju, to by bylo za trest… tak jsem ho nejdřív opatrně testovala a když to s ním nic neudělalo, tak se cpu jak nezavřená
![]()
A Radim přece je moc krásné miminko ![]()
Taky nad tím naším miminkem rádi ácháme, jak je rozkošné… Taky nám říkají, že je Samča „čerstvé“ miminko. Porodnici jsem se dnes částečně odvěčila a donesla jim přes půl balíku plenek, ze kterých už jsme vyrostli a Samík je soustavně pročurával až na záda
Tak myslím, že byli rádi, aspoň se to využije, dát je komu nemám…
Hm, tak to já naštěstí neznám, já blbka brečela po 3. ms.. No a pak jsem četla ty různý příběhy holek, co se snažily fakt dlouho a styděla jsem se
No ale hlavní je, že ta miminka jsou a dělají nám radost ![]()
Angu, to jsem si taky říkala, že bych mohla vyřadit nějaké to malé oblečení, co je horší, a donést ho do Podolí, protože to co nám tam dávali bylo už pro ostudu..
Ale nevím, jestli by byli rádi, ale snad jo ![]()
Peti, nám říkají, že jsme čerství, ale když vidím některé stejně staré mimina nebo o málo mladší, třeba dnes na těch kyčlích - ony jsou některé ještě takové „želvičkoidní“
, červené a tak a Samík je takový puclík… Potkala jsem nějakou maminku s o 14 dní mladším miminkem (mělo 4 týdny) a vypadalo jak Samík, když byl v porodnici… Tak to má stejně asi každý jinak…
Dlouhé snažení taky neznám, taky jsem brečela po 4 měsících - právě proto, že jsem četla, jak to někteří mají a nejde jim to a měla strach, že to bude i náš případ… ![]()
Jéje, za chvíli budu muset jít nabídnout hafanům večerní venčení, ať se mi do rána nepodělají…
Jsem si připadala jak matka pluku - nakrmila jsem Samíka, pak Rozárku (morče), pak jsem Aronkovi podala léky, nakrmila psy a nakonec nakrmila ještě kočky. No a pak částečně nakrmila manžela - jahodama
Oni jsou na mě všichni normálně úplně závislí
![]()
Tak my se do Podolí chystáme taky…ale na IVF a s velkou kytkou a bonbonierou…a fotečkou malého na nástěnku miminek ![]()
A taky máme zamražená embrya a musíme zaplatit další rok.............at nám sourozenečky nezničí ![]()
No to co dávali nám taky nebylo nic moc - myslím, že některé kusy tam byly ještě v době, kdy jsem se narodila já
Taky jste to tam měli tak strašně veliké? Nějak jsem nechápala, proč ty mrňata cpou do velikosti 64, když 56 by určitě musela stačit všem…
Já teda syslím oblečky pro druhé dítě, ale pak bych o tom taky uvažovala, to je dobrý nápad… Myslím, že by to měly být věci, co jdou vyvařovat a jinak v poho…
Jé Peti, to je krásný pocit mít takové malé Matyášky
První, co mě napadlo, že vlastně budou dvojčata, to jsem ale blbá, co?
No ale jak se to vezme, vlastně dvojvaječná jo
Já nevím, ale v tom vykojeným mozku se fakt plodí nápady ![]()
Angu, veliké ne, ale jedny dupačky vypadaly, že pamatují ještě Masaryka
Jinak dávali košilky s dlouhým rukávem, ale měly upadané ty šňůrky.. A jestli jde bavlna vyvařovat nevím, ale dupačky tam měly, tak co.. A nám bohatě stačila velikost 50
Ale třeba o víkendu se stalo, že došlo prádlo a nebylo co oblíkat.. Já právě dost oblečení podědila, ani jsme to všechno neměli na sobě, protože takové to opranější jsem nechtěla dávat, ale v tý porodnici je to myslím jedno, hlavní je, když je co oblíct.. A nebo pak do kojeňáku.
Amber…to je jedno,jen doufám,že na sourozenečka dojde ![]()
A když to nepůjde přirozeně,zkusíme sněhuláčka a budeme doufat…
teda si tady plánuju a bůh ví,jak to bude a hlavně.....jestli to stihnu,přece jen ----letos 35 ![]()
Ale oblečky schovám.....kdyžtak mám mladší sestru,tak pro její mimi někdy ![]()
Peti, to není žádný věk, podívej se na Basikovou
Mě je 32 (teda bude v říjnu) a chci jít do práce a pak další dítko (teda taťka tvrdí, že jedno stačí, ale snad ho pak přesvědčíme). Můj doktor říkal, že na věku dneska nezáleží
Nestresovat, klidně můžeš být maminkou ve 40 ![]()
jééé mě taky v říjnu
27......
A moje gyndr.taky říkala,že ještě jedno zvládnu ![]()
No super ![]()
tak já se jdu pomalu chystat pod peřinku......
Přeji dobrou noc a posílám miminkám pusinku
![]()