Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a ještě mám prosbičku!Už jste si byli zažádat o porodné?
Musím tam jít osobně nebo by stačilo kdybych tam poslala přítela z vyplněným formulářem?
Lucko, my už máme porodné i utracené
Byla jsem tam osobně, ale nic jsem nepodepisovala, tak by to možná mohl vyřídit manžel… Zkus tam zavolat, oni ti řeknou
A jste teda pěkní kousci - ten náš prcek je celkem asi hubeňour na tu jeho délku…
Angu tak to jste rychlíci
no zkusím tam zavolat a kopie RL že asi?
No kousek je to pěknej,když pije co hodinu.
Angu , neboj, některým dětem to trošku víc trvá, Laurinka si zase s ručičkama moc nehraje, ta je jen strká do pusy
…dudák totiž nechce. Ale s těma hračkama je to tak, že ze začátku se jí moc nelíbily, já jí je zprvu vnutila, prostě jsem s nimi šermovala a povídala před obličejem tak dlouho, až jí to začalo zajímat a teď už se jí líbí moc. no holt miminka nesnáší změny, musí se na ně pomalu
No smích nám šel, ten praktikuje už min měsíc, teď pár dní mě jím odměňuje i po kojení, no radost pohledět, a pak se často hned poblinká
![]()
Lucko , o porodné žádáš na sociálce, na stejném oddělení kam se chodí žádat o podporu. A musíš jít myslím osobně, je tam potřeba podpis…ale máš na to rok od porodu ![]()
Angu , vy teda budete mít zvěřinec
Vy máte rotvíka? My totiž také

Anguo nic si z toho nedělej, Rosalka je na tom stejně, úsměv nic moc a když tak málo a hračky jí vůbec nezajímaj, taky čučí spíš z okna nebo co kolem lítá ![]()
Dneska jsem ale byli na kardiu, protože má malý šelest, naštěstí to snad není nic vážného a paní doktorka tam měla takové ty natahovací hrající hračky a to se jí moc líbilo, tak musím nějakou koupit, už hledám na netu. Nemáte někdo nějaký typ?
Porodné už máme taky utracené
![]()
Lamaze hračky jsou úžasný, taky se mi líbí, viděla jsem panenku, ale je to jiná, že Bee dávala odkaz, ale tahle mě taky zaujala je krásná, oni ty všechny hračky mají moc pěkný
mě zaujala motýlí víla
http://www.malvik.cz/…racky-Lamaze
No uvidíme jakou pořídíme, aspoň jednu by to chtělo
koupila jsem zatím jiný a taky moc pěkný, akorát už nevím značku a jsou o polovinu levnější a taky je moc krásně mají udělaný, ale lamaze je lamaze, ty opravdu nemají chybu..
Jo holky úsměvy už máme, první byl asi před týdnem a hádejte na koho, no na taťku, tak jsem teda byla lehce naštvaná
no ale asi po 3 dnech jsem se taky dočkala a malá se usmála, ale je to ještě takový šišatý úsměv, na ten pravý uchechtaný si ještě asi počkám ![]()
A na hračky kouká, ale jen chvilku musím s ní hýbat a ještě to musí vydávat nějaký vzduch jinak jí to je šumák, jinak se hodně taky kouká za světlem z okna atd.
![]()
Dneska mi tedy vynahradila včerejší ubrečený den a je hodná, musím jí vzbudit na koupání, nebo budu koupat zase bůh ví kdy
no jo dneska mám doma šípkovou růženku ![]()
Jo a podkovička a následný béé máme taky je to fakt rozkošný, tak je úplně k sežrání ![]()
Tak já letím zatíííím ![]()
Bee, Nicky, tak díky, dám mu teda ještě čas a kdyžtak mu je začnu taky nutit
No, aspoň neutratíme za hračky, když si vystačí s málem ![]()
Rotvíka má brácha, jmenuje se Aron a je mu 8 měsíců, takže takový puberťák. Ale je to zlatíčko, strašně hodný, přítulný a učenlivý. Akorát má tendence odcházet do polí a páč na mě není moc zvyklý, tak mě moc neposlechne
A co ten váš? Jenom jsem postřehla, že se rád pere?
Mamka má stejně starého jezevčíka a to je vyložený poděs
Společně odjíždí na týden na dovču, tak budem hlídat
![]()
TaK JSEm nafotila několik fotek a už ani fotit neumím, jsou mázlé, nechápu, jsem fakt nemožná. Tak jen na ukkázku co docela jde
Martínek, to teda není dnes focené, je to cca 14 dní ani ne. Ted mi na břuch nechce, vzteká se......

Anguo tož to já tobě taky dík, už sem si taky říkala, že je nějak opožděná
![]()
Tak holky nám se taky udělal vřídek po očkování, je to tak do 1cm asi 8mm s bílou čepičkou, jen si vůbec nepamatuju, co s tím, nechat to být??? Vím, že to tu řešila Ody, a to praskne samo, nebo to splaskne, díky za rady, jsem docela v šoku, ráno to ještě neměla, to je škoda, aspoň by to dr. viděla, takhle tam asi zítra stejně zavolám ![]()
Tak když mi net šel,zase nebyl čas ![]()
Porodné už máme taky utracené
a byla jsem tam osobně a hned vyfasovala další papíry
A hračky jsou super.....asi taky pořídíme............. ![]()
Amber , ja vedela, ze mi to flakani fotek neprojde.
Pokusim se to napravit, ale budu potrebovat pomoc od manzela, tak neslibuju, kdy se mi to povede. ![]()
Beetree , vitej k nam! ![]()
Aleesho , to budes moc hodna, vsechny informace se budou hodit.
Ted koukam na fotku, Danecek je krasne vysmatej! ![]()
Lucko , kojeni vleze - no v podstate celou dobu, cili 13 mesicu, ale za jak dlouho si zvyknul, to uz nevim.
Zadost na porodne nesl manzel, mel moji obcanku, mnou podepsanou zadost a Tomaskuv rodny list - original, oni si to ofotili.
Nicky, Anguo , pridavam se, Tomik moc zajmu o okoli zatim taky nejevi. Ale ti nasi drobci jsou tu nejmladsi, jeste maji cas! ![]()